Carnilove hundprodukter

 • Carnilove Dog Crunchy Snack Ostrich & Blackberries

  Carnilove Dog Crunchy Snack Ostrich & Blackberries
  EgenskaperDå produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Björnbär främjar en god hjärthälsa.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga bitar som är bra för tand- och munhygienen.Oemotståndlig smak.Björnbär främjar en god hjärthälsa.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Dog Quail & Oregano 200 g

  Carnilove Dog Quail & Oregano 200 g
  Carnilove Dog Quail & Oregano 200 gDetta läckra hundgodis har en mjuk konsistens och är fritt från både spannmål och potatis. Det innehåller vaktel och oregano - ingredienser som din hund troligen inte hunnit tröttna på!Hundgodiset är tillverkat utan konstgjorda färgämnen.Vaktel ger detta hundgodiset en underbar smak som vi tror att din hund kommer att ha svårt att motstå! Man har även valt att tillsätta oregano som självklart bidrar med god smak, men som också faktiskt kan hjälpa till att bidra till en bättre matsmältning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Lax & Kalkon, Puppy Large Breed (1,5 kg)

  Carnilove Lax & Kalkon, Puppy Large Breed (1,5 kg)
  Carnilove Dog Puppy Lax & Kalkon Large Breed är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för valpar av större raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter.Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.Hög proteinhaltRik på viktiga aminosyrorLättsmältMed laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6AnvändningSpannmåls - och potatisfritt foder för valpar av stora raser
 • Carnilove Wild Meat Duck & Pheasant

  Carnilove Wild Meat Duck & Pheasant
  Spannmålsfritt våtfoder med hög kötthalt av anka & fasan (67 %) anpassat efter vuxna hundar. Man har även tillsatt bär, laxolja och mineraler och det i kombination med köttet skapar ett rent foder utan onödiga tillsatser som lämpar sig extra väl för hundar med fodermedelsallergier. Fritt från soja, spannmål eller spannmålsstärkelse som kan vara svårsmält och som flertalet hundar visar intolerans mot.Passar alla raser och serveras rumstempererat.Burken ska förvaras i kyl efter att den öppnats.Användning Våtfoder för vuxna hundar
 • Carnilove Dog Trout & Dill 200 g

  Carnilove Dog Trout & Dill 200 g
  Carnilove Dog Trout & Dill 200 gDetta läckra hundgodiset är spannmålsfritt och potatisfritt, och självklart även tillverkat utan artificiella färgämnen.Det har en härlig smak av öring, och man har även valt att tillsätta dill! Dill ger en mycket spännande smakprofil och kan faktiskt även hjälpa till att förbättra din hunds humör!Carnilove Dog Trout & Dill är ganska mjukt till konsistensen och därför lätt att tugga! Godiset är format som söta fiskar!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Wild Meat Salmon & Turkey For Puppies

  Carnilove Wild Meat Salmon & Turkey For Puppies
  Spannmålsfritt våtfoder för valpar från Carnilove med 67 % kött.Ingredienserna är omsorgsfullt utvalda för att ge valpen allt som behövs i sin växande period och för att efterlikna det som hunden hade ätit i det vilda. Fodret innehåller därför en väl sammansatt kombination av kalkon, lax och skogsbär.Serveras rumstempererat. Burken ska förvaras i kyl efter att den öppnats.Användning Våtfoder för valpar
 • Carnilove Dog Carp & Thyme 200 g

  Carnilove Dog Carp & Thyme 200 g
  Carnilove Dog Carp & Thyme 200 gDetta smaskiga hundgodiset har en ganska mjuk konsistens och är format som fiskar! Hundgodiset har en härlig smak av fisken karp, och man har även valt att tillsätta timjan. Timjan bidrar till den goda smaken och kan också hjälpa till att främja en god ämnesomsättning.Carnilove Dog Carp & Thyme är fritt från både spannmål och potatis, och självklart även från konstgjorda färgämnen.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Salmon & Blueberries 200 g

  Carnilove Dog Crunchy Snack Salmon & Blueberries 200 g
  EgenskaperDå produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Blåbär främjar en fortsatt bra hjärnfunktion.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga bitar som är bra för tand- och munhygienen.Oemotståndlig smak.Blåbär främjar en fortsatt bra hjärnfunktion.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Dog Anka & Fasan (1,5 kg)

  Carnilove Dog Anka & Fasan (1,5 kg)
  Carnilove Dog Adult Anka & Fasan är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar av alla raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter. Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Hög proteinhalt Rik på viktiga aminosyror Lättsmält Med laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6 Användning Spannmåls - och potatisfritt foder för vuxna hundar
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries

  Carnilove Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries
  EgenskaperDå produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Hallon stärker hundens immunförsvar.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga bitar som är bra för tand- och munhygienen.Oemotståndlig smak.Hallon stärker hundens immunförsvar.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Lax (1,5 kg)

  Carnilove Lax (1,5 kg)
  Carnilove Dog Adult Lax är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter.Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.Hög proteinhaltRik på viktiga aminosyrorLättsmältMed laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6AnvändningSpannmåls - och potatisfritt foder för vuxna hundar
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips

  Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips
  EgenskaperDå produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Nypon bidrar till en snabbre återhämtning.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga bitar som är bra för tand- och munhygienen.Oemotståndlig smak.Nypon bidrar till en snabbare återhämtning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Wild Meat Salmon & Turkey

  Carnilove Wild Meat Salmon & Turkey
  Spannmålsfritt våtfoder med hög kötthalt av lax och kalkon (67 %) anpassat efter vuxna hundar. Man har även tillsatt bär, laxolja och mineraler och det i kombination med köttet skapar ett rent foder utan onödiga tillsatser som lämpar sig extra väl för hundar med fodermedelsallergier. Fritt från soja, spannmål eller spannmålsstärkelse som kan vara svårsmält och som flertalet hundar visar intolerans mot.Passar alla raser och serveras rumstempererat.Burken ska förvaras i kyl efter att den öppnats.Användning Våtfoder för vuxna hundar
 • Carnilove Lamm & Vildsvin (1,5 kg)

  Carnilove Lamm & Vildsvin (1,5 kg)
  Carnilove Dog Adult Lamm & Vildsvin är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar av alla raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter.Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.Hög proteinhaltRik på viktiga aminosyrorLättsmältMed laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6AnvändningSpannmåls - och potatisfritt foder för vuxna hundar
 • Carnilove Vension & Reindeer

