Hundgodis

Hundgodiset är inte bara något du ger din hund som fredagsmys eller lördagsgodis när du själv äter gott och blandat. Hundgodis fungerar utmärkt som belöning när du vill träna med din hund.

Det finns godis i många olika former och smaker som hundar gillar. Vilken som funkar bäst på din hund är något du måste testa dig fram med. Men för att lättare kunna sålla i utbudet kan du utgå från din hunds storlek. Små godisbitar till små hundar. De större hundarna kan tugga sönder lite större godisar.

Kategorier: Hundkex | Ekologiskt hundgodis | Spannmålsfritt hundgodis | Vegetariskt

Populärt inom hundgodis

 • NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Beef 60 g

  NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Beef 60 g
  EgenskaperNaturesMenu Hundgodis Oxkött har en hög smaklighet med hela 95 % kött. Det är helt fritt från gluten, vete och konstgjorda färg- och smakämnen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Chicken 60 g

  NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Chicken 60 g
  EgenskaperNaturesMenu Hundgodis Kyckling har en hög smaklighet med hela 95 % kött. Det är helt fritt från gluten, vete och konstgjorda färg- och smakämnen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Lamb & Chicken 60 g

  NaturesMenu Dog Real Meaty Treats Lamb & Chicken 60 g
  EgenskaperNaturesMenu Hundgodis Kyckling & Lamm har en hög smaklighet med hela 95 % kött. Det är helt fritt från gluten, vete och konstgjorda färg- och smakämnen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg

  Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg
  Hundar älskar den goda smaken hos Magnusson Ekologiska Hundkex. Ge hunden några kex varje dag så får tänder och tandkött god motion. Utmärkt som belöning och uppmuntran, som resmat eller liknande.Magnusson Ekologiska Hundkex är i huvudsak tillverkade av KRAV-godkända ekologiska råvaror ifrån det svenska jordbruket. Genom att använda maximalt mycket ekologiska råvaror vill vi bidra till en bättre miljö och till ett öppet landskap med biologisk mångfald. Resultatet blir att din hund äter produkter tillverkade av absolut högsta möjliga kvalitet. Ingredienser: Stenmalt ekologiskt fullkornsvetemjöl*, kallpressad ekologisk rapsolja*, köttmjöl, potatisfiber, ekologiska vetegroddar*, mineraler.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Fler tips på hundgodis

 • Eat Rustic Lamm-muskel 100 g

  Eat Rustic Lamm-muskel 100 g
  Eat Rustic Lamm-muskel 100 gDessa tunna tuggpinnar består av 100% lamm-muskel och passar utmärkt för en stunds aktivering - även för små hundraser! Lamm är lättsmält och har en naturligt låg fetthalt samt hög proteinhalt.Ursprung: TurkietKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Pedigree Dentastix Chewy Chunx - Ekonomipack: Mini med kyckling 5 x 68 g (för små hundar)

  Pedigree Dentastix Chewy Chunx - Ekonomipack: Mini med kyckling 5 x 68 g (för små hundar)
  Godis som tar hand om hundens tänder - finns det? Inga problem med Pedigree Dentastix Chewy Chunx! De här smaskiga hundsnacksen bidrar också till hundens tandvård. Den speciella sammansättningen i Dentastix Chewy Chunx ser till att hundens tänder rengörs med varje tugga, samtidigt som tandköttets hälsa främjas. Godbitarna har ett lågt kaloriinnehåll med mindre än 2% fett och inget tillsatt socker, så de är lätta och idealiska som en liten belöning mellan måltiderna. De tillfredsställer även din hunds naturliga tugginstinkt. Pedigree Dentastix Chewy Chunx finns i två goda sorter med nötkött eller kyckling och storlekar som passar små och mellanstora/stora hundar. Pedigree Dentastix Chewy Chunx i överblick: Tandvårdssnacks för hundar Stödjer tandkött och tänder: med aktiva ingredienser som kan hjälpa till att rengöra tänderna med varje tugga Innovativ form: mekanisk nötningseffekt när hunden tuggar, täcker tänderna på alla sidor Tuggskoj mellan måltiderna: tillfredsställer hundens naturliga tugginstinkt, perfekt för att belöna, skämma bort och sysselsätta hunden - tandvård inklusive Låg fetthalt: innehåller mindre än 2 % fett, lågt kaloriinnehåll Goda: med läcker kyckling eller nötkött För små och stora hundar: flera storlekar Utan tillsatt socker och konstgjorda färgämnen och smakämnen Utvecklat i samarbete med veterinärer
 • Dokas köttgodis - Ekonomipack: Kycklingbröst i strimlor 4 x 250 g

  Dokas köttgodis - Ekonomipack: Kycklingbröst i strimlor 4 x 250 g
  Detta är ett mycket speciellt godis och är en riktig smakupplevelse för alla katter och hundar! Godiset består av 93 % kött (kanin, anka eller kyckling) av högsta kvalitet och utan tillsatser. På grund av den varsamma lufttorkningen är detta snack helt oemotståndlig. Köttbitarna och strimlorna kan enkelt delas upp och är därför också en idealisk belöning på promenaderna. Köttet har särskilt låg fetthalt så detta mellanmål är perfekt för katter och hundar som lätt går upp i vikt. Tips: Det är även en utsökt och omtyckt delikatess för illrar! Dokas köttgodis i överblick: Tillskott utöver hundens foder Passar även för illrar och katter Med 93 % rent kött Naturprodukt utan tillsatser Läckra smaker i vingform eller strimlor: omväxlande och gott Lufttorkat kött med låg fetthalt Perfekt snack mellan måltiderna Regelbunden kvalitetskontroll: kontrolleras av SGS Institut Fresenius Tips för hundar: Hundar arbetar med luktorganen och sökspel är idealiska för att hålla dem alerta med "hjärnjoggning". Här är en känd lek: Lägg en Dokas köttgodis under en av tre eller fyra gömställen, (kan vara koppar, glas eller andra lämpliga) och hunden får efter kommandot "sök!" (innan det sitt och stanna) lukta sig fram till rätt kopp och få sitt pris.
 • Tikki Kaninöron med Päls, 150g

  Tikki Kaninöron med Päls, 150g
  Tikki Kaninöron med Päls - Ett läckert mellanmål skapat för hundar av alla storlekar! De här öronen är inte bara ett mellanmål, de är en upplevelse av ren njutning. Torrt mellanmål med päls Mycket tuggtid för hundar oavsett storlek Välsmakande 100 % naturlig ingrediens Fri från konstgjorda färger, smakämnen och konserveringsmedel. Varje kaninöra är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet. Den vackra pälsen tillför en extra dimension av njutning och kan stimulera hundens jaktinstinkt, då kaninöron ser ut och känns som ett naturligt byte för hunden. Din hund kommer inte att kunna motstå den tilltalande kombinationen av krispig konsistens och en mild, smakrik kärna. Oavsett om din hund är en liten kattunge eller en stor jätte, är kaninöron med päls den perfekta belöningen eller godbiten. De är också perfekta för att främja god tandhygien, eftersom tuggrörelsen hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet. En fröjd för smaklökarna, men också ett hälsosamt tillskott till din hunds kost, eftersom de är naturliga och fria från konstgjorda färger, smakämnen och konserveringsmedel.   Analys : Råprotein 62,9 %, Råfiber 2,4 %, Råfett 21,7 %, Råaska 1,1 %, Vatten 9 % Innehåll : 150 g eller 5 kg   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Chewies Lucky Bits Adult - Tasty Mix 100 g

