Bengtssons Delikatesser hundgodis

Populärt inom Bengtssons Delikatesser hundgodis

  • Bengtssons Delikatesser Nötlunga

    Bengtssons Delikatesser Nötlunga
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Lammchips

    Bengtssons Delikatesser Lammchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Älgchips

    Bengtssons Delikatesser Älgchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Nötlever

    Bengtssons Delikatesser Nötlever
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Fler tips på Bengtssons Delikatesser hundgodis

  • Bengtssons Delikatesser Nötvom

    Bengtssons Delikatesser Nötvom
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Älgburgare

    Bengtssons Delikatesser Älgburgare
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Kycklingchips

    Bengtssons Delikatesser Kycklingchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Matstrupe

    Bengtssons Delikatesser Matstrupe
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Vomchips

    Bengtssons Delikatesser Vomchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Oxhjärta

    Bengtssons Delikatesser Oxhjärta
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Oxstrupe

    Bengtssons Delikatesser Oxstrupe
    Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!