Royal Canin hundprodukter

 • Mini Adult 8+ 2 kg

  Mini Adult 8+ 2 kg
  Royal Canin Mini Adult 8+ är ett foder för små hundar äldre än 8 år. Fodret är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls. Fodret är mycket smakligt.
 • Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg

  Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg
  Royal Canin Medium Light Weight Care är ett foder för mellanstora vuxna hundar som har lätt att gå upp i vikt. Fodret är berikat med fiber för att ge en extra mättnadskänsla och minska hungern mellan måltiderna.
 • Veterinary Diets Dog Urinary Moderate Calorie 1,5 kg Övervikt Urinvägarna

  Veterinary Diets Dog Urinary Moderate Calorie 1,5 kg Övervikt Urinvägarna
  Urinary Moderate Calorie är ett foder framtaget för överviktiga eller kastrerade hundar med sjukdomar i nedre urinvägarna. Fodret har ett lägre kaloriinnehåll.
 • Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg

  Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg
  Royal Canin Mini Dermacomfort är ett foder för små vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Digestive Care 10 kg

  Royal Canin Medium Digestive Care 10 kg
  Royal Canin Medium Digestive Care är ett foder speciellt framtaget för aktiva hundar och hundar med känslig matsmältning. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret har ett högt energiinnehåll och täcker ett högt energibehov utan att belasta magen.
 • Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg

  Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg
  Royal Canin Medium Light Weight Care är ett foder för mellanstora vuxna hundar som har lätt att gå upp i vikt. Fodret är berikat med fiber för att ge en extra mättnadskänsla och minska hungern mellan måltiderna.
 • Royal Canin Maltese Adult

  Royal Canin Maltese Adult
  Royal Canin Maltese Adult är ett hundfoder för vuxna och äldre malteser. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna hunden tack vare den specifika sammansättningen av utvalda naturliga smaker och lämplig storlek och form på foderbitarna.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Dog 3,5 kg

  Veterinary Diets Neutered Adult Dog 3,5 kg
  Neutered Adult Dog är ett helfoder för vuxna, kastrerade hundar. Fodret hjälper hunden behålla sin idealvikt efter kastreringen.
 • Veterinary Diets Derma Sensitivity Control Duck Wet Dog

  Veterinary Diets Derma Sensitivity Control Duck Wet Dog
  Sensitivity Control Duck Wet Dog är ett foder för hundar med dermatologiska och/eller gastrointestinala symptom. Exempelvis fodermedelsintolerans, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), diarré och tjocktarmsinflammation (kolit).
 • Royal Canin Selection 7 - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Royal Canin Selection 7 - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Royal Canins blandade flingfoder, tillverkat av naturliga ingredienser, är ett rejält hundfoder för vuxna hundar. Alla komponenter i denna kött/flingblandning är noga utvalda till en balanserad sammansättning och skonande förädlade i kvalitetssäkrande tillverkningsprocesser. Den läckra sma
 • Royal Canin Breed Yorkshire Terrier - 12 x 85 g

  Royal Canin Breed Yorkshire Terrier - 12 x 85 g
  Yorkshireterriern är en särskilt älskvärd hund med en stark karaktär och en lång, glänsande, stålblå-grå päls som är förbluffande likt människohår. Yorkshireterriern använder upp till 35 % av det dagliga proteinbehovet för att förnya pälsen. Pälsen har ingen underull och därför
 • Royal Canin Medium Starter 4 kg

  Royal Canin Medium Starter 4 kg
  Royal Canin Medium Starter är ett foder speciellt framtaget för valpar upp till två månader, samt tikar under slutet av dräktigheten och under digivningsperioden. Fodret består av mellanstora foderkulor som lätt kan blöttläggas.
 • Royal Canin Medium Puppy 15 kg

  Royal Canin Medium Puppy 15 kg
  Royal Canin Medium Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mellanstora raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas.
 • Royal Canin Maxi Puppy 4 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 4 kg
  Royal Canin Maxi Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av stora raser. Fodret har ett väl balanserat energi och proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt.
 • Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg

  Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg
  Royal Canin Golden Retriever Junior är ett rasspecifikt foder som innehåller proteiner med hög smältbarhet för att passa Golden Retrieverns känsliga matsmältning.
 • Royal Canin Maxi Adult 5+

  Royal Canin Maxi Adult 5+
  Royal Canin Maxi Adult 5+ är ett foder för hundar av stora raser äldre än fem år. Fodret har en sammansättning för att främja vitaliteten hos stora hundar som visar de första tecknen på åldrande samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Giant Puppy 15 kg

  Royal Canin Giant Puppy 15 kg
  Royal Canin Giant Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av stora raser. Fodret har ett väl balanserat energi och proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt samt utveckling av benstomme och leder.
 • Veterinary Diets Pediatric Junior Large Dog 14 kg

  Veterinary Diets Pediatric Junior Large Dog 14 kg
  Helfoder för valpar av storvuxna raser. Fodret passar hundar med känsliga leder och känslig matsmältning.
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Pug Adult (2 x 3 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Pug Adult (2 x 3 kg)
  Royal Canin Breed - lämplig näring, inte bara mat! Hundar har olika näringsbehov. Näringskonceptet från Royal Canin hundfoder är baserat på hundars individuella storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil, och främjar därmed ett långt och sunt hundliv. Med Royal Canin hundfoder ger du d
 • Royal Canin Medium Puppy 4 kg

  Royal Canin Medium Puppy 4 kg
  Royal Canin Medium Junior är ett helfoder för valpar av medelstora raser (vuxenvikt från 11 till 25 kg), upp till 12 månaders ålder.
 • Royal Canin X-Small Mature 8+ 1,5 kg

  Royal Canin X-Small Mature 8+ 1,5 kg
  Royal Canin X-small Mature 8+ är ett foder speciellt framtaget för äldre hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin X-small Ageing 12+

  Royal Canin X-small Ageing 12+
  Royal Canin X-small Ageing 12+ är ett foder speciellt framtaget för äldre hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin Mini Dermacomfort 3 kg

  Royal Canin Mini Dermacomfort 3 kg
  Royal Canin Mini Dermacomfort är ett foder för små vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Mini Light Weight Care 8 kg

  Royal Canin Mini Light Weight Care 8 kg
  Royal Canin Mini Light Weight Care är ett foder för små vuxna hundar som har lätt att gå upp i vikt. Fodret är berikat med fiber för att ge en extra mättnadskänsla och minska hungern mellan måltiderna.
 • Royal Canin Mini Sterilised Adult 3 kg

  Royal Canin Mini Sterilised Adult 3 kg
  Royal Canin Mini Sterilised Adult är ett foder för småvuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Royal Canin Medium Starter 12 kg

  Royal Canin Medium Starter 12 kg
  Royal Canin Medium Starter är ett foder speciellt framtaget för valpar upp till två månader, samt tikar under slutet av dräktigheten och under digivningsperioden. Fodret består av mellanstora foderkulor som lätt kan blöttläggas.
 • Royal Canin Medium Adult 15 kg