  Chewies Lucky Bits Adult - Tasty Mix 100 g
  På träningen eller på promenaderna är det bra att ha en liten godbit med som uppmuntran! Chewies Lucky Bits Adult är ett oemotståndligt mjukt hundgodis som innehåller extra mycket kött. De behändiga små godbitarna är spannmålsfria och passar därför också bra för näringskänsliga hundar. Chewies Lucky Bits Adult accepteras utmärkt och har en naturligt mustig smak – helt utan tillsatt socker! Hampaoljan innehåller värdefullt vitamin E och omättade fettsyror så att din fyrbenta vän samtidigt får i sig viktiga näringsämnen. Chewies Lucky Bits Adult i överblick: Läckra godisbitar för hundar Med mycket kött: bidrar till en hög acceptans Spannmålsfria: perfekt för näringskänsliga hundar Mjuk konsistens: härligt mjuka, lätta att tugga Lagom munsbitar: perfekta som träningsgodis eller lite uppmuntran mellan måltiderna Med hampaolja: full av omättade fettsyror och vitamin E Utan tillsatt socker: bara naturlig smak Miljö- och djurvänliga: inga djurförsök eller genteknik Återförslutningsbar förpackning: håller sig fräscha Olika varianter: finns som monoprotein-sorter eller blandning Tillverkade med hög standard i Schweiz
 • Dog Nature Snack Buffalo Tail 10cm 100g

  Dog Nature Snack Buffalo Tail 10cm 100g
  - Hund > Hundgodis > Naturligt hundgodis
 • Vitakraft Boony Bits för medelstora hundar - Ekonomipack: 2 x 120 g

  Vitakraft Boony Bits för medelstora hundar - Ekonomipack: 2 x 120 g
  Om du tränar med din hund på lekplatsen eller är ute i skogen tillsammans och den har förtjänat en belöning, är Vitakraft Boony Bits för medelstora hundar ett mycket bra val! Med sin medelstora storlek passar de lugnt in i alla jackväskor. De smular inte och efterlämnar inga irriterande fettfläckar. De fina snacksen är gjorda av utvalda ingredienser som till största delen är av animaliskt ursprung. För att din älskade fyrbenta vän ska få sin dagliga portion av livsnödvändiga ämnen när du skämmer bort den med Vitakraft Boony Bits innehåller godiset även en speciell vitaminblandning. Och för att passa en artanpassad kost är de smaskiga bitarna helt sockerfria! Vitakraft Boony Bits för medelstora hundar i överblick: Godis för medelstora hundraser (upp till 15 kg) Snacks i perfekt medelstorlek: passar i alla jackväskor För små ögonblick av godisglädje: perfekt som belöning under träningen eller som mellanmål Hög kvalitet: huvudsakligen av kött och animaliska ingredienser För ett vitalt liv: med en speciell vitaminmix Räcker en längre tid: upp till 100 godbitar per förpackning Perfekt när ni är på språng: smular inte och fettar inte Smart sammansättning: sockerfritt
 • Monster Dog Training Treats Deer 100 g

  Monster Dog Training Treats Deer 100 g
  Monster Dog Training Treats Deer 100 g - Läckert Hundgodis för TräningMonster Dog Training Treats Deer 100 g är det ultimata hundgodiset för exempelvis hundträning. Dessa mjuka och smulfria godisbitar är enkla att dela samt tillverkade av enbart ett protein -hjortkött. Påsarna kommer i praktiska 100 g-påsar. Perfekt för hundträning och som promenadgodis.Ge din hund det smaskigaste hundgodiset - Monster Dog Training Treats Deer 100 g!Semi-mjukt hundgodisEnbart en proteinkälla -Hjort100 gram
 • Wolf of Wilderness Wild Bites Snacks "The Taste Of" 180 g - The Taste of Scandinavia

  Wolf of Wilderness Wild Bites Snacks
  Våra hundar är familjemedlemmar som står vid vår sida i ur och skur. De förtjänar den bästa möjliga, artanpassade kosten. Hunden härstammar från vargen och är, liksom vargen, kött och allätare. Det har inte förändrats under evolutionen. Därför har målet vid framställningen av Wolf of Wilderness hela tiden varit att följa den vilda vargens näringsinstinkter och endast tillåta råvaror som har en plats i vargens ursprungliga kost. Vargens meny består till största delen av kött tillsammans med vilda bär, rötter och vilda örter. Eftersom vargens kost inte innehåller särskilt mycket kolhydrater är Wolf of Wilderness produkter helt spannmålsfria. I Kanada skulle vargen livnära sig från vilda nötdjur och kalkon samt torsk ur Nordatlanten. I Skandinavien skulle vargen äta lax äta lax ur strömmande vattendrag, renar från polarområdet och vilda kycklingar. I länderna vid Medelhavet kan vargen jaga bergsgetter eller vilda kycklingar och fånga adriatisk öring eller vilda kycklingar. Wolf of Wilderness – vilt och ursprungligt! Vill du läsa utförligt om filosofin bakom Wolf of Wilderness och lära känna hela produktsortimentet kan du klicka HÄR. Wild Bites är ett särskilt artanpassat godis med kött och vilda bär. De innehåller inte spannmål och är skonsamt tillagade med tre typiska köttkällor ur regionen. De tolereras väl och är omtyckta båda av hund och hundägare. Godbitarna stärker tuggmuskulaturen och tandvården med är även perfekta som liten snack mellan måltiderna. Eller ta med dem på hundträningen och belöna din hund när den är duktig! Wild Bites 180 g finns i följande goda smaker: The Taste Of Canada med nötkött, torsk, kalkon och tranbär The Taste of Scandinavia med lax, ren, kyckling och blåbär The Taste of the Mediterranean med lamm, kyckling, öring och fläder De viktigaste egenskaperna i överblick: Med mycket kött och andra beståndsdelar från "bytesdjur" Spannmålsfria För näringskänsliga hundar Lättsmälta För friska tänder och tandkött Underbart tuggnöje Lämpliga som belöning på hundträningen Tillverkas i Tyskland En omväxlingsrik godbit för din favorit!
 • Greenwoods Nuggets Chicken - 100 g

  Greenwoods Nuggets Chicken - 100 g
  *Ny design! Under omställningen kan den levererade produktens förpackning skilja sig från bilden. Innehållet är dock detsamma. Gläd din hund med en runda Greenwoods Chicken Nuggets. Krispiga bitar från 97% bästa kycklingbröstfilé - vem kan motstå det? Godbitarna är skonsamt frystorkade, vilket är det enda sättet att bevara värdefulla näringsämnen och köttets fantastiska doft och smak. Ibland är mindre mer, det gäller även ingredienserna i din hunds näring. Det är därför vi inte använder oss av konstgjorda färgämnen eller smakämnen, spannmål eller gluten, socker och inte heller soja. Det som återstår är helt enkelt läcker kyckling! Kort sammanfattat är Greenwoods Chicken Nuggets ett lätt, gott godis som passar alla hundar. Även om - eller kanske speciellt när - din hund brukar ha problem med allergier eller känslig mage. På vardagspromenaderna, träningen eller som snack mellan måltiderna: med våra nuggets har du alltid ett idealiskt godis till hands för att förvandla hundens dag till en bra dag! Greenwoods Nuggets Chicken i överblick: Skonsamt frystorkade 97 % kycklingbröstfilé Spannmålsfria Endast en proteinkälla Uteslutande naturligt innehåll Även för känsliga magar Greenwoods Nuggets finns även i följande smak: Greenwoods Nuggets Duck
 • Drops with Beef 500 g

