Cavom hundprodukter

 • Cavom komplett hundfoder - 20 kg

  Cavom komplett hundfoder - 20 kg
  Namnet säger allt: Cavom Complete är ett fullvärdigt helfoder för hundar som dagligen förser ditt husdjur med viktiga näringsämnen och vitala ämnen. Det är tillverkat av naturliga ingredienser och kännetecknas av sin lättsmälthet. Torrfodret för vuxna hundar har en balanserad sammansättning och innehåller noggrant matchade ingredienser som i allmänhet är lättsmälta, vilket gör att de kan bearbetas ordentligt av kroppen. Spannmålen är övervägande dekorerade, vilket kan hjälpa till att lindra matsmältningskanalen. Hundfodret är tillverkat med flera oljor som tillför omega-3- och omega-6-fettsyror i optimala proportioner. Det innehåller också proteiner från animaliska och vegetabiliska källor, vilket säkerställer en balanserad aminosyraprofil. Tack vare en speciell pressningsprocess är pelletsen luftig och något porös. Därför avger detta torrfoder en intensiv doft, vilket också lockar många kinkiga hundar till matskålen. På grund av det höga energiinnehållet är Cavom Complete utmärkt för hundar med ett högt kaloribehov. Cavom Complete i korthet: Komplett torrfoder för vuxna hundar Tillverkad av naturliga ingredienser Lättsmält: de korn som ingår är nästan helt smälta och är lättsmälta och energirika Animaliska och vegetabiliska proteiner: balanserad aminosyraprofil Omega-3- och omega-6-fettsyror: finns i fodret tack vare olika oljor i ett optimalt förhållande Vitaminer och mineraler: innehåller viktiga vitalämnen som kan bidra till ett hälsosamt hundliv Luftig och lätt porös: tack vare en speciell pressningsprocess har pelletsen en speciell konsistens, som avger en intensiv lukt, vilket bidrar till hög acceptans Kallpressade: innovativ produktionsprocess för att bevara ingrediensernas värdefulla näringsämnen Även lämplig för prestationshundar Inte den variant du letar efter? Se Cavoms kompletta sortiment av torrfoder här.
 • Cavom komplett hundfoder med lamm och ris - 20 kg

  Cavom komplett hundfoder med lamm och ris - 20 kg
  Om din hund lider av foderallergier eller intolerans kan det bero på matsmältnings- och hudproblem. Cavom Complete med ris och lamm har utvecklats speciellt för unga och vuxna hundar med dessa problem. Fodret är väl tolererat och lätt att smälta. Torrfodret är baserat på naturliga ingredienser och innehåller ris och lamm, som anses vara mycket lämpliga för hundar med allergier och intolerans. Det är tillverkat med proteiner och fetter av animaliskt och vegetabiliskt ursprung och kännetecknas av en balanserad sammansättning. Dessutom får hundfodret Cavom Complete med ris och lamm poäng med en fantastisk lukt och välsmakande smak. Cavom Complete Lamm & Ris i korthet: Komplett torrfoder för unga och vuxna hundar Tillverkat av naturliga ingredienser Väl tolererat: tillverkat av ris och lamm, perfekt för hundar med allergier och intolerans Lättsmält: ingredienserna kan smältas och bearbetas väl Animaliska och vegetabiliska proteiner och fetter: balanserat recept för fullvärdig näring Kallpressad: innovativ produktionsprocess för att bevara de värdefulla näringsämnena i ingredienserna God smak: sällan ratat av många hundar Inte den variant du letar efter? Se Cavoms kompletta sortiment av torrfoder här.
 • Cavom komplett foder för äldre hundar - 20 kg

  Cavom komplett foder för äldre hundar - 20 kg
  Cavom Complete Senior är ett helfoder speciellt för äldre hundar som förser din älskling med viktiga näringsämnen i optimala proportioner. Torrfodret består av naturliga ingredienser, är lättsmält och har en god doft och smak. Hundfodret har en lägre proteinhalt och innehåller en modifierad proteinsammansättning som är skräddarsydd för hundar i hög ålder. Det genomtänkta receptet med animaliska och vegetabiliska fetter och proteiner säkerställer en balanserad kost. De bearbetade spannmålen är nästan helt lättsmälta och därför lätta att smälta. Cavom Complete Senior är berikat med glukosamin som kan bidra till att bibehålla friska leder. Cavom Complete Senior hundfoder ikorthet Komplett torrfoder för äldre hundar Tillverkatav naturliga ingredienser Anpassat proteininnehåll: lågt proteininnehåll och protein anpassat till äldre hundars behov Lättsmält: de bearbetade spannmålen är huvudsakligen dekorticerade och därför lättsmälta Animaliska och vegetabiliska proteiner och fetter: balanserad sammansättning Berikat med glukosamin: kan stödja ledfunktionen Kallpressad: innovativ produktionsprocess för att bevara de värdefulla näringsämnena i ingredienserna Välsmakanderecept: sällan ratat av många hundar Inte den variant du letar efter? Se Cavoms kompletta torrfodersortiment här.
 • Cavom Complete hundfoder för valpar/juniorer - 20 kg

  Cavom Complete hundfoder för valpar/juniorer - 20 kg
  Med Cavom Complete Puppy/Junior får du ett fullvärdigt torrfoder för valpar och unghundar som är perfekt anpassat för livsstadiet upp till 9 månader. För att tillgodose behoven under den snabba tillväxtfasen hos hundar har fodret ett högt energiinnehåll och ger alla viktiga näringsämnen i optimala proportioner. Cavom Compleet Pup/Junior innehåller energirika ingredienser som animaliska och vegetabiliska proteiner och fetter och mycket lättsmält spannmål som är nästan helt dekorerat. De bearbetade naturliga råvarorna är exakt anpassade till valparnas behov och även noggrant matchade. Torrfodret (uppblött i mjölk) är också lämpligt för mycket unga djur från 4 till 5 veckors ålder. Det kännetecknas av en utsökt doft och god smak. Cavom Complete Puppy/Juniori korthet Komplett torrfoder för valpar och unghundar (4-5 veckor till 6-9 månader) Tillverkat av naturliga ingredienser Högt energiinnehåll: innehåller mycket kalorier från animaliska och vegetabiliska proteiner samt nötköttsfett och oljor, perfekt för snabbväxande unghundar med högt energibehov Balanserat och komplett: receptet är perfekt anpassat till unga hundars behov Lättsmält: spannmålen som ingår är nästan helt sönderdelad och kan därför smältas lätt Animaliska och vegetabiliska proteiner: balanserad aminosyraprofil God lukt och smak: sällan ratat av hundar Kallpressad: innovativ produktionsprocess för att bevara de värdefulla näringsämnena i ingredienserna Inte den variant du letar efter? Se Cavoms kompletta sortiment av torrfoder här.