Mjuka hundburar

En mjuk hundbur kan också kallas för transportkoja eller transportbox. Här hittar du flera förslag på mjuka hundboxar med handtag som gör det lätt att transportera din hund. Det finns även några hundryggsäckar för de mindre hundraserna som vill följa med på äventyr. Har du en cykel kan en hundcykelkorg vara ett bra alternativ.

Populärt inom mjuka hundburar

 • TRIXIE Transportryggsäck upp till 8 kg - Brun

  TRIXIE Transportryggsäck upp till 8 kg - Brun
  Ibland är det bra att ha händerna fria och då är den här praktiskt ryggsäcken perfekt. Det är både en ryggsäck och en bärväska så att du kan välja. Axelremmen är justerbar Passar för både katter och mindre hundar. I väskan finns ett kort koppel så at
 • Ava Backpack Gray 32 x 42 x 22 cm

  Ava Backpack Gray 32 x 42 x 22 cm
  Transportväska för exempelvis hundar & katter. Passar alla djur som inte biter eller river inuti väskan. Ryggsäck är ett smidigt sätt att transportera hunden & samtidigt ha händerna fria. Trixie Ava Backpack Grey 32x42x22cm
 • Transportväska Jane Svart 44 x 28 x 28 cm

  Transportväska Jane Svart 44 x 28 x 28 cm
  Mycket praktisk & prisvärd transportväska för hund & katt från Dogman. Med mjuk & skön vadderad bottenplatta samt praktiska handtag & axelrem för enkel transportering. Transportväskan har nätade sidor så att ditt husdjur kan titta ut under färden.
 • Sling Front Carrier Blue 50 x 25 x 18 cm

  Sling Front Carrier Blue 50 x 25 x 18 cm
  Trixie Sling Front Carrier. Bärväska - hund & katt - Slingväska för hundar & katter som vill följa med på äventyr. Transportväskan hängs över axeln & låter dig hålla full koll på hunden när du bär den. Hundväskan har integrerat säkerhetskoppel för att minska risken för att hunden ska hoppa ur & även dragsko runt utkikshålet så du kan anpassa storleken till hundens kropp & ytterligare minimera risken för att hunden eller katten klättrar ur. Trixie Sling Front Carrier.

Fler tips på mjuka hundburar

 • Friends On Tour Savina Front Carrier Black 33 x 30 x 26 cm

  Friends On Tour Savina Front Carrier Black 33 x 30 x 26 cm
  Backpack Frontväska Savina Bärväska för hundar & katter på resa i lyxigt utförande. Svart hundväska med grå detaljer & reflexpasspoaler. Transportväskan har avtagbart meshnät framtill, fleecefoder & förvaringsficka. Trixie Friend On Tour Savina Front Carrier.
 • Friends On Tour William Backpack Travel Black 43 x 33 x 23 cm

  Friends On Tour William Backpack Travel Black 43 x 33 x 23 cm
  Trixie William Backpack 33x43x23cm Transportväska i ryggsäcksmodell till hundar, katter & andra smådjur som vill följa med på resan. Smidigt transportmedel som ger dig båda händerna fria. Transportryggsäck med vadderade axelband & säkerhetskoppel. Trixie Friends on Tour William Backpack
 • Friends On Tour Trolley Backpack Black 50 x 36 x 27 cm

  Friends On Tour Trolley Backpack Black 50 x 36 x 27 cm
  Trixie Trolley. Smart transportväska i polyester till hundar & katter. Bärväska som både kan användas som ryggsäck med stadiga ställbara axelband, eller som rullväska. Resebur med gott om plats för hunden eller katten & två förvaringsfickor. Trixie Friends on Tour Trolley.
 • Bärväska Nova 40x23x305cm Brun

  Bärväska Nova 40x23x305cm Brun
  Vår mångsidiga transportväska Nova är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som bärväska för resa och promenad. Axelväskan Nova är utformad med ett öppet kikhål och långa axelremmar vilket gör den bekväm att bära och transportera. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig bärväska som också fungerar som en mysig sovplats för din hund är vår transportväska det perfekta valet! Väskan Nova är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 6kg.
 • Mayfair English Style Beige Small 40 x 26 x 26 cm

