TIAKI hundprodukter

 • TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm

  TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm
  Den här vänliga elefanten är full av överraskningar: Med två squeakers i huvudet och magen samt olika ytstrukturer stimulerar den din fyrbenta väns lekinstinkt och erbjuder en omväxlande tuggupplevelse. Dessutom är TIAKI hundleksak i plysch Ecophant också hållbar, eftersom den är till 100 % tillverkad av återvunna plastflaskor. Den kärleksfulla designen på Ecophant kompletteras av en lång hals som är lindad med jute och därmed perfekt att tugga loss på rejält. Så blir det roliga gosedjuret definitivt en trogen och långvarig lekkamrat för din älskling! TIAKI Ecophant Plush hundleksak i överblick: Gullig plyschleksak för hundar Av återvunnet material: tillverkad till 100 % av gamla plastflaskor, bidrar till att skydda miljön Squeaker i huvudet och magen: väcker lekinstinkten, även lämplig för hushåll med flera hundar Med juterep: lindat runt halsen, perfekt att tugga på och tar bort tandbeläggning Olika material: estetiska och haptiska höjdpunkter Inga smådelar som kan sväljas tack vare broderade ögon Att gosa med och älska tack vare mjuk och härlig yta och vaddering Färg: beige Material: 90 % polyester, 10 % jute Mått: L 31 x B 17 x H 13 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neo Comfort spårlina, röd - 10 m lång, 6 mm bred

  TIAKI Neo Comfort spårlina, röd - 10 m lång, 6 mm bred
  Om du fortfarande tränar din hund eller om den har en tendens att bara springa iväg, är TIAKI Neo Comfort spårlina den perfekta lösningen. Den är extra lång och ger därmed hunden mycket rörelsefrihet, samtidigt som du behåller kontrollen över den. Det genomtänkta kopplet, som är tillverkat av högkvalitativ plast, är mycket slitstarkt och ligger säkert och bekvämt i handen tack vare den mjuka handöglan. Karbinhaken på TIAKI Neo Comfort spårlina är extra liten och lätt för att inte hänga för tungt på hundens halsband eller sele. Tack vare den kraftiga röda färgen är spårlinan alltid väl synlig när din hund är ute i naturen. Du kan till och med använda den när hunden simmar, eftersom den är vattentät och dessutom vädertålig. TIAKI Neo Comfort spårlina, röd i överblick: Extra lång spårlina för hundar Lämplig för träning utomhus: ger din hund mycket rörelsefrihet och möjlighet att röra sig under kontroll Mycket robust: tillverkad av slitstark, smidig plast Ligger bekvämt i handen: mjuk handögla av skumgummi för bra grepp Liten karbinhake: för att fästa på hundhalsbandet eller selen Vattentät: kan användas i alla väder och även vid simning Lättskött: lätt att rengöra, enkel att torka av Typ av koppel: spårlina Material: koppel: PVC karbinhake: zinklegering vaddering i handögla: EVA (skummaterial) Färg: röd/svart Mått: storlek S: L 5 m x Ø 6 mm storlek M: L 10 m x Ø 6 mm storlek L: L 15 m x Ø 6 mm Justerbar: nej ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm

  TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm
  Med hundleksaken Diplodocus från TIAKI kan din fyrbenta vän möta jättarna från det förflutna på ett lekfullt sätt: den söta leksaken i form av en Diplodocus piper skojigt när hunden biter i den. På så sätt uppmuntrar den hunden till vilda lekar! Dinosauriens svans är av rep och är perfekt att tugga på och för den dagliga tandvården. Självklart kan hunden också lätt ta med sig hundleksaken Diplodocus från TIAKI till sin lilla säng och gosa med. Tack vare sin mjuka, strukturerade yta är dinosaurien nämligen också en idealisk myskompis! Eftersom den är avlång är den lätt att ta upp och bära i munnen. Den gosiga leksaken innehåller inga smådelar som kan sväljas, så att hunden kan leka säkert. TIAKI Diplodocus hundleksak i överblick: Söt hundleksak Trevlig form: vänlig dinosaurie i tilltalande ljusgrön färg Med pipljud: animerande squeaker i magen, uppmuntrar till lek För att stödja tandvården: med en svans av rep att tugga på Även perfekt att gosa med: mjuk, strukturerad yta För säkra lekar: broderat ansikte, inga smådelar som kan sväljas Lätt att ta upp med munnen: avlång form Färg: ljusgrön Material: 100 % polyester Totala mått: ca L 45 x B 12 x H 28 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Ärtskida nosleksak - L 15,3 x B 4,5 x H 3,5 cm

  TIAKI Ärtskida nosleksak - L 15,3 x B 4,5 x H 3,5 cm
  Är denna artskida nu äntligen den grönsak som din hund kommer att tugga på av hjärtans lust? Chanserna är åtminstone goda, eftersom TIAKI sniffleksak ärta kan fyllas med det mest älskade torrfodret eller de mest doftande godisbitarna för att locka din fyrbenta vän till sig. Det slitstarka TPR-materialet är perfekt för tugglada fyrbenta vänner såväl som för valpar, som kan leva ut sitt tuggbehov på TIAKI sniffleksak ärta och samtidigt ta hand om tänder och tandkött. I de tre öppningarna kan du gömma små godbitar som din hund måste sniffa fram – för ännu längre sysselsättning eller under varma sommardagar kan leksaken även frysas in med fyllningen. TIAKI Ärtskida nosleksak i korthet: Rolig sniffleksak för hundar Passar också för katter och valpar Kan fyllas med godis: väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, för nosarbete Tillfredsställer tuggbehovet: kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Tandvänligt material: flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar självständig lek: kan träna långvarig aktivitet med leksaker Lätt att rengöra: enkel att rengöra med vatten och ett milt rengöringsmedel Färg: grön Material: 100 % TPR Mått: totalt: L 15,3 x B 4,5 x H 3,5 cm öppningar: ca L 2 x B 1 x D 3 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 850 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 850 ml, Ø 21 cm
  Den glidsäkra matskålen från TIAKI Anti-Slip i transparent orange övertygar med sin genomtänkta design: Den är utmärkt för både katter och hundar som mat- och vattenskål för torr- och våtfoder. Innerskålen av högkvalitativt rostfritt stål har utmärkta hygieniska egenskaper, eftersom rostfritt stål är motståndskraftigt mot bakterier och mögelbildning och är särskilt lätt att rengöra. Dessutom är materialet smakneutralt, mycket robust vilket gör att det håller länge. TIAKI Anti-Slip matskål består av en ytterskål av plast som ökar stabiliteten, samtidigt som det halvtransparenta materialet sprider glädje i härligt orange. Ett grepphandtag på undersidan gör det lättare att lyfta och ställa ner matskålen, och kanten av termoplastiskt gummi gör att den inte glider iväg. Det gör måltiden bekvämare och mer avkopplande för din pälskling. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent orange i överblick: Färgglad matskål för hundar och katter Multifunktionell: lämplig för vatten, våt- och torrfoder Invändig skål av rostfritt stål: underlättar rengöring, hygieniskt material Glidsäker undersida: kant av termoplastiskt gummi förhindrar att matskålen glider Tag på undersidan: gör det lättare att lyfta upp och ställa ner matskålen Unik design: halvtransparent skålhållare för ökad stabilitet Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent orange Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 850 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 850 ml, Ø 21 cm
  Även för våra älsklingar gäller: ur en elegant skål smakar maten bättre! Med den glidsäkra matskålen från TIAKI kan du ge din fyrbenta vän både vatten och torr- och våtfoder. Innerskålen av rostfritt stål övertygar med hygieniska egenskaper, enkel rengöring och robusthet. Den glidsäkra matskålen från TIAKI drar blickarna till sig med den halvtransparenta ytterskålen i härligt blått. För att matskålen inte ska glida iväg och utfodringen därmed bli tystare för dig och bekvämare för ditt husdjur, är skålens nedre kant klädd i gummi. Ett grepphandtag på sidan gör samtidigt att det blir lättare att lyfta och ställa ner matskålen. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent blå i överblick: Färgglad mat- och vattenskål för hundar och katter Universellt användbar: kan användas för vatten, våt- och torrfoder Innerskål av rostfritt stål: hygieniskt material, lätt att rengöra, robust och lätt Estetisk och funktionell design: halvtransparent matskålshållare med större diameter för bättre stabilitet Grepphandtag på sidan: för enkel hantering Glidsäker kant: av termoplastiskt gummi för lugn och bekväm utfodring Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent blå Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neo Comfort spårlina, röd - 15 m lång, 6 mm bred

  TIAKI Neo Comfort spårlina, röd - 15 m lång, 6 mm bred
  Om du fortfarande tränar din hund eller om den har en tendens att bara springa iväg, är TIAKI Neo Comfort spårlina den perfekta lösningen. Den är extra lång och ger därmed hunden mycket rörelsefrihet, samtidigt som du behåller kontrollen över den. Det genomtänkta kopplet, som är tillverkat av högkvalitativ plast, är mycket slitstarkt och ligger säkert och bekvämt i handen tack vare den mjuka handöglan. Karbinhaken på TIAKI Neo Comfort spårlina är extra liten och lätt för att inte hänga för tungt på hundens halsband eller sele. Tack vare den kraftiga röda färgen är spårlinan alltid väl synlig när din hund är ute i naturen. Du kan till och med använda den när hunden simmar, eftersom den är vattentät och dessutom vädertålig. TIAKI Neo Comfort spårlina, röd i överblick: Extra lång spårlina för hundar Lämplig för träning utomhus: ger din hund mycket rörelsefrihet och möjlighet att röra sig under kontroll Mycket robust: tillverkad av slitstark, smidig plast Ligger bekvämt i handen: mjuk handögla av skumgummi för bra grepp Liten karbinhake: för att fästa på hundhalsbandet eller selen Vattentät: kan användas i alla väder och även vid simning Lättskött: lätt att rengöra, enkel att torka av Typ av koppel: spårlina Material: koppel: PVC karbinhake: zinklegering vaddering i handögla: EVA (skummaterial) Färg: röd/svart Mått: storlek S: L 5 m x Ø 6 mm storlek M: L 10 m x Ø 6 mm storlek L: L 15 m x Ø 6 mm Justerbar: nej ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 250 ml, Ø 15,7 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 250 ml, Ø 15,7 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Bacon tuggleksak med baconsmak - Stl. S: L 10 x B 3 x H 2 cm

  TIAKI Bacon tuggleksak med baconsmak - Stl. S: L 10 x B 3 x H 2 cm
  Har du tröttnat på tråkiga tuggleksaker för din hund som snabbt tappar sin lockelse? Då är TIAKI tuggleksak med baconsmak lösningen! Benets läckra smak håller din hunds uppmärksamhet kvar länge och uppmuntrar den mycket väl till att tugga. Ytan med noppor stärker blodcirkulationen i gommen och kan främja hundens tandhälsa genom att nöta bort beläggning på tänderna. TIAKI tuggleksak med baconsmak finns i två olika storlekar: small eller medium, så det finns alltid ett tuggben som passar! Leksaken främjar inte bara din fyrbenta väns tandhälsa, utan kan också bidra till hundens allmänna välbefinnande: Att tugga regelbundet är ett grundläggande behov hos din hund som minskar stress och tristess och stärker käkmusklerna. Desto bättre om hunden, tack vare den goda smaken, ägnar sig extra mycket åt tuggleksaken från TIAKI! TIAKI Bacon tuggleksak med baconsmak: Välsmakande tuggleksak för hundar Finns i två praktiska storlekar Med härlig baconsmak: oemotståndlig smak som uppmuntrar din hund att tugga intensivt Med noppor: främjar blodcirkulationen i gommen, masserar och stärker tandköttet Lekande lätt tandvård: tandbeläggning gnuggas av vid tuggningen, vilket kan bidra till bättre munhygien Stärker käkmusklerna: regelbunden tuggning har en stärkande effekt Allt för ditt husdjurs välbefinnande: Tuggning kan minska stress och tristess I fickstorlek: så kan favoritleksaken alltid tas med överallt Färg: beige/orange Material: nylon, TPU (termoplastiskt polyuretan) Mått: L 10 x B 3 x H 2 cm / L 14 x B 4 x H 3 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI frisbee - Ø 19 x H 1,5 cm

  TIAKI frisbee - Ø 19 x H 1,5 cm
  Dags för lite lek och motion! Med hund-frisbeen från TIAKI är det dubbelt så roligt att leka: tack vare det flexibla materialet passar den utmärkt för apporteringslekar, är mjuk och skön för din fyrbenta vän att bita i och dessutom lätt att ta upp. Det mjuka naturgummit som den är tillverkad av är ett mycket säkert material, som dessutom är bra för hundens tänder! När ni leker tillsammans med frisbeen från TIAKI kan det också stärka bandet mellan er – och kul är det naturligtvis hur som helst! Dessutom kan motionen bidra till ett balanserat humör hos din hund – precis som vi människor känner oss mer avslappnade efter träningen. När kan den gemensamma frisbee-leken börja? TIAKI frisbee i överblick: Rolig frisbee för hundar Passar även för valpar Flexibelt material: lämplig för apportering, mjuk att bita i, lätt att ta tag i Mjukt, säkert naturgummi: tandvänliga egenskaper För interaktiv lek: gemensam lek som främjar relationen mellan människa och djur Mer än bara sysselsättning: kan bidra till tillräcklig motion och en harmonisk hund Färg: röd Material: 100 % naturgummi Mått: Ø 19 x H 1,5 cm Skötselråd: går att tvätta av Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm

  TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm
  Vad är det som har slagit ner här på jorden och som studsar runt så skojigt när den landar? Men oj, det ramlar dessutom ut smakrika godbitar ur öppningen? Med dessa egenskaper drar TIAKI hundleksak godisboll meteorit säkert till sig uppmärksamheten hos din nyfikna fyrbenta vän. Bollen imponerar både med sin ovanliga form, som liknar en meteorit, och med de många egenskaperna hos det TPR-material som används: det är både flexibelt och slitstarkt, sköter om tänderna och tandköttet vid tuggning och är går utmärkt att användas redan av valpar. Din hund kommer naturligtvis att älska TIAKI hundleksak med godisboll meteorit på grund av vad som är inuti dem – de dolda godisarna – och ägna sig ordentligt åt dem. TIAKI Meteorit godisboll i korthet: Enastående intelligensleksak för hundar Passar också för katter och valpar Stor foderöppning: godis faller ut när meteoriten rörs ordentligt, väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, perfekt för att träna nosarbetet Tillfredsställer jakt- och tugginstinkten: lätt att kasta, hoppar oförutsägbart, kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Av termoplastiskt gummi: skonsamt mot tänder och tandkött, flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar långvarig aktivitet med en leksak Tvätta med vatten och milt diskmedel Färg: blå/grå Material: 100 % TPR Mått: totalt: Ø 10 cm/12,5 cm öppning: ca Ø 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm

  TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm
  Med den robusta hundleksaken TIAKI Rope Stick står ingenting i vägen för vilda lekstunder, eftersom gemensamma aktiviteter mellan människa och hund är det bästa! Lekrepet är tillverkat av rep och tål även omfattande dragkamper och tuggande. Då aktiveras din älskade fyrbenta väns medfödda instinkter. Självklart passar hundleksaken också utmärkt för långa stunder av apporteringslekar! TIAKI Rope Stick har liknande egenskaper som en tandborste: Den omfattande tuggningen kan bidra till att minska irriterande tandbeläggning, vilket garanterar god munhygien. För valpar kan leksaken också hjälpa till när de får tänder. Den enkla, funktionella designen ger lekrepet en modern och tidlös touch. TIAKI Rope Stick i överblick: Flätad repleksak för hundar Tillverkat av slitstarkt rep: perfekt för vilda draglekar och tuggande Interaktiv lek: lämplig för dragkamper tillsammans, slita och apportera Stödjer munhygienen: genom att avlägsna tandbeläggningar Artanpassad: främjar hundens naturliga instinkter Lämplig för valpar: kan hjälpa till vid tandbildning Funktionell design: minimalistisk och modern Färg: vit Material: rep: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: totalt: L 36,5 x Ø 5,5 cm pinne: L 20 x Ø 5,5 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. L: 50 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. L: 50 cm bröstomfång
  Ska ni ut på äventyr? Om du och din hund behöver en sele för de roliga promenaderna så är röda Wave Vest från TIAKI rätt val: det luftiga meshmaterialet har en mjuk struktur som anpassar sig till hundens kropp, och eftersom det andas är det behagligt att ha på sig även när det är varmt ute. Att ta på selen går snabbt och lätt – hunden behöver bara kliva i med framtassarna, sedan stänger du klickspännet och kardborrebandet och så är det klart! För att ni ska synas ordentligt när ni är ute och går i mörker, regn och rusk har selen Wave Vest från TIAKI även reflexpasspoaler – eftersom säkerheten alltid är viktigast, även på promenaden! Och gillar du selen kan du lätt kombinera den med ett matchande koppel från TIAKI för att göra hundens garderob lite extra elegant. TIAKI sele Wave Vest, röd i överblick: Mjuk kvalitetssele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, behagligt även när det är varmt Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka, sköna material Dubbelspänne: för perfekt passform och högre säkerhet Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: soft sele Typ av stängning: kardborreband och klickspänne Färg: röd Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm
  Fokus på TIAKI hundhalsband Soft Safe ligger på komfort och säkerhet. Din hund kommer att älska den mjuka och andningsaktiva neoprenvadderingen samt den perfekta passformen, som kan anpassas individuellt till varje hund tack vare den steglösa justeringen. Eftersom många hundar syns dåligt eller knappt syns alls i mörker och dåligt väder, har det arbetats in reflekterande detaljer i ovansidan för att öka ditt husdjurs synlighet ordentligt även när det är mörkt. TIAKI hundhalsband Soft Safe har ett högkvalitativt klickspänne och en stor koppelring, så att både halsbandet och kopplet snabbt kan tas på och av. Klickspännet är utrustat med en spärrmekanism för att förhindra att halsbandet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grönt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mycket bekvämt: mjukt vadderat med tjockt neopren, andas tack vare hål Med reflektorer: bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder, för ökad säkerhet Steglös storleksjustering: perfekt passform för din hund Klickspänne med spärrmöjlighet: förhindrar oavsiktlig öppning Stor ring för koppel: för att snabbt och enkelt sätta på kopplet Med TIAKI-logga: påsydd, gummerad, vacker detalj Går snabbt att ta på och av Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovansidan: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grönt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lock n' Roll rullkoppel - Stl. L: upp till 50 kg, 5 m koppellängd

  TIAKI Lock n' Roll rullkoppel - Stl. L: upp till 50 kg, 5 m koppellängd
  Ge din hund maximal rörelsefrihet under promenaden samtidigt som du hela tiden kan vara säker på att ha full kontroll över den. Flexikopplet Lock n' Roll från TIAKI i diskret svart har ett robust band av nylon som gör att det även passar för stora, temperamentsfulla hundar som väger upp till 50 kg (storlek L) eller för normalt aktiva eller små hundar upp till maximalt 15 kg (storlek S). Kopplet kan förlängas till upp till 4 respektive 5 meter när det är rullar fritt, och dras automatiskt in igen när hunden närmar sig så att det aldrig hänger ner. Bandets utgångskontroll gör att det alltid dras in smidigt och inte vrider sig eller fastnar. För att kunna reagera individuellt på varje situation kan du enkelt växla mellan kort stopp, permanent stopp och friläge med hjälp av den ergonomiska styrknappen. TIAKI rullkoppel Lock n' Roll i överblick: Praktiskt rullkoppel med bandlina för hundar Utgångskontroll: smidig in- och utrullning förhindrar att bandet vrids eller fastnar Maximal rörelsefrihet för hunden: full kontroll för dig Praktiskt bromssystem: med kortvarig blockering eller permanent stopp Hål för att fästa bajspåsar Lätt att rengöra: bara torka av Stabil karbinhake med zinklegering Färg: svart Material: plast Storlekstabell: Storlek Bandlängd Max. vikt hund Produktens vikt S 4 m upp till 15 kg 160 g L 5 m upp till 50 kg 270 g ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm
  Med det röda hundhalsbandet Soft Safe från TIAKI blir din hund ett absolut blickfång! Förutom det snygga utseendet har halsbandet också en hög bärkomfort, som det får genom en mjuk vaddering av tjockt, andningsaktiv neopren. Även den perfekta passformen bidrar till detta tack vare den steglösa storleksjusteringen. Reflekterande detaljer gör att ditt husdjur syns bättre i mörker eller vid dåligt väder och ökar därmed säkerheten. TIAKI halsband Soft Safe har ett högkvalitativt, lätthanterligt klickspänne med spärrfunktion för att förhindra att halsbandet öppnas av misstag. Du kan komplettera ditt husdjurs nya look med kopplet som säljs separat. TIAKI Soft Safe halsband, rött i överblick: Mjukt halsband för hundar med reflekterande passpoaler Neoprenvaddering: hög bärkomfort, andas tack vare hål Steglös inställning: individuell anpassning av storleken till din hunds halsomfång Ökad säkerhet: med reflekterande detaljer för bättre synlighet i mörker eller dåligt väder Säkerhetsspänne: klickspänne som kan låsas, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: lätt och snabbt att fästa kopplet i Vacker detalj: med påsydd TIAKI-logga, gummerad Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av lås: säkerhetsspänne med klickfunktion Typ av koppel: justerbart koppel Material: ovanmaterial: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) koppel: polyester karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Mått på koppel: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm
  Som namnet antyder har man vid utvecklingen av TIAKI Soft Safe hundhalsband lagt särskild vikt vid att det ska vara bekvämt och säkert. Tack vare den mjuka vadderingen med tjockt, andningsbart neopren och den steglösa anpassningen till det individuella halsomfånget blir halsbandet mycket bekvämt för din hund. På ovansidan sitter reflexpasspoaler som i mörker eller vid dåligt väder ökar synligheten i trafiken och på så vis förbättrar säkerheten för din älskling. TIAKI Soft Safe halsband är utrustat med ett högkvalitativt klickspänne som gör det snabbt och enkelt att sätta på och ta av det. För att förhindra att den öppnas av misstag har klicklåset en inbyggd spärrfunktion. TIAKI Soft Safe halsband, brunt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Andningsbart och vadderat: mjukt neopren, med hål, mycket bekvämt att bära Steglös storleksjustering: anpassas perfekt till varje hunds halsomfång Med reflexdetaljer: för bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder Klickspänne med spärrfunktion: förhindrar att det går upp av misstag Stor koppelring: för att sätta fast kopplet lättare Med gummerad TIAKI-logga: snygg påsydd detalj Går snabbt att ta av och på Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: yttermaterial: polyester fodring : nylon (neopren) ting: järn spänne: plast (POM) Färg: brunt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 400 ml, Ø 16 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 400 ml, Ø 16 cm
  Den glidsäkra matskålen från TIAKI Anti-Slip i transparent orange övertygar med sin genomtänkta design: Den är utmärkt för både katter och hundar som mat- och vattenskål för torr- och våtfoder. Innerskålen av högkvalitativt rostfritt stål har utmärkta hygieniska egenskaper, eftersom rostfritt stål är motståndskraftigt mot bakterier och mögelbildning och är särskilt lätt att rengöra. Dessutom är materialet smakneutralt, mycket robust vilket gör att det håller länge. TIAKI Anti-Slip matskål består av en ytterskål av plast som ökar stabiliteten, samtidigt som det halvtransparenta materialet sprider glädje i härligt orange. Ett grepphandtag på undersidan gör det lättare att lyfta och ställa ner matskålen, och kanten av termoplastiskt gummi gör att den inte glider iväg. Det gör måltiden bekvämare och mer avkopplande för din pälskling. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent orange i överblick: Färgglad matskål för hundar och katter Multifunktionell: lämplig för vatten, våt- och torrfoder Invändig skål av rostfritt stål: underlättar rengöring, hygieniskt material Glidsäker undersida: kant av termoplastiskt gummi förhindrar att matskålen glider Tag på undersidan: gör det lättare att lyfta upp och ställa ner matskålen Unik design: halvtransparent skålhållare för ökad stabilitet Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent orange Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm

  TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm
  Oavsett om du har en hund, katt eller annat husdjur: Den som älskar sitt djur, samlar ofta på sig alla möjliga leksaker med tiden. För att dessa inte ska sprida ut sig över hela hemmet ser TIAKI förvaringskorg för leksaker till att skapa ordning i lekstugan! Materialet av slitstarkt bomullsrep trotsar tänder och vassa klor, om ditt husdjur skulle komma på idén att även betrakta själva korgen som en leksak. Den stabila formen på TIAKI korg för leksaker ser till att innehållet stannar på plats. Den är praktiskt utrustad med handtag så att den lätt kan lyftas upp och flyttas, till exempel från hemmets lekplats till ett annat rum. Den neutrala, lugna designen med texten “Toys” går bra ihop alla inredningar. TIAKI korg för leksaker i korthet: Praktisk förvaringskorg för alla typer av leksaker Robust rep: av bomull, står emot tänder och klor Formstabil: perfekt för förvaring av lekbollar, tuggleksaker eller kattspön Med handtag: enkel att ta tag i och bära i Enkel, minimalistisk design: i svartvitt, med påsydd “Toys”-text Färg: svart-vit Material: 70 % polyester, 30 % bomull Mått: totalt: Ø 27 x H 24 cm ståyta: Ø 23 cm handtag: L 15 x B 2 cm Skötselråd: kan inte tvättas i maskin, dammsuga av om den blir smutsig eller rengör försiktigt med en fuktig trasa Observera: Leksakerna som visas i produktfotona ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Stl. L: 50 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Stl. L: 50 cm bröstomfång
  När du är ute och går med din lilla hund behöver den en sele som du kan lita på. TIAKI Wave Vest, beige är mycket lätt att ta på: hunden kliver enkelt i med framtassarna, du stänger klickspännet och kardborrebandet, klart! De mjuka, sköna materialen i den bekväma selen anpassar sig perfekt till hundens kroppsform. Under den mörka årstiden är det extra viktigt att ni syns väl på kvällspromenaden, och därför har selen Wave Vest från TIAKI reflexpasspoaler runt om. Om du gärna vill att allt ska matcha kan du köpa ett passande koppel från TIAKI, som självklart också är av samma höga TIAKI-kvalitet! TIAKI Wave Vest sele, beige i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: behagligt även när det är varmt ute, kan doppas i vatten för att svalka extra Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka material Dubbelspänne: för extra säkerhet och bra passform Reflexpasspoaler: syns bättre i mörker Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Suverän kvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av lås: kardborreband och klickspänne Färg: beige Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rubber Bone hundleksak - L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm

  TIAKI Rubber Bone hundleksak - L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm
  TIAKI Rubber Bone hundleksak är ett robust och tuggvänligt hundben som inte splittrar sig som ett äkta ben, och dessutom har rundade hörn för att förhindra skador. Din hund kan alltså gnaga fritt och helt utan bekymmer! Att tugga minskar dessutom stress och tristess, vilket kan ha en positiv inverkan på din hunds välbefinnande. Även för gemensam lek är gummibenet utmärkt: Att kasta och apportera stärker banden mellan er och är en härlig upplevelse. Miljömedvetna hundföräldrar kan vara lugna: TIAKI hundleksak gummiben är tillverkat av naturgummi och därmed ett hållbart och miljövänligt alternativ till konventionella leksaker. Då kan du tryggt veta att du ger din hund en leksak som är fri från skadliga ämnen. TIAKI hundleksak gummiben i överblick: Kraftigt tuggben för hundar Av naturgummi: miljövänligt och hållbart, fritt från skadliga ämnen Tuggvänligt: med rundade hörn, tuggvänligt, skonsamt mot tänder och gom Säkert alternativ till äkta ben: splittrar inte och spricker inte Stärker banden mellan er: gemensamma leker, t.ex. kast och apportering Kan minska stress och tristess: positiv effekt på hundens välbefinnande Lätt att ta med: liten storlek, enkelt att transportera Färg: brun Material: 100 % naturgummi Mått: L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. L: 50 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. L: 50 cm bröstomfång
  På sommaren är det extra viktigt att selen andas så mycket som möjligt, så att hunden inte överhettas så lätt. Och på vintern när det blir mörkt tidigt måste den ha reflexer för att synas tydligt. Eftersom selen TIAKI Wave Vest, antracit både har ett luftigt meshfoder och reflexpasspoaler funkar den lika bra för båda årstiderna! Den anpassar sig dessutom perfekt hundens kropp och sitter som gjuten! Det är hur enkelt som helst att ta på selen TIAKI sele Wave Vest, antracit: hunden kliver i den med framtassarna och du stänger klickspännet och kardborrebandet på ryggen. Selen är av den som alltid goda kvaliteten från TIAKI – och om du vill skapa en enhetlig look kan du lätt komplettera den med ett matchande koppel från TIAKI. TIAKI sele Wave Vest, antracit i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: i med framtassarna, stäng på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, skönt även när det är varmt Bekväm: smiter åt smidigt mot kroppen, mjuka material Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Dubbelspänne: kardborrestängning och klickspänne Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av spänne: kardborreband och klickspänne Färg: antracit Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband bu XXS max 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max.38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Mesh hundkoppel, beige - 200 cm långt, 15 mm brett