  Royal Canin Medium Adult 15 kg
  Royal Canin Medium Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mellanstora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens.
 • Royal Canin Maxi Puppy 10 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 10 kg
  Royal Canin Maxi Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av stora raser. Fodret har ett väl balanserat energi och proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt.
 • Royal Canin Pug Puppy

  Royal Canin Pug Puppy
  Royal Canin Pug Puppy är ett foder speciellt framtaget för mopsvalpar. Fodrets sammansättning bidrar till att stärka valpens naturliga försvar och främjar en god tillväxt.
 • Royal Canin Pug Adult 1,5 kg

  Royal Canin Pug Adult 1,5 kg
  Royal Canin Pug är ett foder speciellt framtaget för mopsar. Tack vare foderbitarnas storlek, form och konsistens kan mopsen med sitt trubbiga ansikte lättare plocka upp foderbitarna och samtidigt stimuleras att tugga ordentligt.
 • Royal Canin Cocker Spaniel Puppy

  Royal Canin Cocker Spaniel Puppy
  Royal Canin Cocker Spaniel Puppy bidrar till att stärka valpens naturliga försvar och främjar en god tillväxt.Fodret är mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Rottweiler Puppy

  Royal Canin Rottweiler Puppy
  Royal Canin Rottweiler Puppy är ett rasspecifikt foder med en kontrollerad energinivå och proteiner av en hög smältbarhet som bidrar till muskelbildning. Fodret är berikat med omega fettsyror för att främja en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Mother & Babydog Starter Mousse

  Royal Canin Mother & Babydog Starter Mousse
  Starter Mousse är ett våtfoder för valpar upp till två månader samt för tikar under dräktighet och digivning.
 • Royal Canin Maxi Ageing +8

  Royal Canin Maxi Ageing +8
  Royal Canin Maxi Ageing 8+ är ett foder för hundar av stora raser äldre än åtta år. Fodret har en sammansättning för att främja vitaliteten hos stora hundar som visar de första tecknen på åldrande samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Giant Puppy 3,5 kg

  Royal Canin Giant Puppy 3,5 kg
  Royal Canin Giant Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av stora raser. Fodret har ett väl balanserat energi och proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt samt utveckling av benstomme och leder.
 • Royal Canin Giant Junior

  Royal Canin Giant Junior
  Royal Canin Giant Junior är ett foder speciellt framtaget för mycket storvuxna valpar. Fodret har ett väl balanserat proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt. Genom foderbitens form och storlek uppmuntras valpen till att tugga. Det sänker äthastigheten och bidrar till god tand och munhygien.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy

  Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy
  Royal Canin Yorkshire Puppy är ett foder framtaget speciellt för Yorkshire Terrier-valpar. Fodret tillfredställer de krav som en kort och intensiv tillväxtperiod ställer med ett högt fettinnehåll och optimalt proteininnehåll. Tack vare en särskild kombination av olika smakämnen blir även den kräsnaste hund nöjd och belåten.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg

  Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg
  Royal Canin Yorkshire Adult är ett foder framtaget speciellt för vuxna Yorkshire Terriers. Fodrets sammansättning främjar en frisk och glansig päls. Tack vare en särskild kombination av olika smakämnen blir även den kräsnaste hund nöjd och belåten.
 • Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg

  Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg
  Royal Canin Chihuahua Adult är ett foder framtaget för att tillgodose Chihuahuans behov. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna chihuahua genom särskilt utvalda naturliga smaker i kombination med foderbitens speciella storlek och form.
 • Royal Canin Bichon Frise Adult

  Royal Canin Bichon Frise Adult
  Royal Canin Bichon Frise Adult är ett helfoder för vuxna och äldre Bichon Frisé, från 10 månaders ålder, som bidrar till ett friskt urinsystem.
 • Veterinary Diets Dog Pediatric Starter Large

  Veterinary Diets Dog Pediatric Starter Large
  Pediatric Starter Large är ett foder speciellt framtager för tikar och valpar av storvuxna raser.
 • Veterinary Diets Adult Large Dog 4 kg

  Veterinary Diets Adult Large Dog 4 kg
  Adult Large Dog är ett helfoder för vuxna hundar. Fodret är berikat med Omega-fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Veterinary Diets Adult Large Dog 14 kg

  Veterinary Diets Adult Large Dog 14 kg
  Adult Large Dog är ett helfoder för vuxna hundar. Fodret är berikat med Omega-fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog

  Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog
  Diabetic Special Low Carbohydrate är ett dietiskt helfoder avsett för hundar med avsikt att reglera glukostillförseln vid diabetes mellitus. Detta foder har en låg halt av kolhydrater som snabbt ombildas till glukos.
 • Veterinary Diets Dog Renal 7 kg

  Veterinary Diets Dog Renal 7 kg
  Renal är ett foder speciellt framtaget för hundar med njursvikt. Fodret bör användas redan vid de första symtomen och därefter livslångt.
 • Veterinary Diets Dog Hepatic 6 kg

  Veterinary Diets Dog Hepatic 6 kg
  Veterinary Diets Dog Hepatic är ett foder framtaget för hundar med leversjukdomar.
 • Royal Canin Golden Retriever Adult - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Royal Canin Golden Retriever Adult - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Golden retrievern är ovanligt älskvärd, vänlig och trogen hund med många talanger. Den mjuka och glänsande pälsen, som ofta väcker beundran, har vattenavvisande underhår som bör vårdas och skyddas. Huden under underhåret är mycket känslig och därför är rätt näring som stödjer hud
 • Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Högkvalitativt torrfoder för dräktiga eller diande tikar samt valpar i avvänjningsfasen upp till 2 månader, Start Complex för att stärka det naturliga försvaret, hög energitäthet, kan blötläggas
 • Royal Canin Breed Dachshund - 12 x 85 g

  Royal Canin Breed Dachshund - 12 x 85 g
  Tax – en modig hund och stor jägare - har en karaktäristisk siluett med en lång kropp och korta böjda ben. Rasens typiska särdrag gör att den har speciella anspråk på näringen. Våtfodret Royal Canin Breed Dachshund stödjer hälsan i benstomme och leder, dämpar aptiten och bevarar muskl
 • Veterinary Diets Pediatric Junior Giant Dog

  Veterinary Diets Pediatric Junior Giant Dog
  För valpar med vuxenvikt över 45 kg, från 8 till 18/24 månaders ålder.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Large Dog 12 kg

  Veterinary Diets Neutered Adult Large Dog 12 kg
  För vuxna kastrerade hundar över 25 kg.
 • Royal Canin Medium Adult - 20 x 140 g

  Royal Canin Medium Adult - 20 x 140 g
  Dessa rejäla köttbitar i en saftig sås är en delikatess för hundar som dessutom stödjer deras vitalitet: sammanställningen är särskilt anpassad till behoven hos vuxna hundar av medelstora hundraser mellan (11-25 kg, mellan 12 månader och 10 år). Våtfodret stödjer en avvägd matsmältnin
 • Royal Canin French Bulldog Puppy 10 kg

