VovveWeb » Hundmat » Foder

Märken på foder för vuxna hundar:

Foder för vuxna hundar

Foder för hundar ska vara anpassade för storleken och rasen. Det finns ett stort utbud och det kan kännas svårt att välja. En bra start för att hitta rätt är att vända sig till uppfödare av den hundras man äger.

Man kan dela in hundfoder i olika kategorier. Vi har valt att göra det på följande sätt:
Torrfoder | Våtfoder | Färskfoder

 • Meat & Biscuit Adult 14 kg

  Magnusson Meat & Biscuit Adult är ett helfoder för vuxna hundar med normal till hög aktivitet samt för växande hundar av storvuxna raser.
 • Jogging & Agility 3 kg

  Eukanuba Jogging & Agility är ett komplett, balanserat foder som utformats för att ge den extra energi som aktiva hundar behöver. Passar även kräsna hundar med behov av mer fett.
 • Daily Care Sensitive Joints 12,5 kg

  Eukanuba Daily Care Sensitive Joints är ett komplett och balanserat foder för hundar som lätt får stela leder.
 • Pondus Junior

  Pondus Junior är ett högkvalitativt färskfoder, tillverkat i norra Sverige av färska produkter av nöt, kyckling och gris från svenska gårdar. Fodret är enkelt, rent och näringsrikt, utan onödigt tillsatta kalorier.
 • Mini Dermacomfort 10 kg

  Royal Canin Mini Dermacomfort är ett foder för små vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • PRO PLAN® Small & Mini Puppy Sensitive Skin - OptiDerma®

  PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Puppy Sensitive Skin med OptiDerma® är speciellt utvecklad för valpar av mindre ras med känslig hud. Fodret innehåller ett begränsat antal proteinkällor men även specifika näringsämnen såsom Omega 3 fettsyror, som hjälp till att minimera hudreaktioner associerade med foderkänslighet och stödjer därmed frisk hud och päls. Fodret är mycket välsmakande med små foderkulor som är lätta att tugga för små hundar.
 • Science Plan Canine Adult Mini Light 2,5 kg

  Hill’s Science Plan Canine Adult Mini Light är ett foder med kycklingsmak sammansatt för att bevara hundens idealvikt. Fodrets sammansättning hjälper till att omvandla fett till energi.
 • Food Allergy Management CDD-HY 2,5 kg

  Specific Food Allergy Management CDD-HY är ett veterinärfoder med hydrolyserad lax och ris för hundar med foderallergi samt mag och tarmproblem. Fodret innehåller ett begränsat antal ingredienser för att inte framkalla allergiska reaktioner.
 • Food Allergy Management CDD-HY 8 kg

  Specific Food Allergy Management CDD-HY är ett veterinärfoder med hydrolyserad lax och ris för hundar med foderallergi samt mag och tarmproblem. Fodret innehåller ett begränsat antal ingredienser för att inte framkalla allergiska reaktioner.
 • FourFriends Adult Large Breed 12 kg

  FourFriends Adult Large Breed är speciellt framtagen för vuxna hundar av stora raser. Rent kycklingkött och kontrollerad mängd kalorier för att tillgodose den stora hundens närings och energibehov. Kulorna är extra stora för att passa stora munnar och ge tuggmotstånd.
 • FourFriends Derma Coat 3 kg

  FourFriends Derma Coat är ett foder för hundar med känslig hud och päls. Fodret är helt fritt från spannmål.
 • Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion 2,5 kg

  Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion är ett komplett, balanserat foder som är anpassat för hundar med känslig mage.
 • FourFriends Adult 3 kg

  FourFriends Adult är ett helfoder för normalaktiva, vuxna hundar av alla raser.
 • FourFriends Adult 12 kg

  FourFriends Adult är ett helfoder för normalaktiva, vuxna hundar av alla raser.
 • Veterinary Diets Dog Pediatric Starter Large 14 kg

  Pediatric Starter Large är ett foder speciellt framtager för tikar och valpar av storvuxna raser.
 • Veterinary Diets Sensitivity Control Duck Wet Dog 12 x 420 g

  Sensitivity Control Duck Wet Dog är ett foder för hundar med dermatologiska och/eller gastrointestinala symptom. Exempelvis fodermedelsintolerans, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), diarré och tjocktarmsinflammation (kolit).
 • Cesar Selection i sås - portionspåsar - 4 x 100 g