  Carnilove Vension & Reindeer
  EgenskaperDetta är en spannmålsfri paté med hög kötthalt av ren och hjort som har unika egenskaper. Renkött är en av de bästa källorna för lättsmälta proteiner och har en fördelaktig sammansättning av aminosyror. Eftersom renar äter vilda bär är köttet mycket rikt på naturliga antioxidanter och innehåller lite fett, och det fett som finns är omättat och nyttigt. Smakrik och med alla de nödvändiga ingredienser som den vuxna hunden behöver.Användning Våtfoder för vuxna hundar
 • Carnilove Lax & Kalkon, Adult Large Breed (1,5 kg)

  Carnilove Lax & Kalkon, Adult Large Breed (1,5 kg)
  Carnilove Dog Adult Lax & Kalkon Large Breed är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar av större raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter. Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Hög proteinhalt Rik på viktiga aminosyror Lättsmält Med laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6 Användning Spannmåls - och potatisfritt foder för vuxna hundar av storvuxen ras
 • Carnilove Wild Meat Lamb & Wild Boar

  Carnilove Wild Meat Lamb & Wild Boar
  Spannmålsfritt våtfoder med hög kötthalt (67 %) av vildsvin och lamm anpassat efter vuxna hundar. Man har även tillsatt bär, laxolja och mineraler och det i kombination med köttet skapar ett rent foder utan onödiga tillsatser som lämpar sig extra väl för hundar med fodermedelsallergier. Fritt från soja, spannmål eller spannmålsstärkelse som kan vara svårsmält och som flertalet hundar visar intolerans mot.Passar alla raser och serveras rumstempererat.Burken ska förvaras i kyl efter att den öppnats.Användning Våtfoder för vuxna hundar
 • Carnilove Renkött (1,5 kg)

  Carnilove Renkött (1,5 kg)
  Carnilove Dog Adult Renkött är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar av alla raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter.Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.Hög proteinhaltRik på viktiga aminosyrorLättsmältMed laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6AnvändningSpannmåls - och potatisfritt foder för vuxna hundar
 • Carnilove Lax & Kalkon, Puppy (1,5 kg)

  Carnilove Lax & Kalkon, Puppy (1,5 kg)
  Carnilove Dog Puppy Lax & Kalkon är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för valpar av alla raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter. Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Hög proteinhalt Rik på viktiga aminosyror Lättsmält Med laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6 Användning Spannmåls - och potatisfritt foder för valpar
 • Carnilove Lax & Kalkon, Puppy (12 kg)

  Carnilove Lax & Kalkon, Puppy (12 kg)
  Carnilove Dog Puppy Lax & Kalkon är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för valpar av alla raser.Carnilove har utformats för att i stor utsträckning likna den ursprungliga naturliga maten för hundar och deras genetiska förfäder vargarna, vars primära kost består av muskler, inälvor och ben från bytesdjur balanserat med rätt proportion av vilda bär, grönsaker och örter. Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror. Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Fodret är fritt från både spannmål och potatis.Istället för potatis innehåller Carnilove gula ärtor och tapioka för ett lågt GI vilket minskar risken för övervikt hos hundar som har lätt att gå upp i vikt.Carnilove är ett lättsmält hundfoder med mycket hög kötthalt och har framställts med hundars naturliga smaker i åtanke. Det ger en högkvalitativ balanserad kost som består av kött, animaliskt fett samt vilda bär, grönsaker och örter som ger viktiga vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Hög proteinhalt Rik på viktiga aminosyror Lättsmält Med laxolja som är rik på omättade omega 3 & 6 Användning Spannmåls - och potatisfritt foder för valpar
 • Carnilove Fresh Ostrich & Lamb Adult Small Breed (6 kg)

  Carnilove Fresh Ostrich & Lamb Adult Small Breed (6 kg)
  EgenskaperCarnilove Fresh Ostrich & Lamb Adult Small Breed är ett spannmålsfritt foder med färsk struts och lamm, även innehållande örter och bär. Fodrets protein är ett lättsmält protein från hypoallergeniska källor som minimerar risken för foderkänslighet och allergier. Fodret innehåller färsk kött för vuxna hundar av små raser. Kombinationen av ett lågt innehåller av fett och kolesterol men ett högt innehåll av proteinet strutskött gör att dett foder är en utmärkt källa till energi och aminosyror för din fyrbenta vän. Just strutskött anges ofta som det nyttigaste röda köttet på marknaden, detta tillsammans med lamm ger dessutom fodret en utsökt smak. Även struts och lamm anses vara hypoallergeniska källor till protein, detta i sin tur minimerar risken för foderkänslighet och allergi.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningSpannmåls foder för vuxna hundar av mindre raserAnvändning Spannmåls foder för vuxna hundar av mindre raser
 • Dog True Fresh Chicken Senior 1,4 kg

  Dog True Fresh Chicken Senior 1,4 kg
  Seniorfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för seniorer tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret innehåller äpple som är en bra källa till fibrer för god matsmältning och optimal vikt. De är också naturligt berikat med antioxidanter, omega fettsyror och mineraler för att hålla god hälsa och förebygga ålderstecken.
 • Dog True Fresh Turkey Puppy 11,4 kg

  Dog True Fresh Turkey Puppy 11,4 kg
  Valpfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för valp tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Berikat med bland annat laxolja, spirulina och blåbär som är naturliga källor till viktiga näringsämnen för en korrekt utveckling. Fodret har en hög smaklighet och smältbarhet.
 • Dog True Fresh Chicken Senior 4 kg

  Dog True Fresh Chicken Senior 4 kg
  Seniorfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för seniorer tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret innehåller äpple som är en bra källa till fibrer för god matsmältning och optimal vikt. De är också naturligt berikat med antioxidanter, omega fettsyror och mineraler för att hålla god hälsa och förebygga ålderstecken.
 • Dog Semi Moist Sardines & Wild Garlic 200 g

  Dog Semi Moist Sardines & Wild Garlic 200 g
  Sardiner & Vitlök - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med sardin & ramslök, den tillsatta ramslöken bidrar till ett hälsosamt åldrande hos din hund. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog True Fresh Turkey Puppy 1,4 kg

  Dog True Fresh Turkey Puppy 1,4 kg
  Valpfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för valp tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Berikat med bland annat laxolja, spirulina och blåbär som är naturliga källor till viktiga näringsämnen för en korrekt utveckling. Fodret har en hög smaklighet och smältbarhet.
 • Carnilove Puppy Salmon with Blueberries Paté 300 g