  Mayfair English Style Beige Small 40 x 26 x 26 cm
  Väskor English Style Transport Bag katt & hundväska. Hopvikbar transportväska i Burberry liknande stil för hunden & katten. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats. Lämna inte hundar & katter i transportväskor utan uppsikt.
 • Bärväska Ella, 40x20x28cm, Grå

  Bärväska Ella, 40x20x28cm, Grå
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Transportväskan är utformad med en öppning på långsidan och kortsidan. Väskan har en avtagbar axelrem som medföljer, vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig transportväska som också fungerar som en mysig sovplats för din katt är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 7 kg.
 • Dan Backpack Gray 38 x 50 x 26 cm

  Dan Backpack Gray 38 x 50 x 26 cm
  Trixie ryggsäck för hund & katt -ryggsäcken Dan i grått - Optimal väska för katter, små hundar eller valpar på långpromenader och utflykter - Väskan har en stabil form vilket gör den bekväm för djuren att vistas i - Vadderade och justerbara axelremmar - Fullt justerbar midjerem - Med handtag - Nätsidor för god luftcirkulation - Kort integrerat koppel förhindrar hunden från att hoppa ut - Vadderad dyna i fårskinnsimitation (med avtagbar klädsel) i botten - Med liten, praktisk ficka - Tillverkad av polyester - Ryggsäcken passar husdjur upp till 6 kg, Trixie Dan Backpack 34 x 44 x 26 cm
 • Bärväska Dana 40x20x26cm Grå

  Bärväska Dana 40x20x26cm Grå
  Vår mångsidiga transportväska Dane är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Transportväskan är utformad med en öppning på långsidan och det medföljer en liten sidoväska för extra förvaring. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 6kg.
 • Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Brown 60x30cm

  Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Brown 60x30cm
  Hunter Los Angeles smidig bärväska för små hundar och valpar. Axelväskan är tillverkad i mjukt material och har ett koppel med hake för att hindra hunden att hoppa ur väskan. Speciell design som gör att du kan bära din hund nära intill kroppen för att hålla den lugn och harmonisk. Passar perfekt för att bära med valpen på längre promenader. Max belastning 8 kg. Tvättas vid behov i maskin, 30°C.
 • Carrying Bag Cilou 3 Gray 45 x 25 x 27 cm

  Carrying Bag Cilou 3 Gray 45 x 25 x 27 cm
  Stilren & elegant för den lilla hunden eller katten. Praktisk transportväska i grått & svart med bärhandtag & mesh på ovansidan som ventilerar. Väskan har flera praktiska fack på utsidan så att du kan få med dig alla nödvändigheter på resan. På insidan av väskan finns ett säkerhetskoppel som ser till så att din pälskling inte hoppar ur väskan. Flamingo Carrying Bag Cilou 3
 • Bärväska Zelda, 41x21x26cm, Grå

  Bärväska Zelda, 41x21x26cm, Grå
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som bärväska för resa och promenad. Axelväskan är utformad med ett öppet kikhål och långa axelremmar vilket gör den bekväm att bära och transportera. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig bärväska som också fungerar som en mysig sovplats för din hund är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 5 kg.
 • Soft Front Carrier Hundväska Blue 60 x 22 x 20 cm

  Soft Front Carrier Hundväska Blue 60 x 22 x 20 cm
  Slingväska för hundvalpar. Magväska för optimal övervakning av ditt husdjur genom att bära det fram på kroppen. Mycket smidig väska att ha med sig på resande fot. Häng transportväskan över axeln & ha hundvalpen i perfekt läge vid din hand så du kan hålla koll hela tiden. Stor smidig öppning & säkerhetskoppel. Ny färg Trixie Dog Junior Front Carrier Soft Light Blue/Grey
 • Bärväska Svart 36x22x29cm

  Bärväska Svart 36x22x29cm
  Beige handsydd hundväska från Gustaf & Evita i vattentåligt High Tec Micro textil. Bärväska med fyllig stoppning & blixtlås som kan dras igen skapar den ett varmt & mysigt krypin för din hund. Perfekt för resan & veterinärbesöket. Gustaf & Evita Väska Beige
 • Carrying Bag Cilou 4 Gray 47 x 21 x 30 cm