  TIAKI Mesh hundkoppel, beige - 200 cm långt, 15 mm brett
  När ni ofta är ute i det gröna tillsammans behöver ni ett koppel som är bekvämt att hålla i, men som också är lätt att stoppa i jackfickan när så behövs. Mesh-kopplet i beige från TIAKI har precis de här egenskaperna och kan justeras i tre längder, så att du är alltid är ordentligt förberedd för alla situationer som kan uppstå. Tack vare meshvadderingen på undersidan är det dessutom mycket bekvämt att hålla i. Eftersom TIAKI-hundkopplet Mesh i beige är gjort av robusta material som tål alla väder håller det länge och klarar intensiva påfrestningar. Den diskreta färgen är både tidlös och sober. Och vill du ha en enhetlig look ska du skaffa TIAKI-selen Wave i matchande färg, som precis som kopplet levereras i samma fina TIAKI-kvalitet! TIAKI Mesh hundkoppel, beige i överblick: Praktiskt koppel för hundar Kan justeras till flera längder: för flexibel användning Bekväm meshvaddering på undersidan: mycket bekvämt att hålla i Robust och slitstarkt: hållbara material Lätt och flexibelt: passar i alla jackfickor För en enhetlig look: kan kombineras med TIAKI-selen Wave i matchande färg Pålitlig kvalitet från TIAKI Typ av koppel: justerbart koppel Material: koppel: polyester och mesh ringar och karbinhakar: metall, nickelfria Färg: beige Mått: längd: 200 cm bredd: 15 mm Kan justeras: 107/133/177 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. XS: 36 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. XS: 36 cm bröstomfång
  Ska ni ut på äventyr? Om du och din hund behöver en sele för de roliga promenaderna så är röda Wave Vest från TIAKI rätt val: det luftiga meshmaterialet har en mjuk struktur som anpassar sig till hundens kropp, och eftersom det andas är det behagligt att ha på sig även när det är varmt ute. Att ta på selen går snabbt och lätt – hunden behöver bara kliva i med framtassarna, sedan stänger du klickspännet och kardborrebandet och så är det klart! För att ni ska synas ordentligt när ni är ute och går i mörker, regn och rusk har selen Wave Vest från TIAKI även reflexpasspoaler – eftersom säkerheten alltid är viktigast, även på promenaden! Och gillar du selen kan du lätt kombinera den med ett matchande koppel från TIAKI för att göra hundens garderob lite extra elegant. TIAKI sele Wave Vest, röd i överblick: Mjuk kvalitetssele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, behagligt även när det är varmt Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka, sköna material Dubbelspänne: för perfekt passform och högre säkerhet Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: soft sele Typ av stängning: kardborreband och klickspänne Färg: röd Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. XS: 36 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. XS: 36 cm bröstomfång
  På sommaren är det extra viktigt att selen andas så mycket som möjligt, så att hunden inte överhettas så lätt. Och på vintern när det blir mörkt tidigt måste den ha reflexer för att synas tydligt. Eftersom selen TIAKI Wave Vest, antracit både har ett luftigt meshfoder och reflexpasspoaler funkar den lika bra för båda årstiderna! Den anpassar sig dessutom perfekt hundens kropp och sitter som gjuten! Det är hur enkelt som helst att ta på selen TIAKI sele Wave Vest, antracit: hunden kliver i den med framtassarna och du stänger klickspännet och kardborrebandet på ryggen. Selen är av den som alltid goda kvaliteten från TIAKI – och om du vill skapa en enhetlig look kan du lätt komplettera den med ett matchande koppel från TIAKI. TIAKI sele Wave Vest, antracit i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: i med framtassarna, stäng på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, skönt även när det är varmt Bekväm: smiter åt smidigt mot kroppen, mjuka material Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Dubbelspänne: kardborrestängning och klickspänne Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av spänne: kardborreband och klickspänne Färg: antracit Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband bu XXS max 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max.38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. XXS: 35 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Stl. XXS: 35 cm bröstomfång
  Ska ni ut på äventyr? Om du och din hund behöver en sele för de roliga promenaderna så är röda Wave Vest från TIAKI rätt val: det luftiga meshmaterialet har en mjuk struktur som anpassar sig till hundens kropp, och eftersom det andas är det behagligt att ha på sig även när det är varmt ute. Att ta på selen går snabbt och lätt – hunden behöver bara kliva i med framtassarna, sedan stänger du klickspännet och kardborrebandet och så är det klart! För att ni ska synas ordentligt när ni är ute och går i mörker, regn och rusk har selen Wave Vest från TIAKI även reflexpasspoaler – eftersom säkerheten alltid är viktigast, även på promenaden! Och gillar du selen kan du lätt kombinera den med ett matchande koppel från TIAKI för att göra hundens garderob lite extra elegant. TIAKI sele Wave Vest, röd i överblick: Mjuk kvalitetssele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, behagligt även när det är varmt Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka, sköna material Dubbelspänne: för perfekt passform och högre säkerhet Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: soft sele Typ av stängning: kardborreband och klickspänne Färg: röd Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. XXS: 35 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, antracit - Stl. XXS: 35 cm bröstomfång
  På sommaren är det extra viktigt att selen andas så mycket som möjligt, så att hunden inte överhettas så lätt. Och på vintern när det blir mörkt tidigt måste den ha reflexer för att synas tydligt. Eftersom selen TIAKI Wave Vest, antracit både har ett luftigt meshfoder och reflexpasspoaler funkar den lika bra för båda årstiderna! Den anpassar sig dessutom perfekt hundens kropp och sitter som gjuten! Det är hur enkelt som helst att ta på selen TIAKI sele Wave Vest, antracit: hunden kliver i den med framtassarna och du stänger klickspännet och kardborrebandet på ryggen. Selen är av den som alltid goda kvaliteten från TIAKI – och om du vill skapa en enhetlig look kan du lätt komplettera den med ett matchande koppel från TIAKI. TIAKI sele Wave Vest, antracit i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: i med framtassarna, stäng på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, skönt även när det är varmt Bekväm: smiter åt smidigt mot kroppen, mjuka material Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Dubbelspänne: kardborrestängning och klickspänne Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av spänne: kardborreband och klickspänne Färg: antracit Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband bu XXS max 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max.38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Hundkoppel Mesh: 200 cm långt, 15 mm brett, beige

  TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Hundkoppel Mesh: 200 cm långt, 15 mm brett, beige
  När du är ute och går med din lilla hund behöver den en sele som du kan lita på. TIAKI Wave Vest, beige är mycket lätt att ta på: hunden kliver enkelt i med framtassarna, du stänger klickspännet och kardborrebandet, klart! De mjuka, sköna materialen i den bekväma selen anpassar sig perfekt till hundens kroppsform. Under den mörka årstiden är det extra viktigt att ni syns väl på kvällspromenaden, och därför har selen Wave Vest från TIAKI reflexpasspoaler runt om. Om du gärna vill att allt ska matcha kan du köpa ett passande koppel från TIAKI, som självklart också är av samma höga TIAKI-kvalitet! TIAKI Wave Vest sele, beige i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: behagligt även när det är varmt ute, kan doppas i vatten för att svalka extra Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka material Dubbelspänne: för extra säkerhet och bra passform Reflexpasspoaler: syns bättre i mörker Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Suverän kvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av lås: kardborreband och klickspänne Färg: beige Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Stl. S: 41 cm bröstomfång

  TIAKI Wave Vest hundsele, beige - Stl. S: 41 cm bröstomfång
  När du är ute och går med din lilla hund behöver den en sele som du kan lita på. TIAKI Wave Vest, beige är mycket lätt att ta på: hunden kliver enkelt i med framtassarna, du stänger klickspännet och kardborrebandet, klart! De mjuka, sköna materialen i den bekväma selen anpassar sig perfekt till hundens kroppsform. Under den mörka årstiden är det extra viktigt att ni syns väl på kvällspromenaden, och därför har selen Wave Vest från TIAKI reflexpasspoaler runt om. Om du gärna vill att allt ska matcha kan du köpa ett passande koppel från TIAKI, som självklart också är av samma höga TIAKI-kvalitet! TIAKI Wave Vest sele, beige i överblick: Bekväm, mjuk sele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: behagligt även när det är varmt ute, kan doppas i vatten för att svalka extra Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka material Dubbelspänne: för extra säkerhet och bra passform Reflexpasspoaler: syns bättre i mörker Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Suverän kvalitet: från TIAKI Typ av sele: softsele Typ av lås: kardborreband och klickspänne Färg: beige Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 425 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 425 ml, Ø 21 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm

  TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm
  Längtar din fyrbenta vän efter en ny lekkamrat? Kanske kan den söta, gula långhalsen inta den positionen. Hundleksaken giraff från TIAKI imponerar med sitt detaljrika, stickade utseende liksom med det inre. Ett animerande pipljud ger din fyrbenta vän många aktionsfyllda lektimmar. Den stickade hundleksaken TIAKI Giraff är lätt att ta tag i på halsen och skaka. Formen är dessutom utmärkt för att kasta – så det finns inget som står i vägen för interaktiva apporteringslekar mellan dig och din älskling. TIAKI Giraff stickad hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för små och medelstora hundar Underbar design: stickad, med söta applikationer och ett sött ansikte Animerande pipljud: piper när hunden biter i den och uppmuntrar till lek Mjuk fyllning: med bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals: passar bra för att skaka och plocka upp Färg: gul Material: 100 % polyester Mått: L 11 x B 6 x H 18 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker - L 33 x B 32 x H 25 cm

  TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker - L 33 x B 32 x H 25 cm
  Den rutiga leksakslådan från TIAKI är den perfekta lösningen när du vill förvara husdjurens leksaker stilfullt och ordnat. Där finns tillräckligt med plats för din fyrbenta väns leksaker samt andra tillbehör, som filtar, koppel och liknande. Med sin snygga, rutiga design i svart och vitt passar förvaringslådan från TIAKI perfekt i alla hem och ger dessutom en extra elegant touch. Tack vare standardmåtten kan den också utan problem placeras i många hyllor. Och om du inte behöver den kan du lätt fälla ihop den och lägga undan den för att spara plats. TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker Ett snyggt hjälpmedel för att hålla ordning på husdjurens saker Perfekt för leksaker för hundar och katter Rutigt mönster: passar utmärkt till många julleksaker från TIAKI Standardstorlek: fungerar i många hyllsystem Stort förvaringsutrymme: har tillräckligt med plats för tillbehör Lätt att fälla ihop när den inte används Rött tryck ”Toys” på ena sidan Färg: rutig i svart och vitt Material: polyester, kartong Mått: L 33 x B 32 x H 25 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Owl slickmatta - Ø 15 x H 1,2 cm

  TIAKI Owl slickmatta - Ø 15 x H 1,2 cm
  Letar du efter en ny, spännande upplevelse för din fyrbenta vän? Då är slickmattan uggla från TIAKI precis vad du behöver. Den här leksaken av mjukt och säkert silikon förvandlar utfodringen till lektid. Du fyller den med hundens favoritgodis – i form av pastej, våtfoder eller godbitar – och tittar på när hunden nöjt slickar i sig godsakerna. Det gör inte bara att det tar längre tid att äta, utan kan också ha en lugnande effekt. Men slickmattan uggla från TIAKI har ännu mer att erbjuda: på sommaren kan den förvandlas till uppfriskande svalka om du fyller den och lägger den i frysen så att din fyrbenta vän får en ”glass” att slicka på. Och rengöringen? Inga problem, bara tvätta den för hand med mild tvål så är den redo att användas igen. Ett unikt tillbehör som din hund kommer att ha mycket glädje av! TIAKI slickmatta uggla i överblick: Slickplatta för hundar och valpar Att slicka från: kan fyllas med pastej, foder eller godis Silikon i livsmedelskvalitet: flexibelt, mjukt och skonsamt för tänderna Hunden äter långsammare: kan minska gaser och matsmältningsbesvär Lugnande: att slicka kan minska stress, separationsångest och tristess För varma dagar: kan fyllas med godis och frysas in Färg: ljusgrön Material: silikon Mått: Ø 15 x H 1,2 cm Skötselråd: tvättas för hand med mild tvål Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI flytande apporteringsleksak med rep - L 27,5 x Ø 4,5 cm

  TIAKI flytande apporteringsleksak med rep - L 27,5 x Ø 4,5 cm
  Många hundar vill inte bara leka på torra land, utan älskar också busa och simma i vattnet. Därför blir den flytande apporteringsleksaken från TIAKI en superrolig upplevelse för din fyrbenta vän. Hunden kommer att ha jättekul när den jagar den flexibla kast- och vattenleksaken i vattnet för att sedan komma tillbaka med den. Det hjälper din fyrbenta vän att få tillräckligt med motion i sin vardag. Nopporna på leksaken ger en fast och behaglig känsla i munnen och gör att hunden kan få en spännande tuggupplevelse. Det mjuka och säkra naturgummit är skonsamt mot tänderna och passar därför även för valpar. Att tugga på TIAKI-leksakens rep kan till och med ta bort irriterande tandbeläggningar. Men det är inte bara hunden som gillar att apportera med sin nya leksak – att leka tillsammans stärker bandet till din lurviga vän och skapar minnesvärda stunder! TIAKI flytande apporteringsleksak med rep i överblick: Kast- och vattenleksak för hundar Perfekt även för valpar Material som flyter: för apporteringslekar i vattnet Med praktiskt rep: enklare att kasta och ta tag i leksaken Noppor och fördjupningar: för en spännande känsla i munnen Mjukt, naturligt gummi: skonsamt för tänderna Lättskött: enkel att tvätta av Färg: brun, grön Material: Stav: naturgummi Rep: polyester Mått: L 27,5 x Ø 4,5 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Dou Dou uggla hundleksak - L 17 x B 17 x H 6 cm

  TIAKI Dou Dou uggla hundleksak - L 17 x B 17 x H 6 cm
  Om du letar efter en originell leksak som ska ge hunden mycket glädje är hundleksaken ugglan Dou Dou från TIAKI perfekt: den gulliga, pastellfärgade hundleksaken ser ut som en uggla och är också en fantastisk presentidé för nyblivna valpföräldrar, eftersom den är perfekt för mycket unga små vovvar. Tack vare den integrerade squeakern piper den också under leken – det lockar fram den busiga sidan i nästan alla hundar! Hundleksaken ugglan Dou Dou från TIAKI är lätt att ta tag i med munnen och kan sedan skakas och kastas av hjärtans lust. Och när hunden har lekt klart kan den lilla ugglan med det mjuka plyschtyget även användas för att gosa och mysa med efter en spännande dag! TIAKI hundleksak ugglan Dou Dou i överblick: Söt plyschleksak för hundar Passar även för valpar Gullig design: vänlig uggla, i pastellfärger, perfekt som present till nya valpföräldrar Squeaker inuti: piper uppmuntrande när hunden leker Mycket mjukt plyschtyg: för att gosa och mysa med Enkel att ta tag i: lätt att skaka och kasta Färg: creme, ljusgrå Material: 100 % polyester Mått: L 17 x B 17 x H 6 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 295 ml, Ø 17,5 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 295 ml, Ø 17,5 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 760 ml, Ø 23,5 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 760 ml, Ø 23,5 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 1620 ml, Ø 29,5 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 1620 ml, Ø 29,5 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 490 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 490 ml, Ø 21 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 850 ml, Ø 23,5 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 850 ml, Ø 23,5 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 800 ml, Ø 25,5 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 800 ml, Ø 25,5 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Reflective Knit hundtröja - ca 45 cm rygglängd

  TIAKI Reflective Knit hundtröja - ca 45 cm rygglängd
  Med hundtröjan Reflective Knit från TIAKI är din hund inte bara elegant utan även varmt klädd – perfekt för utflykter när dagarna är kallare. Materialet är stretchigt, vilket gör tröjan mycket bekväm. Polotröjan för små till medelstora hundar är lätt att ta på och av. Den är tillverkad med reflekterande sömmar som kan bidra till bättre synlighet i mörker. Det ökar i sin tur säkerheten på hundpromenaden. TIAKI hundtröja Reflective Knit i överblick: Polotröja för små till medelstora hundar Färgglad design: i kraftfullt grönt med vita detaljer, elegant stickad look Avancerat stickat mönster: med elastiska muddar Perfekt för kalla dagar: varm och mysig, med polokrage Elastiskt material: mycket bekväm att bära Reflekterande sömmar: för mer synlighet och säkerhet i mörker Lätt att ta av och på Dekorativt tassmärke Färg: grön-vit Material: 90 % polyakryl, 10 % reflekterande garn Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Rygglängd (A) Kraghöjd (B) Halsomfång (C) Bröstomfång (D) Totallängd (inkl. krage) (E) 35 cm 6 cm ca 26 cm ca 40 cm ca 41 cm 40 cm 7 cm ca 30 cm ca 46 cm ca 47 cm 45 cm 8 cm ca 34 cm ca 54 cm ca 54 cm 50 cm 8 cm ca 36 cm ca 58 cm ca 58 cm (A) Rygglängden mäter du från den lägsta punkten vid halsens början till svansroten. (B) Kraghöjden mäts från den lägsta punkten vid halsens början i riktning mot öronen. (C) Halsomfånget mäts på den lägsta punkten vid halsens början. (D) Bröstomfånget mäts direkt bakom frambenen. (E) Totallängden mäts från bröstbenet till slutet av hundens kropp. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Hundkoppel Mesh: 200 cm långt, 15 mm brett, rött