  Carnilove Puppy Salmon with Blueberries Paté 300 g
  Carnilove Puppy Salmon with Blueberries Paté 300 gDetta läckra våtfodret är särskilt framtaget för att passa växande valpar. Fodret är spannmålsfritt och utformat som en paté som är lätt att tugga för valpar av alla raser.Detta fodret är baserat på lax och berikat med blåbär! Lax är mycket näringsrikt, och innehåller Omega-3 som är bra för hjärtat, huden, pälsen och lederna.Blåbär hjälper till att skydda mot urinvägsinfektioner, och stöttar hjärnans utveckling.Carnilove Puppy Salmon with Blueberries är fritt från spannmål, potatis, soja, färgämnen, konserveringsmedel och GMO!
 • Carnilove Dog Adult Wild Boar with Rosehips Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Wild Boar with Rosehips Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Wild Boar with Rosehips Paté 300 gDetta spannmålsfria våtfoder har riktigt hög kötthalt och passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret har en härlig patéliknande konsistens som är lätt att tugga även för små hundar.Carnilove Dog Adult Wild Boar with Rosehips innehåller 85% kött - en lättsmält och delikat blandning av kalkon och vildsvin. Köttet har låg fetthalt och ligger även lågt i kolesterol. Detta stöttar hundens hjärta och cirkulationssystem!I detta fodret har man tillsatt nypon, som har antiinflammatoriska egenskaper! Nyponen kan också hjälpa till att sänka glukosnivåerna i blodet, samtidigt som de främjar frisk hud och en välfungerande matsmältning!Carnilove Dog Adult Wild Boar with Rosehips går att servera som helfoder eller som komplement till exempelvis ett torrfoder!Fodret är spannmålsfritt, potatisfritt och även tillverkat utan GMO, soja, konserveringsmedel och färgämnen.
 • Jerky Duck with Herring Fillet 100 g

  Jerky Duck with Herring Fillet 100 g
  Hundgodis med 90% kötthalt. Torkade filéer av anka & sill med oemotståndlig smak. Belöningsgodiset är tillverkat helt utan spannmål, färgämnen, socker & GMO. Tillverkningen sker i EU av ingredienser med europeiskt ursprung. Carnilove Jerky Duck with Herring Fillet
 • Dog True Fresh Chicken Senior 11,4 kg

  Dog True Fresh Chicken Senior 11,4 kg
  Seniorfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för seniorer tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret innehåller äpple som är en bra källa till fibrer för god matsmältning och optimal vikt. De är också naturligt berikat med antioxidanter, omega fettsyror och mineraler för att hålla god hälsa och förebygga ålderstecken.
 • Dog True Fresh Fish Adult Small Breed 11,4kg

  Dog True Fresh Fish Adult Small Breed 11,4kg
  Vuxenfoder för små hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för små hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret är anpassat för de små hundarnas näringsmässiga behov. Innehåller naturliga källor till alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Innehåller pumpa och äpplen som är bra fiberkällor och bidrar till god tarmhälsa och optimal vikt.
 • Dog True Fresh Turkey Puppy 4 kg

  Dog True Fresh Turkey Puppy 4 kg
  Valpfoder med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för valp tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Berikat med bland annat laxolja, spirulina och blåbär som är naturliga källor till viktiga näringsämnen för en korrekt utveckling. Fodret har en hög smaklighet och smältbarhet.
 • Dog True Fresh Chicken Junior Large Breed 4 kg

  Dog True Fresh Chicken Junior Large Breed 4 kg
  Vuxenfoder för små hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för små hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret är anpassat för de små hundarnas näringsmässiga behov. Innehåller naturliga källor till alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Innehåller pumpa och äpplen som är bra fiberkällor och bidrar till god tarmhälsa och optimal vikt.
 • Raw freezedried Rabbit with pumpkin 40 g

  Raw freezedried Rabbit with pumpkin 40 g
  Hundgodis - frystorkat belöningsgodis utan spannmål med 90% kaninkött. Semimjuka godbitar med mycket hög smaklighet. Tack vare att godiset är varsamt frystorkat behåller köttet sina näringsämnen. Godisbitarna är enkla att dela i mindre bitar vilket gör att de passar både små & stora hundar. Carnilove’s hundgodis är helt fritt från spannmål, GMO, färgämnen & socker. Carnilove Raw freeze-dried Rabbit with pumpkin
 • Raw freezedried Duck with fruits 40 g

  Raw freezedried Duck with fruits 40 g
  Belöningsgodis för hundar. Frystorkat hundgodis med 90% ankkött helt utan spannmål, perfekt som träningsgodis eller snacks. Tack vare att köttet varsamt frystorkas bibehåller det alla näringsämnen, dessutom är godiset berikat med vitaminer som stödjer en god allmänhälsa hos din hund. Godiset har en mycket hög smaklighet med smak av anka & röda bär. Tack vare att godiset är fritt från onödiga tillsatser kan det även passa allergiska hundar. Carnilove Raw freeze-dried Duck with red fruits
 • Jerky Turkey & Rabbit Bar 100 g

  Jerky Turkey & Rabbit Bar 100 g
  Naturligt belöningsgodis. Smakrika proteinbars för hundar. Tack vare att godiset tillverkas vid låga temperaturer bibehåller köttet maximal smak & näringasämnen. Eftersom godiset är fritt från spannmål, färgämnen, socker & GMO lämpar det sig även för känsliga hundar. Carnilove Jerky Turkey & Rabbit Bar
 • Jerky Turkey with Venison Fillet 100 g

  Jerky Turkey with Venison Fillet 100 g
  Hundgodis av torkat kött. Godiset innehåller 90% kött - kalkon med filéer av vilt. Hundgodiset har en oemotståndlig smak som lockar även den mest kräsna katten. Helt utan spannmål, färgämnen, socker & GMO. Carnilove Jerky Turkey with Venison Fillet
 • Jerky Lamb with Salmon Fillet 100 g

  Jerky Lamb with Salmon Fillet 100 g
  Hundgodis - belöningsgodis i form av smakrika, torkade filéer. Carnilove Jerky innehåller över 90% kött med naturliga antioxidanter. Hundgodiset är helt fritt från spannmål, färgämnen, socker & GMO. Innehållet i godiset har europeiskt ursprung. Carnilove Jerky Lamb with Salmon Fillet
 • Dog True Fresh Duck Large Breed 4 kg

  Dog True Fresh Duck Large Breed 4 kg
  Vuxenfoder för stora hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för stora hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Innehåller kondroprotektorer som främjar brosk- och ledhälsa vilket är extra viktigt för den stora hunden. Fodret är berikat med äggskal och grönläppad mussla som innehåller viktigt mineraler.
 • Dog True Fresh Chicken Junior Large Breed 11,4kg