  Drops with Beef 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med nötkött för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Lukullus A Casa Stripes Chicken Ekonomipack: 3 x 100 g

  Lukullus A Casa Stripes Chicken Ekonomipack: 3 x 100 g
  De mjuka köttstrimlorna Lukullus A Casa Stripes består av kött från EU och är perfekta som belöning för alla hundar som bara vill ha det bästa. Det läckra kycklingköttet är mycket lättsmält. Därför är det speciellt lämpligt för näringskänsliga hundar. Kycklingstrimlorna är extra mjuka och lätta att dela in i portioner – praktiskt som godis under träningen eller som godbit mellan måltiderna. De spannmålsfria köttstrimlorna tillverkas med stor omsorg i Tyskland. Tack vare den återförslutningsbara påsen håller sig godiset färskt länge och har en aptitlig, intensiv lukt. Lukullus A Casa – som hemlagat! Lukullus A Casa Stripes i korthet: 100 % kött från EU Med läckert, färskt kycklingkött Tillverkas med stor omsorg i Tyskland Spannmålsfritt Som belöning under träningen eller lite extra gott mellan måltiderna Enkelt att portionera, återförslutningsbar förpackning Köttstrimlorna Lukullus A Casa Stripes finns även i sorten Lukullus A Casa Stripes Beef med nötkött. Har du testat den?
 • Boxby Puppy Mini Hearts - Ekonomipack: 3 x 100 g

  Boxby Puppy Mini Hearts - Ekonomipack: 3 x 100 g
  Det finns ett ordspråk att kärlek går genom magen, och det gäller desto mer för dessa godbitar: Boxby Puppy Snacks Mini Hearts är lagom stora munsbitar, formade som små hjärtan. Men inte bara det, de övertygar dessutom med den goda smaken! Godbitarna är lämpliga för valpar såväl som vuxna hundar och är en omtyckt belöning på träningen - eller bara för att skämma bort ibland. Boxby Puppy Snacks Mini Hearts är tillagade med kyckling och lax och har en låg fetthalt. De innehåller inte spannmål och gluten. Boxby Puppy Snacks Mini Hearts i överblick: Hjärtformade godisar för valpar och vuxna hundar Med kyckling och lax: mycket goda proteinkällor av hög kvalitet, perfekt som belöning på träningen och för att skämma bort däremellan Spannmåls- och glutenfritt: kan också ges till hundar med allergi eller intolerans Låg fetthalt: passar bra in i en balanserad diet Små hjärtan: lagom stora munsbitar, perfekt för valpar men också lämpliga för vuxna hundar Påsen kan återförslutas: perfekt att ta med sig
 • RINTI Chicko - Ekonomipack: Kanin 3 x 170 g

  RINTI Chicko - Ekonomipack: Kanin 3 x 170 g
  RINTI Chicko tuggbitar tillverkas med minst 93 % högkvalitativt kött och är helt utan köttmjöl. Bitarna lufttorkas skonsamt. Därför smakar de inte bara särskilt gott utan är också lättsmälta och väl tolererade. RINTI Chicko är smaskiga köttbitar som din hund kommer att älska, filé efter filé. Den återförslutningsbara påsen håller godiset färskt längre. RINTI Chicko innehåller inte konserveringsmedel. Kanin: 95 % färskt kaninkött, lufttorkat och steriliserat Skinka: magert, knaprigt mellanmål med 94 % skinka, en speciell belöning i form av strimlor Lamm: möra strimlor av lamm, skonsamt lufttorkade Anka: delikat, mört godis med 95 % anka, med en låg fetthalt (4%) Nötkött: naturligt godis med 93 % kött, utan köttmjöl, skonsamt lufttorkat Vilt: krispiga, lufttorkade bitar av viltkött, utan köttmjöl och soja
 • Hundkex, Cookie Snack Bones i hink, 1,3 kg

  Hundkex, Cookie Snack Bones i hink, 1,3 kg
  - Hund > Hundgodis > Hundkex & Hundben
 • Boxby Chew Stix Chicken - 80 g

  Boxby Chew Stix Chicken - 80 g
  Dessa smakrika tuggpinnar är perfekta som godbit mellan måltiderna för din hund för de innehåller värdefulla näringsämnen. Pinnarna är gjorda av naturliga, artsspecifika ingredienser och innehåller extra mycket protein från kött. En stor andel kyckling (67 %) och 30 % aromatisk nöthud hjälper till att skapa en oemotståndlig smakupplevelse som alla hundar älskar! Boxby Chew Stix med kyckling kan främja den mekaniska tandrengöringen och därmed bidra till en förbättrad munhygien. De är idealiska som belöning eller som ett litet mellanmål. Den nederländska premiumtillverkaren tar hänsyn till din hunds näringsbehov när produkterna utformas och garanterar att endast högkvalitativa ingredienser används. Eftersom mellanmålet bara innehåller 2 % fett är det ett fettsnålt snack utan onödiga kalorier. Det innehåller inte spannmål och gluten och inte heller konstgjorda tillsatser. Därför är detta snack också lämpligt för djur med allergi eller intolerans. Bästa smak och vitala ämnen - förenade i ett naturligt innehåll för fyrbenta gourmeter! Boxby Chew Sticks Chicken i överblick: Godis för vuxna hundar Artanpassat innehåll: med naturliga ingredienser, utan konstgjorda tillsatser Spannmåls- och glutenfritt: kan också ges till allergiska eller intoleranta hundar 67 % kyckling 30 % nöthud: proteinrika, goda och aromatiska Munhygien: animerar hunden att tugga, stöder tandvården och stärker tuggmusklerna Extra högt proteininnehåll: från mycket kött Lågt fettinnehåll: inga onödiga kalorier, bara 2 % fett Hög acceptans: smakrikt innehåll som alla valpar och vuxna hundar älskar Idealiskt skämma-bort-snack: ett litet mellanmål eller belöning Premiumtillverkare: tillverkaren från Nederländerna garanterar höga kvalitets- och säkerhetsstandarder samt hälsosamma, art-lämpliga ingredienser
 • Pedigree Ranchos Maxi fyllda tuggrullar 80 g - 80 g