  Royal Canin French Bulldog Puppy 10 kg
  Royal Canin Fransk Bulldogg Puppy är ett helfoder för valpar av rasen fransk bulldogg upp till 12 månaders ålder.
 • Royal Canin Dalmatian Adult

  Royal Canin Dalmatian Adult
  Royal Canin Dalmatiner Adult är ett komplett helfoder för vuxna hundar av rasen dalmatiner över 15 månaders ålder.
 • Royal Canin Cavalier King Charles Puppy 1,5 kg

  Royal Canin Cavalier King Charles Puppy 1,5 kg
  Särskilt i tillväxtfasen är det viktigt att Cavalier King Charles-valpar får en avvägd och hälsosam näring, som är enkom sammanställd för att tillgodose behoven hos just denna ras. Cavalier King Charles är en ras som är känd för att tendera till hjärtproblem, och även matsmältningsk
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog - 8 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog - 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog är ett helfoder speciellt för vuxna hundar av små raser som lider av urinsten. Denna formel är utformad för att skapa en ogynnsam urinmiljö där kristaller inte kan bildas. Hundfodret Urinary från Royal Canin har en måttlig halt av hö
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog - 4 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog - 4 kg
  Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog är ett helfoder speciellt för vuxna hundar av små raser som lider av urinsten. Denna formel är utformad för att skapa en ogynnsam urinmiljö där kristaller inte kan bildas. Hundfodret Urinary från Royal Canin har en måttlig halt av hö
 • Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg

  Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg
  Royal Canin X-small Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mindre raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin X-Small Adult 3 kg

  Royal Canin X-Small Adult 3 kg
  Royal Canin X-small Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin Mini Adult 8 kg

  Royal Canin Mini Adult 8 kg
  Royal Canin Mini Adult är ett foder speciellt framtaget för små vuxna hundar. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Mini Adult 8+ 8 kg

  Mini Adult 8+ 8 kg
  Royal Canin Mini Adult 8+ är ett foder för små hundar äldre än 8 år. Fodret är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls. Fodret är mycket smakligt.
 • Royal Canin Medium Puppy 4 kg

  Royal Canin Medium Puppy 4 kg
  Royal Canin Medium Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mellanstora raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas.
 • Royal Canin Medium Adult 10 kg

  Royal Canin Medium Adult 10 kg
  Royal Canin Medium Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mellanstora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens.
 • Royal Canin Medium Ageing 10+ 3 kg

  Royal Canin Medium Ageing 10+ 3 kg
  Royal Canin Medium Ageing +10 är ett foder för äldre hundar av mellanstora raser. Fodret har en sammansättning för att stödja ett hälsosamt åldrande hos äldre hundar samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Digestive Care 3 kg

  Royal Canin Medium Digestive Care 3 kg
  Royal Canin Medium Digestive Care är ett foder speciellt framtaget för aktiva hundar och hundar med känslig matsmältning. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret har ett högt energiinnehåll och täcker ett högt energibehov utan att belasta magen.
 • Royal Canin Adult Medium Sterilised 10 kg

  Royal Canin Adult Medium Sterilised 10 kg
  Royal Canin Medium Sterilised Adult är ett foder för mellanstora vuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy

  Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy
  Royal Canin Shih Tzu Puppy är ett foder som speciellt framtaget för Shih Tzu-valpar. Fodret tillfredsställer de krav som en kort och intensiv tillväxtperiod ställer, tack vare ett högt fettinnehåll och optimalt proteininnehåll. Fodret har en speciell form som uppmuntrar valpen att tugga.
 • Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5 kg

  Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5 kg
  Royal Canin Cavalier King Charles förstärker pälsens naturliga färger och ger näring åt hårstråna. Foderbitarna är lätta för cavalieren att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt, vilket ger en mekanisk borstningseffekt på tänderna och främjar en god munhälsa.
 • Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg

  Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg
  Royal Canin French Bulldog Adult är ett foder speciellt framtaget för franska bulldogar. En optimal proteinhalt hjälper till att underhålla muskelmassan. Fodret är mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Cocker Spaniel Adult 3 kg

  Royal Canin Cocker Spaniel Adult 3 kg
  Royal Canin Cocker Adult har optimal proteinhalt som hjälper till att bibehålla den engelska och amerikanska cockerspanielns idealvikt. Fodret är mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Dalmatian Puppy

  Royal Canin Dalmatian Puppy
  Royal Canin Dalmatian Puppy är anpassad efter valpens begränsade matsmältningskapacitet och ger optimal energihalt i små volymer. Fodret är berikat med proteiner av hög kvalitet som främjar en harmonisk muskelutveckling.
 • Royal Canin German Shepherd Puppy 3 kg

  Royal Canin German Shepherd Puppy 3 kg
  Royal Canin German Shepherd Puppy är ett rasspecifikt foder för schäfervalpar som innehåller proteiner med hög smältbarhet för att passa schäfervalpens känsliga matsmältning. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin German Shepherd Puppy 12 kg

  Royal Canin German Shepherd Puppy 12 kg
  Royal Canin German Shepherd Puppy är ett rasspecifikt foder för schäfervalpar som innehåller proteiner med hög smältbarhet för att passa schäfervalpens känsliga matsmältning. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin German Shepherd Adult

  Royal Canin German Shepherd Adult
  Royal Canin German Shepherd Adult är ett rasspecifikt foder för vuxna schäfrar som innehåller proteiner med hög smältbarhet för att passa schäferhundens känsliga matsmältning. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Boxer Puppy

  Royal Canin Boxer Puppy
  Royal Canin Boxer Puppy är ett rasspecifikt foder som hjälper till att utveckla boxerns muskelmassa genom en kombination av ökat proteininnehåll och L-karnitin som stimulerar fettomsättningen. Foderbitar som är lätta för boxervalpen att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt.
 • Royal Canin Rottweiler Adult

  Royal Canin Rottweiler Adult
  Royal Canin Rottweiler Adult är ett rasspecifikt foder med en kontrollerad energinivå och proteiner av en hög smältbarhet som bidrar till muskelbildning och spänst. Foderbiten är särskilt utformad för rottweilerns käke och för att stimulera hunden att tugga ordentligt.
 • Royal Canin Sport Life Energy 4300

  Royal Canin Sport Life Energy 4300
  Royal Canin Sport Life Energy 4300 är ett lättsmält hundfoder som är utvecklat för vuxna hundar med långa perioder av uthållig aktivitet.
 • Royal Canin Sport Life Energy 4800 3 kg

  Royal Canin Sport Life Energy 4800 3 kg
  Royal Canin Sport Life Energy 4800 är ett hundfoder som innehåller extra hög fetthalt som ett idealiskt bränsle för hundar som utför uthållighetsaktiviteter. Fodret är utvecklat för daglig användning eller säsongsanvändning för alla hundar som håller på med långvarigt och intensivt arbete eller är under utbildning.
 • Royal Canin Sport Life Energy 4800 13 kg