  Dog True Fresh Chicken Junior Large Breed 11,4kg
  Vuxenfoder för små hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för små hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret är anpassat för de små hundarnas näringsmässiga behov. Innehåller naturliga källor till alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Innehåller pumpa och äpplen som är bra fiberkällor och bidrar till god tarmhälsa och optimal vikt.
 • Dog Adult True Fresh Turkey 11,4 kg

  Dog Adult True Fresh Turkey 11,4 kg
  Torrfoder med färskt kalkonkött. Helfoder utan spannmål & potatis som passar vuxna hundar av alla raser. Receptet är rikt på färsk fågel från lokala gårdar. Endast råvaror godkända att ätas av människor används i produktionen. Röda linser som är en utmärkt källa till mineraler & fiber bidrar även med viktiga fettsyror. Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey.
 • Jerky Beef & Beef Muscle Fillet 100 g

  Jerky Beef & Beef Muscle Fillet 100 g
  Torkat belöningsgodis med över 90% kötthalt som torkas varsamt för att bibehålla maximal smak. Barsen är rika på protein & passar därför perfekt till träning. Självklart kan du även dela den i mindre bitar för att sätta guldkant på vardagen. Carnilove Jerky Beef & Beef Muscle Fillet
 • Dog True Fresh Fish Adult Small Breed 4 kg

  Dog True Fresh Fish Adult Small Breed 4 kg
  Vuxenfoder för små hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för små hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Fodret är anpassat för de små hundarnas näringsmässiga behov. Innehåller naturliga källor till alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Innehåller pumpa och äpplen som är bra fiberkällor och bidrar till god tarmhälsa och optimal vikt.
 • Jerky Chicken with Pheasant Bar 100 g

  Jerky Chicken with Pheasant Bar 100 g
  Naturligt hundgodis - belöningsgodis med kyckling & fasan. Godiset tillverkas under låga temperaturer vilket säkerställer maximal smak - perfekt även för kräsna hundar. Självklart innehåller det inga spannmål, färgämnen, socker eller GMO. Carnilove Jerky Chicken with Pheasant Bar
 • Dog True Fresh Duck Large Breed 11,4 kg

  Dog True Fresh Duck Large Breed 11,4 kg
  Vuxenfoder för stora hundar med färskt kött från Carnilove. Torrfoder för stora hundraser tillverkat av färskt kött, utan köttmjöl. Innehåller kondroprotektorer som främjar brosk- och ledhälsa vilket är extra viktigt för den stora hunden. Fodret är berikat med äggskal och grönläppad mussla som innehåller viktigt mineraler.
 • Jerky Chicken & Wild Boar Bar 100 g

  Jerky Chicken & Wild Boar Bar 100 g
  Belöningsgodis - smakrika proteinbars för hundar med kyckling & vildsvin. Carnilove Bars hundgodis innehåller över 90% kött med naturliga antioxidanter. Godiset är helt fritt från spannmål, färgämnen, socker & GMO vilket gör att det även lämpar sig för känsliga hundar. Tack vare tillverkningen under låg temperatur får barsen maximalt med smak. Carnilove Jerky Chicken & Wild Boar Bar
 • Jerky Chicken with Quail Bar 100 g

  Jerky Chicken with Quail Bar 100 g
  Hundgodis i form av smakrika proteinbars med kyckling. Carnilove Bar innehåller hela 90% kött med naturliga antioxidanter. Den höga smakligheten gör att det även passar kräsna hundar. Godiset tillverkas vid låga temperaturer vilket säkerställer maximal smak. Carnilove Jerky Chicken with Quail Bar
 • Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries 200 g

  Dog Crunchy Snack Mackerel & Raspberries 200 g
  Makrill & Hallonblad - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med makrill & hallon, hallon stärker din hunds immunförsvar. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog Semi Moist Snack Quail & Oregano 200 g x 10 st

  Dog Semi Moist Snack Quail & Oregano 200 g x 10 st
  Vaktel & Oregano - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med vaktel & oregano, den tillsatta oreganon bidrar till en förbättrad ämnesomsättning hos din hund. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Large Breed Puppy Salmon & Turkey 4 kg

  Large Breed Puppy Salmon & Turkey 4 kg
  Lax & Kalkon - Välsmakande foderkulor för stora valpar med smak av lax & kalkon. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till större valpen av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove valpmat Wild Meat Salmon & Turkey valpfoder för stora raser.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh TurkeyDetta hundfodret är framtaget för att passa vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret har en hög kötthalt och är fritt från både spannmål och potatis.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey har en kötthalt på 60%, och det är tillverkat av färskt kalkonkött från lokala gårdar. Köttet som använts i fodret är godkänt för humankonsumtion.Till detta torrfoder har man valt att tillsätta röda linser som är rika på fibrer och mineraler. Fodret innehåller också Omega-3, och även spirulina som är rikt på både mineraler och viktiga aminosyror.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey innehåller blåbär och timjan som självklart bidrar till den goda smaken, men som också tillför antioxidanter.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey är lättsmält och passar för vuxna hundar med en normal aktivitetsnivå.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (11,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (11,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh TurkeyDetta hundfodret är framtaget för att passa vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret har en hög kötthalt och är fritt från både spannmål och potatis.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey har en kötthalt på 60%, och det är tillverkat av färskt kalkonkött från lokala gårdar. Köttet som använts i fodret är godkänt för humankonsumtion.Till detta torrfoder har man valt att tillsätta röda linser som är rika på fibrer och mineraler. Fodret innehåller också Omega-3, och även spirulina som är rikt på både mineraler och viktiga aminosyror.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey innehåller blåbär och timjan som självklart bidrar till den goda smaken, men som också tillför antioxidanter.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey är lättsmält och passar för vuxna hundar med en normal aktivitetsnivå.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh FishDetta torrfodret är både spannmålsfritt och potatisfritt, och baserat på färsk fisk! Fodret är lättsmält och passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är lämpligt för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Fish innehåller 60% färsk fisk. Fisken i fodret kommer ifrån Nordsjön, från hållbara fiskerier.Till detta fodret har man valt att tillsätta kikärtor som bidrar med både växtprotein och mineraler som är bra för hundens ämnesomsättning. Torrfodret innehåller också äpplen som är rika på fibrer och främjar en hälsosam matsmältning.Utöver detta så är Carnilove Dog Adult True Fresh Fish berikat med cikoria som innehåller inulin - en kostfiber, samt tranbär och ingefära som bidrar till den goda smaken samtidigt som de tillför aktioxidanter.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (11,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (11,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh FishDetta torrfodret är både spannmålsfritt och potatisfritt, och baserat på färsk fisk! Fodret är lättsmält och passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är lämpligt för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Fish innehåller 60% färsk fisk. Fisken i fodret kommer ifrån Nordsjön, från hållbara fiskerier.Till detta fodret har man valt att tillsätta kikärtor som bidrar med både växtprotein och mineraler som är bra för hundens ämnesomsättning. Torrfodret innehåller också äpplen som är rika på fibrer och främjar en hälsosam matsmältning.Utöver detta så är Carnilove Dog Adult True Fresh Fish berikat med cikoria som innehåller inulin - en kostfiber, samt tranbär och ingefära som bidrar till den goda smaken samtidigt som de tillför aktioxidanter.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh BeefCarnilove Dog Adult True Fresh Beef är ett spannmålsfritt och potatisfritt helfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret fungerar för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef har en hög kötthalt - 60%. Allt köttet är färskt. kommer ifrån lokala gårdar och är godkänt för att användas för humankonsumtion.Till detta helfodret har man valt att tillsätta äggskal och ärtor som tillför mineraler och spårämnen som bland annat stöttar hundens nerver och skelett.Fodret innehåller också pumpa som är rikt på fibrer och bidrar till en välfungerande matsmältning.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef är även berikat med havtorn och rosmarin som självklart bidrar till den läckra smaken men som också hjälper till att skydda hundens kropp från fria radikaler.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (11,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (11,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh BeefCarnilove Dog Adult True Fresh Beef är ett spannmålsfritt och potatisfritt helfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret fungerar för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef har en hög kötthalt - 60%. Allt köttet är färskt. kommer ifrån lokala gårdar och är godkänt för att användas för humankonsumtion.Till detta helfodret har man valt att tillsätta äggskal och ärtor som tillför mineraler och spårämnen som bland annat stöttar hundens nerver och skelett.Fodret innehåller också pumpa som är rikt på fibrer och bidrar till en välfungerande matsmältning.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef är även berikat med havtorn och rosmarin som självklart bidrar till den läckra smaken men som också hjälper till att skydda hundens kropp från fria radikaler.
 • Carnilove Dog True Fresh Snack Duck 40 g