  Pedigree Ranchos Maxi fyllda tuggrullar 80 g - 80 g
  Hundar älskar att få något gott att tugga ordentligt på! Pedigree Ranchos fyllda tuggrullar Maxi för hundar från 15 kg kommer att sysselsätta din pälskling länge och se till att de nya skorna får vara i fred. De fettsnåla tuggsnacksen består av rullade lager av hackad råhud runt en smakrik kärna av helt naturlig kyckling. Dessutom är Pedigree Ranchos fyllda tuggrullar Maxi spannmålsfria! Den fasta konsistensen ger långvarig tugglädje och kan på så sätt träna hundens käkmuskler. Pedigree Ranchos Maxi fyllda tuggrullar 10 x 80 g i överblick: Oemotståndligt kompletteringsfoder för medelstora och stora hundar (från 15 kg) Perfekt som belöning eller sysselsättning Mycket goda: fyllda med helt naturlig kyckling Fin tillverkning: handgjorda med lager av högkvalitativ, hackad råhud, för långvarig tugglädje För en balanserad kost: fettsnål sammansättning Hög produktsäkerhet: bekräftat av European Veterinary Dental Society Minimalistisk sammansättning: bara sju ingredienser Tolereras väl: utan spannmål Naturliga: fria från konstgjorda färgämnen
 • DeliBest Sensi köttrulle kyckling - 2 x 400 g

  DeliBest Sensi köttrulle kyckling - 2 x 400 g
  Många hundar lider av foderallergier eller -intolerans, och att hitta ett passande foder är oftast en utmaning för hundägaren. DeliBest Sensi Köttrulle med kycklingkött är särskilt lämpligt för känsliga hundar, för den innehåller endast kyckling som enda animaliska proteinkälla och är spannmålsfri. Köttrullen är alltså även användbar som uteslutningsdiet. Med en uteslutningsdiet kan man finna ut vilka livsmedel hunden reagerar känsligt på. DeliBest Sensi Köttrulle Kyckling kan skivas, enkelt portioneras och kan ges som komplettfoder eller som godbit direkt ur handen. De noggrant kontrollerade halterna av vitaminer, mineraler och spårämnen gör köttrullen till en avvägd hundnäring som kan hjälpa till att minska symptom som kräkningar, diarré eller klåda. Produktens egenskaper i överblick: Komplettfoder för näringskänsliga hundar Kan ges som komplettfoder eller eller snack mellan måltiderna Tillverkat i Schweiz Single-protein: Uteslutande kycklingkött som animalisk proteinkälla 80 % kött av livsmedelskvalitet Spannmålsfritt: Glutenfritt för bästa kompatibilitet Kan skäras och enkelt portioneras 100 % naturligt - utan kemiska tillsatser Råvarorna härstammar från kvalitetsanläggningar DeliBest produkter är 100 % naturliga, helt utan kemiska tillsatser. Alla råvaror härstammar från kvalitetsanläggningar som uppfyller alla speciella krav gällande kemiska restämnen, mediciner, mykotoxiner och hormoner.
 • Rosie's Farm Puppy & Adult Mini Hearts Turkey - Ekonomipack: 3 x 50 g

  Rosie's Farm Puppy & Adult Mini Hearts Turkey - Ekonomipack: 3 x 50 g
  Alla råvaror bearbetas varsamt, och därför smakar Rosie’s Farm snacks lika delikat som om de vore hemlagade, dessutom kan viktiga innehållsämnen bevaras. För din hund förtjänar att skämmas bort med en god kost! Positiv förstärkning är avgörande för framgången på träningen eller när du uppfostrar din hund till vardags. Storleken och formen på Rosies Farm Snacks är speciellt utformade för detta ändamål, för hunden sväljer de små godisarna snabbt och distraheras därför inte från sin uppgift så länge. Godiset är mycket gott med en hög kötthalt på 30 %, vilket säkerställer att det accepteras bra. De innehåller inte spannmål, tillsatt socker, smakämnen eller färgämnen utan hunden kan njuta på ett nyttigt sätt. Rosie's Farm tillverkas i Österrike. Tack vare att den praktiska påsen kan stängas igen hålls godiset färskt och mjukt till sista biten. Det spannmålsfria hundgodiset är lättsmält och tolereras bra och är därför lämpligt för känsliga hundar. Rosie's Farm Puppy Adult Snacks Mini Hearts Turkey har följande fördelar: Hög halt färskt kalkonkött - hela 30 % Bitarna har en särskilt mjuk konsistens (halvfuktiga) på grund av 27 % restfuktighet ger och är därför särskilt omtyckta Spannmålsfritt innehåll Utan socker, smakämnen och färgämnen Tillverkas i Tyskland Påsen kan tillslutas igen Även lämpligt för känsliga hundar
 • RINTI Chicko Dent Small Kyckling - Ekonomipack: 2 x 150 g

  RINTI Chicko Dent Small Kyckling - Ekonomipack: 2 x 150 g
  Godbitar som gör nytta: RINTI Chicko Dent tuggremsor med kyckling är inte bara särskilt goda, utan rengör också hundens tänder. De består av 60 % bitfast nöthud och 34 % kycklingbröstfilé och är lockande att tugga på, vilket främjar tandrengöringen. Dessutom är de berikade med ett antibeläggnings-mineralkomplex och speciella "tandborstningspartiklar". Rinti använder garanterat de bästa bitarna av kött och nöthud för sina produkter och inget köttmjöl, spannmål eller soja. Därför är godbitarna lättsmälta och tolereras väl. De är förpackade i praktiska, återförslutningsbara påsar som håller godiset fräscht. RINTI Chicko Dent Small i överblick: Fodertillskott med hälsofördelar för hundar Med en tandvårdande effekt: Ett mineralkomplex och speciella tandborstningspartiklar rengör tänderna Tuggstrimlor förfinade med kyckling: 60 % bitfast nöthud och 34 % kycklingbröst Lockande att tugga på, det främjar den mekaniska tandrengöringen Garanterat äkta kött, utan köttmjöl och soja, gott och lättsmält Som belöning eller godbit mellan måltiderna Spannmålsfritt Med mineraler Förpackade i praktiska återförslutningsbara påsar med dragkedja
 • Purizon Snack Mix - Grain Free - Ekonomipack: 3 x 100 g

  Purizon Snack Mix - Grain Free - Ekonomipack: 3 x 100 g
  Hos Purizon står naturliga foder och snacks för den köttätande hunden i centrum. Därför innehåller även Purizon Snack uteslutande färskt kött, nyfångad fisk och sund lever - och tillagas helt utan spannmål. Tack vare den speciella ingrediensblandningen har godbitarna ett högt proteininnehåll på minst 41 %. Bitarna frystorkas varsamt i en komplex process som gör att många näringsämnen och råvarornas naturliga, intensiva smaker kan bibehållas. Det är en oemotståndlig smakupplevelse och godbitarna har en särskilt hög acceptans bland hundarna. Purizon Snack – en smakupplevelse för köttätare Fördelarna med Purizon Premiumsnack i korthet: ★ 100 % fint kött, färskt fångad fisk och mör lever ★ Varsamt frystorkade ★ Spannmålsfria glutenfria ★ Särskilt hög proteinhalt på minst 41 % ★ Idealiska som belöning ★ Bästa acceptans och tolerans ★ Naturliga, intensiva smaker ★ Uteslutande med ingredienser av högsta kvalitet ★ Mjuk konsistens - även lämpliga för äldre hundar ★ Utan några som helst tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen ★ Innovativ tillslutning av påsen - kan återförslutas och bevarar smaken ★ Per styck endast 4 kcal Purizon Snack är ett tillskott till hundens dagliga helfoder. Känner du till Purizon torrfoder? 70 % kött, fisk utvalda animaliska ingredienser, 30 % förstklassig frukt, grönsaker och örter, 0 % spannmål. Upptäck Purizon torrfoder här!
 • Braaaf Roll Sticks Nötkött & torsk - 25 st

