Purenatural hundprodukter

 • Purenatural Adult Calf & Duck

  Purenatural Adult Calf & Duck
  EgenskaperPurenatural Adult Calf & Duck kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundar.
 • Purenatural Dog Adult Lamb

  Purenatural Dog Adult Lamb
  EgenskaperPurenatural Dog Adult Lamb kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hund.
 • Purenatural Puppy Chicken With Rice

  Purenatural Puppy Chicken With Rice
  EgenskaperPurenatural Puppy Chicken With Rice kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din valp, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundvalp.
 • Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g

  Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb 2 x 12 kg
 • Purenatural Nötstrips (150 grammaa)

  Purenatural Nötstrips (150 grammaa)
  EgenskaperPurenatural Nötstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötkött, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötkött.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Grisöron Deluxe

  Purenatural Grisöron Deluxe
  Purenatural Grisöron Deluxe 10-p.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 10 pack Purenatural Grisöron Deluxe
 • Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon

  Purenatural Dog Adult Turkey & Salmon
  EgenskaperPurenatural Dog Adult Turkey & Salmon kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hund.
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg)
 • Purenatural Nötvåmstrips (150 gram)

  Purenatural Nötvåmstrips (150 gram)
  EgenskaperPurenatural Nötvåmstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötvåm, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötvåm.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (12 kg)
 • Purenatural Kycklingstrips 150 g

  Purenatural Kycklingstrips 150 g
  Purenatural Kycklingstrips 150 g: HundgodisPurenatural Kycklingstrips 150 g är ett gott godis gjort på proteinrikt kycklingkött.De smaskiga kycklingstripsen är enkla att bryta i mindre bitar så att dem passar ding hund. Dessa naturliga godisbitar tillverkas i Finland av finskt kycklingkött.HundgodisFinskt kycklingköttPåsen innehåller 150 gram
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey (2 kg)
 • Purenatural Puppy Large Chicken 2 x 12 kg

  Purenatural Puppy Large Chicken 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Light Turkey (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Light Turkey (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Active Chicken 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Active Chicken 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Grain Free Turkey 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Large Chicken 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Large Chicken 2 x 12 kg
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken 2 x 8 kg

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken 2 x 8 kg
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Duck 2 x 12 kg

  Purenatural Dog Adult Sensitive Duck 2 x 12 kg
 • Purenatural Puppy Chicken 2 x 8 kg

  Purenatural Puppy Chicken 2 x 8 kg
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg

  Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg
  Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg: Torrfoder för vuxna stora hundarPurenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg har förnyats och blivit ännu godare! Purenatural Adult Large är ett fullkost torrfoder för vuxna hundar av stora raser. Det innehåller rikligt med Kyckling och Lax och är helt fritt från konstiga tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel. Dessutom är det berikat med näringsrika linfrön.De stora foderbitarna ger hunden bra tuggmotstånd och hjälper till att rengöra tänderna från orenheter. Purenatural Dog Adult Large Chicken, är ett hypoallergenisk torrfoder som inte innehåller soja, majsprotein, vete eller mjölkprodukter.Naturlig och hypoallergenisk hundmat för stora vuxna hundarFinsk kyckling är antibiotikafri och av hög kvalitet.Omega-fettsyror från lax och linfrön är bra för bland annat syn, hjärnfunktion och pälsen.Optimal foderbitstorlek för stora hundar.Tillverkas i Lojo, FinlandProduktionen använder förnybar energi.Nyheterna i den uppdaterade Purenatural:Ny förpackning.Tillverkas i Finland.Färsk öring har ersatts med nordisk lax.Inget majsprotein i receptet.
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (12 kg)
  Purenatural Dog Adult Medium ChickenPurenatural Dog Adult Medium Chicken är ett helkost torrfoder med kyckling som huvudingrediens anpassat för medelstora hundar.Torrfodret innehåller rena och högkvalitativa råvaror utan konstgjord smak-, färg- eller konserveringsmedel.OBS! Purenatural-serien håller på att förnyas, och samtidigt har små förändringar gjorts i vissa recept.Varför är Purenatural Adult Medium ett bra val för medelstora hundar??Lättsmält kyckling samt näringsrik lax och öringHypoallergena ingredienser (inget soja, vete eller mejeriprodukter)Alla nödvändiga vitaminer, mineraler och makronäringsämnen för din hundFodringsanvisningarHundens ålder, storlek, aktivitetsnivå påverkar den lämpliga dosen. Justera portionerna efter din hunds behov! Hundens vikt Antal gram / dag Antal dl / dag 10-20 kg 145-250 3,5-6 20-30 kg 250-335 6-8 30-40 kg 335-415 8-10 40 + kg 415 + 10 +
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Medium ChickenPurenatural Dog Adult Medium Chicken är ett helkost torrfoder med kyckling som huvudingrediens anpassat för medelstora hundar.Torrfodret innehåller rena och högkvalitativa råvaror utan konstgjord smak-, färg- eller konserveringsmedel.OBS! Purenatural-serien håller på att förnyas, och samtidigt har små förändringar gjorts i vissa recept.Varför är Purenatural Adult Medium ett bra val för medelstora hundar??Lättsmält kyckling samt näringsrik lax och öringHypoallergena ingredienser (inget soja, vete eller mejeriprodukter)Alla nödvändiga vitaminer, mineraler och makronäringsämnen för din hundFodringsanvisningarHundens ålder, storlek, aktivitetsnivå påverkar den lämpliga dosen. Justera portionerna efter din hunds behov! Hundens vikt Antal gram / dag Antal dl / dag 10-20 kg 145-250 3,5-6 20-30 kg 250-335 6-8 30-40 kg 335-415 8-10 40 + kg 415 + 10 +
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)

  Purenatural Dog Adult Mini Chicken (8 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (12 kg)
 • Purenatural Dog Active

  Purenatural Dog Active
  Purenatural Dog Active: Torrfoder för aktiva hundar. LaxPurenatural Active Dog är ett energirikt foder tillverkat i Finland, speciellt utformat för aktiva hundar. Det är även en utmärkt för jakthundar under jaktsäsongen. Huvudingrediensen är  nordisk lax och det är dessutom berikat med betmassa och prebiotika som främjar matsmältningen.Denna hypoallergena hundmat innehåller inte soja, majsprotein, vete eller mjölkprodukter, och det finns inga onödiga fyllnadsmedel såsom smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel.Högkvalitativt foder för aktiva hundarTillverkat i Finland.Rikligt med energi för en mycket aktiv hund.Betmassa och prebiotika främjar matsmältningen.Nyheterna i den uppdaterade Purenatural:Ny förpackning.Tillverkas i Finland.Färsk öring har ersatts med nordisk lax.Inget majsprotein i receptet.
 • Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Senior Lamb, Salmon & Duck (2 kg)
 • Purenatural Dog Puppy Large Chicken (12 kg)

  Purenatural Dog Puppy Large Chicken (12 kg)
 • Purenatural Dog Puppy (2 kg)

  Purenatural Dog Puppy (2 kg)
 • Purenatural Dog Puppy Large Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Puppy Large Chicken (2 kg)
 • Purenatural Dog Puppy (8 kg)

  Purenatural Dog Puppy (8 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Salmon (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb (12 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (2 kg)
 • Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)

  Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)