  Carnilove Dog True Fresh Snack Duck 40 g
  Carnilove Dog True Fresh Snack Duck 40 gDetta läckra hundgodiset består till 90% av anka! Det är fritt från spannmål, potatis, salt och kemikalier - och kan således passa utmärkt för hundar med allergier.Carnilove Dog True Fresh Snack Duck har en härlig smak av anka, och man har även valt att tillsätta röda bär såsom exempelvis björnbär och hallon som bidrar med både smak och vitaminer!Hundgodiset är berikat med C-vitamin och taurin, och det tillverkas i EU.Detta godis passar perfekt som träningsgodis, som ett härligt snacks, eller som smakförhöjare.Förpackningsstorlek:40 gKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Carnilove Dog Adult Ostrich with Blackberries Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Ostrich with Blackberries Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Ostrich with Blackberries Paté 300 gDetta läckra våtfodret har hög kötthalt och är anpassat för vuxna hundar av alla raser! Fodret passar utmärkt som komplement till ett torrfoder, eller som helfoder.Detta våtfodret är fritt från spannmål och potatis, och det är baserat på kalkon och struts!Struts är en proteinkälla som du inte ser i innehållsförteckningen på hundfoder varje dag! Detta fodret har en kötthalt på hela 85%, och då får din hund en läcker och lättsmält blandning av kalkon och struts.Carnilove Dog Adult Ostrich with Blackberries har en härlig paté-liknande struktur som vi tror att din hund kommer älska!Man har valt att tillsätta björnbär till detta våtfodret. Bären skapar en god smak samtidigt som de främjar friska urinvägar och en välmående hud.Carnilove Dog Adult Ostrich with Blackberries är hypoallergent och lättsmält, och det ligger lågt i både fett och kolesterol. Detta hjälper bland annat till att främja ett friskt hjärta!Detta våtfodret är fritt från soja, spannmål, potatis, färgämnen, konserveringsmedel och GMO!
 • Carnilove Dog Adult Pheasant with Raspberry Leaves Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Pheasant with Raspberry Leaves Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Pheasant with Raspberry Leaves Paté 300 gDetta spannmålsfria våtfodret passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar! Du kan välja att ge fodret som ett helfoder, eller servera det som ett läckert komplement till hundens ordinarie kost!Carnilove Dog Adult Pheasant with Raspberry Leaves har en hög kötthalt, hela 85%, och köttet utgörs av smakrik och lättsmält kalkon och fasan! Fasan är ganska ovanligt i hundfoder, och vi tror att din hund kommer älska det. Denna proteinkällan är rik på fleromättade fettsyror som är bra för hundens hjärta och cirkulationssystem.Detta våtfodret är tillverkat i en läcker patéliknande konsistens som är lätt att tugga, även för hundar med små munnar eller dåliga tänder.Detta fodret innehåller höga nivåer av selen vilket hjälper till att skydda kroppens celler från oxidativ stress. Detta är i sin tur bra för lederna, huden och hjärnan!I detta fodret har man valt att tillsätta hallonblad som har många hälsofördelar! Hallonblad är rika på antioxidanter och kan stötta hundens leder, lever, tandkött och urinvägar!Carnilove Dog Adult Pheasant with Raspberry Leaves är tillverkat utan spannmål, potatis, GMO, soja, färgämnen och konserveringsmedel!
 • Carnilove Dog Adult Venison with Strawberry Leaves Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Venison with Strawberry Leaves Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Venison with Strawberry Leaves Paté 300 gDetta spannmålsfria våtfodret har en riktigt hög kötthalt och en läcker viltsmak som vi tror att din hund kommer älska! Fodret passar för vuxna hundar av alla storlekar och raser, och det går att servera som helfoder eller som komplement till ett torrfoder.Carnilove Dog Adult Venison with Strawberry Leaves har en hög kötthalt - 85% - och är baserat på kalkon och viltkött! Fodret är lättsmält och har ett lågt kaloriinnehåll samt en låg kolesterolhalt. Detta är bra för hundens hjärta!I detta fodret har man valt att tillsätta jordgubbsblad som skyddar cellerna emot oxidativ stress vilket är bra för hundens hjärta och hud. Jordgubbsbladen kan även hjälpa till att sänka kolesterolnivån vilket är bra för både blodcirkulation och hjärta!Carnilove Dog Adult Venison with Strawberry Leaves är tillverkat som paté och fritt från spannmål, potatis, soja, GMO, konserveringsmedel och färgämnen.
 • Carnilove Dog Adult Quail with Yellow Carrot Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Quail with Yellow Carrot Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Quail with Yellow Carrot Paté 300 gVaktel är något som vi sällan ser i hundfoder, men faktum är att det ger en härlig smak samtidigt som det är hypoallergent och väldigt lättsmält! Dessutom är vaktelkött faktiskt rikt på fleromättade fettsyror vilka kan bidra till en bättre hjärthälsa!Carnilove Dog Adult Quail with Yellow Carrot är ett läckert våtfoder i patéform, som passar för vuxna hundar av alla raser. Du kan välja att servera fodret som ett helfoder, eller som komplement till ett torrfoder.Fodret har en mycket hög kötthalt - 85% - och köttet utgörs av en blandning av kalkon och vaktel.Man har valt att tillsätta gul morot som kan hjälpa till att minska kolesterolnivåerna i blodet. Detta kan hjälpa till att skydda hjärtat och hundens cirkulationssystem!Carnilove Dog Adult Quail with Yellow Carrot innehåller mycket selen. Selen ser till att skydda kroppens celler från oxidativ stress, vilket hjälper till att främja en frisk hud, bra hjärnfunkion samt friska och starka leder!Detta våtfodret är spannmålsfritt och även fritt ifrån potatis, soja, GMO, färgämnen och konserveringsmedel!
 • Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté 300 gDetta spannmålsfria våtfodret är baserat på kalkon och karp! Det har en härlig smak, och är lättsmält och näringsrikt! Detta fodret passar för vuxna hundar av alla raser och storlekar, och du kan välja att servera det som ett helfoder eller som komplement till hundens torrfoder.Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté är tillverkat i patéform som är lätt att tugga för hundar i alla storlekar, och det har en mycket hög kötthalt. Fodret består av 85% kalkon- och karpkött!Karp är en mycket näringsrik proteinkälla som bland annat innehåller Omega-3. Denna fettsyran hjälper till att stötta hundens leder, hud, päls och hjärta!Man har valt att tillsätta svart morot i fodret. Dessa hjälper till att sänka kolesterolnivåerna i blodet vilket i sin tur skyddar cirkulationssystemet och hjärtat. Morötterna är även rika på antioxidanter som stöttar hundens immunförsvar och främjar en frisk hud och god syn!Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté är fritt från spannmål, potatis, färgämnen, konserveringsmedel, GMO och soja! 
 • Carnilove Dog Adult Duck with Timothy Grass Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Duck with Timothy Grass Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Duck with Timothy Grass Paté 300 gDetta läckra våtfodret har en härlig smak av anka som vi tror att din hund kommer älska. Fodret passar utmärkt som helfoder eller som komplement till ett torrfoder, för vuxna hundar av alla raser.Carnilove Dog Adult Duck with Timothy Grass har en patéliknande konsistens som är lätt att tugga, även för hundar med små munnar! Detta våtfoder är fritt från både spannmål och potatis, och det är baserat på smakrik anka och berikat med timotej. Anka är en hypoallergen proteinkälla som är mycket lättsmält. Timotej är rikt på fibrer och hjälper till att främja en hälsosam matsmältning.Carnilove Dog Adult Duck with Timothy Grass är rikt på fleromättade fettsyror som hjälper till att skydda hundens hjärta och cirkulationssystem!Fodret är tillverkat utan spannmål, potatis, GMO, soja, färgämnen och konserveringsmedel.
 • Carnilove Dog Adult Buffalo with Rose Petals Paté 300 g