  Cesar Selection i sås är förpackat i praktiska i portionspåsar med en portion i varje, så varje måltid serveras alltid färsk. De höga halterna av viktiga vitaminer och grönsaker kan främja hundens hälsa, mineraler ser till att tänderna hålls friska längre. Genom att inte tillsätta soc
 • James Wellbeloved Adult Lamb & Vegetables - spannmålsfritt - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  James Wellbeloved Adult Lamb & Vegetables är ett spannmålsfritt och balanserat komplettfoder som är särskilt utformat för hundar med känslig matsmältning samt allergiska hundar. Fodret är hypoallergent och helt utan spannmål som är svårsmält för hundar och ofta utlösaren för livsmedel
 • Ekonomipack: Almo Nature Classic 24 x 280 g / 290 g - Blandpack: Fjäderfä, Kalv & Tonfisk

  Detta våtfoder från Almo Nature Classic är en oförfalskad och förstklassig näring för hundar av alla raser och storlekar. Eftersom de naturliga ingredienserna är rika på mineraler och vitaminer behövs inga konstgjorda tillsatser av dessa ämnen. Inte heller konserveringsmedel, lock- eller
 • Prima Dog Adult Small Breed Kyckling & Potatis 1,5 kg

  Adult Small Breed Kyckling & Potatis är ett superpremium foder för små hundraser. Fodret är energirikt även lättsmält och lättuggat tack vare de mindre foderbitarna.
 • X-small Adult 3 kg

  Royal Canin X-small Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • PRO PLAN® Medium Puppy Sensitive Skin - OptiDerma® 12 kg

  PURINA® PRO PLAN® Medium Puppy Sensitive Skin med OptiDerma® är ett foder framtaget för känsliga valpar på 2-12 månader som kan dra fördel av en kost med ett begränsat antal proteinkällor och därigenom reducera risken att få en negativ reaktion på fodret. Fodret innehåller en god smak av lax.
 • Diet Canine Feline A/D Burkar 24 x 156 g

  Hill’s Diet Canine A/D veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter. Fodret är extra välsmakande med mjuk konsistens som underlättar handmatning eller matning med spruta.
 • Diet Canine i/d Digestive Care 2 kg

  Hill’s Diet Canine i/d Gastrointestinal Health/Digestive Care är ett mycket lättsmält veterinärfoder framtaget för att hjälpa hundar med mag- och tarmsjukdomar.
 • Maltese Adult

  Royal Canin Maltese Adult är ett hundfoder för vuxna och äldre malteser. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna hunden tack vare den specifika sammansättningen av utvalda naturliga smaker och lämplig storlek och form på foderbitarna.
 • Veterinary Diets Canine EN 5 kg

  Purina Veterinary Diets Canine EN är ett veterinärfoder för hundar med akut eller kronisk gastrointestinal sjukdom så som diarré, viktförlust, kräkningar och födoämnesintolerans.
 • Veterinary Diets Canine EN 12 kg

  Purina Veterinary Diets Canine EN är ett veterinärfoder för hundar med akut eller kronisk gastrointestinal sjukdom så som diarré, viktförlust, kräkningar och födoämnesintolerans.
 • Veterinary Diets Canine HA 11 kg

  Purina Veterinary Diets Canine HA är ett veterinärfoder för hundar med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans. Fodret kan användas för långsiktig behandling och är mycket välsmakande.
 • Veterinary Diets Canine DRM 12 kg

  Purina Veterinary Diets Canine DRM är ett veterinärfoder framtaget för hundar med inflammatoriska eller allergiska hudsjukdomar. Fodret är berikat med Omega-3 fettsyror för att stödja hudens barriärfunktion.
 • Veterinary Diets Canine NF 12 kg

  Purina Veterinary Diets Canine NF är ett veterinärfoder för hundar med kronisk njurinsufficiens och leversjukdomar. Fodret har en hög smaklighet för att underlätta acceptansen hos patienten, vilket är helt essentiellt för långtidsbehandling av njurinsufficiens.
 • Food Allergy Management CDD-HY 15 kg

  Specific Food Allergy Management CDD-HY är ett veterinärfoder med hydrolyserad lax och ris för hundar med foderallergi samt mag och tarmproblem. Fodret innehåller ett begränsat antal ingredienser för att inte framkalla allergiska reaktioner.
 • Heart & Kidney Support CKD 2,5 kg

  Specific Heart & Kidney Support CKD är ett veterinärfoder framtaget för hundar med hjärt, njur och leverproblem.
 • Weight Reduction CRD-1 7,5 kg

  Den låga fetthalten och höga fiberhalten ger en låg energitäthet. Detta innebär att även hundar som ska banta kan ges betydande fodermängder och därmed känna sig mätta. Specific Weight Reduction CRD har en hög proteinhalt som säkerställer att musklerna bevaras under bantningsperioden.
 • Digestive Support CIW Burkar