  Braaaf Roll Sticks Nötkött & torsk - 25 st
  Om du vill skämma bort din hund med ett naturligt mellanmål är Braaaf Rollsticks Nötkött torsk ett bra val. De rullade pinnarna är gjorda av välsmakande nötkött i kombination med torsk och får inte bara poäng för sin goda smak, utan inbjuder också din hund att tugga intensivt. Braaaf Rollsticks är ett gluten- och spannmålsfritt snacks och är därför lämpligt för känsliga hundar med intolerans. Att tugga på pinnarna kan stödja tandvård och därmed bidra till den dagliga tand- och munhygienen hos din fyrbenta vän. Braaaf hundsnacks ger njutning och artanpassad aktivitet, antingen som en liten godbit mellan måltiderna eller som belöningsgodis. Braaaf Rollsticks Nötkött torsk i korthet: Välsmakande tuggben för hundar Uppmuntrar hunden att tugga: utsökt smak, aptitretande konsistens Spannmåls- och glutenfritt: lämpligt för hundar med glutenintolerans Stimulerar tugginstinkten: naturlig tuggglädje för en artanpassad aktivitet Tand- och munhygien: tuggning kan bidra till din hunds tandhygien och rengöring Perfekt som mellanmål: som belöning eller helt enkelt för att skämma bort din hund
 • Trick & Treat Ben Mix (500 g)

  Trick & Treat Ben Mix (500 g)
  EgenskaperLagom stor godisbit som smidigt kan bäras med på exempelvis promenader, eller fungera som belöning när hunden gjort något bra och förtjänar det lilla extra!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • My Treat Grisöron (2-pack)

  My Treat Grisöron (2-pack)
  My Treat Grisöron-Smaskigt snacks som de flesta hundar älskar!Alla My Treats produkter kommer från svenska djur som slaktats i svenska slakterier. De är varmluftstorkade i 72°C, för att sedan frysas ned, detta för att behålla den goda smaken samt undvika tillsatser som exempelvis konserveringsmedel.My Treat är mycket selektiva vad gäller kvalitén på deras hundgodis och anser att hundar ska ha det bästa.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Ekonomipack: Rocco Chings Steak Style Kycklingkött 4 x 200 g

  Ekonomipack: Rocco Chings Steak Style Kycklingkött 4 x 200 g
  Rocco Chings Steak Style är fasta kyckling- eller ankköttstrimlor, marmorerade med fin pollock – av samma uppskattade premiumkvalitet som alla Rocco Chings produkter. Bitarna ser inte bara smaskiga ut, utan smakar också gott med ett extra lager pollock som marmorerar köttet - till glädje för smaklökarna. Helt i Rocco Chings-stil bevaras den naturliga, intensiva köttsmaken genom att råvarorna lufttorkas skonsamt. Det nya godiset från Rocco är lockande som en stek! De högkvalitativa köttstrimlorna är en riktig vällust att tugga på, oavsett hundens ras eller storlek. De är lika lättsmälta och väl tolererade som alla Rocco Chings Snacks. Rocco Chings Steak Style är en helt naturlig produkt som tillverkas med gott kött av premiumkvalitet, helt utan tillsatser av köttmjöl eller köttbiprodukter. Köttet torkas varsamt och innehåller inga tillsatser av färgämnen eller aromämnen - därför smakar de omtyckta godbitarna så naturligt. Godiset är portionerat i bitar och kan enkelt ges till hunden. Påsen är återförslutningsbar så godiset hålls fräscht länge: öppna och belöna, om och om igen! Rocco Chings Steak Style finns i följande varianter: Kycklingkött över 70 % saftig kycklingfilé, marmorerad med fin pollock - ett idealiskt och magert godis Ankkött över 70 % delikat ankkött, marmorerat med fin pollock – den en speciell njutning för kräsna hundar Rocco Chings Steak Style – ett särskilt läckert och köttigt mellanmål - älskat av hundar!
 • Treateaters Tuggpinnar med Anka 350 g

  Treateaters Tuggpinnar med Anka 350 g
  Treateaters Tuggpinnar med Anka 350 g:Goda tuggpinnar för din hundTreateaters Tuggpinnar med Anka är en utmärkt belöning för din hund, fullproppad med smak och nyttiga egenskaper. Den unika kombinationen av en råhud från nöt kombinerat med anka ger en god tuggpinne som tillfredsställer hundens naturliga tuggbehov.Tuggpinnarna är fria från spannmål, vilket gör dem lämpliga för hundar med känslig mage eller allergier och den sega strukturen på tuggpinnarna hjälper till att skrapa bort smuts från tänderna och förebygga tandsten.Tuggpinnanrna passar hundar av alla raser och åldrar.Rekommendationer:Förvara tuggpinnarna på en sval och torr plats.Se till att din hund alltid har tillgång till friskt vatten.Övervaka din hund när den tuggar. 
 • Purizon Snack Beef & Chicken - Grain Free - 100 g

  Purizon Snack Beef & Chicken - Grain Free - 100 g
  Naturlig näring för den köttätande hunden - det är fokus hos Purizon. Därför framställs Purizon Snack Beef Chicken uteslutande med färskt nötkött, fint kycklingkött och nyttig lever - helt utan spannmål. På grund av den speciella ingrediensblandningen har godbitarna en mör konsistens och en hög proteinandel på hela 47 %. Godiset framställs skonsamt genom en komplex frystorkningsprocess som inte förstör viktiga näringsämnen och råvarornas goda smaker. De oemotståndligt läckra godbitarna är mycket omtyckta och har en särskilt hög acceptans. Purizon Snack – en smakupplevelse för köttätare Purizon Premiumsnack har bland annat följande fördelar: ★ 100 % fint kött och mör lever ★ Varsamt frystorkade ★ Spannmålsfria och glutenfria ★ Särskilt hög proteinhalt på 47 % ★ Idealiska som belöning emellanåt ★ Mycket bra acceptans, utmärkt tolerans ★ Naturlig, intensiv smak ★ Endast med ingredienser av bästa kvalitet ★ Mjuk konsistens - lämpliga för seniorer ★ Utan några tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen ★ Innovativ tillslutning av påsen - enkel att återförsluta och bevarar smaken ★ Endast 4 kcal per bit Kanske känner du redan till det omtyckta torrfodret från Purizon? 70 % kött, fisk och utvalt animaliskt protein, 30 % förstklassig frukt, grönsaker och örter, 0 % spannmål. Här hittar du Purizon torrfoder!
 • Trixie Såpbubblor med Baconsmak 120 ml