  Carnilove Dog Adult Buffalo with Rose Petals Paté 300 g
  Carnilove Dog Adult Buffalo with Rose Petals Paté 300 gDetta läckra våtfodret har hög kötthalt och är tillverkat utan både spannmål och potatis!Carnilove Dog Adult Buffalo with Rose Petals har en patéliknande konsistens som är lätt att tugga för hundar i alla storlekar, och det har hela 85% kötthalt! Köttet i fodret består av en blandning av kalkon och buffel.Detta våtfodret är lättsmält och passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret har en hög halt av Omega-3 som är bra för immunförsvaret. Carnilove Dog Adult Buffalo with Rose Petals är berikat med rosenblad som har flera fördelar! Det är rikt på antioxidanter och är bra för matsmältningen, immunförsvaret samt hundens hud!Fodret kan ges som ett läckert komplement till torrfoder, eller som helfoder. Det är fritt från spannmål, potatis, GMO, soja, färgämnen och konserveringsmedel.
 • Dog Adult True Fresh Fish 4 kg

  Dog Adult True Fresh Fish 4 kg
  Torrfoder med färskt kalkonkött. Helfoder utan spannmål & potatis som passar vuxna hundar av alla raser. Receptet är rikt på färsk fågel från lokala gårdar. Endast råvaror godkända att ätas av människor används i produktionen. Röda linser som är en utmärkt källa till mineraler & fiber bidrar även med viktiga fettsyror. Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey
 • Dog Adult True Fresh Beef 4 kg

  Dog Adult True Fresh Beef 4 kg
  Hundfoder - spannmålsfritt & potatisfritt torrfoder för vuxna hundar av alla raser. Hundmaten har en hög kötthalt på 60% där dessutom allt kött är färskt & kommer från lokala gårdar. Pumpa som är rikt på fiber bidrar till en god matsmältning. Havtorn & rosmarin bidrar med läcker smak men även med viktiga näringsämnen. Carnilove Dog Adult True Fresh Beef
 • Dog Adult True Fresh Turkey 4 kg

  Dog Adult True Fresh Turkey 4 kg
  Torrfoder med färskt kalkonkött. Helfoder utan spannmål & potatis som passar vuxna hundar av alla raser. Receptet är rikt på färsk fågel från lokala gårdar. Endast råvaror godkända att ätas av människor används i produktionen. Röda linser som är en utmärkt källa till mineraler & fiber bidrar även med viktiga fettsyror. Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey.
 • Dog Adult Reindeer 1,5 kg

  Dog Adult Reindeer 1,5 kg
  Ren - Välsmakande foderkulor för hundar med smak av ren. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till hunden av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Reindeer hundfoder.
 • Dog Pouch Paté Venison with Strawberry Leaves 300 g

  Dog Pouch Paté Venison with Strawberry Leaves 300 g
  Hjort & Jordgubbsblad - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller hjortkött & jordgubbsblad. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Venison with Strawberry Leaves
 • Dog Semi Moist Snack Duck & Rosemary 200 g

  Dog Semi Moist Snack Duck & Rosemary 200 g
  Anka & Rosmarin - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med anka & rosmarin, den tillsatta rosmaringen bidrar till en frisk mun & tandhygien. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog Pouch Paté Pheasant with Raspberry Leaves 300 g

