Cykelkorg för hund

Ett sätt att cykla med sin hund är genom att den åker i en cykelkorg. Där finns två varianter av hundcykelkorg för antingen styret eller pakethållaren. I produktgalleriet lite längre ner hittar du båda typerna av korgar.

Hundcykelkorg anpassad till hundens storlek

De stora hundarna är inget man sätter ner i en cykelkorg. Det är till små hundraser som det finns hundcykelkorgar att köpa. Du bör dock kolla upp att den är tillräckligt stor för din hund. Cykelfärden ska ju vara bekväm och säker för din lilla hundvän.

Populärt inom cykelkorg för hund

 • Cykelkorg för pakethållare - Rotting

  Cykelkorg för pakethållare - Rotting
  En mycket fin cykelkorg som du sätter fast på din pakethållare.med denna så kan du enkelt ta med din hund eller katt på en säker cykeltur.Mått:Längd 55cmBredd 35cmHöjd 51.5cmMaterial: Rotting / gallret är i metallDjuret får max väga 12 kg
 • Cykelkorg - Brun pil

  Cykelkorg - Brun pil
  Cykelkorg i pil att fästa på styret - för djur upp till 8 kg. Korgen har galler för säker transport av ditt djur och fästs med remmar, som går att ta av vid behov.Måttangivelser: 44x48x33 cmMaterial: Pil/gallret är av metall.
 • Cykelkorg för pakethållare - nätad

  Cykelkorg för pakethållare - nätad
  En mycket fin cykelkorg som du sätter fast på din pakethållare.med denna så kan du enkelt ta med din hund eller katt på en säker cykeltur.Korgen har en robust metallram som fästes på pakethållaren. Du placerar alltså väskan i metallramen o
 • Trixie - Cykelkorg Hund - Antracit

  Trixie - Cykelkorg Hund - Antracit
  Cykelkorg i pil att fästa på cykelstyret - för djur upp till 5 kg. Med medförande galler så kan du vara säker på att din hund åker säkert i korgen. Gallret kan tas bort om korgen ska användas för att transportera annat än ett djur. Fäst

Fler tips på cykelkorg för hund

 • Cykelkorg front med nät och regnskydd Svart

  Cykelkorg front med nät och regnskydd Svart
  Smidig cykelkorg för styre med nät och regnskydd för hundar upp till 6 kg! Cykelkorgen är enkel att ta av från cykeln tack vare snabblås och kan även användas som transportväska. Det finmaskiga?
 • Cykelkorg med Galler - Pakethållare

  Cykelkorg med Galler - Pakethållare
  Ta med din lilla hund på en härlig cykeltur! Praktisk cykelkorg med galler som du enkelt fäster på pakethållaren. Tänk på att mäta din pakethållare så den är mellan 10.5-14.5 cm bred. Gallret?
 • Cykelkorg med Galler

  Cykelkorg med Galler
  Ta med din lilla hund på en härlig cykeltur! Praktisk cykelkorg med galler som du enkelt fäster på styret. Gallret ser till att din hund sitter säkert och den sköna kudden i botten ser till den sitter?
 • Cykelkorg Front Upp till 7 kg - Svart/Grå

  Cykelkorg Front Upp till 7 kg - Svart/Grå
  Ta med din lilla hund på en härlig cykeltur! Praktisk cykelkorg som du enkelt fäster på cykelstyret. Den sköna vadderade dynan i botten ser till hunden sitter bekvämt under resan. Cykelkorgen har?