  Carrying Bag Cilou 4 Gray 47 x 21 x 30 cm
  Snygg handväska för små hundar & katter upp till 5kg. Transportväskan gör så att din hund eller katt kan följa med på äventyr i en trygg, avslappnad miljö. Väskan har två axelremmar som gör den enkel att bära. Sidoöppningen har mest för ventilation & i väskan finns ett säkerhetskoppel. Stilren design i grått & svart. Perfekt för kontorshunden! Flamingo Carrying Bag Cilou 4
 • Carrying Bag Esmee Gray 52 x 25 x 26 cm

  Carrying Bag Esmee Gray 52 x 25 x 26 cm
  Mysig transportväska i grått med mjuk & skön fuskpäls på insidan. Väskan har två praktiska bärremmar & en löstagbar dyna. Den öppna designen passar perfekt för den nyfikna hunden som vill se ut, samtidigt som säkerhetskopplet säkerställer att ditt husdjur inte rymmer. Perfekt hundväska eller kattväska för dig som gillar att ta med husdjuret på äventyr på stan. Flamingo Carrying Bag Esmee
 • Bärväska Alfons, 60x22x20cm, Grå

  Bärväska Alfons, 60x22x20cm, Grå
  Vår mysiga magväska som ger kattungar och hundvalpar trygghetskänsla. Mycket smidig och mjuk slingväska att ha med sig på resande fot. Häng transportväskan över axeln och ha hundvalpen i perfekt läge vid din hand/sida så du kan ha koll hela tiden. Magväskan har en stor smidig öppning och den är försedd med säkerhetskoppel. Väskan är lämplig för valpar, små hundar och katter med en maximal vikt på 5 kg.
 • Ryggsäck Luna, 33x28x43cm, Svart

  Ryggsäck Luna, 33x28x43cm, Svart
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor och semester. Ryggsäcken är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Ryggsäcken är utformad med en öppning på framsidan och den är även expanderbar. Väskan har justerbara axelremmar samt midjebälte som hjälper fördela vikten vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 7 kg.
 • Friends on Tour Holly Carrier Travel Bag Black 50 x 30 x 30 cm

  Friends on Tour Holly Carrier Travel Bag Black 50 x 30 x 30 cm
  Trixie Holly Carrier 50x30x30cm bärväska med handtag & axelband till hundar. Transportväska med två förvaringsfickor & reflexer för hög synlighet. Minska risken för rymning med säkerhetskopplet inuti hundväskan. Trixie Friends On Tour Holly Carrier.
 • GTrain Dog Carrier Backpack Ink Blue 33x25x53cm

  GTrain Dog Carrier Backpack Ink Blue 33x25x53cm
  Robust välkonstruerad ryggsäck, bärväska för hund upp till 11 kg - Hundryggsäcken är lika bra ryggsäck som de bästa friluftsryggsäckarna på marknaden. Ett par vattenflaskhållare, laptopförvaring & ett stort utbud av fickor med blixtlås dessutom ett utrymme för din hund.. G-Train K9 Pack har allt en vanlig ryggsäck har & dessutom ett utrymme för din hund. Stadig transportväska för hundar och andra djur under 11 kg. Ta med valpen, gamla/äldre hunden eller en äventyrslysten katt på långpromenaden och vandringen utan att behöva oroa dig för om din pälskling kommer orka promenera hela vägen. Du packar bara ner husdjuret i ryggsäcken när orken eller lusten tagit slut, och ger hunden eller katten skjuts resten av vägen. Kurgo G-Train Dog Carrier Backpack Black
 • Carrying Bag Chloe 2 Brown 45x26x26cm

  Carrying Bag Chloe 2 Brown 45x26x26cm
  Snygg bärväska av konstläder. Väskan passar både små hundar & katter upp till 5kg. Väskan har både axelrem & ett bärhandtag på ovansidan. Det finns flera öppningar & en smart ficka där du kan förvara bajspåsarna eller andra tillbehör. Hundväskan står stabilt på marken tack vare fyra metallfötter. Med säkerhetskoppel på insidan. Flamingo Carrying Bag Chloe 2
 • Friends On Tour Kilian Carrier Black 48 x 32 x 31 cm