  Royal Canin Sport Life Energy 4800 13 kg
  Royal Canin Sport Life Energy 4800 är ett hundfoder som innehåller extra hög fetthalt som ett idealiskt bränsle för hundar som utför uthållighetsaktiviteter. Fodret är utvecklat för daglig användning eller säsongsanvändning för alla hundar som håller på med långvarigt och intensivt arbete eller är under utbildning.
 • Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg

  Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg
  Royal Canin Maxi Light Weight Care är ett foder för stora vuxna hundar som har lätt att gå upp i vikt. Fodret är berikat med fiber för att ge en extra mättnadskänsla och minska hungern mellan måltiderna.
 • Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg

  Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg
  Royal Canin Maxi Dermacomfort är ett foder för stora vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret har en hög smältbarhet och är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Giant Junior Active

  Royal Canin Giant Junior Active
  Royal Canin Giant Junior Active är ett foder speciellt framtaget för mycket storvuxna valpar med ett högt energibehov. Fodret har ett väl balanserat proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt. Genom foderbitens form och storlek uppmuntras valpen till att tugga. Det sänker äthastigheten och bidrar till god tand och munhygien.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 7,5 kg

  Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 7,5 kg
  Royal Canin Yorkshire Adult är ett foder framtaget speciellt för vuxna Yorkshire Terriers. Fodrets sammansättning främjar en frisk och glansig päls. Tack vare en särskild kombination av olika smakämnen blir även den kräsnaste hund nöjd och belåten.
 • Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg

  Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg
  Royal Canin Dachshund/Tax Adult är ett foder framtager för vuxna taxar. Fodret ger den proteinhalt som krävs för att bevara muskelmassa samtidigt som fodret motverkar viktökning tack vare skräddarsydd portionskontroll. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Dog 10 kg

  Veterinary Diets Neutered Adult Dog 10 kg
  Neutered Adult Dog är ett helfoder för vuxna, kastrerade hundar. Fodret hjälper hunden behålla sin idealvikt efter kastreringen.
 • Veterinary Diets Pediatric Dog Junior 4 kg

  Veterinary Diets Pediatric Dog Junior 4 kg
  Pediatric Dog Junior är ett specialfoder för valpar av medelstora raser med känsligt matsmältningssystem och känslig hud. Fodret är mycket välsmakande.
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Great Dane Adult (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Great Dane Adult (2 x 12 kg)
  Royal Canin Breed - lämplig näring, inte bara mat! Hundar har olika näringsbehov. Näringskonceptet från Royal Canin hundfoder är baserat på hundars individuella storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil, och främjar därmed ett långt och sunt hundliv. Med Royal Canin hundfoder ger du d
 • Royal Canin Renal Special Veterinary Diet Canine - 10 kg

  Royal Canin Renal Special Veterinary Diet Canine - 10 kg
  Kronisk njursvikt är inte ovanligt bland hundar. Hundar med kronisk njursvikt lider dessutom ofta av aptitförlust och anorexia. Därför är det särskilt viktigt med en speciellt anpassad diet med extra god smak för att öka acceptansen. Royal Canin Renal Special Veterinary Diet Canine är ett t
 • Royal Canin Beagle Adult - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Royal Canin Beagle Adult - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Beaglen är en robust och glad hund som gärna rör på sig. I England används den uteslutande som drivhund, men dess milda sinnelag och älskvärda natur gör denna ras också perfekt som familjehund. Eftersom beaglen är ett flockdjur av naturen, tenderar den till att äta överdrivet mycket och
 • Royal Canin Club Special Performance Adult CC - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Royal Canin Club Special Performance Adult CC - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Special Performace CC hundfoder är ett sunt och smakrikt komplettfoder för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Det noggrant sammanställda receptet garanterar en mycket hög acceptans och tolerans. Nyttiga beståndsdelar i ett välbalanserat förhållande ser till att din hund kan glädjas ö
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal - 12 x 400 g

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal - 12 x 400 g
  Hundens mage och tarm är högst känsliga organ. De måste utstå många olika slags påverkan som kan leda till akuta och kroniska sjukdomar med diarré och kräkningar. Det kan bli nödvändigt att långsiktigt byta till ett dietfoder. Royal Canin Gastro Intestinal har en ökad energitäthet, så
 • Veterinary Diets Rehydration Support

  Veterinary Diets Rehydration Support
  Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet. Dietfodret innehåller en hög halt av elektrolyter och ingredienser av hög smältbarhet.
 • Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg

  Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg
  Royal Canin Maxi Digestive Care är ett helfoder för vuxna och äldre hundar av stora hundar som har ett känsligt matsmältningssystem.
 • Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg

  Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg
  Royal Canin Maxi Sterilised är ett helfoder för kastrerade vuxna hundar av stora raser med tendens att öka i vikt.
 • Royal Canin German Shepherd Puppy 3 kg

  Royal Canin German Shepherd Puppy 3 kg
  Royal Canin Schäfer Puppy är ett helfoder för valpar av rasen schäfer, upp till 15 månaders ålder.
 • Veterinary Diets Dog Dental Small

  Veterinary Diets Dog Dental Small
  Torrfoder för hundar med tandsten, plack och/eller dålig andedräkt. Från 6 månader.
 • Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 15 kg

  Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 15 kg
  Torrfoder för vuxna hundar med gastrointestinala rubbningar.
 • Veterinary Diets Wet Dog Pediatric Starter Mousse

  Veterinary Diets Wet Dog Pediatric Starter Mousse
  Veterinary Diets Wet Dog Pediatric Starter Mousse ett våtfoder för dräktiga- och digivande tikar, samt vid avvänjning av valpar upp till 2 mån.
 • Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Loaf 12 x 200 g Allergi

  Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Loaf 12 x 200 g Allergi
  Veterinärfoder från Royal Canin
 • Royal Canin Cocker Puppy 3 kg

  Royal Canin Cocker Puppy 3 kg
  Rätt näring under tillväxten är nödvändigt för ett sunt och långt hundliv. Cocker spaniel-valpar har särskilda behov och krav som måste beaktas vid valet av näring - eftersom fodret lägger grunden till resten av hundens liv. Rasen cocker spaniel är känd för sin hängivenhet och sitt m
 • Royal Canin X-Small Adult 1,5 kg

  Royal Canin X-Small Adult 1,5 kg
  Royal Canin X-small Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin X-Small Mature 8+ 3 kg

  Royal Canin X-Small Mature 8+ 3 kg
  Royal Canin X-small Mature 8+ är ett foder speciellt framtaget för äldre hundar av mindre raser. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Mini Starter 8,5 kg

  Mini Starter 8,5 kg
  Royal Canin Mini Starter är ett foder speciellt framtaget för valpar upp till två månader, samt tikar under slutet av dräktigheten och under digivningsperioden. Fodret består av mindre foderkulor som lätt kan blöttläggas och passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin Mini Exigent 1 kg