  Specific Digestive Support CIW är ett veterinärfoder för hundar med mag och tarmbesvär. Fodret innehåller ingredienser med hög smältbarhet som kompenserar nedsatt enzymaktivitet i tarmen och säkerställer optimalt näringsupptag.
 • Puppy All Breeds CPW Burkar

  Specific Puppy All Breeds CPW är ett foder med ökat innehåll av energi, protein, vitaminer och mineraler som tillgodoser behoven hos växande valpar och understödjer normal skelettutveckling. Fodret är även lämpligt för dräktiga och digivande tikar av alla raser som har ett ökat behov av energi och näringsämnen.
 • Adult Small Breed CXD-S 2,5 kg

  Specific Adult Small Breed CXD-S är ett balanserat helfoder med måttligt energiinnehåll som tillgodoser behoven hos hundar av små raser och hjälper dem att behålla sin idealvikt. Fodret är tillverkat av kvalitetsråvaror med hög smältbarhet som säkerställer ett maximalt näringsupptag från fodret samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Adult Medium Breed CXD-M 14 kg

  Specific Adult Medium Breed CXD-M är ett helfoder med måttligt energiinnehåll som tillgodoser behoven hos hundar av mellanstora raser och hjälper dem att behålla sin idealvikt. Fodret är tillverkat av kvalitetsråvaror med hög smältbarhet som säkerställer ett maximalt näringsupptag från fodret samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Senior Large & Giant Breed CGD-XL 14 kg

  Specific Senior Large & Giant Breed CGD-XL är ett balanserat helfoder med måttligt energiinnehåll för stora hundar. Fodret har en näringsmässig sammansättning som bidrar till att fördröja eller förebygga geriatriska sjukdomar.
 • FourFriends Weight Control 12 kg

  FourFriends Weight Control är ett foder för hundar med övervikt. Fodret innehåller torkad kyckling och kalkonkött som proteinkällor.
 • FourFriends Sensitive High 3 kg

  FourFriends Sensitive High innehåller ren torkad anka och torkad kalkon, ett perfekt recept för den känsliga hunden. Fodret är milt och skonsamt, med något högre kaloriinnehåll, som tillmötesgår lite aktivare hundar med högre ämnesomsättning.
 • FourFriends Sensitive High 12 kg

  FourFriends Sensitive High innehåller ren torkad anka och torkad kalkon, ett perfekt recept för den känsliga hunden. Fodret är milt och skonsamt, med något högre kaloriinnehåll, som tillmötesgår lite aktivare hundar med högre ämnesomsättning.
 • High Prairie Canine Formula 2 kg

  Taste of the Wild High Prairie Canine Formula är ett spannmålsfritt foder med brynt bison och viltkött till hund.
 • Orijen Dog Regional Red 2 kg

  Orijen Dog Regional Red är ett balanserat helfoder för den vuxna hunden.
 • Eukanuba Active Adult Large Breed 3 kg

  Eukanuba Active Adult Large Breed passar hundar av storvuxna raser som har mycket specifika näringsbehov.
 • Adult Weight Control Medium 15 kg

  Eukanuba Adult Weight Control Medium är komplett och balanserat foder för mellanstora hundar som är överviktiga eller har en tendens till övervikt.
 • Eukanuba Thriving Mature Medium Breed 15 kg

  Eukanuba Thriving Mature Medium Breed är ett välbalanserat helfoder för mellanstora äldre hundar i åldrarna 7-10 år.
 • Everyday Large

  Eukanuba Everyday Large är ett balanserat helfoder för vuxna hundar av storvuxen ras.
 • FourFriends Adult 17 kg

  FourFriends Adult är ett helfoder för normalaktiva, vuxna hundar av alla raser.
 • Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet 10 x 50 g

  Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens. Fodret har högt energiinnehåll och hög koncentration av viktiga näringsämnen med hög smältbarhet.
 • Arion Senior Small Chicken & Rice 7,5 kg

  Arion Senior Small Chicken & Rice är ett komplett och välbalanserat foder speciellt utvecklat till äldre, mindre hundar, noga sammansatt med kalori och fettsnåla näringsämnen för att hjälpa din hund att hålla sig frisk och stark samt bidra till ett långt liv.
 • Bozita Kalkon, Bitar i Gelé

  Bozita Kalkon, Bitar i Gelé är ett helfoder för hundar innehållande smakrik kalkon.
 • Carrier Grain Free Lamb 12 kg

  Carrier Grain Free Lamb är ett komplett helt spannmålsfritt hundfoder, avsett för främst unga och vuxna hundar av alla raser.