  TIAKI Wave Vest hundsele, röd - Hundkoppel Mesh: 200 cm långt, 15 mm brett, rött
  Ska ni ut på äventyr? Om du och din hund behöver en sele för de roliga promenaderna så är röda Wave Vest från TIAKI rätt val: det luftiga meshmaterialet har en mjuk struktur som anpassar sig till hundens kropp, och eftersom det andas är det behagligt att ha på sig även när det är varmt ute. Att ta på selen går snabbt och lätt – hunden behöver bara kliva i med framtassarna, sedan stänger du klickspännet och kardborrebandet och så är det klart! För att ni ska synas ordentligt när ni är ute och går i mörker, regn och rusk har selen Wave Vest från TIAKI även reflexpasspoaler – eftersom säkerheten alltid är viktigast, även på promenaden! Och gillar du selen kan du lätt kombinera den med ett matchande koppel från TIAKI för att göra hundens garderob lite extra elegant. TIAKI sele Wave Vest, röd i överblick: Mjuk kvalitetssele för små hundar Lätt att ta på: hunden kliver i med framtassarna, du stänger kardborrebandet på ryggen Meshmaterial som andas: sitter bekvämt, behagligt även när det är varmt Bekväm: anpassar sig efter kroppen, mjuka, sköna material Dubbelspänne: för perfekt passform och högre säkerhet Reflexpasspoaler: syns bättre i skymningen Matchande koppel: säljs separat (200 cm långt/15 mm brett) Pålitlig varumärkeskvalitet: från TIAKI Typ av sele: soft sele Typ av stängning: kardborreband och klickspänne Färg: röd Material: sele: 100 % mesh (polyester) karbinhake/D-ring: metall (förnicklade) spänne: plast (POM, polyoximetylen) Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Längd längsband buk XXS max. 23 cm ca 35 cm 14 cm XS max. 26 cm ca 36 cm 16 cm S max. 30 cm ca 41 cm 17,5 cm M max. 34 cm ca 46 cm 20,5 cm L max. 38 cm ca 50 cm 22,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Mesh hundkoppel, rött - 200 cm långt, 15 mm brett

  TIAKI Mesh hundkoppel, rött - 200 cm långt, 15 mm brett
  Om du letar efter ett hundkoppel som är skönt att hålla i och dessutom lätt får plats i jackfickan är TIAKI hundkoppel Mesh i rött ett utmärkt val: det kan justeras till tre längder och fungerar därför lika bra när ni är ute och går i skogen som för en promenad på stan. Tack vare meshvadderingen på undersidan är det också mycket bekvämt att hålla i. Den fina, klarröda färgen på mesh-kopplet från TIAKI drar blickarna till sig på alla promenader! Tack vare de slitstarka materialen är det här snygga kopplet även perfekt för långa turer och dagar när regnet vräker ner. Och vill du ha en harmonisk helhet finns en matchande Wave-sele från TIAKI – den är naturligtvis i samma höga TIAKI-kvalitet som kopplet! TIAKI Mesh hundkoppel, rött, i överblick: Praktiskt koppel för hundar Kan justeras på flera ställen: perfekt för olika miljöer och situationer Skön meshvaddering på undersidan: mycket bekvämt Robust och hållbart: slitstarka material Lätt och flexibelt: passar även i jackfickan Perfekt att kombinera: med selen Wave från TIAKI i matchande färg Kvalitet från TIAKI Typ av koppel: justerbart koppel Material: koppel: polyester och mesh ringar och karbinhakar: metall, nickelfria Färg: rött Mått: längd: 200 cm bredd: 15 mm Kan justeras: 107/133/177 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI "In The Mood For Food" rostfri skål - 450 ml, Ø 14 cm

  TIAKI
  På TIAKI matskål av rostfritt stål ”In The Mood For Food” talar namnet sitt tydliga språk! Den passar utmärkt för katter och hundar både, som matskål för våt- och torrfoder, och är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är smakneutralt, hygieniskt och lätt att rengöra. Oavsett om den diskas för hand eller i diskmaskin: Den här matskålen blir ren igen på nolltid! En matskål som glider runt på golvet är inte så rolig att äta ur, dessutom blir det en massa oljud. Därför har skålens undersida ett skikt av glidsäkert, termoplastiskt gummi, som dessutom har formen av en söt liten hundtass! Det blanka rostfria stålet på insidan är ett riktigt blickfång tack vare den vackra och estetiska utformningen på utsidan, i diskret cremevitt och mottotexten ”In the mood for food” i petrolfärg. TIAKI matskål i rostfritt stål ”In The Mood For Food” finns i två praktiska storlekar. TIAKI ”In The Mood For Food” matskål i rostfritt stål i överblick: Stilren och hygienisk mat- och vattenskål för hundar och katter Erbjuds i två praktiska storlekar Mångsidig användning: passar för torrfoder, våtfoder och vatten Med stilrent tryck: ”In the mood for food” Högkvalitativt rostfritt stål: smakneutralt, hygieniskt och lätt att rengöra Glider inte: med undersida av TPR i tassdesign Elegant design: glänsande insida, cremevit på utsidan och gråblå text Material: insida: rostfritt stål utsida: plast undersida: TPR (termoplastiskt gummi) Diameter: 140 mm / 172 mm Volym: 450 ml / 850 ml Färg: vit (med gråblå text) Rengöring: av rostfritt stål, lämpligt för diskmaskin ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 450 ml, Ø 20 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 450 ml, Ø 20 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 525 ml, Ø 14 cm

  TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 525 ml, Ø 14 cm
  Oförstörbart och oerhört charmig! Matskålen Chalkie Talkie från TIAKI är en mat- och vattenskål för katter och hundar. Den går att skriva på med krita för att på så sätt göra skålen personlig: Två kritor medföljer för att skriva en personlig text som gör din älsklings matskål helt unik, och tydligt visar för alla i huset vems matplats det här är. Den skrivbara matskålen Chalkie Talkie är tillverkad av rostfritt stål, ett perfekt material för matskålar som övertygar med hygieniska egenskaper som bakterieresistent yta, robusthet, lång livslängd och relativt låg vikt. Ett praktiskt komplement är silikonringarna i botten av skålen som förhindrar att skålen glider runt på golvet. TIAKI Chalkie Talkie skrivbar matskål i överblick: Unik matskål för hundar och katter Mångsidig användning: perfekt för vatten, torr- och våtfoder Högkvalitativt rostfritt stål: hygieniskt och lätt att rengöra, smakneutralt, lätt och hållbart Belagd utsida: kan göras personlig genom att skriva med krita Inkl. krita: 2 vita kritor medföljer Glidsäker: Silikonringar på undersidan ger stabilitet Stilren och elegant design: i svart och silver Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 525 ml 14 cm 10,5 cm 5,5 cm 1200 ml 17,5 cm 14 cm 6,7 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 1,2 l, Ø 17,5 cm

  TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 1,2 l, Ø 17,5 cm
  Oförstörbart och oerhört charmig! Matskålen Chalkie Talkie från TIAKI är en mat- och vattenskål för katter och hundar. Den går att skriva på med krita för att på så sätt göra skålen personlig: Två kritor medföljer för att skriva en personlig text som gör din älsklings matskål helt unik, och tydligt visar för alla i huset vems matplats det här är. Den skrivbara matskålen Chalkie Talkie är tillverkad av rostfritt stål, ett perfekt material för matskålar som övertygar med hygieniska egenskaper som bakterieresistent yta, robusthet, lång livslängd och relativt låg vikt. Ett praktiskt komplement är silikonringarna i botten av skålen som förhindrar att skålen glider runt på golvet. TIAKI Chalkie Talkie skrivbar matskål i överblick: Unik matskål för hundar och katter Mångsidig användning: perfekt för vatten, torr- och våtfoder Högkvalitativt rostfritt stål: hygieniskt och lätt att rengöra, smakneutralt, lätt och hållbart Belagd utsida: kan göras personlig genom att skriva med krita Inkl. krita: 2 vita kritor medföljer Glidsäker: Silikonringar på undersidan ger stabilitet Stilren och elegant design: i svart och silver Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 525 ml 14 cm 10,5 cm 5,5 cm 1200 ml 17,5 cm 14 cm 6,7 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm
  Med det röda hundhalsbandet Soft Safe från TIAKI blir din hund ett absolut blickfång! Förutom det snygga utseendet har halsbandet också en hög bärkomfort, som det får genom en mjuk vaddering av tjockt, andningsaktiv neopren. Även den perfekta passformen bidrar till detta tack vare den steglösa storleksjusteringen. Reflekterande detaljer gör att ditt husdjur syns bättre i mörker eller vid dåligt väder och ökar därmed säkerheten. TIAKI halsband Soft Safe har ett högkvalitativt, lätthanterligt klickspänne med spärrfunktion för att förhindra att halsbandet öppnas av misstag. Du kan komplettera ditt husdjurs nya look med kopplet som säljs separat. TIAKI Soft Safe halsband, rött i överblick: Mjukt halsband för hundar med reflekterande passpoaler Neoprenvaddering: hög bärkomfort, andas tack vare hål Steglös inställning: individuell anpassning av storleken till din hunds halsomfång Ökad säkerhet: med reflekterande detaljer för bättre synlighet i mörker eller dåligt väder Säkerhetsspänne: klickspänne som kan låsas, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: lätt och snabbt att fästa kopplet i Vacker detalj: med påsydd TIAKI-logga, gummerad Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av lås: säkerhetsspänne med klickfunktion Typ av koppel: justerbart koppel Material: ovanmaterial: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) koppel: polyester karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Mått på koppel: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband grått - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett

  TIAKI Soft & Safe halsband grått - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett
  När du väljer ett halsband för din hund handlar det, förutom det estetiska, främst om säkerhet och bärkomfort. Det mjukt vadderade halsbandet Soft Safe från TIAKI kan anpassas steglöst till din hunds halsomfång. Det garanterar maximal bärkomfort, som din fyrbenta vän säkert kommer att uppskatta mycket. De reflekterande detaljerna gör att din hund syns bättre och har en avgörande effekt på säkerheten, särskilt i trafiken. Med hjälp av en stor koppelring och ett högkvalitativt säkerhetsspänne kan både kopplet, som säljs separat, och TIAKI halsband Soft Safe snabbt och enkelt tas på och av. Tack vare en inbyggd spärrfunktion förhindras att klickspännet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grått i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mjukt vadderat: tjockt neopren för mer bärkomfort, andas tack vare hål Steglös justering: kan anpassas perfekt till hundens halsomfång Med reflekterande detaljer: bättre synlighet i dåligt väder och på natten Högkvalitativt spänne: klickspänne med spärrmöjlighet, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: för att kopplet bekvämt ska kunna klicka i Med TIAKI-logga: påsydd och gummerad, ger designen en sista finish Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovanmaterial: polyester fodring: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grått Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband rött - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm
  Med det röda hundhalsbandet Soft Safe från TIAKI blir din hund ett absolut blickfång! Förutom det snygga utseendet har halsbandet också en hög bärkomfort, som det får genom en mjuk vaddering av tjockt, andningsaktiv neopren. Även den perfekta passformen bidrar till detta tack vare den steglösa storleksjusteringen. Reflekterande detaljer gör att ditt husdjur syns bättre i mörker eller vid dåligt väder och ökar därmed säkerheten. TIAKI halsband Soft Safe har ett högkvalitativt, lätthanterligt klickspänne med spärrfunktion för att förhindra att halsbandet öppnas av misstag. Du kan komplettera ditt husdjurs nya look med kopplet som säljs separat. TIAKI Soft Safe halsband, rött i överblick: Mjukt halsband för hundar med reflekterande passpoaler Neoprenvaddering: hög bärkomfort, andas tack vare hål Steglös inställning: individuell anpassning av storleken till din hunds halsomfång Ökad säkerhet: med reflekterande detaljer för bättre synlighet i mörker eller dåligt väder Säkerhetsspänne: klickspänne som kan låsas, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: lätt och snabbt att fästa kopplet i Vacker detalj: med påsydd TIAKI-logga, gummerad Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av lås: säkerhetsspänne med klickfunktion Typ av koppel: justerbart koppel Material: ovanmaterial: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) koppel: polyester karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Mått på koppel: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Twist retrieverlina - 170 cm lång, Ø 12 mm - blå/grå

  TIAKI Twist retrieverlina - 170 cm lång, Ø 12 mm - blå/grå
  Om du har en större hund som fortfarande befinner sig i träningsfasen är ett bra och pålitligt koppel a och o. Med TIAKI retrieverkoppel Twist har du en speciell modell för det har en praktisk halsögla som du bara drar över din fyrbenta väns huvud. Den metallring som sitter på öglan begränsar draget, så att din hund inte kan strypas av misstag. Kopplet sätts på på ett ögonblick och ni kan träna koppelgång. Med TIAKI retrieverkoppel Twist behöver du varken halsband eller sele, vilket också minskar risken för skador, eftersom din hund inte så lätt kan fastna i buskage eller andra hinder. Det smarta kopplet är också perfekt för äventyr vid och i vattnet, eftersom din hund kan simma helt utan irriterande “upphängningar”, så att varken fukt eller smuts kan fästa på dem. Det vackert flätade mönstret, den glittrande ytan och de snygga applikationerna i konstläder ger kopplet en unik look! TIAKI Twist retrieverlina i överblick: Snyggt träningskoppel för större hundar Perfekt för att träna koppelgång Steglös inställning av halsöglan: tack vare den praktiska stoppringen Med dragstopp: i form av en metallring, kan förflyttas flexibelt, förhindrar att hunden stryps Går snabbt att ta av och på: bara att dra över huvudet, utan karbinhake, spänne o.s.v. Perfekt för utflykter till vattnet: inga halsband eller selar som blir våta eller smutsiga under badet Minskad risk för skador: förhindrar att halsbandet fastnar i buskage eller på hinder Hunden är helt fri efter att kopplet tagits av: om hunden är lydig och förtroendet mellan hund och ägare är gott I vacker design: glittrande material, snyggt flätat mönster, snygga applikationer i konstläder Typ av koppel: retrieverkoppel Material: koppel: polyester ringar: järn applikationer: konstläder Färg: grön/brun, blå/silver Mått: ca 170 cm lång, Ø 12 mm Justerbart: variabel halsögla Handögla: ja ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care hundkoppel - 120 cm långt, 25 mm brett

  TIAKI Easy Care hundkoppel - 120 cm långt, 25 mm brett
  Ett hundkoppel är ett långsiktigt köp som ska vara väl genomtänkt. TIAKI hundkoppel Easy Care är ett välgrundat val: Det ligger inte bara mycket bekvämt i handen, utan är också extremt slitstarkt. Det PVC-belagda materialet ser till att det inte uppstår några dåliga lukter ens under regniga promenader eller vid lek i vattnet. Handöglan och karbinhaken ger en säker förbindelse mellan dig och din hund. På den extra D-ringen, som är fäst på kopplet, kan du till exempel sätta fast påshållare eller blinklampor som säljs separat. Den snygga designen på TIAKI hundkoppel Easy Care drar omedelbart till sig blickar och skiljer sig med sina färgglada, geometriska former tydligt från vanliga hundkoppel. Den vackra påsydda märket TIAKI ger kopplet en mycket speciell touch! TIAKI Easy Care hundkoppel i överblick: Färgglatt koppel för hundar Tål intensiv belastning: robust material, slitstarkt tyg, PVC-belagt Ligger bra i handen: slät yta Vattenavvisande och luktresistent: perfekt även vid dåligt väder eller på promenader i närheten av vatten Snygg design: med geometriska mönster Handögla: för ett säkert grepp i alla situationer Karbinhake för halsband eller sele Lämpligt för daglig användning: lätt att rengöra Iögonfallande: med snyggt TIAKI-märke Kan kombineras: sele och halsband i matchande design säljs separat D-ring för att fästa påshållare eller blinklampa som kan köpas separat Typ av koppel: promenadkoppel Material: koppel: polyester med PVC-beläggning ringar och karbinhakar: metall Färg: flerfärgad Totalmått: 120 cm långt, 25 mm brett Med handögla ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, grått - 200 cm långt, 20 mm brett

  TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, grått - 200 cm långt, 20 mm brett
  Att alltid ha allt under kontroll är A och O när du går på promenad med din fyrbenta vän. Hundkopplet TIAKI Reflective Rubber är utrustat med en snygg halksäker beläggning som gör att det ligger extra säkert i handen! Hundkopplet TIAKI Reflective Rubber har dessutom reflexdetaljer, så att ni syns bra i även mörker. Det smarta hundtillbehöret kan justeras i tre längder, vilket gör att det kan användas flexibelt och situationsanpassat, eftersom olika miljöer kräver olika koppellängder. För en harmonisk helhetsbild kan du komplettera kopplet med det matchande TIAKI Soft Safe-halsbandet! TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, grått i överblick: Trendigt hundkoppel För en enhetlig look: kan kombineras med det matchande TIAKI Soft Safe-halsbandet (säljs separat) Kan ställas in i tre längder: så att kopplet snabbt kan kortas av i kritiska lägen Med praktisk halksäker beläggning: greppvänlig och glider inte ur handen Reflekterande: för ökad säkerhet i mörker Tåligt material: slitstarkt och vädertåligt Omsorgsfullt tillverkat: med snygg påsydd TIAKI-etikett Typ av koppel: justerbart koppel Material: koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: grått Mått: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care halsband - Stl. XL: halsomfång 45 - 68 cm, B 30 mm

  TIAKI Easy Care halsband - Stl. XL: halsomfång 45 - 68 cm, B 30 mm
  Det finns många halsband för hundar, men det finns få som är så snygga att titta på som halsbandet TIAKI Easy Care. Den snygga designen med de färgglada, geometriska formerna gör en på gott humör och är dessutom mycket funktionell. Materialet med PVC-beläggning är nämligen tillverkat för att klara intensiv belastning och skyddar tack vare sina vattenavvisande egenskaper mot obehaglig lukt, som till exempel kan uppstå vid regnigt väder. Samtidigt är halsbandet underbart mjukt och slätt, vilket gör det bekvämt för hunden att ha på sig. Tack vare den steglösa justeringen kan det vackra halsbandet anpassas helt individuellt till din hund – för en optimal passform. Det lättanvända klickspännet gör att du snabbt kan sätta på och ta av halsbandet TIAKI Easy Care på din älskade fyrbenta vän. Det iögonfallande TIAKI-märket ger det snygga hundtillbehöret en helt egen charm! TIAKI Easy Care halsband i överblick Trendigt halsband för hundar Snygg design: med geometriska mönster Slitstarkt: robust material, slitstarkt tyg Steglöst justerbar: kan anpassas exakt till din hund Hög bärkomfort: mjukt material, slät yta Vattenavvisande och luktresistent: perfekt även i regnigt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra Med D-ring för koppel Praktiskt kardborreförslutning för snabb på- och avtagning Snyggt påsytt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Bra att kombinera: sele och koppel i matchande design kan köpas separat Material: halsband: polyester med PVC-beläggning ring: metall spänne och glidjustering: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Total längd Bredd S ca 24 - 34 cm ca 38 cm 1,5 cm M ca 34 - 48 cm ca 52 cm 2 cm L ca 40,5 - 64 cm ca 71 cm 2,5 cm XL ca 45 - 68 cm ca 74 cm 3 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som kraftigast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv. ​​​​​​
 • TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, svart - 200 cm långt, 20 mm brbrettit

  TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, svart - 200 cm långt, 20 mm brbrettit
  Med det okomplicerade hundkopplet Reflective Rubber från TIAKI har du alltid ett bra grepp om din pälskling: Kopplet har en speciell halksäker beläggning för att det inte ska glida så lätt ur handen och säkerställa ett bra grepp även om hunden drar. Tack vare de reflekterande elementen kan ni tryggt ta era promenader även i mörker eftersom ni syns bra i trafiken. TIAKI Reflective Rubber hundkoppel i svart kan justeras i tre längder, så att du kan reagera snabbt i situationer där du måste hålla hunden nära. Materialet i det genomtänkta kopplet är extremt slitstarkt, slitstarkt och vädertåligt. Den snygga påsydda TIAKI-etiketten och den tidlösa svarta färgen ger kopplet en helt egen karaktär! TIAKI Reflective Rubber hundkoppel, svart i överblick: Snyggt koppel för allt från små till stora hundar Justerbart i tre längder: för att snabbt kunna kortas av vid behov; kan anpassas efter olika situationer Med smart halksäker beläggning: för skönt och stadigt grepp, glider inte ur handen Reflekterande element: för ökad säkerhet i mörker Robust material: slitstarkt och vädertåligt Högkvalitativt utförande: med snygg påsydd TIAKI-etikett Typ av koppel: justerbart koppel Material: koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: svart Mått: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm
  Fokus på TIAKI hundhalsband Soft Safe ligger på komfort och säkerhet. Din hund kommer att älska den mjuka och andningsaktiva neoprenvadderingen samt den perfekta passformen, som kan anpassas individuellt till varje hund tack vare den steglösa justeringen. Eftersom många hundar syns dåligt eller knappt syns alls i mörker och dåligt väder, har det arbetats in reflekterande detaljer i ovansidan för att öka ditt husdjurs synlighet ordentligt även när det är mörkt. TIAKI hundhalsband Soft Safe har ett högkvalitativt klickspänne och en stor koppelring, så att både halsbandet och kopplet snabbt kan tas på och av. Klickspännet är utrustat med en spärrmekanism för att förhindra att halsbandet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grönt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mycket bekvämt: mjukt vadderat med tjockt neopren, andas tack vare hål Med reflektorer: bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder, för ökad säkerhet Steglös storleksjustering: perfekt passform för din hund Klickspänne med spärrmöjlighet: förhindrar oavsiktlig öppning Stor ring för koppel: för att snabbt och enkelt sätta på kopplet Med TIAKI-logga: påsydd, gummerad, vacker detalj Går snabbt att ta på och av Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovansidan: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grönt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care halsband - Passande koppel: 120 cm långt, 25 mm brett

  TIAKI Easy Care halsband - Passande koppel: 120 cm långt, 25 mm brett
  Det finns många halsband för hundar, men det finns få som är så snygga att titta på som halsbandet TIAKI Easy Care. Den snygga designen med de färgglada, geometriska formerna gör en på gott humör och är dessutom mycket funktionell. Materialet med PVC-beläggning är nämligen tillverkat för att klara intensiv belastning och skyddar tack vare sina vattenavvisande egenskaper mot obehaglig lukt, som till exempel kan uppstå vid regnigt väder. Samtidigt är halsbandet underbart mjukt och slätt, vilket gör det bekvämt för hunden att ha på sig. Tack vare den steglösa justeringen kan det vackra halsbandet anpassas helt individuellt till din hund – för en optimal passform. Det lättanvända klickspännet gör att du snabbt kan sätta på och ta av halsbandet TIAKI Easy Care på din älskade fyrbenta vän. Det iögonfallande TIAKI-märket ger det snygga hundtillbehöret en helt egen charm! TIAKI Easy Care halsband i överblick Trendigt halsband för hundar Snygg design: med geometriska mönster Slitstarkt: robust material, slitstarkt tyg Steglöst justerbar: kan anpassas exakt till din hund Hög bärkomfort: mjukt material, slät yta Vattenavvisande och luktresistent: perfekt även i regnigt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra Med D-ring för koppel Praktiskt kardborreförslutning för snabb på- och avtagning Snyggt påsytt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Bra att kombinera: sele och koppel i matchande design kan köpas separat Material: halsband: polyester med PVC-beläggning ring: metall spänne och glidjustering: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Total längd Bredd S ca 24 - 34 cm ca 38 cm 1,5 cm M ca 34 - 48 cm ca 52 cm 2 cm L ca 40,5 - 64 cm ca 71 cm 2,5 cm XL ca 45 - 68 cm ca 74 cm 3 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som kraftigast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv. ​​​​​​
 • TIAKI Easy Care sele - Stl. L: ca 50,5 - 71 cm bröstomfång, B 25 mm

  TIAKI Easy Care sele - Stl. L: ca 50,5 - 71 cm bröstomfång, B 25 mm
  Behöver du en mycket funktionell sele till din älskade fyrbenta vän som samtidigt ser snygg ut? Då är TIAKI Easy Care sele det rätta valet: Den snygga designen med färgglada, geometriska former drar blickarna till sig på alla hundrastgårdar! Det robusta materialet med vattenavvisande PVC-beläggning ser till det inte uppstår dåliga lukter ens i regnigt väder eller på vattenäventyr. Det lätthanterliga klickspännet gör det mycket enkelt för dig att ta på och av selen, så att din hund inte behöver vänta onödigt länge. TIAKI Easy Care sele är perfekt att kombinera med det matchande halsbandet eller kopplet i samma design – så skapas ett vackert, enhetligt utseende. Det snygga, påsydda TIAKI-märket ger selen sin optiska finess! TIAKI Easy Care sele i överblick: Snygg step-in-sele för hundar Snygg design: med geometriska mönster Högkvalitativa material: slitstarkt, fast tyg, robust och PVC-belagt Steglös justering: kan anpassas individuellt till din hund Skön att ha på sig: slät yta, mjukt material Vattenavvisande och luktresistent: passar även i dåligt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra D-ringar för koppel Praktiskt klickspänne: för snabb på- och avtagning Snygg: dekorativt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Enhetlig stil: halsband och koppel i matchande design säljs separat Typ av sele: step-in-sele Material: sele: polyester med PVC-beläggning ringar: metall stängning och glidare: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd magband S ca 27 - 37 cm ca 30,5 - 40,5 cm 1,5 cm 17 cm M ca 37 - 51 cm ca 40,5 - 55,5 cm 2 cm 20,5 cm L ca 48 - 66 cm ca 50,5 - 71 cm 2,5 cm 25,5 cm XL ca 62 - 84 cm ca 62 - 91 cm 3 cm 30,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care halsband - Stl. L: halsomfång 40,5 - 64 cm, B 25 mm

  TIAKI Easy Care halsband - Stl. L: halsomfång 40,5 - 64 cm, B 25 mm
  Det finns många halsband för hundar, men det finns få som är så snygga att titta på som halsbandet TIAKI Easy Care. Den snygga designen med de färgglada, geometriska formerna gör en på gott humör och är dessutom mycket funktionell. Materialet med PVC-beläggning är nämligen tillverkat för att klara intensiv belastning och skyddar tack vare sina vattenavvisande egenskaper mot obehaglig lukt, som till exempel kan uppstå vid regnigt väder. Samtidigt är halsbandet underbart mjukt och slätt, vilket gör det bekvämt för hunden att ha på sig. Tack vare den steglösa justeringen kan det vackra halsbandet anpassas helt individuellt till din hund – för en optimal passform. Det lättanvända klickspännet gör att du snabbt kan sätta på och ta av halsbandet TIAKI Easy Care på din älskade fyrbenta vän. Det iögonfallande TIAKI-märket ger det snygga hundtillbehöret en helt egen charm! TIAKI Easy Care halsband i överblick Trendigt halsband för hundar Snygg design: med geometriska mönster Slitstarkt: robust material, slitstarkt tyg Steglöst justerbar: kan anpassas exakt till din hund Hög bärkomfort: mjukt material, slät yta Vattenavvisande och luktresistent: perfekt även i regnigt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra Med D-ring för koppel Praktiskt kardborreförslutning för snabb på- och avtagning Snyggt påsytt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Bra att kombinera: sele och koppel i matchande design kan köpas separat Material: halsband: polyester med PVC-beläggning ring: metall spänne och glidjustering: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Total längd Bredd S ca 24 - 34 cm ca 38 cm 1,5 cm M ca 34 - 48 cm ca 52 cm 2 cm L ca 40,5 - 64 cm ca 71 cm 2,5 cm XL ca 45 - 68 cm ca 74 cm 3 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som kraftigast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv. ​​​​​​
 • TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm

  TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm
  Den charmiga hundleksaken Aral Seagull från TIAKI gör företrädesvis medelstora till stora hundar glada på flera nivåer: De långa benen av rep bjuder in till njutningsfulla tuggstunder, men även till vilt skakande. Rep är perfekta för detta ändamål, eftersom de är robusta och skonsamma för tänderna och samtidigt stödjer tandvården. En spännande kontrast till det grova repet är de långa, gosigt mjuka plyschvingarna och den mjukt fyllda kroppen. På så sätt ger den söta måsen olika tuggupplevelser: Pipande och prasslande stimuli kompletterar lekglädjen, så att den garanterat är en het kandidat till posten som den framtida favoritleksaken. Men din fyrbenta vän behöver inte leka ensam med Aral Seagull. Den är inte bara bra att kasta iväg och plocka upp, utan tack vare de långa benen är den också perfekt för dragkamper. TIAKI Aral Seagull hundleksak i överblick: Bedårande leksak för medelstora till stora hundar 4-i-1: pipande, prasslande, plysch- och repleksak i ett Långa ben och vingar: för vilt skakande och dragkamp Ben av rep: perfekt att tugga på, skonsamt för tänderna, stödjer tandhygienen Omväxlande känsla: både grova, gosiga och mjukt fyllda material Interaktiv lek: tugga, gosa, kasta, plocka upp och dragkamp Snygg design Färg: grön, blå, gul Material: 100 % polyester Totalmått: L 25 x B 11 x H 30 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm

  TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm
  Taxar är kända för att ha en alldeles speciell personlighet – och det gäller även den kärleksfullt designade hundleksaken Cooper från TIAKI: Leksaken ut som en rolig tax som har på sig en färgglad tröja! Den stora squeakern, som är dold i leksakens mage ger ifrån sig ett kraftigt pipljud när hunden tuggar på den, och det motiverar din älskade fyrbenta vän att leka och stoja! Den vänliga taxens långa öron är perfekta för att skaka ordentligt på leksaken med munnen och dra i den. Den vackra stickade designen ser speciell och handtillverkad ut och självklart är TIAKI hundleksak tax Cooper behagligt, mjukt fylld. Den har inga smådelar som kan sväljas, eftersom säkerheten alltid kommer i första hand, även vid lek! En annan fördel är att leksaken kan tvättas i maskin. TIAKI Cooper tax i korthet: Näpen hundleksak i form av en tax Med en stor squeaker i magen: uppmuntrar till att bita och leka Långa öron: perfekt att skaka och dra i För gemensamma lekar: kul att kasta och apportera Att gosa med: mjuk fyllning Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Stickad design: ser högkvalitativ och handgjord ut Färg: ljusbrun/flerfärgad (beige, orange, grön) Material: 100 % polyester Mått: L 28 x B 10 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ball hundleksak - Ø 9,1 cm

  TIAKI Rope Ball hundleksak - Ø 9,1 cm
  Den robusta hundleksaken Rope Ball från TIAKI inbjuder din hund till att dra och tugga ordentligt. Det roligaste är förstås tillsammans med favoritpersonen! För då kan man dra och vrida i leksaken tillsammans – eller så leker man apportering! På så sätt tillgodoses din hunds naturliga jakt- och bytesbehov och ni kan ha kul tillsammans. Dessutom kan TIAKI Rope Ball hjälpa valparna vid tandsprickningen. Materialet är bra för tänderna och kan bidra till att avlägsna irriterande tandbeläggningar och en god munhygien! Leksakens design är funktionell och modern, eftersom den framför allt måste vara robust och hållbar för att kunna lekas varje dag. TIAKI hundleksak Rope Balli korthet: Flätad leksaksboll för hundar Av okänsligt rep: perfekt för intensiva dragkampslekar och tuggande För gemensam interaktion: perfekt för apportering Tandvänlig: hjälper till att reducera tandbeläggning när hunden tuggar på den För lek och skoj: aktiverar medfödda instinkter Stöttar valpar: som tandsprickningshjälp Funktionell design: minimalistisk och modern Färg: vit Material: boll: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: Ø 9,1 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm

  TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm
  Frukosten är dagens viktigaste måltid – det gäller även för din hund! Med TIAKI intelligensleksak Breakfast ger du din älskling särskilt omväxlande och underhållande måltider, för först måste den arbeta för att få fram sina foderbitar. I aktivitetsleksaken kan du gömma torrfoder eller till och med godis under pastelliga och sött designade cupcakes och kaffemuggar. Din hund måste plocka upp formarna med munnen eller tassarna för att få fram godsakerna den känner lukten av. Detta främjar inte bara den mentala aktiviteten, utan också ett långsamt foderintag och en optimal matsmältning. TIAKI Breakfast intelligensleksak i överblick: Stimulerande leksak för hundar Kan fyllas: för att gömma torrfoder eller torra snacks För mental aktivitet: främjar mental sysselsättning Optimal matsmältning: bidrar till långsamt foderupptag, förhindrar att hunden slukar maten Snygg design: gömmor i form av kaffemuggar och cupcakes Gummifötter som skyddar golvet och får leksaken att stå stadigt Svårighetsnivå som även passar nybörjare Interaktiv lek stärker bandet mellan människa och hund Färg: vit/gul/turkos Material: plast Totala mått: Ø 19,5 x H 6 cm Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. _______________________________________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm

  TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm
  Din hund kan knappt vänta på sina måltider och brukar sluka sin mat? Med TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle måste din älskling arbeta sig till sina snacks eller foderbitar. Det här är inte bara roligt – långsamma måltider främjar också en sund matsmältning. De 4 roterande elementen består av en mängd olika hinder, som koner och olika spår. Under finns fack som också är fyllda med godsaker och måste hittas av din hund. För nybörjare kan elementen fixeras så att din hund först kan lära känna TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle. Din hund är alltid mentalt utmanad och kommer inte längre att ha tråkigt! TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle i överblick: Mångsidig aktivitetsleksak för hundar Kan användas med torrfoder eller torra snacks Mental träning: måste arbeta sig till sin mat, sysselsättningen minskar stress tristess Långsamma måltider: förhindrar att hunden slukar maten, långsammare foderintag kan främja en sund matsmältning Omväxlande: 4 roterande element med underliggande matningsfack och olika hinder Olika svårighetsgrader: elementen kan fixeras för nybörjare Snygg design: tassmotiv koner i form av ben Golvvänliga skumgummifötter Lätt att rengöra: helt löstagbara fack Färg: beige Material: plast Mått: totalt: ca L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm roterande element: ca 4 x Ø 12,5 cm Skötselanvisningar: torka av med en fuktig trasa tvätta med ett milt rengöringsmedel Notera: Endast för husdjur. Inte lämplig för barn! Lämna aldrig dina husdjur utan uppsikt med leksaken. Ingen leksak är oförstörbar. Låt inte ditt husdjur fortsätta använda en leksak som är skadad, trasig eller saknade delar. Om den av misstag sväljer små delar, kontakta omedelbart en veterinär. Håll borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med lokala standarder och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI igelkottsboll - Ø 8,3 cm

  TIAKI igelkottsboll - Ø 8,3 cm
  Om din hund är galen i bollar får igelkottsbollen från TIAKI inte saknas i er samling! Den transparenta rosa bollen med de många piggarna är en klassiker som får hundhjärtan att slå snabbare. Det tandvänliga TPR-materialet är lätt att ta tag i med munnen och passar även för valpar som just håller på att byta tänder. Piggarna masserar tandköttet när djuret biter på bollen och kan hjälpa till att ta bort tandbeläggning. Termoplastiskt gummi är dessutom vädertåligt och kan flyta, vilket gör att den taggiga bollen från TIAKI även kan användas för lekar vid och i vattnet. TIAKI igelkottsboll i korthet: Praktisk lekboll för hundar Av slitstarkt TPR: vädertåligt, flexibelt material, perfekt för lekbollar Flyter: även för lek i och vid vattnet Kasta, fånga, apportera: ett måste för alla hundar som gillar att leka med bollar Skonsam för tänder och tandkött: masserar försiktigt och kan ha hjälpande effekt under tandbytet Gemensam lek: tid tillsammans främjar bandet mellan människa och djur Material: TPR (Thermo Plastic Rubber) Färg: rosa Storlek: ca Ø 8,3 cm Produktens vikt: 65 g Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm

  TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm
  Denna morot luktar ju inte alls som grönsaker... kan det vara så att det döljer sig något annat gott i den? “Ner med nosen och leta godiset” är vad som gäller när din hund lägger tassarna på TIAKI sniffleksak morot. Leksaken är gjord av slitstarkt TPR (termoplastiskt gummi) och passar perfekt för tugglada fyrbenta vänner som behöver få utlopp för sitt tuggbehov. Samtidigt är materialet skonsamt mot tänder och tandkött, vilket även gör TIAKI sniffleksak morot lämplig för valpar som håller på att få tänder. I den stora öppningen kan du gömma godis och torrfoderkroketter som din hund sedan kan nosa fram för att nå på ett skickligt sätt. TIAKI sniffleksak morot i korthet: Skojig nosleksak för hundar Passar också för katter och valpar Perfekt för nosarbete: kan fyllas med godis, väcker intresset och främjar koncentrationsförmågan Lugnar tuggdriften: kan motverka destruktivt tuggande, väl lämpad för valpar som får tänder Slitstarkt material: flexibla egenskaper, skonsamt för tänder och tandkött Främjar självständig lek: kan träna långvarig aktivitet med leksaker Lätt att rengöra: enkelt att rengöra med vatten och ett milt rengöringsmedel Färg: orange Material: 100 % TPR Mått: totalt: L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm öppning: ca L 2 x B 2 x D 13 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm

  TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm
  Jättarna från urminnes tider har ju alltid varit mycket populära hos barn – från och med nu kommer förmodligen även din fyrbenta vän att bli en riktig dinosaurieälskare. Så snart den vänliga TIAKI-hundleksaken Stegosaurus flyttar in hos dig, kommer din hund att ha en gosig lekkamrat vid sin sida både under vilda äventyr och under lugna och avkopplande pauser. TIAKI hundleksak Stegosaurus är perfekt att mysa och gosa med tack vare sin mjuka manchesteryta. Men den är också perfekt att kasta och skaka. Stegosaurussvansen är tillverkad av fast rep som många hundar älskar att tugga på och som samtidigt kan skrapa av tandbeläggningen och på så sätt bidra till munhygienen. TIAKI Stegosaurus hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för hundar Spännande materialmix: olika konsistenser som rep, filt och bomull ger omväxling Squeaker i magen: animerande pipljud när den trycks eller bits ihop Slitstarkt rep: perfekt för att tugga på, kan stödja munhygienen Mjuk fyllning: med mycket bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals och svans: gör den lättare att plocka upp, bra att skaka på Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färg: ljusblå Material: 100 % polyester Mått: L 40 x B 11 x H 19 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care sele - Stl. XL: ca 62 - 91 cm bröstomfång, B 30 mm

  TIAKI Easy Care sele - Stl. XL: ca 62 - 91 cm bröstomfång, B 30 mm
  Behöver du en mycket funktionell sele till din älskade fyrbenta vän som samtidigt ser snygg ut? Då är TIAKI Easy Care sele det rätta valet: Den snygga designen med färgglada, geometriska former drar blickarna till sig på alla hundrastgårdar! Det robusta materialet med vattenavvisande PVC-beläggning ser till det inte uppstår dåliga lukter ens i regnigt väder eller på vattenäventyr. Det lätthanterliga klickspännet gör det mycket enkelt för dig att ta på och av selen, så att din hund inte behöver vänta onödigt länge. TIAKI Easy Care sele är perfekt att kombinera med det matchande halsbandet eller kopplet i samma design – så skapas ett vackert, enhetligt utseende. Det snygga, påsydda TIAKI-märket ger selen sin optiska finess! TIAKI Easy Care sele i överblick: Snygg step-in-sele för hundar Snygg design: med geometriska mönster Högkvalitativa material: slitstarkt, fast tyg, robust och PVC-belagt Steglös justering: kan anpassas individuellt till din hund Skön att ha på sig: slät yta, mjukt material Vattenavvisande och luktresistent: passar även i dåligt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra D-ringar för koppel Praktiskt klickspänne: för snabb på- och avtagning Snygg: dekorativt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Enhetlig stil: halsband och koppel i matchande design säljs separat Typ av sele: step-in-sele Material: sele: polyester med PVC-beläggning ringar: metall stängning och glidare: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd magband S ca 27 - 37 cm ca 30,5 - 40,5 cm 1,5 cm 17 cm M ca 37 - 51 cm ca 40,5 - 55,5 cm 2 cm 20,5 cm L ca 48 - 66 cm ca 50,5 - 71 cm 2,5 cm 25,5 cm XL ca 62 - 84 cm ca 62 - 91 cm 3 cm 30,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm

  TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm
  Det finns inget som hundar älskar mer än att leka tillsammans med sin älskade husse eller matte! Med den genomtänkta TIAKI hundleksaken repring kan det gå vilt varje dag: Lekringen är tillverkad av slitstarkt rep – ett idealiskt material för omfattande dragkamper och tuggstunder. Om din hund föredrar att apportera är leksaken perfekt för detta. Då aktiveras de medfödda jakt- och bytesinstinkterna och din älskade fyrbenta vän får ett artriktigt underhållningsprogram! Men TIAKI hundleksak repring är också bra för den dagliga munhygienen: Att tugga ordentligt på lekringen kan nämligen hjälpa till att ta bort irriterande tandbeläggning. Det kan också underlätta för valparna när de får tänder. Den moderna, enkla designen kompletterar leksakens höga funktionalitet. TIAKI Rope Ringi överblick: Flätad lekring för hundar Tillverkat av robust rep: perfekt för vilda dragkamper och härliga tuggstunder För gemensam lek: perfekt att dra i, slita i och apportera Tandvänligt material: hjälper till att avlägsna tandbeläggning vid tuggning och bidrar till munhygienen Möjliggör artanpassade lekar: främjar hundens naturliga instinkter Även perfekt för valpar: hjälper till vid tandsprickning Enkel och funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: ring: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: Ø 18 x H 4,5 cm Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Stl. XL: 62 - 110 cm bröstomfång

  TIAKI Neoprene sele röd - Stl. XL: 62 - 110 cm bröstomfång
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Stl. M: 42 - 74 cm bröstomfång

  TIAKI Neoprene sele röd - Stl. M: 42 - 74 cm bröstomfång
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Stl. S: 32 - 56 cm bröstomfång

  TIAKI Neoprene sele röd - Stl. S: 32 - 56 cm bröstomfång
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Stl. XS: 28 - 42 cm bröstomfång

  TIAKI Neoprene sele röd - Stl. XS: 28 - 42 cm bröstomfång
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett

  TIAKI Neoprene sele röd - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Neoprene sele röd - Stl. L: 52 - 88 cm bröstomfång

  TIAKI Neoprene sele röd - Stl. L: 52 - 88 cm bröstomfång
  Många hundselar passar inte optimalt och kan begränsa eller hindra din hund när den leker och stojar. TIAKI Neoprene sele, röd, är steglöst justerbar på fyra ställen och passar därför som handen i handsken. Tack vare neoprenvadderingen på insidan är den extremt bekväm att bära och skaver inte. För att du enkelt och snabbt ska kunna koppla din älskade fyrbenta vän har TIAKI Neoprene sele en generöst tilltagen ring på ryggen. För en extra säkerhetsnivå har den genomtänkta selen reflexsömmar som ökar hundens synlighet i mörker. Den glada och iögonfallande färgen är ett extra blickfång som också gör omgivningen på gott humör! TIAKI sele neopren, röd i en blick: Fantastisk Y-sele för hundar Mycket bekväm: med mjuk neoprenvaddering på insidan Lätt att ta på och av: du behöver inte lyfta benen, två sidospännen i magområdet Steglöst justerbar: vid 4 punkter på nacken och bröstet Behagligt lätt: för ännu mer komfort och rörelsefrihet Reflexer: diskreta, insydda reflexer för bättre synlighet i mörker För snabb koppling: stor ring på ryggen där kopplet enkelt hakas fast Smidig: tål intensiv användning Typ av sele: Y-sele Typ av koppel: justerbart koppel Material: sele: polyester/nylon ringar: metall stängning och skjutreglage: plast (POM) koppel: polyester ringar: järn karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Typ av stängning: klickspänne Koppelmått: 200 cm långt, 20 mm brett Justering: 3-vägs justering av längden (175 / 140 / 100 cm Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd ryggband Längd magband XS ca 28 - 40 cm ca 28 - 42 cm 1,5 cm 12 cm 11 cm S ca 32 - 48 cm ca 32 - 56 cm 2 cm 14 cm 12,5 cm M ca 42 - 60 cm ca 42 - 74 cm 2,5 cm 16,5 cm 15 cm L ca 52 - 78 cm ca 52 - 88 cm 2,5 cm 21 cm 16 cm XL ca 62 - 92 cm ca 62 - 110 cm 2,5 cm 24 cm 20 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Care sele - Passande koppel: 120 cm långt, 25 mm brett

  TIAKI Easy Care sele - Passande koppel: 120 cm långt, 25 mm brett
  Behöver du en mycket funktionell sele till din älskade fyrbenta vän som samtidigt ser snygg ut? Då är TIAKI Easy Care sele det rätta valet: Den snygga designen med färgglada, geometriska former drar blickarna till sig på alla hundrastgårdar! Det robusta materialet med vattenavvisande PVC-beläggning ser till det inte uppstår dåliga lukter ens i regnigt väder eller på vattenäventyr. Det lätthanterliga klickspännet gör det mycket enkelt för dig att ta på och av selen, så att din hund inte behöver vänta onödigt länge. TIAKI Easy Care sele är perfekt att kombinera med det matchande halsbandet eller kopplet i samma design – så skapas ett vackert, enhetligt utseende. Det snygga, påsydda TIAKI-märket ger selen sin optiska finess! TIAKI Easy Care sele i överblick: Snygg step-in-sele för hundar Snygg design: med geometriska mönster Högkvalitativa material: slitstarkt, fast tyg, robust och PVC-belagt Steglös justering: kan anpassas individuellt till din hund Skön att ha på sig: slät yta, mjukt material Vattenavvisande och luktresistent: passar även i dåligt väder eller på promenader vid vattnet Lätt att rengöra D-ringar för koppel Praktiskt klickspänne: för snabb på- och avtagning Snygg: dekorativt TIAKI-märke Finns i olika storlekar Enhetlig stil: halsband och koppel i matchande design säljs separat Typ av sele: step-in-sele Material: sele: polyester med PVC-beläggning ringar: metall stängning och glidare: plast Färg: flerfärgad Storlek Halsomfång (A) Bröstomfång (B) Bandbredd Längd magband S ca 27 - 37 cm ca 30,5 - 40,5 cm 1,5 cm 17 cm M ca 37 - 51 cm ca 40,5 - 55,5 cm 2 cm 20,5 cm L ca 48 - 66 cm ca 50,5 - 71 cm 2,5 cm 25,5 cm XL ca 62 - 84 cm ca 62 - 91 cm 3 cm 30,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Bröstomkretsen (B) mäter du precis bakom frambenen. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband rött - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett

  TIAKI Soft & Safe halsband rött - Passande koppel: 200 cm långt, 20 mm brett
  Med det röda hundhalsbandet Soft Safe från TIAKI blir din hund ett absolut blickfång! Förutom det snygga utseendet har halsbandet också en hög bärkomfort, som det får genom en mjuk vaddering av tjockt, andningsaktiv neopren. Även den perfekta passformen bidrar till detta tack vare den steglösa storleksjusteringen. Reflekterande detaljer gör att ditt husdjur syns bättre i mörker eller vid dåligt väder och ökar därmed säkerheten. TIAKI halsband Soft Safe har ett högkvalitativt, lätthanterligt klickspänne med spärrfunktion för att förhindra att halsbandet öppnas av misstag. Du kan komplettera ditt husdjurs nya look med kopplet som säljs separat. TIAKI Soft Safe halsband, rött i överblick: Mjukt halsband för hundar med reflekterande passpoaler Neoprenvaddering: hög bärkomfort, andas tack vare hål Steglös inställning: individuell anpassning av storleken till din hunds halsomfång Ökad säkerhet: med reflekterande detaljer för bättre synlighet i mörker eller dåligt väder Säkerhetsspänne: klickspänne som kan låsas, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: lätt och snabbt att fästa kopplet i Vacker detalj: med påsydd TIAKI-logga, gummerad Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av lås: säkerhetsspänne med klickfunktion Typ av koppel: justerbart koppel Material: ovanmaterial: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) koppel: polyester karbinhake: metall med zinklegering Färg: röd Mått på koppel: 200 cm långt, 20 mm brett Kan justeras: justerbart i tre längder (175/140/100 cm) Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm
  Som namnet antyder har man vid utvecklingen av TIAKI Soft Safe hundhalsband lagt särskild vikt vid att det ska vara bekvämt och säkert. Tack vare den mjuka vadderingen med tjockt, andningsbart neopren och den steglösa anpassningen till det individuella halsomfånget blir halsbandet mycket bekvämt för din hund. På ovansidan sitter reflexpasspoaler som i mörker eller vid dåligt väder ökar synligheten i trafiken och på så vis förbättrar säkerheten för din älskling. TIAKI Soft Safe halsband är utrustat med ett högkvalitativt klickspänne som gör det snabbt och enkelt att sätta på och ta av det. För att förhindra att den öppnas av misstag har klicklåset en inbyggd spärrfunktion. TIAKI Soft Safe halsband, brunt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Andningsbart och vadderat: mjukt neopren, med hål, mycket bekvämt att bära Steglös storleksjustering: anpassas perfekt till varje hunds halsomfång Med reflexdetaljer: för bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder Klickspänne med spärrfunktion: förhindrar att det går upp av misstag Stor koppelring: för att sätta fast kopplet lättare Med gummerad TIAKI-logga: snygg påsydd detalj Går snabbt att ta av och på Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: yttermaterial: polyester fodring : nylon (neopren) ting: järn spänne: plast (POM) Färg: brunt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm

  TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm
  Med den smarta hundleksaken TIAKI Rope Ball med handslinga blir lekstunderna tillsammans med din hund ännu roligare! Den är tillverkad av slitstarkt rep, så att den klarar även de vildaste dragkamperna och att bli tuggad på. Tack vare den stora öglan och att den är så bra att kasta med är den också mycket lämplig för apportering. På så sätt uppmuntras din hunds medfödda instinkter och ni kan motionera och trötta ut er tillsammans! Det tandvänliga materialet kan hjälpa till att avlägsna plack på din älskade hunds tänder och på så sätt bidra till den dagliga munhygienen. TIAKI hundleksak med repboll med handslinga är också perfekt lämpad för valpar, eftersom den kan hjälpa dem under tandsprickningen. Den enkla, moderna designen behöver inga krusiduller, utan är främst inriktad på funktionalitet och hållbarhet. TIAKI Rope Ball med handslinga i korthet: Flätad leksaksboll med ögla för hundar Tillverkad av slitstarkt rep: perfekt för vilda dragkamper och tugglekar Möjliggör gemensamma lek mellan människa och hund: perfekt att dra och slita i och för apportering Tandvänligt material: kan stödja munhygienen genom att minska tandbeläggningen Baserat på hundars naturliga behov: främjar hundens instinkter Hjälper vid tandsprickning: lämpar sig även för valpar Funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: repboll: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: L 23 x Ø 8,3 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm
  När du väljer ett halsband för din hund handlar det, förutom det estetiska, främst om säkerhet och bärkomfort. Det mjukt vadderade halsbandet Soft Safe från TIAKI kan anpassas steglöst till din hunds halsomfång. Det garanterar maximal bärkomfort, som din fyrbenta vän säkert kommer att uppskatta mycket. De reflekterande detaljerna gör att din hund syns bättre och har en avgörande effekt på säkerheten, särskilt i trafiken. Med hjälp av en stor koppelring och ett högkvalitativt säkerhetsspänne kan både kopplet, som säljs separat, och TIAKI halsband Soft Safe snabbt och enkelt tas på och av. Tack vare en inbyggd spärrfunktion förhindras att klickspännet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grått i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mjukt vadderat: tjockt neopren för mer bärkomfort, andas tack vare hål Steglös justering: kan anpassas perfekt till hundens halsomfång Med reflekterande detaljer: bättre synlighet i dåligt väder och på natten Högkvalitativt spänne: klickspänne med spärrmöjlighet, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: för att kopplet bekvämt ska kunna klicka i Med TIAKI-logga: påsydd och gummerad, ger designen en sista finish Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovanmaterial: polyester fodring: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grått Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm
  När du väljer ett halsband för din hund handlar det, förutom det estetiska, främst om säkerhet och bärkomfort. Det mjukt vadderade halsbandet Soft Safe från TIAKI kan anpassas steglöst till din hunds halsomfång. Det garanterar maximal bärkomfort, som din fyrbenta vän säkert kommer att uppskatta mycket. De reflekterande detaljerna gör att din hund syns bättre och har en avgörande effekt på säkerheten, särskilt i trafiken. Med hjälp av en stor koppelring och ett högkvalitativt säkerhetsspänne kan både kopplet, som säljs separat, och TIAKI halsband Soft Safe snabbt och enkelt tas på och av. Tack vare en inbyggd spärrfunktion förhindras att klickspännet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grått i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mjukt vadderat: tjockt neopren för mer bärkomfort, andas tack vare hål Steglös justering: kan anpassas perfekt till hundens halsomfång Med reflekterande detaljer: bättre synlighet i dåligt väder och på natten Högkvalitativt spänne: klickspänne med spärrmöjlighet, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: för att kopplet bekvämt ska kunna klicka i Med TIAKI-logga: påsydd och gummerad, ger designen en sista finish Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovanmaterial: polyester fodring: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grått Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband brunt - Stl. S: 35 - 45 cm halsomfång, B 40 mm
  Som namnet antyder har man vid utvecklingen av TIAKI Soft Safe hundhalsband lagt särskild vikt vid att det ska vara bekvämt och säkert. Tack vare den mjuka vadderingen med tjockt, andningsbart neopren och den steglösa anpassningen till det individuella halsomfånget blir halsbandet mycket bekvämt för din hund. På ovansidan sitter reflexpasspoaler som i mörker eller vid dåligt väder ökar synligheten i trafiken och på så vis förbättrar säkerheten för din älskling. TIAKI Soft Safe halsband är utrustat med ett högkvalitativt klickspänne som gör det snabbt och enkelt att sätta på och ta av det. För att förhindra att den öppnas av misstag har klicklåset en inbyggd spärrfunktion. TIAKI Soft Safe halsband, brunt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Andningsbart och vadderat: mjukt neopren, med hål, mycket bekvämt att bära Steglös storleksjustering: anpassas perfekt till varje hunds halsomfång Med reflexdetaljer: för bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder Klickspänne med spärrfunktion: förhindrar att det går upp av misstag Stor koppelring: för att sätta fast kopplet lättare Med gummerad TIAKI-logga: snygg påsydd detalj Går snabbt att ta av och på Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: yttermaterial: polyester fodring : nylon (neopren) ting: järn spänne: plast (POM) Färg: brunt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm
  När du väljer ett halsband för din hund handlar det, förutom det estetiska, främst om säkerhet och bärkomfort. Det mjukt vadderade halsbandet Soft Safe från TIAKI kan anpassas steglöst till din hunds halsomfång. Det garanterar maximal bärkomfort, som din fyrbenta vän säkert kommer att uppskatta mycket. De reflekterande detaljerna gör att din hund syns bättre och har en avgörande effekt på säkerheten, särskilt i trafiken. Med hjälp av en stor koppelring och ett högkvalitativt säkerhetsspänne kan både kopplet, som säljs separat, och TIAKI halsband Soft Safe snabbt och enkelt tas på och av. Tack vare en inbyggd spärrfunktion förhindras att klickspännet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grått i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mjukt vadderat: tjockt neopren för mer bärkomfort, andas tack vare hål Steglös justering: kan anpassas perfekt till hundens halsomfång Med reflekterande detaljer: bättre synlighet i dåligt väder och på natten Högkvalitativt spänne: klickspänne med spärrmöjlighet, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: för att kopplet bekvämt ska kunna klicka i Med TIAKI-logga: påsydd och gummerad, ger designen en sista finish Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovanmaterial: polyester fodring: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grått Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. L: 55 - 65 cm halsomfång, B 45 mm
  Fokus på TIAKI hundhalsband Soft Safe ligger på komfort och säkerhet. Din hund kommer att älska den mjuka och andningsaktiva neoprenvadderingen samt den perfekta passformen, som kan anpassas individuellt till varje hund tack vare den steglösa justeringen. Eftersom många hundar syns dåligt eller knappt syns alls i mörker och dåligt väder, har det arbetats in reflekterande detaljer i ovansidan för att öka ditt husdjurs synlighet ordentligt även när det är mörkt. TIAKI hundhalsband Soft Safe har ett högkvalitativt klickspänne och en stor koppelring, så att både halsbandet och kopplet snabbt kan tas på och av. Klickspännet är utrustat med en spärrmekanism för att förhindra att halsbandet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grönt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mycket bekvämt: mjukt vadderat med tjockt neopren, andas tack vare hål Med reflektorer: bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder, för ökad säkerhet Steglös storleksjustering: perfekt passform för din hund Klickspänne med spärrmöjlighet: förhindrar oavsiktlig öppning Stor ring för koppel: för att snabbt och enkelt sätta på kopplet Med TIAKI-logga: påsydd, gummerad, vacker detalj Går snabbt att ta på och av Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovansidan: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grönt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband grått - Stl. M: 45 - 55 cm halsomfång, B 40 mm
  När du väljer ett halsband för din hund handlar det, förutom det estetiska, främst om säkerhet och bärkomfort. Det mjukt vadderade halsbandet Soft Safe från TIAKI kan anpassas steglöst till din hunds halsomfång. Det garanterar maximal bärkomfort, som din fyrbenta vän säkert kommer att uppskatta mycket. De reflekterande detaljerna gör att din hund syns bättre och har en avgörande effekt på säkerheten, särskilt i trafiken. Med hjälp av en stor koppelring och ett högkvalitativt säkerhetsspänne kan både kopplet, som säljs separat, och TIAKI halsband Soft Safe snabbt och enkelt tas på och av. Tack vare en inbyggd spärrfunktion förhindras att klickspännet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grått i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mjukt vadderat: tjockt neopren för mer bärkomfort, andas tack vare hål Steglös justering: kan anpassas perfekt till hundens halsomfång Med reflekterande detaljer: bättre synlighet i dåligt väder och på natten Högkvalitativt spänne: klickspänne med spärrmöjlighet, förhindrar oavsiktlig öppning Stor koppelring: för att kopplet bekvämt ska kunna klicka i Med TIAKI-logga: påsydd och gummerad, ger designen en sista finish Går snabbt att ta av och på Matchande koppel säljs separat Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovanmaterial: polyester fodring: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grått Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm

  TIAKI Soft & Safe halsband, grönt - Stl. XS: 25 - 35 cm halsomfång, B 40 mm
  Fokus på TIAKI hundhalsband Soft Safe ligger på komfort och säkerhet. Din hund kommer att älska den mjuka och andningsaktiva neoprenvadderingen samt den perfekta passformen, som kan anpassas individuellt till varje hund tack vare den steglösa justeringen. Eftersom många hundar syns dåligt eller knappt syns alls i mörker och dåligt väder, har det arbetats in reflekterande detaljer i ovansidan för att öka ditt husdjurs synlighet ordentligt även när det är mörkt. TIAKI hundhalsband Soft Safe har ett högkvalitativt klickspänne och en stor koppelring, så att både halsbandet och kopplet snabbt kan tas på och av. Klickspännet är utrustat med en spärrmekanism för att förhindra att halsbandet går upp av misstag. TIAKI Soft Safe halsband, grönt i överblick: Reflekterande halsband för hundar Mycket bekvämt: mjukt vadderat med tjockt neopren, andas tack vare hål Med reflektorer: bättre synlighet i mörker eller vid dåligt väder, för ökad säkerhet Steglös storleksjustering: perfekt passform för din hund Klickspänne med spärrmöjlighet: förhindrar oavsiktlig öppning Stor ring för koppel: för att snabbt och enkelt sätta på kopplet Med TIAKI-logga: påsydd, gummerad, vacker detalj Går snabbt att ta på och av Typ av spänne: säkerhetsspänne med klickfunktion Material: ovansidan: polyester vaddering: nylon (neopren) ring: järn spänne: plast (POM) Färg: grönt Storlek Halsomfång Bandbredd Bredd neopren XS ca 25 – 35 cm 1,5 cm 4 cm S ca 35 – 45 cm 1,5 cm 4 cm M ca 45 – 55 cm 2 cm 4 cm L ca 55 – 65 cm 2,5 cm 4,5 cm Halsomkretsen (A) mäter du där halsen är som tjockast, närmast bröstet. Om ditt mätresultat ligger mellan två storlekar och du är osäker, välj då den större storleken. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm

  TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm
  Färgglad simbassäng för hundar, ger svalka under varma sommardagar, med praktisk utloppsventil och behändig bärväska, går snabbt att montera och packa ihop, behöver inte pumpas upp, av PVC och MDF
 • TIAKI Lock n' Roll rullkoppel - Stl. S: upp till 15 kg, 4 m koppellängd

  TIAKI Lock n' Roll rullkoppel - Stl. S: upp till 15 kg, 4 m koppellängd
  Ge din hund maximal rörelsefrihet under promenaden samtidigt som du hela tiden kan vara säker på att ha full kontroll över den. Flexikopplet Lock n' Roll från TIAKI i diskret svart har ett robust band av nylon som gör att det även passar för stora, temperamentsfulla hundar som väger upp till 50 kg (storlek L) eller för normalt aktiva eller små hundar upp till maximalt 15 kg (storlek S). Kopplet kan förlängas till upp till 4 respektive 5 meter när det är rullar fritt, och dras automatiskt in igen när hunden närmar sig så att det aldrig hänger ner. Bandets utgångskontroll gör att det alltid dras in smidigt och inte vrider sig eller fastnar. För att kunna reagera individuellt på varje situation kan du enkelt växla mellan kort stopp, permanent stopp och friläge med hjälp av den ergonomiska styrknappen. TIAKI rullkoppel Lock n' Roll i överblick: Praktiskt rullkoppel med bandlina för hundar Utgångskontroll: smidig in- och utrullning förhindrar att bandet vrids eller fastnar Maximal rörelsefrihet för hunden: full kontroll för dig Praktiskt bromssystem: med kortvarig blockering eller permanent stopp Hål för att fästa bajspåsar Lätt att rengöra: bara torka av Stabil karbinhake med zinklegering Färg: svart Material: plast Storlekstabell: Storlek Bandlängd Max. vikt hund Produktens vikt S 4 m upp till 15 kg 160 g L 5 m upp till 50 kg 270 g ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI set med reflexfigurer - 3-delat set