  Royal Canin Mini Exigent 1 kg
  Royal Canin Mini Exigent är ett foder för vuxna och äldre kräsna små hundar. Fodret tillfredsställer den kräsna aptiten hos små hundar genom en unik foderbit som kombinerar en krispig utsida med en mjuk insida samt en sammansättning av ingredienser med hög smaklighet.
 • Royal Canin Medium Adult 7+ 4 kg

  Royal Canin Medium Adult 7+ 4 kg
  Royal Canin Medium Adult 7+ är ett foder för äldre hundar av mellanstora raser. Fodret har en sammansättning för att främja vitaliteten hos mellanstora hundar som visar de första tecknen på åldrande samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

  Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg
  Royal Canin Medium Dermacomfort är ett foder för mellanstora vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret har en hög smältbarhet och är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Miniature Schnauzer Adult 7,5 kg

  Royal Canin Miniature Schnauzer Adult 7,5 kg
  Royal Canin Miniature Schnauzer är ett foder speciellt framtaget för vuxna Minischnauzers. Fodret motverkar urinstenar samt är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Maxi Adult 10 kg

  Royal Canin Maxi Adult 10 kg
  Royal Canin Maxi Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av stora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Maxi Dermacomfort 3 kg

  Royal Canin Maxi Dermacomfort 3 kg
  Royal Canin Maxi Dermacomfort är ett foder för stora vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret har en hög smältbarhet och är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg

  Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg
  Royal Canin Maxi Sterilised Adult är ett foder för stora vuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Royal Canin Dachshund Adult 7,5 kg

  Royal Canin Dachshund Adult 7,5 kg
  Royal Canin Dachshund/Tax Adult är ett foder framtager för vuxna taxar. Fodret ger den proteinhalt som krävs för att bevara muskelmassa samtidigt som fodret motverkar viktökning tack vare skräddarsydd portionskontroll. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Small Dog 1,5 kg

  Veterinary Diets Neutered Adult Small Dog 1,5 kg
  Neutered Adult Small Dog är ett helfoder för vuxna, kastrerade hundar. Fodret kan ges efter kastrering från 6 månaders ålder.
 • Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet

  Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet
  Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens. Fodret har högt energiinnehåll och hög koncentration av viktiga näringsämnen med hög smältbarhet.
 • Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 7,5 kg Mage och tarm Övervikt

  Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie 7,5 kg Mage och tarm Övervikt
  Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie är ett veterinärfoder för hundar med störningar i mag och tarmkanalen som diarré, inflammatoriska tarmsjukdomar, försämrad matsmältning och kolit. Fodret är speciellt framtaget för hundar med tendens till övervikt.
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Chihuahua Adult (2 x 3 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Chihuahua Adult (2 x 3 kg)
  Royal Canin Breed - lämplig näring, inte bara mat! Hundar har olika näringsbehov. Näringskonceptet från Royal Canin hundfoder är baserat på hundars individuella storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil, och främjar därmed ett långt och sunt hundliv. Med Royal Canin hundfoder ger du d
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Maxi Puppy/Junior (2 x 15 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Maxi Puppy/Junior (2 x 15 kg)
  Royal Canin Size är en hälsosam näring, inte bara mat! Eftersom hundar har olika näringsbehov är näringskonceptet från Royal Canin hundfoder anpassat till dessa krav, som exempelvis storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil. Fodret främjar ett långt och friskt hundliv. Med Royal Canin
 • Royal Canin Pug Adult - Ekonomipaket: 2 x 3 kg

  Royal Canin Pug Adult - Ekonomipaket: 2 x 3 kg
  Mopsen är en angenäm familjemedlem. Den har en charmant och avspänd karaktär och är en mycket intelligent, livlig och glad hund. Mopsen är modig, och underskattar ibland farliga situationer. Ibland kan den inte tyda aggressioner från andra hundar. Den har en mild personlighet och kommer väl
 • Ekonomipack: 2 x 15 kg Royal Canin Club/Selection - Special Club Performance Adult CC

  Ekonomipack: 2 x 15 kg Royal Canin Club/Selection - Special Club Performance Adult CC
  Royal Canin Club och Royal Canin Selection är hundfoder av mycket hög kvalitet. För denna hundmat används endast ingredienser av bästa kvalitet, som tillreds på ett varsamt sätt. Sojamjöl och andra kemiska tillsatser finns naturligtvis inte i fodret! Här hittar du rätt foder för att tillf
 • Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Calm (2 x 4 kg)

  Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Calm (2 x 4 kg)
  Slå till och spara pengar! Nu kan du köpa 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundmat i valfri sort i ekonomipack till sparpris!
 • Royal Canin Renal RF 14 Veterinary Diet Canine - Ekonomipack: 2 x 14 kg

  Royal Canin Renal RF 14 Veterinary Diet Canine - Ekonomipack: 2 x 14 kg
  Hundar med en kronisk njursjukdom lider ofta av anorexi. Ett foder med en en hög acceptans är därför mycket viktig. Den höga energitätheten i detta foder täcker det dagliga energibehovet även med små portioner, vilket gynnar matsmältningen. Fodret är även lämpligt som profylax mot urat-
 • Royal Canin X-Small Adult - Ekonomipack: 2 x 3 kg

  Royal Canin X-Small Adult - Ekonomipack: 2 x 3 kg
  Små hundars käkar har mycket tätt stående tänder. I mellanrummen kan bakterier och foderrester samlas och bilda ett belag på tänderna, som sedan kan utvecklas till tandsten. Dessutom behöver små hundar ett anpassat foder som är särskilt lättsmält. Royal Canin X-Small Adult hundfoder har
 • Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg

  Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg
  Royal Canin X-Small Junior är ett komplett valpfoder anpassat för mycket små hundar med en vuxenvikt på max 4 kg.
 • Royal Canin Mini Light Weight Care 3 kg

  Royal Canin Mini Light Weight Care 3 kg
  Royal Canin Mini Light är ett komplett helfoder för vuxna och äldre hundar av små raser (vikt upp till 10 kg), med tendens att öka i vikt eller som har ett lägre energibehov.
 • Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg

  Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg
  Royal Canin Maxi Dermacomfort är ett foder för vuxna och äldre hundar av stora raser som har tendens att få hudirritation och klåda.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg

  Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg
  Royal Canin Yorkshireterrier Adult är ett helfoder för valpar av rasen yorkshireterrier från 10 månaders ålder.
 • Veterinary Diets Dog Urinary 13 kg

  Veterinary Diets Dog Urinary 13 kg
  Torrfoder vid sjukdom i nedre urinvägarna.
 • Veterinary Diets Cardiac Wet Dog

  Veterinary Diets Cardiac Wet Dog
  Våtfoder vid hjärtsjukdomar, från 1 år.
 • Royal Canin Chihuahua Puppy Ekonomipack: 3 x 1,5 kg