  Friends On Tour Kilian Carrier Black 48 x 32 x 31 cm
  Trixie Kilian Carrier 31x32x48cm. Bärväska med handtag & ställbart axelband till hundar. Transportväska & resesäng tillverkad i polyestertyg av hög kvalitet. Minska risken för rymning med säkerhetskopplet inuti hundväskan. Fuskfårfäll hundfilt medföljer. Trixie Friends On Tour Kilian Carrier.
 • Pet Carrier 2in1 Oval Medium 49x40x30cm Svart/Grå

  Pet Carrier 2in1 Oval Medium 49x40x30cm Svart/Grå
  En slitstark & ventilerad hundväska som är både bekväm & snygg. Oval transportväska som är enkelt att komma i & ur. Transportväskan har en sidoficka för att stoppa undan hundkoppel samt den har ett integrerat koppel som förhindrar att hunden/katten hoppar ut.
 • Carrying Bag Gigi,, Gold Chain Black 40 x 22 x 28 cm

  Carrying Bag Gigi,, Gold Chain Black 40 x 22 x 28 cm
  Lyxig svart hundväska med gulddetaljer från Flamingo med inbyggt koppelfäste för en säkrare resa. Hundväskan har en praktisk öppning så att du smidigt kan ta in & ut din hund ur bärväskan. Transportväska med praktiska sidofack & metallfötter. Flamingo Carrying Bag Gigi bärväska för hundvalpar & äldre hundar som inte orkar gå, eller små hundar som lätt försvinner bland alla fötter på centralstationen. Även ett bra safe space & liggplats för hunden på tåget eller bussen.
 • GTrain Dog Carrier Backpack Black 53x33x25cm

  GTrain Dog Carrier Backpack Black 53x33x25cm
  Robust välkonstruerad ryggsäck, bärväska för hund upp till 11 kg - Hundryggsäcken är lika bra ryggsäck som de bästa friluftsryggsäckarna på marknaden. Ett par vattenflaskhållare, laptopförvaring & ett stort utbud av fickor med blixtlås dessutom ett utrymme för din hund.. G-Train K9 Pack har allt en vanlig ryggsäck har & dessutom ett utrymme för din hund. Stadig transportväska för hundar och andra djur under 11 kg. Ta med valpen, gamla/äldre hunden eller en äventyrslysten katt på långpromenaden och vandringen utan att behöva oroa dig för om din pälskling kommer orka promenera hela vägen. Du packar bara ner husdjuret i ryggsäcken när orken eller lusten tagit slut, och ger hunden eller katten skjuts resten av vägen. Kurgo G-Train Dog Carrier Backpack Black
 • Wander Carrier Hampton Sand/Orange/Black 43x27x27cm

  Wander Carrier Hampton Sand/Orange/Black 43x27x27cm
  Flygväska för hund - Stadig transportväska för hundar och andra djur under 8 kg. Ta med valpen, gamla/äldre hunden eller en äventyrslysten katt på flyget, tåget och bilresan utan att behöva oroa dig för om din pälskling kommer sitta bekvämt hela vägen. Du packar bara ner husdjuret i bärväskan och ger hunden eller katten skjuts. Kurgo Wander Carrier Hampton Sand/Orange/Black
 • Carrying Bag Amy Gray 45 x 21 x 28 cm

  Carrying Bag Amy Gray 45 x 21 x 28 cm
  Stilren quiltad transportväska i ljusgrått. Hundväskan har ett smidigt bärhandtag & en axelrem. Praktiska fickor på utsidan ser till så att du alltid får plats med dina nödvändigheter. Väskan har en öppning på sidan som är i mesh-tyg för att säkerställa god ventilation & för att ditt husdjur ska se ut. Perfekt väska att ta med på resan, tunnelbanan eller shoppingturen. Flamingo Carrying Bag Amy
 • Alea Carrier Petrol/Grey 44 x 27 x 20 cm

  Alea Carrier Petrol/Grey 44 x 27 x 20 cm
  Alea Carrier bärväska eller transportväska för hundar & katter som är vana med att åka i tygväska. Axelremsväska med meshöppning upptill för god ventilation. Stabil form, ytterfickor för förvaring av småsaker & tillbehör. Hundväskan har ett integrerat säkerhetskoppel. Trixie Alea Carrier Petrol/Grey 20x27x44 cm
 • Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Blue 60x30cm

  Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Blue 60x30cm
  Hunter Los Angeles smidig bärväska för små hundar och valpar. Axelväskan är tillverkad i mjukt material och har ett koppel med hake för att hindra hunden att hoppa ur väskan. Speciell design som gör att du kan bära din hund nära intill kroppen för att hålla den lugn och harmonisk. Passar perfekt för att bära med valpen på längre promenader. Max belastning 8 kg. Tvättas vid behov i maskin, 30°C.
 • Dog & Cat Carry Bag Backpack Madison Black 35x20x42cm

  Dog & Cat Carry Bag Backpack Madison Black 35x20x42cm
  Hunter Madison ryggsäck för små hundar och katter i bomullscanvas av hög kvalitet. Stabil ryggsäck med vadderade axelremmar och ryggplatta för bekväm passform. Du kan enkelt placera ditt husdjur i väskan från toppen, och det kommer att känna sig som hemma på det gosiga inlägget av imitation lammskinn. Väskan har många smidiga sidofack samt specialfack för bajspåsar. Med nät på sidorna samt nät med gardin framtill som ger god luftcirkulation. Max belastning: 5 kg. Tvättas för hand vid behov.
 • Bärväska Airline Milo, 40x23x24cm, Svart/Grå

  Bärväska Airline Milo, 40x23x24cm, Svart/Grå
  Bärväska Airline Milo är en praktisk och stilren väska som är designad för att transportera ditt husdjur på ett säkert och bekvämt sätt. Oavsett om du ska resa med flyg eller ta med ditt husdjur på en utflykt eller till veterinären så är denna väska ett utmärkt val. Väskan är tillverkad av högkvalitativt och tåligt material som är vattenavvisande. Den har en mjuk och bekväm insida som gör att ditt husdjur kan vila och känna sig tryggt under transporten. Bärväskan Airline Milo är utformad för att uppfylla de flesta flygbolagens krav för handbagage och passar därför perfekt för att ta med på flygresor. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 5 kg
 • GTrain Dog Carrier Backpack Navy Blue 33x25x53cm

  GTrain Dog Carrier Backpack Navy Blue 33x25x53cm
  Robust välkonstruerad ryggsäck, bärväska för hund upp till 11 kg - Hundryggsäcken är lika bra ryggsäck som de bästa friluftsryggsäckarna på marknaden. Ett par vattenflaskhållare, laptopförvaring & ett stort utbud av fickor med blixtlås dessutom ett utrymme för din hund.. G-Train K9 Pack har allt en vanlig ryggsäck har & dessutom ett utrymme för din hund. Stadig transportväska för hundar och andra djur under 11 kg. Ta med valpen, gamla/äldre hunden eller en äventyrslysten katt på långpromenaden och vandringen utan att behöva oroa dig för om din pälskling kommer orka promenera hela vägen. Du packar bara ner husdjuret i ryggsäcken när orken eller lusten tagit slut, och ger hunden eller katten skjuts resten av vägen. Kurgo G-Train Dog Carrier Backpack Black
 • Frontväska Dino, 29x23x38cm, Svart

  Frontväska Dino, 29x23x38cm, Svart
  Vår öppna transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester och promenader. Väskan har justerbara axelremmar och är helt öppen upp till så din hund eller katt kan sitta och titta ut. Bärväskan har även en liten ficka längst fram samt så är väskan även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 4 kg. Bärväskan rekommenderas att bäras framtill då den är öppen så man har översikt över sitt djur
 • Bärväska Nova, 40x23x30,5cm, Svart

  Bärväska Nova, 40x23x30,5cm, Svart
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som bärväska för resa och promenad. Axelväskan är utformad med ett öppet kikhål och långa axelremmar vilket gör den bekväm att bära och transportera. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig bärväska som också fungerar som en mysig sovplats för din hund är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 6kg.
 • Friends On Tour Maxima Carrier Travel Beige 54 x 33 x 32 cm

