Klass Hundfoder hundprodukter

 • Klass Plus Kross

  Klass Plus Kross
  Välsmakande blandning av högkvalitativt protein!
 • Klass Aktiv Fisk

  Klass Aktiv Fisk
  För alla fiskälskande hundar!
 • Klass Plus Vom

  Klass Plus Vom
  Välsmakande Vom från Klass!
 • Klass Aktiv Kött

  Klass Aktiv Kött
  För alla köttälskande hundar
 • Klass Aktiv Extrem

  Klass Aktiv Extrem
  Ett färskfoder för alla köttälskande hundar!
 • Klass Plus Mix

  Klass Plus Mix
  Välsmakande blandning av högkvalitativt protein!
 • Klass Plus Mix (0,5 kg)

  Klass Plus Mix (0,5 kg)
  Egenskaper Fungerar perfekt som topping eller tillskott för hårt arbetande hundar. Om det är tänkt att användas som bas vid blandning av eget foder, får du en högkvalitativ proteinbas som du sedan blandar med vegetabiliska råvaror, mineraler och vitaminer innan utfodring. Det går även att blanda med annat komplettefande foder. Fodret är gjort av endast naturliga råvaror från svenska gårdar. Användning Fryst korv av nöt
 • Klass Aktiv Extrem (0,5 kg)

  Klass Aktiv Extrem (0,5 kg)
  Egenskaper Klass Aktiv Extrem är ett biologiskt väl sammansatt helfoder som inte kräver några ytterligare tillsatser. Köttråvaror från svenska gårdar mals ner och blandas med vegetabilier, vitaminer och mineraler för att ge ett komplett och näringsrikt foder som möjliggör för din hund att prestera på topp. Fodret passar och tillgodoser näringsbehovet hos alla hundar, oavsett ras, ålder eller storlek. Användning Färskfoder, förpackat i en fryst korv.
 • Klass Aktiv Kött (0,5 kg)

  Klass Aktiv Kött (0,5 kg)
  Egenskaper Klass Aktiv Kött är ett biologiskt väl sammansatt helfoder som inte kräver några ytterligare tillsatser. Köttråvaror från svenska gårdar mals ner och blandas med vegetabilier, vitaminer och mineraler för att ge ett komplett och näringsrikt foder som möjliggör för din hund att prestera på topp. Fodret passar och tillgodoser näringsbehovet hos alla hundar, oavsett ras, ålder eller storlek. Användning Färskfoder, förpackat i en fryst korv.
 • Klass Plus Kross (0,5 kg)

  Klass Plus Kross (0,5 kg)
  Egenskaper Fungerar perfekt som topping eller tillskott för hårt arbetande hundar. Om det är tänkt att användas som bas vid blandning av eget foder, får du en högkvalitativ proteinbas som du sedan blandar med vegetabiliska råvaror, mineraler och vitaminer innan utfodring. Det går även att blanda med annat komplettefande foder. Fodret är gjort av endast naturliga råvaror från svenska gårdar. Användning Fryst korv av nöt.
 • Klass Aktiv Fisk (0,5 kg)

  Klass Aktiv Fisk (0,5 kg)
  Egenskaper Klass Aktiv Fisk är ett biologiskt väl sammansatt helfoder som inte kräver några ytterligare tillsatser. Köttråvaror från svenska gårdar mals ner och blandas med vegetabilier, vitaminer och mineraler för att ge ett komplett och näringsrikt foder som möjliggör för din hund att prestera på topp. Fodret passar och tillgodoser näringsbehovet hos alla hundar, oavsett ras, ålder eller storlek. Användning Färskfoder, förpackat i en fryst korv.
ilead