  TIAKI set med reflexfigurer - 3-delat set
  Särskilt under den mörka årstiden blir det förstås så att ni tillbringar mer tid ute tillsammans i dåliga ljusförhållanden. För att du och din hund ska synas bättre i trafiken är setet med reflexfigurer från TIAKI det perfekta tillbehöret: det består av tre fina reflexer som lyser när en ljuskälla, till exempel en bilstrålkastare, träffar dem – på så sätt är ni betydligt säkrare när ni är ute på promenad! Du kan fästa de praktiska reflexerna från TIAKI på kopplet, halsbandet, bältet, ryggsäcken eller andra saker där de behövs eftersom de fungerar överallt! Dessutom är de också fjäderlätta så att man knappt märker av dem alls. TIAKI set med reflexfigurer i överblick: Set i tre delar med reflexer för hundar Bättre synlighet i mörker: lyser när de träffas av ljus, perfekt på vintern eller i skymningen Kan användas flexibelt: fästs på ett koppel, halsband, bälte, ryggsäck osv. Tre stycken per förpackning: praktiskt om du har flera hundar eller om du vill slippa flytta på figurerna hela tiden Ultralätta: märks knappt och stör inte alls Färg: silvergrå Material: TPU (termoplast) Mått: L 15 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI slickmatta med sugkoppar - L 29 x B 18 x H 1 cm

  TIAKI slickmatta med sugkoppar - L 29 x B 18 x H 1 cm
  Hund eller katt, stor eller liten – alla djur lugnas av att slicka på något. Med TIAKI slickmatta med sugkoppar skänker du ditt husdjur både glädje och avkoppling. De integrerade fördjupningarna i tre olika mönster kan täckas med pastej, våtfoder eller mejeriprodukter och fyllas med godis eller torrfoder. Fodret stannar där det är och gör att djuret inte kastar i sig maten, vilket motverkar uppblåsta magar och matsmältningsbesvär. Tack vare sugkopparna kan slickmattan från TIAKI enkelt fästas på olika ställen för att ge ytterligare omväxling. Den är tillverkad av silikon i livsmedelskvalitet, ett ofarligt material som är skonsamt för tänderna och som lätt kan rengöras för hand med mild tvål. Dessutom lämpar sig materialet utmärkt att förvara i frysen, så att du under varma dagar kan erbjuda härligt svalkande snacks till din lurviga vän. TIAKI slickmatta med sugkoppar i överblick: Slickplatta för hundar, katter och valpar För att slicka och snaska på: kan bestrykas med t.ex. pastej, våtfoder eller mejeriprodukter, eller fyllas med snacks och torrfoder Mjukt, säkert material: silikon i livsmedelskvalitet, skonsamt för tänderna Långsammare måltid: förhindrar att djuret kastar i sig maten, kan motverka gaser i magen och matsmältningsbesvär Kan ha en lugnande effekt: att slicka har en lugnande effekt på många djur, hjälper vid stress, separationsångest, tristess Svalkar under varma dagar: kan fyllas på och frysas in, perfekt på sommaren Färg: ljusorange Material: silikon Mått: L 29 x B 18 x H 1 cm Skötselråd: tvättas för hand med mild två Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI dubbelskål med silikonmatta - 2 x 540 ml, Ø 14 cm

  TIAKI dubbelskål med silikonmatta - 2 x 540 ml, Ø 14 cm
  Många hundägare lägger en platsmatta eller liknande under sina fyrbenta väns mat- och vattenskålar för att skydda golvet. Det går särskilt bra med TIAKI dubbelskål med silikonmatta, eftersom setet består av en lättskött silikonmatta med sugkoppseffekt, i vilken två högkvalitativa skålar av rostfritt stål sitter direkt – så att de alltid hålls på plats och din älskling kan njuta av sin måltid i lugn och ro! Tack vare den förhöjda kanten på silikonunderlaget hjälper TIAKI dubbelskål med silikonmatta till att fånga upp foderrester och vätskor perfekt, samtidigt som golvet hålls rent – det sparar dig rengöringsarbete! Materialkombinationen av rostfritt stål och silikon gör att du kan skapa en hygienisk matplats för din fyrbenta vän, samtidigt som skålarna till och med tål maskindisk. Den snygga designen med tassavtryck på skålens kant och färgen i blått kompletterar det vardagliga tillbehöret till ett riktigt blickfång! TIAKI dubbelskål med silikonmatta i överblick: Praktisk dubbelskål för hundar och katter Mångsidig: lämplig för foder och vatten eller för två djur Med sugkoppseffekt: förhindrar att skålarna rör sig irriterande när hunden äter Håller golvet rent: silikonmatta med något upphöjd kant, fångar upp foderrester och vätskor Av hygieniska material: skålar av rostfritt stål, matta av silikon Söt design: med tassavtryck på skålens kant Attraktiv färg: snygga färgglada fläckar i köket Färg: blå Material: rostfritt stål/silikon Mått: Skålar: 2 x Ø 14 x H 4,6 cm Silikonmatta: L 48 x B 24 cm Volym: 2 x 540 ml Skötselråd: Skålarna är uttagbara och kan diskas i diskmaskin. Silikonet kan torkas av med en fuktig trasa. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Ghost Latex hundleksak - L 14 x B 7 x H 14 cm

  TIAKI Ghost Latex hundleksak - L 14 x B 7 x H 14 cm
  Din hund som spökjägare? Med TIAKI Ghost Latex hundleksak blir det verklighet! Den originella leksaken har en cool rosa halloween-look och är perfekt för vilda lekar, kast och apportering. Tack vare den högljudda squeakern som gömmer sig inuti, lockar leksaken fram även den mest spökrädda hunden och får den att vilja tugga ordentligt på den! Samtidigt är det tandvänliga materialet i latex naturligtvis helt ogiftigt och är så där härligt flexibelt. Det gör att den vänliga anden håller formen perfekt. HundleksakenTIAKI Ghost Latex hoppar runt helt oförutsägbart när den kastas iväg eller släpps. Det bjuder din fyrbenta vän på en eller annan överraskning när den leker. Tack vare formen och materialet är den enkel att greppa både med husse eller mattes hand och med hundens mun – så håller ni snabbt leksaken i gång! Om leksaken behöver rengöras kan du enkelt tvätta den för hand. TIAKI Ghost Latex hundleksak i överblick: Rolig leksak med pipljud för hundar Högljudd squeaker: uppmuntrar till att tugga Många roliga användningsmöjligheter: leka, kasta och apportera Briljant material: flexibelt, skonsamt för tänderna och ogiftigt Håller spänningen: hoppar okontrollerat Perfekt att hålla i: lätt att ta och greppa Särskilt utseende: i läskig halloween-design Färg: rosa Material: 100 % latex Mått: L 14 x B 7 x H 14 cm Skötselråd: tvättas enkelt av för hand Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rainbow Ball TPR hundleksak - Ø 10,5 cm

  TIAKI Rainbow Ball TPR hundleksak - Ø 10,5 cm
  Hundbollar finns i en uppsjö färger och former. TIAKI Rainbow Ball TPR hundleksak skiljer sig från mängden med sitt färgglada regnbågsmotiv och är perfekt för att leka, kasta och apportera tillsammans. Tack vare bollens speciella, flätade konstruktion är den lätt att greppa och hålla i, samtidigt som den studsar runt på ett spännande och oförutsett sätt– för fartfylld lek full av överraskningar! Och vill du göra din fyrbenta vän extra glad kan du fylla TIAKI Rainbow Ball med favoritsnacksen, så har hunden fullt upp en stund. Det tandvänliga materialet TRP som den roliga bollen består av är för övrigt helt ofarligt och härligt flexibelt. Och skulle bollen bli smutsig under en vild lek kan den enkelt sköljas av för hand – en helt perfekt leksak, alltså! TIAKI Rainbow Ball TPR hundleksak i överblick: Färgglad boll för hundar Mångsidig: för att leka, kasta och apportera Flexibelt TPR: säkert material som är skonsamt för tänderna Studsar runt oförutsägbart: tack vare den flätade formen Härliga haptiska egenskaper: lätt att greppa och hålla i Lämpar sig även som gömställe för godbitar: kan fyllas med snacks för att hålla hunden sysselsatt Färg: flera färger Material: 100 % TPR Mått: Ø 10,5 cm Skötselråd: tvättas enkelt av för hand Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rainbow godisboll - Ø 13 cm

  TIAKI Rainbow godisboll - Ø 13 cm
  Rainbow godisboll från TIAKI är mer än bara en vanlig intelligensleksak för hundar – det är en mångsidig leksak som kombinerar skoj och lärande. Med sina lysande färger och den mjuka polyesterstrukturen är den en spännande leksak som håller din hund sysselsatt i timmar. Bollen har olika öppningar där du kan gömma godis för att väcka hundens intresse och främja intelligensen. Den här leksaken är inte bara tänkt för att kasta och leka, utan även för att hunden ska få sniffa och använda sin hjärna. Den är mycket mjuk och därför lätt att ta upp med tänderna, vilket gör den till ett perfekt val för hundar i alla storlekar och åldrar. Rainbow godisboll från TIAKI är ett måste för alla hundägare som vill ge sin fyrbenta vän en omväxlande och rolig aktivitet. TIAKI Rainbow godisboll i överblick: Mångsidig intelligensleksak för hundar Med öppningar: för att gömma godis Främjar hundens intresse och intelligens Mjuk struktur: lätt att plocka upp med tänderna Lysande färger Färg: röd, gul, blå, lila Material: 100 % polyester Mått: Ø 13 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Winkie Monkey hundleksak - L 20 x B 25 x H 7 cm

  TIAKI Winkie Monkey hundleksak - L 20 x B 25 x H 7 cm
  TIAKI hundleksak Winkie Monkey är så söt att både två- och fyrbenta vänner omedelbart blir förälskade i den! Den gulliga apan kan till och med utföra ett litet magiskt trick: När du trycker på magen rör den nämligen på sina armar – så att du kan överraska din hund ordentligt! Dessutom är den magiska apan försedd med en squeaker och prasslande folie, så att din hund säkert kommer att peppas till lek ordentligt! När ni leker tillsammans med hundleksaken TIAKI Winkie Monkey kan ni samtidigt fördjupa ert band. Självklart är den också kul att kasta om du vill få din hund att röra sig ordentligt. Den ovanliga, kärleksfulla designen återspeglas i de vackra broderade detaljerna och de utvalda materialen, som förresten är både tand- och tassvänliga. Dessutom kan du till och med tvätta den roliga apan i tvättmaskinen när det är dags för en intensivrengöring. TIAKI Winkie Monkey hundleksak i korthet: Lustig leksak för hundar I söt apdesign Perfekt för interaktion: rörliga armar, uppmuntrar till gemensam lek, kan främja bandet mellan människa och hund Snygg design och högkvalitativt utförande: kärleksfullt broderade detaljer Utvalda material: behagliga och mjuka, snäll mot tänder och tassar Med squeaker och prasslande folie: för ännu roligare lekar Lätt att kasta: perfekt att leka tillsammans med Färg: brun Material: polyester Mått: L 20 x B 25 x H 7 cm Skötselråd: kan tvättas i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Brezel hundleksak - L 23 x B 19 x H 5 cm

  TIAKI Brezel hundleksak - L 23 x B 19 x H 5 cm
  Skäm bort din hund med hundleksaken Brezel från TIAKI, en söt och rolig leksak som har utvecklats speciellt för hundar. Den här charmiga leksaken är formad som en kringla och har broderade saltkorn och färgglatt strössel som gör den oemotståndlig. Den är mjuk fylld och har en uppmuntrande squeaker som ger din hund lekglädje i timmar. Hundleksaken Brezel från TIAKI är mer än bara en leksak. Den är ett verktyg som hjälper till att stärka bandet mellan dig och din hund samtidigt som den främjar hundens naturliga instinkt att leka och upptäcka. Med sin lustiga design och den uppmuntrande squeakern blir den säkert din hunds nya favoritleksak. TIAKI Brezel hundleksak i korthet: Rolig plyschleksak för hundar Unik design: i form av en kringla, med broderade saltkorn och färgglatt strössel Mjuk och säker: mjuk fyllning, perfekt för hundar som både gillar att gosa och leka Uppmuntrande squeaker: främjar lekinstinkten och ger lekglädje i timmar Stärker bandet: interaktiv lek stärker bandet mellan dig och din hund Färg: brun/vit Material: 100 % polyester Mått: L 23 x B 19 x H 5 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Threeside plyschrep hundleksak - Ø 17 cm

  TIAKI Threeside plyschrep hundleksak - Ø 17 cm
  Hundleksaken Threeside plyschrep från TIAKI håller din fyrbenta vän i rörelse. Det beror på att den trefärgade leksaken väcker hundens lekintresse med sina spännande färger och delar, till exempel de dinglande repen, och aktiverar många sinnen. Leksaken blir extra intressant tack vare squeakern som piper högt när man trycker på den. Materialmixen består av canvas, hampa och fuskpäls för att din pälskling ska få så mycket omväxling som möjligt under leken. I varje hörn på hundleksaken Threeside plyschrep från TIAKI finns ett kort rep av hampa. Att gnaga på repet kan hjälpa till att ta bort tandbeläggning och främja munhygienen. Med hjälp av den här roliga triangeln kan din hund också hålla sig i rörelse genom att du använder leksaken för att träna eller apportera. TIAKI hundleksak plyschrep Threeside i överblick: Spännande leksak för hundar Lämplig för hundar av alla storlekar och raser Mångsidig materialmix: av canvas, hampa och fuskpäls Mjuk triangelform: lätt för hunden att ta upp och bära Med rolig squeaker: uppmuntrar till lek För träningspass och apportering: ökar aktiviteten och interaktionen Stabilt utförande: perfekt för att dra och kasta Med gosig fuskpäls: mycket stimulerande för många djur För att stödja munhygienen: att tugga på repet kan nöta bort tandbeläggningar Färg: brun/blå/orange Material: Triangel: canvas och fuskpäls Rep: hampa Fyllning: polyesterull Mått: ca Ø 17 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. _________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Squeaky Sloth hundleksak - L 17 x B 10 x H 4 cm

  TIAKI Squeaky Sloth hundleksak - L 17 x B 10 x H 4 cm
  Förutom att leka och busa älskar hundar att mysa med gosiga djur som hundleksaken Squeaky Sloth från TIAKI. Ung eller gammal, din älskling kommer säkert att bli glad över den inbyggda squeakern som piper och uppmuntrar till att tugga och bita. Här kan det vara lugnande att veta att alla detaljer på den söta sengångaren är påsydda och broderade, det finns alltså inga smådelar som kan sväljas. TIAKI hundleksak Squeaky Sloth är tillverkad av polyester och ser ut och känns som mocka. Denna veganska form av mocka är inte bara djurvänlig, utan kombinerar den sköna känslan av mocka med polyesterns lättskötta egenskaper. Det är alltså mycket enkelt att få den riktigt ren i maskin i 30 °C. TIAKI hundleksak Squeaky Sloth i överblick: Söt och gosig leksak för hundar Passar även för valpar Söt design: snäll sengångare, perfekt som present till nya valpföräldrar Squeaker inuti: piper uppmuntrande när hunden leker Mjuk fyllning: att gosa och mysa med Av vegansk mocka: mjuk, len yta Lätt att ta tag i: tack vare att den är platt Broderade detaljer: inga små delar som kan sväljas Färg: beige, ljusbrun Material: 100 % polyester (vegansk mocka) Mått: L 17 x B 10 x H 4 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.