Disney hundprodukter

 • Wonder Woman - ca L 15 x B 13 x H 4 cm

  Wonder Woman - ca L 15 x B 13 x H 4 cm
  Vem skulle inte vilja ha superhjälte som lekkompis? Din fyrbenta vän kommer garanterat att uppleva en hel del spännande äventyr med sin Wonder Woman. Den färgglada hundleksaken är tillverkad i mjuk polyesterplysch och passar perfekt att gosa och busa med. Den inbyggda squeakern gör leken ännu roligare och uppmuntrar din älskling att leka med leksaken. Hundleksak Wonder Woman i korthet: Söt hundleksak i “Wonder Woman”-design För massor med lek: perfekt för att kasta, tugga och gosa med Färgglatt tryck: Wonder Woman flyger till dig i form av en leksak Med inbyggd squeaker: gör leksaken ännu mer intressant för din hund Officiellt licensierad från DC Comics: bra tillbehör för fans av DC-universum Färg: färgglad Motiv: Wonder Woman Material: 100 % polyester Storlek: L 15 x B 13 x H 4 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Star Wars Baby Yoda sittande - ca L 20 x B 13 x H 18 cm

  Star Wars Baby Yoda sittande - ca L 20 x B 13 x H 18 cm
  Se upp Star Wars-älskare! Med den söta hundleksaken Baby Yoda transporteras din fyrbenta vän till en avlägsen galax! Den söta lilla plyschfiguren från den populära sci-fi-serien är en perfekt lekkamrat som din hund kan busa eller gosa med. Och vem vet? Kanske lär den sig då också att hantera makten... Star Wars Baby Yoda fungerar också som tuggleksak eftersom den även håller för kraftigt bitande. Den har ett inbyggd squeaker som tjuter högt när hunden biter på den. På så sätt blir den lilla grogu ännu mer intressant! Ytterligare ett plus är att denna hundleksak inte bara gör hundar glada, utan även ägare som älskar Star Wars. Hundleksak Star Wars Baby Yoda, som sitter, i korthet: Hundleksak i Baby Yoda-design Söt design: liknar den populära Star Wars-figuren Perfekt som sysselsättning: perfekt att busa och gosa med eller tugga på Med inbyggd squeaker: tjuter hög när den trycks ihop Prasslande folie i öronen: prasslar uppmuntrande Officiellt licensierad Lucasfilm-produkt: för fans av den populära sci-fi-serien Färg: färgglad Material: 100 % polyester Storlek: L 20 x B 13 x H 18 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Star Wars Baby Yoda i vagga - ca L 23 x B 12 x H 16 cm

  Star Wars Baby Yoda i vagga - ca L 23 x B 12 x H 16 cm
  Med den söta Star Wars Baby Yoda har din hund en intergalaktisk lekkompis som den kan gosa, kela och leka med och bita på. Den lilla plyschfiguren har en squeaker i huvudet och prasslande folie i öronen, så att den låter spännande vid lek. Men det är inte bara fyrbenta vänner har glädje av denna gosiga alien. Även husse och matte med en förkärlek för science-fiction har skoj med leksaken, som ser ut som den omtyckta Star Wars-figuren – må makten vara med båda! Star Wars Baby Yoda i en vagga, i korthet: Söt plyschleksak för hundar För att gosa, kela, leka och bita För Star Wars-fans: utformad som den omtyckta figuren Baby Yoda Integrerad squeaker: när huvudet trycks ihop piper den Med prasslande folie i öronen: för spännande ljud vid lek Officiellt licensierad Lucasfilm-produkt: för fans av den populära sci-fi-serien Färg: färgglad Material: 100 % polyester Storlek: L 23 x B 12 x H 16 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Batman - L 15,5 x B 13 x H 4 cm

  Batman - L 15,5 x B 13 x H 4 cm
  När Batman inte behöver rädda världen så har den tid för vilda äventyr med sina älskade fyrbenta lekkamrater. Din älskling kan leka och busa runt med sin nya vän av hjärtans lust. Ytterligare stimulans ger den integrerade squeakern, som piper skojigt när hunden biter i den. Den originella Batman-hundleksaken är tillverkad av mjuk polyesterplysch, vilket gör att den även fungerar som gosig vän i hundbädden. Hundleksak Batman i korthet: Hundleksak i “Batman”-design Garanterat lekglädje: perfekt att kasta, tugga på och gosa med Snygg design: Disney Batman flyger till dig som leksak Inklusive squeaker: uppmuntrar till ännu mer lek Officiellt licensierad från DC Comics: bra tillbehör för fans av DC-universum Färg: svart Motiv: Batman Material: 100 % polyester Storlek: L 15,5 x B 13 x H 4 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.