  Friends On Tour Maxima Carrier Travel Beige 54 x 33 x 32 cm
  Trixie Maxima Carrier 54x32x33cm är en lyxig bärväska med handtag & axelband till hundar. Transportväska minska risken för rymning med säkerhetskopplet inuti hundväskan. Trixie Friends On Tour Maxima Carrier.
 • Carrying Bag Lior Gray 45 x 19 x 29 cm

  Carrying Bag Lior Gray 45 x 19 x 29 cm
  Stilren bärväska för små hundar, hundvalpar & katter som väger upp till 5kg. Handväskan låter ditt husdjur följa med på äventyr i en trygg, avslappnad miljö. Väskan kan också användas som viloplats för kontorshunden. Väskan har två axelremmar, mesh-tyg för bra ventilation & en sidficka. I väskan finns även ett säkerhetskoppel som ser till så att ditt husdjur inte hoppar ur. Flamingo Carrying Bag Lior
 • Timon ryggsäck, 34 x h44 x 30 cm, till 12 kg, svart/grå

  Timon ryggsäck, 34 x h44 x 30 cm, till 12 kg, svart/grå
  - Hund > Hundburar & Transportväskor för hund > Hundväskor & Ryggsäckar
 • The Ultimate On Wheels, Pet Carrier, 51x31x26,5cm Svart

  The Ultimate On Wheels, Pet Carrier, 51x31x26,5cm Svart
  Flygväska för hundar & katter med hjul. Sherpa´s On Wheels är en godkänd transportväska för flygresor, väskan kan även fästas i bilens bilbälte. Hundväska eller kattväska med en enkel konstruktion, praktiskt hopfällbar & kraftigt blixtlås. Perfekt transportväska där axelremmen går att använda som ett dragband & den har 4st hjul för enkel transport.
 • Bärväska Daisy, 41x21x26cm, Svart

  Bärväska Daisy, 41x21x26cm, Svart
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som bärväska för resa och promenad. Axelväskan är utformad med ett öppet kikhål och långa axelremmar vilket gör den bekväm att bära och transportera. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig bärväska som också fungerar som en mysig sovplats för din hund är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 5 kg.
 • Pet Carrier Transportväska Lutande Grå/Svart 39x21x23cm

  Pet Carrier Transportväska Lutande Grå/Svart 39x21x23cm
  Transportväska nylon lutande. Hopvikbar flygväska. Godkänd för vissa flygbolag. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats. Pet Carrier bärväska som har en enkel konstruktion & är praktiskt hopfällbar. Väskan har kraftigt blixtlås kan användas som kattbur. Lämna inte djur i väskan utan uppsikt.
 • Bärväska Beige 36x22x29cm

  Bärväska Beige 36x22x29cm
  Beige handsydd hundväska från Gustaf & Evita i vattentåligt High Tec Micro textil. Bärväska med fyllig stoppning & blixtlås som kan dras igen skapar den ett varmt & mysigt krypin för din hund. Perfekt för resan & veterinärbesöket. Gustaf & Evita Väska Beige
 • K9 Rucksack Heather Grey 47x31x22cm

  K9 Rucksack Heather Grey 47x31x22cm
  Stadig transportväska för hundar och andra djur under 11 kg. Ta med valpen, gamla/äldre hunden eller en äventyrslysten katt på långpromenaden och vandringen utan att behöva oroa dig för om din pälskling kommer orka promenera hela vägen. Du packar bara ner husdjuret i ryggsäcken när orken eller lusten tagit slut, och ger hunden eller katten skjuts resten av vägen. Kurgo K9 Rucksack Heather Grey
 • Ryggsäck Hugo, 30x20x43cm, Grå

  Ryggsäck Hugo, 30x20x43cm, Grå
  Vår praktiska transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester och promenader. Ryggsäcken har justerbara axelremmar och den har två olika öppningar. Bärväskan har även fickor på sidan samt så är väskan även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 5 kg.
 • Bärväska Saga, 36x21x27cm, Svart

  Bärväska Saga, 36x21x27cm, Svart
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Bärväskan är utformad med en öppning på långsidan och två långa axelremmar, vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Den är även fodrad med fuskpäls. Väskan är försedd med ett säkerhetskoppel som förhindrar att din hund kan hoppa ur. Samt den har tre fickor varav en av dem är till för hundbajspåsehållare. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig bärväska som också fungerar som en mysig sovplats för din katt är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 6kg.
 • Bärväska Leo, 48x25x33cm, Svart