  Royal Canin Chihuahua Puppy Ekonomipack: 3 x 1,5 kg
  Hundmat bör alltid väljas med hänsyn till de särskilda anspråk olika hundar och hundraser har. Den växande chihuahuan kräver ett foder som uppfyller dess speciella näringsbehov i den viktiga tillväxtfasen; ett foder som stödjer utvecklingen av friska leder, bygger upp ett starkt immunförs
 • Royal Canin Dalmatian Puppy Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Royal Canin Dalmatian Puppy Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Dalmatinervalpar har en intensiv period av tillväxt när de behöver ett hundfoder speciellt anpassad till deras behov. Bristande näring under denna tid kan leda till olika sjukdomar i vuxen ålder. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt ledernas hälsa och ett starkt immunförsvar. Dalmatiner
 • Royal Canin Mini Sterilised Adult 8 kg

  Royal Canin Mini Sterilised Adult 8 kg
  Royal Canin Mini Sterilised Adult är ett foder för småvuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Royal Canin Mini Ageing +12 1,5 kg

  Royal Canin Mini Ageing +12 1,5 kg
  Royal Canin Mini Ageing +12 är ett foder för vuxna hundar äldre än 12 år. Foderbitarna är mindre och och lätta att blötta för att passa hundar med svikande aptit. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att främja en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Mini Ageing +12 3,5 kg

  Royal Canin Mini Ageing +12 3,5 kg
  Royal Canin Mini Ageing +12 är ett foder för vuxna hundar äldre än 12 år. Foderbitarna är mindre och och lätta att blötta för att passa hundar med svikande aptit. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att främja en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Adult 4 kg

  Royal Canin Medium Adult 4 kg
  Royal Canin Medium Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av mellanstora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens.
 • Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg

  Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg
  Royal Canin Medium Adult 7+ är ett foder för äldre hundar av mellanstora raser. Fodret har en sammansättning för att främja vitaliteten hos mellanstora hundar som visar de första tecknen på åldrande samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Ageing 10+ 15 kg

  Royal Canin Medium Ageing 10+ 15 kg
  Royal Canin Medium Ageing +10 är ett foder för äldre hundar av mellanstora raser. Fodret har en sammansättning för att stödja ett hälsosamt åldrande hos äldre hundar samt är berikat med omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Medium Dermacomfort 10 kg

  Royal Canin Medium Dermacomfort 10 kg
  Royal Canin Medium Dermacomfort är ett foder för mellanstora vuxna hundar med utvalda proteinkällor särskilt anpassat för hundar med känslig hud. Fodret har en hög smältbarhet och är berikat med Omega fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Adult Medium Sterilised 3 kg

  Royal Canin Adult Medium Sterilised 3 kg
  Royal Canin Medium Sterilised Adult är ett foder för mellanstora vuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg

  Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg
  Royal Canin Shih Tzu Adult är ett helfoder för vuxna och äldre Shih Tzu. Foderbitarna har en speciellt form som gör dem lätta för den trubbnosiga Shih Tzun att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt.
 • Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy

  Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy
  Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy är ett foder speciellt framtaget för Schnauzer-valpar. Fodret bidrar till en harmonisk tillväxt samtidigt som hunden behåller sin idealvikt tack vare ett minskat fettinnehåll.
 • Royal Canin Setter Adult

  Royal Canin Setter Adult
  Royal Canin Setter är ett helfoder som hjälper till att bevara vitaliteten och setterns naturligt atletiska kroppsbyggnad tack vare en noga avvägd balans mellan proteiner i kombination med L-karnitin som stimulerar fettomsättningen.
 • Royal Canin Labrador Retriever Sterilised

  Royal Canin Labrador Retriever Sterilised
  Royal Canin Labrador Retriever Sterilised är ett rasspecifikt foder för vuxna kastrerade labradorer som hjälper till att bibehålla labrador retrieverns idealvikt genom en kombination av ökat proteininnehåll, låg fetthalt och L-karnitin som stimulerar fettomsättningen.
 • Royal Canin Boxer Adult

  Royal Canin Boxer Adult
  Royal Canin Boxer Adult är ett rasspecifikt foder som hjälper till att utveckla boxerns muskelmassa genom en kombination av ökat proteininnehåll och L-karnitin som stimulerar fettomsättningen. Foderbitar som är lätta för boxern att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt.
 • Royal Canin Golden Retriever Puppy 3 kg

  Royal Canin Golden Retriever Puppy 3 kg
  Royal Canin Golden Retriever Junior är ett rasspecifikt foder som innehåller proteiner med hög smältbarhet för att passa Golden Retrieverns känsliga matsmältning.
 • Royal Canin Great Dane Adult

  Royal Canin Great Dane Adult
  Royal Canin Great Dane är ett rasspecifikt foder med ett högt energiinnehåll och en hög smältbarhet som tillgodoser behoven hos en Grand Danois utan att magen överbelastas.
 • Royal Canin Giant Starter

  Royal Canin Giant Starter
  Royal Canin Giant Starter är ett foder speciellt framtaget för valpar upp till två månader samt tikar under slutet av dräktigheten och under digivningsperioden. Fodret består av mellanstora foderkulor som lätt kan blöttläggas.
 • Royal Canin Giant Adult

  Royal Canin Giant Adult
  Royal Canin Giant Adult är ett foder speciellt framtaget för hundar av mycket stora raser. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls. En patentskyddad foderbit stimulerar hunden att tugga och halverar äthastigheten, vilket gör att hunden löper mindre risk att svälja luft under måltiden och få problem med matsmältningen.
 • Royal Canin Chihuahua Puppy

  Royal Canin Chihuahua Puppy
  Royal Canin Chihuahua Puppy är ett foder framtaget för att tillgodose Chihuahua-valpens behov. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna chihuahua genom särskilt utvalda naturliga smaker i kombination med foderbitens speciella storlek och form.
 • Veterinary Diets Dog Adult 4 kg

  Veterinary Diets Dog Adult 4 kg
  Dog Adult är ett helfoder foder för vuxna hundar av medelstora raser. Fodrets proteiner har en mycket hög smältbarhet.
 • Veterinary Diets Pediatric Junior Large Dog 4 kg

  Veterinary Diets Pediatric Junior Large Dog 4 kg
  Helfoder för valpar av storvuxna raser. Fodret passar hundar med känsliga leder och känslig matsmältning.
 • Veterinary Diets Pediatric Puppy Giant Dog

  Veterinary Diets Pediatric Puppy Giant Dog
  Pediatric Puppy Giant Dog är ett helfoder för valpar av mycket storvuxna raser. Fodret är lämpligt för valpar med känsliga leder eller magtarmkanal.
 • Veterinary Diets Pediatric Junior Giant Dog

  Veterinary Diets Pediatric Junior Giant Dog
  Pediatric Junior Giant Dog är ett specialfoder för valpar av mycket storvuxna raser med känsligt matsmältningssystem och känsliga leder. Fodret har ett högt innehåll av lättsmälta proteiner.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Small Dog 3,5 kg