  Dog Pouch Paté Pheasant with Raspberry Leaves 300 g
  Fasan & Hallonblad - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller fasankött & hallonblad. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Pheasant with Raspberry Leaves
 • Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips 200 g x 10 st

  Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips 200 g x 10 st
  Vildsvin & Nypon - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med vildsvin & nypon, den tillsatta nyponen bidrar till en snabbar åtehämtning för din hund. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog Crunchy Snack Lamb & Cranberries 200 g

  Dog Crunchy Snack Lamb & Cranberries 200 g
  Lamm & Tranbär - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med lamm & tranbär, tranbär stärker din hunds immunförsvar. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Large Breed Adult Salmon & Turkey 12 kg

  Large Breed Adult Salmon & Turkey 12 kg
  Lax & Kalkon - Välsmakande foderkulor för stora hundar med smak av lax & kalkon. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till större hunden av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Salmon & Turkey hundfoder för stora raser.
 • Dog Wild Meat Salmon & Turkey for Puppies 400 g x 6 st

  Dog Wild Meat Salmon & Turkey for Puppies 400 g x 6 st
  Lax & Kalkon - Välsmakande våtmat för valpar med smak av lax & kalkon. Smaskigt spannmålsfritt blötfoder i en komplett komposition till valpen av köttpaté med skogsbär. Carnilove valpmat Wild Meat Salmon & Turkey for Puppies valpfoder med lax, kalkon, blåbär, tranbär & hallo
 • Carnilove Adult med ren - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Adult med ren - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med ren innehåller 28 % renkött och 22 % vildsvin. Den balanserade sammansättningen med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt förser hunden med alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Laxolja är rik på omega-fettsyror som främjar frisk hud och päls. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Reindeer är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med reni överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kötthalt: baserat på din hunds naturliga näringsbehov, med 28 % renkött och 22 % vildsvin, ger tillräckligt med animaliskt protein Balanserat och holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, vilda bär örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det läckra innehållet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Carnilove Adult med lamm & vildsvin - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Adult med lamm & vildsvin - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med lamm vildsvin innehåller 30 % vildsvin och 25 % kött från frigående lamm. Det balanserade innehållet med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt ger din hund alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Laxolja är rik på omega-fettsyror som främjar frisk hud och päls. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Lamb Wild Boar är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med lamm vildsvin i överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kötthalt: baserat på hundars naturliga näringsbehov, med 30 % vildsvin och 25 % frigående lamm, tillräckligt med animaliskt protein Balanserat holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, vilda bär örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det utsökta receptet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Carnilove Adult med lamm & vildsvin - 12 kg

  Carnilove Adult med lamm & vildsvin - 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med lamm vildsvin innehåller 30 % vildsvin och 25 % kött från frigående lamm. Det balanserade innehållet med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt ger din hund alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Laxolja är rik på omega-fettsyror som främjar frisk hud och päls. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Lamb Wild Boar är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med lamm vildsvin i överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kötthalt: baserat på hundars naturliga näringsbehov, med 30 % vildsvin och 25 % frigående lamm, tillräckligt med animaliskt protein Balanserat holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, vilda bär örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det utsökta receptet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Carnilove Adult med ren - 12 kg

  Carnilove Adult med ren - 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med ren innehåller 28 % renkött och 22 % vildsvin. Den balanserade sammansättningen med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt förser hunden med alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Laxolja är rik på omega-fettsyror som främjar frisk hud och päls. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Reindeer är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med reni överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kötthalt: baserat på din hunds naturliga näringsbehov, med 28 % renkött och 22 % vildsvin, ger tillräckligt med animaliskt protein Balanserat och holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, vilda bär örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det läckra innehållet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Dog Wild Meat Venison & Reindeer 400 g x 6 st

  Dog Wild Meat Venison & Reindeer 400 g x 6 st
  Hjort & Ren - Välsmakande våtmat för hundar med smak av hjort & ren. Smaskigt spannmålsfritt blötfoder i en komplett komposition till hunden av köttpaté med skogsbär. Carnilove hundmat Wild Meat Venison & Reindeer hundfoder med hjort, ren, blåbär, tranbär & hallon.
 • Dog Semi Moist Snack Trout & Dill 200 g x 10 st

  Dog Semi Moist Snack Trout & Dill 200 g x 10 st
  Forell & Dill - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med öring & dill, den tillsatta dillen bidrar till en förbättrad sinnesstämning. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog Pouch Paté Salmon with berries for Puppies 300 g x 12 st

  Dog Pouch Paté Salmon with berries for Puppies 300 g x 12 st
  Lax & Blåbär - Komplett blötmat för valpar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85%. Våtfoderpåsen innehåller lax & blåbär. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Salmon with Blueberries for Puppies
 • Dog Pouch Paté Wild Boar with Rosehips 300 g

  Dog Pouch Paté Wild Boar with Rosehips 300 g
  Vildsvin & Nypon - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller vildsvinskött & nypon. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Wild Boar with Rosehips
 • Dog Pouch Paté Quail with Carrot 300 g x 12 st

  Dog Pouch Paté Quail with Carrot 300 g x 12 st
  Karp & Gul Morot - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller vaktelkött & gul morot. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Quail with Yellow Carrot
 • Adult All Breed Duck & Pheasant 1,5 kg

  Adult All Breed Duck & Pheasant 1,5 kg
  Anka & Fasan - Välsmakande foderkulor för hundar med smak av anka & fasan. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till hunden av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Duck & Pheasant hundfoder.
 • Dog Pouch Paté Carp with Carrot 300 g x 12 st

  Dog Pouch Paté Carp with Carrot 300 g x 12 st
  Karp & Svart Morot - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller karp & svart morot. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Carp with Black Carrot
 • Dog Pouch Paté Duck with Timothy Grass 300 g x 12 st

  Dog Pouch Paté Duck with Timothy Grass 300 g x 12 st
  Anka & Timotejgräs - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller ankött & timotej. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Duck with Timothy Grass
 • Dog Wild Meat Lamb & Wild Boar 400 g x 6 st

  Dog Wild Meat Lamb & Wild Boar 400 g x 6 st
  Lamm & Vildsvin - Välsmakande våtmat för hundar med smak av lamm & vildsvin. Smaskigt spannmålsfritt blötfoder i en komplett komposition till hunden av köttpaté med skogsbär. Carnilove hundmat Wild Meat Lamb & Wild Boar hundfoder med lamm, vildsvin, blåbär, tranbär & hallon.
 • Dog Wild Meat Duck & Pheasant 400 g x 6 st