  Trixie Såpbubblor med Baconsmak 120 ml
  Rolig hundleksak, Såpbubblor med baconsmak - perfekt för hundkalas!Blås dessa roliga ätbara såpbubblor med baconsmak till din hund och se den jaga de smaskiga bubblorna!Bubblorna är perfekta för att aktivera, stimulera och stärka relationen med din hund. Baconsmaken gör det extra lockande för din hund att fånga bubblorna. Flaskan innehåller 120 ml ätbara såpbubblor för hundar.Trixie Såpbubblor med Baconsmak 120 ml - fördelar:Trixie Såpbubblor med Baconsmak: Aktiverar och stimulerar din hundTrixie Såpbubblor med Baconsmak: Bygger relationer med din hundTrixie Såpbubblor med Baconsmak: Har en smaskig baconsmakLetar du efter den perfekta presenten till hundägare?Trixie Såpbubblor med Baconsmak 120 ml är ett måste till hundkalaset och den perfekt presenten till hundägare. De är roliga och uppskattade av både hundägare och hundar. 
 • Rosie's Farm Snacks Adult "Tender Steak Bites" Duck - Ekonomipack: 5 x 70 g

  Rosie's Farm Snacks Adult
  Alla ingredienser är noggrant bearbetade, så Rosie's Farm hundgodis smakar lika läckert som hemlagat. Din hund förtjänar att få bra mat. Både under uppfostran och den dagliga träningen är en positiv förstärkning avgörande för framgången. Rosie's Farm Snacks storlek och form är speciellt anpassade för detta ändamål: de små godisbitarna kan snabbt tas upp och avleder därför inte hunden från sin uppgift länge. En hög andel på 30 % ankkött ger en utsökt smakupplevelse. De saftiga godbitarna är spannmålsfria. För en oemotståndlig njutning används inga tillsatser av socker, aromer eller färgämnen vid tillverkningen. Tillverkningen sker i Österrike. Tack vare den praktiska, återförslutningsbara påsen håller sig snacksen färska och mjuka till sista biten. Rosie's Farm Adult "Tender Steak Bites" har följande fördelar: Hög halt av 30 % ankkött Hög acceptans Spannmålsfritt innehåll Fritt från socker, aromämnen och färgämnen Tillverkat i Österrike Praktisk återförslutningsbar påse Perfekt träningsgodis
 • Snäk Krilled Pork 100 g

  Snäk Krilled Pork 100 g
  Semimjuka godbitar till alla (cirkus)hundar De hälsosamma Nutrolin® SNÄK Krilled Pork är 100 % smak, men bara 10 % fett. Proteinet i SNÄK är 100 % animaliskt, och godisarna innehåller inte spannmål. Eftersom godbitarna har en diameter på 1,5 cm kan de smidigt brytas i mindre bitar. Godisarna är tillverkade i Finland av finska råvaror, till undantag av den antarktiska krillen. Nutrolin® SNÄK Krilled Pork passar såväl valpar som seniorer, till all sorts träning samt på skogsturer för snabba inkallningar. SNÄK fläckar inte av sig i fickan.
 • Advance Dental Mini Sticks - 360 g

  Advance Dental Mini Sticks - 360 g
  Daglig tandvård kan vara så här välsmakande! Advance Dental Mini Sticks är ett tuggsnack för hundar som lovar långvarig tuggglädje och belönar din fyrbenta vän med god smak. Hundgodiset är perfekt som en godbit mellan måltiderna eller som belöning efter träningspass - och stöder också tandvård. Formen och storleken på Advance Dental Mini Sticks är skräddarsydda för hundar av små raser. Tack vare den räfflade formen och deras speciella sammansättning kan tuggpinnarna stödja tandrengöring och hjälpa till att främja munhygien. Mellanmålet kan bidra till att minska bildandet av tandsten och främja frisk andedräkt. Advance Dental Mini Sticks i korthet: Tandvårdssnacks för hundar av små raser (3-10 kg) Långvarig tuggglädje: räfflad form och fast konsistens för långvarig tuggglädje Stödjer munhygienen: kan hjälpa till att minska tandsten, rengöra tänderna och främja frisk andedräkt genom mekanisk nötning Perfekt för små hundar: recept och form anpassade för små hundar Hög acceptans: tack vare välsmakande recept Tillverkare med erfarenhet: spansk tillverkare med över 50 års erfarenhet av tillverkning av djurfoder
 • 2pets Horse Cubes (400 g)

  2pets Horse Cubes (400 g)
  EgenskaperEtt smakrikt och naturligt hundgodis med hög kötthalt, passar utmärkt som belöning vid sidan av en balanserad kost. Benet är tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt. Finns i olika storlekar.Allt godis/tugg från 2pets är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Även fabriken är ISO 22000 certifierade, vilket innebär att spårbarheten säkras i hela produktionskedjan.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Dog Nature Snack Chicken Foot Natural 200g

  Dog Nature Snack Chicken Foot Natural 200g
  - Hund > Hundgodis > Naturligt hundgodis
 • Hundgodis med insektsprotein 100g

  Hundgodis med insektsprotein 100g
  Hundgodis från Petgood är berikade med högkvalitativt insektsprotein & immunstärkande antioxidanter från bär. Hundgodiset smakar både gott för din hund & innehåller dessutom fler hälsofrämjande ingredienser.
 • Animonda Meat Chunks Medium / Maxi - 80 g Chicken Pur

  Animonda Meat Chunks Medium / Maxi - 80 g Chicken Pur
  De goda Animonda Meat Chunks är en aptitlig köttdelikatess mellan måltiderna. Godbitarna för vuxna hundar består till 98 % av köttiga ingredienser och är utmärkta som tillskott för hundar som får en avvägd, artanpassad kost. Meat Chunks innehåller endast en animalisk proteinkälla och framställs helt utan spannmål. Därmed är de lämpliga som godbitar för känsliga hundar med motsvarande allergier och intolerans. Socker eller soja tillsätts inte. Animonda hundgodis lufttorkas skonsamt och tillverkas i Tyskland. Animonda Meat Chunks i överblick: Läckert godis för vuxna hundar Hög kötthalt: perfekt för att komplettera en artanpassad kost Monoprotein: endast en animalisk proteinkälla Innehåller ej spannmål: lämplig för hundar med motsvarande allergi och intolerans Mycket goda: hög acceptans bland hundar Skonsam produktion: lufttorkade för att bevara de läckra smakerna och alla värdefulla näringsämnen Utan tillsatt socker och soja, utan smakförstärkare Finns i flera läckra smaker Produktionsplats: Tyskland
 • Tubidog Laxcréme i tub - 75 g

  Tubidog Laxcréme i tub - 75 g
  Tubidog Laxcréme för hundar är ett innovativt godis, tillverkat av ädel lax. Ge din hund crémen för att glädja den, för att belöna den på träning eller helt enkelt mellan måltiderna. Tubidog kan ges överallt, enkelt och utan kladd eller smulor; perfekt på resor! Den är även utmärkt för att gömma medicin i. Med denna delikatesscréme kan du skämma bort din hund! Tubidog Laxcréme är glutenfri och passar känsliga hundar. Tubidog utvecklas och tillverkas i Tyskland. Laxkrämen, med mängder av lax av hög kvalitet, har en utmärkt acceptans hos hundarna. Tubidog Laxcréme: Godispastej för hundar Med mängder av färsk lax av livsmedelskvalitet Bästa acceptans Rik på fleromättade fettsyror Perfekt gömställe för medicin Kan doseras rent och enkelt Soft-touch tub, öppnas med en vridning Utvecklad och tillverkad i Tyskland Ser aptitretande ut och har en lockande doft Utan ben och fiskavfall och liknande Innehåller ej smakförstärkare, färgämnen eller konserveringsmedel Tubidog Laxcréme - godiset som kan ges utan oro för hundens hälsa!
 • Dog Grain Free Semi Moist Snack Duck 200g