  Veterinary Diets Neutered Adult Small Dog 3,5 kg
  Neutered Adult Small Dog är ett helfoder för vuxna, kastrerade hundar. Fodret kan ges efter kastrering från 6 månaders ålder.
 • Veterinary Diets Neutered Junior Large Dog 4 kg

  Veterinary Diets Neutered Junior Large Dog 4 kg
  Neutered Junior Large Dog är ett helfoder för växande och kastrerade hundar av storvuxna raser.
 • Royal Canin Giant Puppy - 15 kg

  Royal Canin Giant Puppy - 15 kg
  Hundvalpar av jätteraser har en lång och intensiv uppväxt i två avsnitt. Den första fasen, som är mellan två och åtta månaders ålder, är särskilt viktig eftersom skelettet utvecklas intensivt under denna tid. Immun- och matsmältningssystemet utvecklas också fortfarande. En speciellt an
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Sensitivity Control SC 21 - 7 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Sensitivity Control SC 21 - 7 kg
  Royal Canin Veterinary Diet Canine Sensitivity Control SC 21 är ett specialfoder för hundar med allergier eller överkänslighet mot livsmedel som har orsakat sjukdomar i mag-tarmkanalen. Denna diet stödjer tarmslemhinnans hälsa och främjar en balanserad tarmflora. Typiska symtom kan vara kroni
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Maxi Puppy/Junior Active (2 x 15 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Maxi Puppy/Junior Active (2 x 15 kg)
  Royal Canin Size är en hälsosam näring, inte bara mat! Eftersom hundar har olika näringsbehov är näringskonceptet från Royal Canin hundfoder anpassat till dessa krav, som exempelvis storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil. Fodret främjar ett långt och friskt hundliv. Med Royal Canin
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Hypoallergenic Small Dog - Ekonomipack: 2 x 3,5 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Hypoallergenic Small Dog - Ekonomipack: 2 x 3,5 kg
  Allergier uppstår när hundens immunsystem reagerar på ett i sig ofarligt ämne. Mage/tarm och huden är, speciellt hos små hundar, två mycket känsliga organ som ständigt utsätts för en mängd influenser. Hunden kan under loppet av sitt liv utveckla en livsmedelsallergi eller matintolerans m
 • Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 15 kg
  Royal Canin Maxi Junior är ett helfoder för valpar av storvuxna raser upp till 15 månaders ålder.
 • Royal Canin Maxi Puppy 10 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 10 kg
  Royal Canin Maxi Junior är ett helfoder för valpar av storvuxna raser upp till 15 månaders ålder.
 • Royal Canin X-Small Puppy 3 kg

  Royal Canin X-Small Puppy 3 kg
  Royal Canin X-small Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mindre raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin Mini Puppy 8 kg

  Royal Canin Mini Puppy 8 kg
  Royal Canin Mini Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mindre raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Royal Canin Mini Digestive Care 8 kg

  Royal Canin Mini Digestive Care 8 kg
  Royal Canin Mini Digestive Care är ett foder speciellt framtaget för att stödja en optimal magtarmhälsa. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Foderbitarna har en speciell storlek, konsistens och form.
 • Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 15 kg
  Royal Canin Maxi Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av stora raser. Fodret har ett väl balanserat energi och proteininnehåll för att tillgodose valparnas behov och främja en normal tillväxt.
 • Royal Canin Shih Tzu Adult 7,5 kg

  Royal Canin Shih Tzu Adult 7,5 kg
  Royal Canin Shih Tzu Adult är ett helfoder för vuxna och äldre Shih Tzu. Foderbitarna har en speciellt form som gör dem lätta för den trubbnosiga Shih Tzun att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt.
 • Royal Canin West Highland White Terrier Adult 3 kg

  Royal Canin West Highland White Terrier Adult 3 kg
  Royal Canin West Highland White Terrier är ett hundfoder för vuxna och äldre Westies. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna hunden tack vare den specifika sammansättningen av utvalda naturliga smaker och lämplig storlek och form på foderbitarna.
 • Royal Canin French Bulldog Adult 9 kg

  Royal Canin French Bulldog Adult 9 kg
  Royal Canin French Bulldog Adult är ett foder speciellt framtaget för franska bulldogar. En optimal proteinhalt hjälper till att underhålla muskelmassan. Fodret är mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Dachshund Puppy

  Royal Canin Dachshund Puppy
  Royal Canin Dachshund Puppy är ett foder speciellt framtaget för taxvalpar. Fodret ger den proteinhalt som krävs under den här kritiska fasen för valpen, samtidigt som fodret motverkar viktökning tack vare skräddarsydd portionskontroll. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg

  Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg
  Royal Canin Chihuahua Adult är ett foder framtaget för att tillgodose Chihuahuans behov. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna chihuahua genom särskilt utvalda naturliga smaker i kombination med foderbitens speciella storlek och form.
 • Veterinary Diets Dog Adult 10 kg

  Veterinary Diets Dog Adult 10 kg
  Dog Adult är ett helfoder foder för vuxna hundar av medelstora raser. Fodrets proteiner har en mycket hög smältbarhet.
 • Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Hepatic HF 16 (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Hepatic HF 16 (2 x 12 kg)
  Slå till och spara pengar! Nu kan du köpa 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundmat i valfri sort i ekonomipack till sparpris!
 • Royal Canin Medium Puppy 15 kg

  Royal Canin Medium Puppy 15 kg
  Royal Canin Medium Junior är ett helfoder för valpar av medelstora raser (vuxenvikt från 11 till 25 kg), upp till 12 månaders ålder.
 • Royal Canin Maxi Adult 15 kg

  Royal Canin Maxi Adult 15 kg
  Royal Canin Maxi Adult är ett helfoder för vuxna hundar av storvuxna raser, från 15 månader till 5 års ålder.
 • Veterinary Diets Dog Derma Skin Care Puppy

  Veterinary Diets Dog Derma Skin Care Puppy
  Torrfoder vid hudsjukdom eller bristande hudfunktion, från 8 veckor
 • Royal Canin West Highland White Terrier Adult 1,5 kg

  Royal Canin West Highland White Terrier Adult 1,5 kg
  Royal Canin West Highland White Terrier är ett hundfoder för vuxna och äldre Westies. Fodret stimulerar aptiten hos den mest kräsna hunden tack vare den specifika sammansättningen av utvalda naturliga smaker och lämplig storlek och form på foderbitarna.
 • Royal Canin French Bulldog Puppy 10 kg

  Royal Canin French Bulldog Puppy 10 kg
  Royal Canin French Bulldog Puppy är ett foder speciellt framtaget för franska bulldogsvalpar. Fodret har en hög smältbarhet samt är berikat med Omega fettsyror. Vidare är fodret mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Cocker Spaniel Adult 12 kg

