VetIQ hundprodukter

 • VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g

  VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g
  EgenskaperVetIQ Dog Healthy Treats Dental med sin krispiga textur hjälper till att ta bort plack från hundens tänder, och med persilja och pepparmynta i bitarna så ger de dessutom en fräschare andedräkt. Tänk på att dessa godbitar inte ersätter regelbunden tandborstning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g

  Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g
  Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 gHealthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g är godbitar speciellt anpassade för växande valpar, över 4 veckor gamla. Bitarna har god smak, men är även funktionella. De innehåller kalcium som bidrar till ett friskt starkt skelett samt antioxidanter och prebiotika som stöttar immunförsvaret och magen! Valpens vikt Antal bitar per dag 2,5 kg 2 bitar 5 kg 3 bitar 10 kg 4 bitarSe detaljerad giva på förpackningen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g

  VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g
  Egenskaper VetIQ Dog Healthy Treats Dental med sin krispiga textur hjälper till att ta bort plack från hundens tänder, och med persilja och pepparmynta i bitarna så ger de dessutom en fräschare andedräkt. Tänk på att dessa godbitar inte ersätter regelbunden tandborstning och ska ges som godis vis sidan av en balanserad kost.
 • Healthy Treats Teething 50 g

  Healthy Treats Teething 50 g
  Healthy Treats Teething 50 gHealthy Treats Teething 50 g är inte bara välsmakande utan också speciellt framtagna för att hjälpa valpar med deras tänder. Godbitarna kan ges från 4 veckors ålder.Godbitarna innehåller klöverbladsolja, kamomill och mentolextrakt för att stötta god munhälsa och friska starka tänder! Valpens vikt Antal bitar per dag 2,5 kg 2 bitar 5 kg 3 bitar 10 kg 4 bitarSe detajerad giva på förpackningen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Healthy Treats Skin & Coat 70 g

  Healthy Treats Skin & Coat 70 g
  Healthy Treats Skin & Coat 70 gHealthy Treats Skin & Coat 70 g är läckra godbitar som är bra för hundens hud och päls. Godbitarna kan ges till både vuxna hundar och till valpar över 4 veckors ålder.Healthy Treats Skin & Coat 70 g innehåller lax och är rika på Omega-3. Detta bidrar till frisk och hälsosam hud samt fin och glansig päls! Hundens vikt Antal bitar per dag 5 kg 2 bitar 10 kg 3 bitar 20 kg 4 bitarSe detaljerad giva på förpackningen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Serene-UM droppar 100 ml

  Serene-UM droppar 100 ml
  Serene-UM är ett naturligt kosttillskott med en lugnande verkan på ditt husdjur. Dropparna passar särskilt bra till små djur upp till 10 kg. Kan ges med maten eller direkt i munnen. Använd öppnad förpackning inom en månad. Serene-UM är framtaget för att lindra oro och stress hos katter, hundar och andra smådjur. Rekommenderas av veterinärer för användning vid allmän oro, åskväder, fyrverkerier, och vid åksjuka.
 • Healthy Treats Skin & Coat 70 g

  Healthy Treats Skin & Coat 70 g
  Healthy Treats Skin & Coat 70 g
 • Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g

  Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g
  Healthy Treats Nutri-Booster Puppy 50 g
 • Healthy Treats Teething 50 g

  Healthy Treats Teething 50 g
  Healthy Treats Teething 50 g