  Dog Grain Free Semi Moist Snack Duck 200g
  Smakrikt semimjukt hundgodis med anka. Belöningsgodis som kan brytas.i mindre bitar som är spannmålsfritt. Den höga smakligheten lockar även kräsna hundar & tack vare att godiset är lättsmält lämpar det sig även för hundar med känslig mage. Profine’s hundgodis innehåller endast naturliga råvaror. Profine Dog Grain Free Semi Moist Snack Duck
 • Limited Edition: Rocco Donut av nöthud - Mix 2 x 2 st : 2 x kycklingkött, 2 x ankkött (260 g)

  Limited Edition: Rocco Donut av nöthud - Mix 2 x 2 st : 2 x kycklingkött, 2 x ankkött (260 g)
  Rocco Donut är ett snack med låg fetthalt. Det är gjord av råhud som har pressats till en ring och sedan svepts in i smakrikt kyckling- eller ankkött. De bästa förutsättningarna för en särskilt långvarig och god sysselsättning! Det finns två läckra varianter att välja mellan: Råhud insvept med mör kyckling Råhud insvept med fint ankkött Se själv hur din hund kommer att älska detta mellanmål! Viktavvikelse är möjlig på grund av att produkten torkat ytterligare.
 • Crave Protein Centres Mini - 8 x 72 g

  Crave Protein Centres Mini - 8 x 72 g
  Hundar älskar att tugga. Efter långa lekar eller en promenad är ett tuggsnack den perfekta belöningen. Crave Protein Centers Mini är godsaker för vuxna hundar som räcker länge och aktiverar din hund. Pinnarna är täckta av rå- och kycklinghud av hög kvalitet och är därför extra robusta - perfekta för långvariga tuggnöjen. Mellanmålet är gjort av 100 % naturlig kyckling och är av denna anledning särskilt populärt bland hundar. Det består av endast ett fåtal ingredienser och är dessutom fritt från konstgjorda färg- och smakämnen. Din hund kommer definitivt att vara nöjd med Crave Protein Centers Mini. Crave Protein Centres Mini i korthet: Tilläggsfoder för vuxna hundar mellan 5 och 15 kg 100 % naturlig kyckling: för en intensiv och läcker smak Robusta tuggpinnar: för långvarigt tuggnöje Spannmålsfritt snack: även lämpligt för näringskänsliga hundar Utan konstgjorda smakämnen Fritt från konstgjorda färgämnen
 • Josera Denties med kalkon & äpple - Ekonomipack: 13 x 180 g

  Josera Denties med kalkon & äpple - Ekonomipack: 13 x 180 g
  Äpplen smakar inte bara gott, de innehåller också många livsnödvändiga ämnen. Josera Denties med kalkon och äpple innehåller en portion fin äppelpuré som är ett perfekt komplement till den smaskiga smaken av kalkon. Men de bidrar inte bara med en fruktig touch, de hjälper också din fyrbenta vän med den dagliga munhygienen! Pinnarna har en stjärnformad struktur, och när hunden tuggar kan den bidra till att minska obehaglig tandbeläggning och samtidigt massera tandköttet. Josera Denties med kalkon och äpple innehåller dessutom cellulosa, som till och med kan förbättra tandrengöringseffekten. För att de ska vara lättsmälta är de spannmålsfria, men innehåller i stället en dos värdefulla mineraler. De smarta tuggpinnarna tillverkas i Tyskland – det gör att du kan lita på kvaliteten! Josera Denties med kalkon och äpple i överblick: Välsmakande tuggsnacks för fullvuxna hundar Fruktigt: med smaskig äppelpuré Munvänlig stjärnform: kan hjälpa till att rengöra tänderna och massera tandköttet Med cellulosa: strukturen kan stödja tandhygienen Kraftig smak: med läcker kalkon Med torkad tapioka: kolhydratkälla med hög acceptans Källa till värdefulla mineraler Tolereras väl: spannmålsfritt Kvalitetsprodukt från Tyskland
 • Lukullus tuggspiraler 20 x 10 cm (750 g) - Anka (750 g)

  Lukullus tuggspiraler 20 x 10 cm (750 g) - Anka (750 g)
  De fina tuggspiralerna från Lukullus är en speciell njutning, för de består av högkvalitativt, lufttorkat kött. Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och inga konserveringsmedel eller färgämnen. Det krispiga mellanmålet stödjer tandvården och ger hunden en långvarig syssla. De fina tuggspiralerna är gjorda av högkvalitativ kyckling- eller ankbröstfilé, insvept i skonsamt lufttorkad råhud - naturligt och gott för din hund. Lukullus tuggspiraler finns i 2 olika varianter: Kyckling: kyckling anses vara särskilt lättsmält Anka: ankkött kännetecknas av sin särskilt starka smak Dina fördelar i korthet: Naturligt tuggnöje Spannmålsfria och mycket låg fetthalt För att stödja tandvården Utan konserveringsmedel eller färgämnen Praktisk storförpackning 20 x 10 cm (750 g) De fina tuggspiralerna från Lukullus är ett läckert mellanmål som din fyrbente vän inte kommer att kunna motstå! Varning: Syrgasabsorbenten i påsen används för att hålla produkten fräsch och är inte lämplig för konsumtion.
 • Tikki Antler - Hel (fl. storlek), X-Small

  Tikki Antler - Hel (fl. storlek), X-Small
  Horn är en naturlig tugga för att hålla din hunds tänder och tandkött friska, och de är också en bra källa till kalcium och andra viktiga näringsämnen. Dessa horn är hela, så hunden måste lägga både tid och energi på att få tag i de goda näringsämnena. Hela Tikki-horn är hållbara och kan hålla i flera veckor, vilket gör dem till ett ekonomiskt och långvarigt mellanmål och tuggalternativ för din hund. 100% naturligt ben Bra för tandhygienen Låg fetthalt Aromatisk och välsmakande för hundar Luktfri för människor Antal: 1 st Finns i storlek: XSmall Små Medium Stor   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Monster Dog Dental Chew Lamb Medium (7-pack)

  Monster Dog Dental Chew Lamb Medium (7-pack)
  Monster Dog Dental Chew Lamb Medium - Ett naturligt dental tugg som främjar tandhälsanMonster Dog Dental Chew Lamb Medium, är ett naturligt dental tugg som är perfekt för hundar som behöver lite extra tandvård. Tuggbenet är gjort av skonsamma ingredienser såsom proteinrikt lammkött, det är dessutom helt spannmålsfritt!Detta tuggben hjälper till att rengöra hundens tänder och masserar tandköttet vilket främjar en sund tandhälsa. Monster Dog Dental Chew Lamb finns i storlekarna S,M,LMonster Dog Dental Chew Lamb, MediumNaturliga ingredienserSpannmålsfrittFrämjar tandhälsa genom att rengöra tänder och massera tandköttetStorlek: MFinns i 7 eller 28 pack.
 • FourFriends Dog Twisted Stick Lamb 12,5 cm (40 pack)

