Healthypet Scandinavia hundprodukter

 • iHarmoni

  iHarmoni
  Reglera kroppens reaktion på stress på ett naturligt sätt!
 • Hydrate+

  Hydrate+
  Beskrivning kommer snart!
 • Oralade Hund

  Oralade Hund
  Välsmakande oral vätskeersättning och näringstillskott.
 • Curaflex 2

  Curaflex 2
  För friska leder är viktigt för att ditt djur ska få ett långt och aktivt liv.
 • Curaflex 2 (120 tabl.)

  Curaflex 2 (120 tabl.)
  Egenskaper Curaflex 2 är en patenterad tuggbenstablett som smakar gott och är lätt att dosera antingen som belöning eller i fodret som fodertillskott. Curaflex 2 är ett patenterat tillskott som tillverkas under GMP (Good Manufacturing Practices) som garanterar kvalitet och innehåll. Utformad som ett litet tuggben är det dessutom mycket lättare att dosera än traditionellt pulver.
 • Oralade Hund (500ml)

  Oralade Hund (500ml)
  Egenskaper Oralade är en färdigblandad vätska som hjälper hundar och katter att återhämta sig efter magsjuka. Vätskeersättningen är lämplig att ge som utfodning under pågående gastroenterit (magsjuka) innan man sakta kan börja introducera fast föda igen. Oralade ger ett tidigt näringsstöd ochsnabbar på återhämtning efter magsjuka tack vare enkla aminosyror som ger näring åt cellerna och ersätter det som förlorats genom kräkningar och diarré. Kan också användas vid pankreatit (bukspottkörtelinflammation) och vid födoämnesintolerans då det innehåller hydrolyserad kyckling. Kan ges via dropp eller oralt. Utfodring Använd efter rådgivning från veterinär.
 • iHarmoni (60 kapslar)

  iHarmoni (60 kapslar)
  Egenskaper En viss grad av stress är normalt hos hund eller katt precis som hos oss människor och kan vara en sund reaktion för att klara en utmaning. Stressreaktioner kan emellertid bli alltför kraftiga och eller långvariga och ge upphov till oönskat beteende. Exempel på situationer som kan utsätta din hund eller katt för stor stress är veterinärbesök, resor, oljud som fyrverkerier och åska. iHarmoni kan även ges vid långvariga stresssituationer exempelvis som allmän oro eller otrygghet, nya familjemedlemmar, ändrade dagsrutiner. I dessa situationer kan iHarmoni hjälpa till att minska stressen och lunga din hund eller katt. Användning Rogivande och motverkande av stress, exempelvis vid veterinärbesök, fyrverkerier, resor OBS! iHarmoni har 14 dygns karenstid
 • Hydrate+ (500 ml)

  Hydrate+ (500 ml)
  Egenskaper Hydrate+ är dryck sammansatt för att snabbt återställa vätska, mineraler och glukos för en optimal hydrering hos hundar. Drycken är mycket uppskattad hos hundar då den är smaksatt med naturlig kyckling. Innehåller även prebiotisk fiber GOS+ för att främja en hälsosam tarm. Drycken är färdig att drickas som den är! Hydrate+ är så mycket mer än bara hydrering. För att undvika uttorkning är ofta inte vatten tillräckligt eftersom vanligt vatten stänger av törstmekanismen tidigare än tillräckligt. Både hundar och katter är känsliga för klorsmak, behandlat kranvatte kan ibland bli osmakligt för dem. Även citronsyra som ofta används som konserveringsmedel är också osmakligt. Därför har man nu satsat mycket på smakligheten. Läs mer här! Rekommenderas för hundar: - Under före/efter träning eller aktivitet - Varmt väder - Resor - Perioder av återhämtning och stress - Seniorhundar - Valpning - Avvänjning Perioder Utfodring Använd efter rådgivning från veterinär.
ilead