  Royal Canin Cocker Spaniel Adult 12 kg
  Royal Canin Cocker Adult har optimal proteinhalt som hjälper till att bibehålla den engelska och amerikanska cockerspanielns idealvikt. Fodret är mycket smakligt samt har en särskilt utvecklad storlek, form och konsistens som gör det lättare för hunden att plocka upp bitarna och tugga.
 • Royal Canin Maxi Adult 4 kg

  Royal Canin Maxi Adult 4 kg
  Royal Canin Maxi Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av stora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Maxi Adult 15 kg

  Royal Canin Maxi Adult 15 kg
  Royal Canin Maxi Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av stora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg

  Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg
  Royal Canin Maxi Digestive Care är ett foder speciellt framtaget för hundar med känslig matsmältning. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Fodret har ett högt energiinnehåll och täcker ett högt energibehov utan att belasta magen.
 • Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg

  Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg
  Royal Canin Poodle Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna pudlar.Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls. Vidare hjälper fodret till att minska uppkomsten av tandsten tack vare en skräddarsydd foderbit som är uppbyggd i olika lager och innehåller kelaterat kalcium.
 • Veterinary Diets Senior Consult Mature Large Dog

  Veterinary Diets Senior Consult Mature Large Dog
  Senior Consult Mature Large Dog är ett helfoder för äldre hundar. Fodret stödjer viktiga funktioner hos den äldre hunden.
 • Royal Canin French Bulldog Adult - 9 kg

  Royal Canin French Bulldog Adult - 9 kg
  Den franska bulldoggen är en mycket tillgiven, intelligent och lekfull hund. De verkar lite envisa och tjuriga i början men vid en närmare titt visar det sig att de är känsliga med en väldigt speciell charm. Franska bulldoggar är muskulösa, seniga och smidigt byggda och behöver ett foder an
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Dental DLK 22 - Ekonomipack: 2 x 14 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Dental DLK 22 - Ekonomipack: 2 x 14 kg
  Royal Canin Veterinary Diet - Dental är en speciell näring för hundar med sjukdomar i tandkött och tänder samt problem med munhygienen. De speciella innehållsämnena i fodret vårdar tänder och tandkött dagligen och fördröjer bildandet av plack och tandsten. Fodret kan också vara en lång
 • Royal Canin Giant Junior Active

  Royal Canin Giant Junior Active
  Royal Canin Giant Junior Active är ett helfoder för valpar av mycket stora raser som har ett högt energibehov, från 8 till 18/24 månader.
 • Veterinary Diets Satiety Weight Management Wet Dog 12 x 410 g

  Veterinary Diets Satiety Weight Management Wet Dog 12 x 410 g
  Satiety Weight Management Wet Dog är ett foder avsett för hundar med tendens till övervikt. Fodret har en särskild blanding av kostfiber som ger en ökad mättnadskänsla.
 • Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management Small 8 kg

  Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management Small 8 kg
  Satiety Weight Management Small är ett dietiskt helfoder avsett för små hundar under 10 kg med avsikt att minska övervikt. Detta foder har ett lågt energiinnehåll.
 • Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 7 kg Allergi Övervikt

  Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 7 kg Allergi Övervikt
  Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie är ett foder framtaget för hundar med fodermedelsallergi/intolerans samt övervikt eller lägre energibehov.
 • Royal Canin Setter Adult - 12 kg

  Royal Canin Setter Adult - 12 kg
  Settern är en självsäker hund med ett utmärkt luktsinne. Dess karakteristika kastanjefärgade, mjuka, glänsande, medellånga päls ligger tajt i vågor vid kroppen. På framsidan av benen, huvudet och övre delen av öronen är pälsen kort och fin. Att vårda setterns päls är ingen svår upp
 • Ekonomipack: Royal Canin Veterinary Diet 24 x 400 - 420 g - Renal (24 x 410 g)

  Ekonomipack: Royal Canin Veterinary Diet 24 x 400 - 420 g - Renal (24 x 410 g)
  Royal Canin Veterinary Diet består av ett brett urval av terapeutiska dietfoder för hundar med olika sjukdomar. Efter samråd med din veterinär kan dessa dietfoder ges understödjande till veterinärbehandlingen och som efterföljande vård, efter avslutad terapi. Royal Canin Veterinary Diet finn
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Mini Adult (2 x 8 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Size till lågt pris - Mini Adult (2 x 8 kg)
  Royal Canin Size är en hälsosam näring, inte bara mat! Eftersom hundar har olika näringsbehov är näringskonceptet från Royal Canin hundfoder anpassat till dessa krav, som exempelvis storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil. Fodret främjar ett långt och friskt hundliv. Med Royal Canin
 • Royal Canin Mini Digestive Care 3 kg

  Royal Canin Mini Digestive Care 3 kg
  Royal Canin Mini Digestive Care är ett foder speciellt framtaget för att stödja en optimal magtarmhälsa. Hundfodret är berikat med Omega fettsyror som bidrar till en frisk och glansig päls. Foderbitarna har en speciell storlek, konsistens och form.
 • Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal High Fibre - 7,5 kg

  Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal High Fibre - 7,5 kg
  Sjukdomar i mage och tarm är vanligt bland hundar, och en diet med ett anpassat innehåll är grundläggande vid behandlingen. Man utgår från symptomen och orsaken till sjukdomen vid val av dieten. Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal High Fibre är ett veterinärfoder för vuxna
 • Royal Canin Dachshund Puppy

  Royal Canin Dachshund Puppy
  Royal Canin Tax Puppy är ett helfoder för valpar av rasen tax, upp till 10 månaders ålder.
 • Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Hypoallergenic Small Dog (2 x 3,5 kg)

  Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Hypoallergenic Small Dog (2 x 3,5 kg)
  Slå till och spara pengar! Nu kan du köpa 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundmat i valfri sort i ekonomipack till sparpris!
 • Royal Canin Jack Russell Puppy 1,5 kg

  Royal Canin Jack Russell Puppy 1,5 kg
  Royal Canin Jack Russell Terrier Puppy är ett komplett helfoder för valpar av rasen jack russell terrier upp till 10 månaders ålder.
 • Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy 1,5 kg

  Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy 1,5 kg
  Särskilt i tillväxtfasen är det viktigt att bygga upp en hälsosam grund för ett långt och sunt hundliv. För detta behövs en väl avvägd och hälsosam näring, som är sammanställd för att tillgodose de särskilda rasspecifika behov som just din hund har. Dvärgschnauzern är en aktiv, upp
 • Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy

  Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy
  Royal Canin Shih Tzu Puppy är ett helfoder för valpar av rasen shih tzu upp till 10 månaders ålder.
 • Royal Canin Boxer Adult

  Royal Canin Boxer Adult
  Royal Canin Boxer Adult är ett helfoder för vuxna hundar av rasen boxer från 15 månaders ålder.
 • Royal Canin Mini Puppy Våtfoder

  Royal Canin Mini Puppy Våtfoder
  Beskrivning kommer snart!
 • Royal Canin Mini Puppy 4 kg

  Royal Canin Mini Puppy 4 kg
  Royal Canin Mini Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mindre raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
ilead