  FourFriends Dog Twisted Stick Lamb 12,5 cm (40 pack)
  Tuggpinne med riklig och smaskig lamm av hög kvalitet.En tuggpinne med det lilla extra från Four Friends!Har du en känslig hund kan vi varmt rekommendera lamm!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Dental Care Bones Turkey 482g

  Dental Care Bones Turkey 482g
  Kalkonsmak & tranbär - PlaqueOff Dentalben är hundtugg med det beprövade PlaqueOff-pulvret som en av ingredienserna. Om den används dagligen kan denna naturliga produkt tillverkad med kelp komplettera vanligt tandhygien. SwedenCare PlaqueOff Dental Care Bones Turkey & Cranberry
 • Wolf of Wilderness Mini RAW Snacks (frystorkat) - Laxfilé (50 g)

  Wolf of Wilderness Mini RAW Snacks (frystorkat) - Laxfilé (50 g)
  Wolf of Wilderness - frystorkat premiumgodis De frystorkade godbitarna Mini RAW Snacks från Wolf of Wilderness är naturliga, spannmålsfria snacks som består av 100 % ren kycklingbröstfilé eller laxfilé. Genom den varsamma framställningen, frystorkning, kan köttets och fiskens ursprungliga smaker och viktiga näringsämnen bevaras helt. Frystorkning är en särskilt skonsam och komplex process där bitarna torkas under en längre tid i låg värme. Godiset innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen. Hundarna älskar den rena smaken av köttet, och de hälsosamma godbitarna är perfekta som snack mellan måltiderna eller belöning på träningen. Godiset är förpackat i en praktisk, burk som kan återförslutas och håller det fräscht och gott länge. Vill du läsa utförligt om filosofin bakom Wolf of Wilderness och lära känna hela produktsortimentet kan du klicka HÄR. Wolf of Wilderness viktigaste produktegenskaper: De frystorkade godbitarna från Wolf of Wilderness finns i följande, goda sorter: 100 % laxfilé 50 g 100 % kycklingfilé 60 g Viktskillnaden mellan de båda produkterna beror på den ursprungliga råvaran. Wolf of Wilderness viktigaste produktegenskaper: Monoprotein: endast en animalisk proteinkälla för 100 % ren njutning Spannmålsfria Glutenfria Sockerfria Utan aromämnen, färgämnen och konserveringsmedel Mycket lämpligt för näringskänsliga hundar Lättsmälta, tolereras väl Wolf of Wilderness – vilt och ursprungligt!
 • 8in1 Triple Flavour Wings tuggstänger - Ekonomipack: 3 x 6 st

  8in1 Triple Flavour Wings tuggstänger - Ekonomipack: 3 x 6 st
  Även hundar har ofta problem med irriterande tandbeläggningar och tandsten. Med 8in1 Triple Flavour Wings tuggpinnar kan du hjälpa din fyrbenta kompis att sköta sina tänder regelbundet, för när hunden tuggar intensivt på pinnarna kan det minska tandbeläggningarna och därmed också risken för tandsten. Samtidigt får din hund utlopp för sin naturliga tugginstinkt och kan koppla av och bara tugga. Också när det gäller ingredienslistan är 8in1 Triple Flavour Wings tuggpinnar ett bra val. Eftersom de innehåller mycket protein och samtidigt är fettsnåla kan hunden njuta av sitt mellanmål utan att gå upp i vikt. Sammansättningen är mycket naturlig och helt fri från socker, smakförstärkare och konstgjorda konserveringsmedel. 8in1 Triple Flavour Wings i överblick: Läckra tuggpinnar för hundar Perfekta som belöning eller för att ge lite extra uppmärksamhet Håller hunden sysselsatt: tack vare den sega gris- och nöthuden Oemotståndlig smak: täckta med mört kycklingbröst Hjälper mot tandbeläggning: genom mekanisk nötning när hunden tuggar Mycket proteinrika: stödjer musklerna, för ett aktivt hundliv Lätt godbit: fettsnåla Bakade i ugn: för bättre hållbarhet och för att bevara näringsämnena Naturlig sammansättning: utan socker, smakförstärkare och konstgjorda konserveringsmedel Utan genetiskt modifierade organismer Kvalitetsprodukt från Schweiz
 • Ekonomipack: Barkoo Mini Bones 4 x 200 g eller 8 x 200 g Lax (8 x 200 g)

  Ekonomipack: Barkoo Mini Bones 4 x 200 g eller 8 x 200 g Lax (8 x 200 g)
  Barkoo Mini Bones är ett idealiskt träningsgodis eller helt enkelt som en liten uppmuntran emellanåt. Det är en uppskattad belöning som finns i flera smaker, mycket omtyckta av hundar. Bitarna är små och därför är de perfekta på träningen, eftersom hunden inte måste tugga onödigt länge utan snabbt kan återgå till sina egentliga uppgifter igen. De goda, saftiga små benen är sockerfria. Spara pengar! Gläd din hund med de goda Barkoo Mini Bones i billigt ekonomipack med 4 x 200 g eller 8 x 200 g! Barkoo Mini Bones finns i fyra olika sorter: Lamm: lättsmält lammkött med rejäl köttsmak Fjäderfäkött: små tuggbitar med proteinrikt kycklingkött Våm: träningsgodis med supergod våm Lax: godbitar med smarrig, lättsmält lax Blandpacket med 4 x 200 g innehåller 1 x 200 g av varje sort ovan. Blandpacket med 8 x 200 g innehåller 2 x 200 g av varje sort. Effektiv, gott och enkelt! Barkoo – passion for snacks! Notera att erbjudandet endast gäller under artikelnummer 586272
 • Four Friends Dog Chicken & Liver Chip 100 g

  Four Friends Dog Chicken & Liver Chip 100 g
  Belöningsgodis som hunden älskar. FourFriends Chicken & Liver Chip är en belöning med hög kötthalt av kyckling och lever. Kan brytas i mindre bitar eller att ge som den är. En fantastisk smakupplevelse för hunden. Förpackningen är återförslutningsbar.
 • Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g

  Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g
  CORE Training Treats Soft Kyckling med bär är det perfekta komplementet till vårt CORE torr- och blötmat. Det är en naturlig, mjuk belöning tillverkad med läckert protein och omega-fettsyror från linfrö för att främja en frisk hud och glansig päls. Med en optimal storlek är våra träningsgodisar perfekta för träning eller som ett hälsosamt mellanmål utan dåligt samvete.
 • Trixie Premio Tuggbitar till Hund med Häst 100 g

  Trixie Premio Tuggbitar till Hund med Häst 100 g
  Trixie Premio Tuggbitar med Häst: Skonsamma Köttgodisar för HundarTrixie Premio Tuggbitar med Häst är ofta det ideala valet för känsliga hundar. Med hästkött som den enda proteinkällan, erbjuder dessa godbitar en smaskig och god belöning. Varje förpackning innehåller 100 g av dessa glutenfria godbitar, och de kan även delas upp i mindre delar för små belöningar. Varje tuggbit har en längd av 11 cm.Fördelar med Trixie Premio Tuggbitar med Häst:Hög Köttandel: hästkött som är en ensam och välsmakande proteinkälla.Allergivänlig: Perfekt för hundar med speciella kostbehov.Glutenfri: En säker godbit utan gluten.