  Bärväska Leo, 48x25x33cm, Svart
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova i hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som både transportväska och sovplats. Transportväskan är utformad med en öppning på långsidan och en avtagbar axelrem som medföljer, vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Så om du vill ha en praktisk och mångsidig transportväska som också fungerar som en mysig sovplats för din katt är vår transportväska det perfekta valet! Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 7 kg.
 • Dan Backpack Blue 34 x 44 x 26 cm

  Dan Backpack Blue 34 x 44 x 26 cm
  Trixie ryggsäck för hund & katt -ryggsäcken Dan i grått - Optimal väska för katter, små hundar eller valpar på långpromenader och utflykter - Väskan har en stabil form vilket gör den bekväm för djuren att vistas i - Vadderade och justerbara axelremmar - Fullt justerbar midjerem - Med handtag - Nätsidor för god luftcirkulation - Kort integrerat koppel förhindrar hunden från att hoppa ut - Vadderad dyna i fårskinnsimitation (med avtagbar klädsel) i botten - Med liten, praktisk ficka - Tillverkad av polyester - Ryggsäcken passar husdjur upp till 6 kg, Trixie Dan Backpack 34 x 44 x 26 cm
 • Bärväska Enzo, 42x20x30cm, Grå

  Bärväska Enzo, 42x20x30cm, Grå
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor, semester eller bara ha en mysig plats för dem att sova hemma. Väskan är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Transportväskan är utformad med en öppning på långsidan och en avtagbar axelrem som medföljer, vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 6kg.
 • Bärväska Sammet Mocca 36x22x29cm

  Bärväska Sammet Mocca 36x22x29cm
  Beige handsydd hundväska från Gustaf & Evita i vattentåligt High Tec Micro textil. Bärväska med fyllig stoppning & blixtlås som kan dras igen skapar den ett varmt & mysigt krypin för din hund. Perfekt för resan & veterinärbesöket. Gustaf & Evita Väska Beige
 • Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Grey 60x30cm

  Dog & Cat Carry Bag Los Angeles Grey 60x30cm
  Hunter Los Angeles smidig bärväska för små hundar och valpar. Axelväskan är tillverkad i mjukt material och har ett koppel med hake för att hindra hunden att hoppa ur väskan. Speciell design som gör att du kan bära din hund nära intill kroppen för att hålla den lugn och harmonisk. Passar perfekt för att bära med valpen på längre promenader. Max belastning 8 kg. Tvättas vid behov i maskin, 30°C.
 • Dog Travel Shiva Backpack Brown 41 x 30 x 21 cm

  Dog Travel Shiva Backpack Brown 41 x 30 x 21 cm
  Transportväska för hundar & katter upp till 8 kg. Smidig bärväska för hunden & katten i ryggsäcksmodell med anatomiskt formade axelremmar. Kan också bäras i handen med bärhandtag. Öppning framtill & på sidan, förvaringsficka, säkerhetskoppel, meshnät. Trixie Dog Transport Shiva Backpack Black/Beige
 • Ryggsäck Lady 34x22x42cm Beige

  Ryggsäck Lady 34x22x42cm Beige
  Vår mångsidiga transportväska är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din lilla hund eller katt på resor och semester. Ryggsäcken är i en bra storlek och kan användas som transportväska för resa och promenad. Ryggsäcken är utformad med två öppningar på framsidan, en öppning upp till samt en öppning på sidan. Väskan har justerbara vadderade axelremmar som hjälper fördela vikten vilket gör den bekväm att bära och transportera. Dessutom har den en mysig dyna i botten som är klädd och går att ta ut och tvätta. Denna mångsidiga bärväska är tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och långvarig användning. Detta gör den till en utmärkt lösning för att ta med din hund eller katt på resor. Väskan är även försedd med säkerhetskoppel som förhindrar att hunden hoppar ur samt en sidoficka där man kan förvara bajspåsar. Väskan är lämplig för små hundar och katter med en maximal totalvikt på 8 kg.