  Dog Wild Meat Duck & Pheasant 400 g x 6 st
  Anka & Fasan - Välsmakande våtmat för hundar med smak av anka & fasan. Smaskigt spannmålsfritt blötfoder i en komplett komposition till hunden av köttpaté med skogsbär. Carnilove hundmat Wild Meat Duck & Pheasant hundfoder med anka, fasan, blåbär, tranbär & hallon.
 • Dog Pouch Paté Buffalo with Rose Petals 300 g x 12 st

  Dog Pouch Paté Buffalo with Rose Petals 300 g x 12 st
  Buffel & Rosenblad - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller buffelkött & rosenblad. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Buffalo with Rose Petals
 • Dog Crunchy Snack Salmon & berries 200 g x 10 st

  Dog Crunchy Snack Salmon & berries 200 g x 10 st
  Lax & Blåbär - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med lax & blåbär, blåbär bidrar till en fortsatt bra hjärnfunktion hos din hund. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Dog Crunchy Snack Ostrich & berries 200 g x 10 st

  Dog Crunchy Snack Ostrich & berries 200 g x 10 st
  Struts & Björnbär - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med struts & björnbär, björnbär bidrar till en god hjärthälsa. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka - 11,4 kg
  Hundar av stora raser har sina helt egna näringsbehov och Carnilove True Fresh Large Breed torrfoder med anka är specialiserat på just dessa: Det tillagas med mycket färskt ankkött och hjälper din stora fyrbenta vän att bibehålla sin imponerande muskelmassa. Kikärtorna i Carnilove True Fresh Large Breed med anka är en utmärkt källa till fytoproteiner och många viktiga mineraler. Pumpa är särskilt fiberrik och kan bidra till en optimal matsmältning. Tack vare det holistiska receptet utan spannmål och potatis behöver du inte heller oroa dig för smältbarheten! Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka i korthet: Högkvalitativt helfoder för vuxna hundar av stor ras Särskilt hög kvalitet: uteslutande färskt kött av livsmedelskvalitet, inget köttmjöl 60 % färskt ankkött: för en perfekt proteinförsörjning för att bibehålla muskelmassan, god smak Väl tolererat: utan spannmål och potatis Timjan: ger naturliga antioxidanter Kikärtor: naturlig källa till växtprotein och mineraler Pumpa: rik på fibrer, kan främja matsmältningen Mycket lättsmält: näringsämnena tas lätt upp av kroppen Äggskal: naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Med grönläppad mussla Noggrant utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove Adult Large Breed med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Adult Large Breed med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult Large Breed med lax kalkon består av 30 % lax (5 % filé) och 20 % kalkon och andra typer av fjäderfä. Den balanserade sammanställningen med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt ger hundar av stora raser alla de näringsämnen de behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Kräftdjursskal och broskextrakt fungerar som en källa till glukosamin och kondroitin, vilka stöder ledhälsan. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Salmon and Turkey är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult Large Breed med lax kalkon i överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna, stora hundar över 25 kg kroppsvikt Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kött- och fiskhalt: baserad på din hunds naturliga näringsbehov, med 30 % lax (5 % filéer) och 20 % kalkon och andra fjäderfäsorter, ger tillräckligt med animaliskt protein Balanserat och holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, frukt örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa som belastas mer hos tyngre hundraser Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det läckra innehållet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Carnilove Adult Large Breed med lax & kalkon - 12 kg

  Carnilove Adult Large Breed med lax & kalkon - 12 kg
  Hundar älskar kött! Precis som hos sina vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider med stora mängder animaliskt protein i kombination med skogsbär, grönsaker och örter. Carnilove Adult Large Breed med lax kalkon består av 30 % lax (5 % filé) och 20 % kalkon och andra typer av fjäderfä. Den balanserade sammanställningen med äpplen, ärtor, morötter och en mängd olika vitaminer och växtextrakt ger hundar av stora raser alla de näringsämnen de behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder är fritt från spannmål, potatis, majs, soja och ris, så det tolereras särskilt väl och kan även ges till hundar med intolerans eller allergier. Utöver alla essentiella näringsämnen är det välsmakande torrfodret försett med ett antal ingredienser som kan öka din hunds välbefinnande lite extra. Kräftdjursskal och broskextrakt fungerar som en källa till glukosamin och kondroitin, vilka stöder ledhälsan. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga prebiotiska verksamma ämnen och främjar därmed ett optimalt upptag av alla vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som kan rensa bort fria radikaler och stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Salmon and Turkey är ett holistisk torrfoder som tillfredsställer din hunds längtan efter rejält kött, samtidigt som det kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult Large Breed med lax kalkon i överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna, stora hundar över 25 kg kroppsvikt Även lämpligt för allergiker och känsliga hundar: utan spannmål, potatis, majs, soja och ris Hög kött- och fiskhalt: baserad på din hunds naturliga näringsbehov, med 30 % lax (5 % filéer) och 20 % kalkon och andra fjäderfäsorter, ger tillräckligt med animaliskt protein Balanserat och holistiskt: idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Med grönsaker, frukt örter: innehåller värdefulla växtextrakt som ökar välbefinnandet Hydrolyserat kräftdjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa som belastas mer hos tyngre hundraser Frisk hud glänsande päls: tack vare laxolja linfrö med ett naturligt högt innehåll av omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) samt psylliumskal, har en reglerande effekt på mag-tarmkanalen Med tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan absorbera fria radikaler och stödja immunförsvaret Blandning av vitala ämnen: balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Hög acceptans: tack vare det läckra innehållet med massor av rejäl kött Utan syntetiska konserveringsmedel
 • Carnilove Adult med lax - 12 kg

  Carnilove Adult med lax - 12 kg
  Precis som hundens vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider som innehåller mycket animaliskt protein i kombination med vilda bär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med lax innehåller 45 % lax (20 % filé) och 10 % sill. Den balanserade sammanställningen innehåller även äpple, ärtor, morot och en mängd olika vitaminer och växtextrakt, vilket säkerställer att din hund får i sig alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris och är därför särskilt snällt mot magen och kan även erbjudas till hundar som lider av intolerans och allergi. Förutom alla väsentliga näringsämnen består det välsmakande torrfodret av många olika ingredienser som kan förbättra din hunds välbefinnande ännu mer. Laxolja innehåller mycket omättade omega-fettsyror som främjar hudens och pälsens hälsa. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga, prebiotiska aktiva ingredienser och därigenom ett effektivt upptag av vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som binder fria radikaler och kan stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Salmon är ett komplett torrfoder som tillfredsställer din hunds behov av stora mängder kött och som samtidigt kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med laxi överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för hundar som lider av allergier och intolerans: innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris Stora mängder fisk: baserat på hundars naturliga näringsbehov, 45 % lax (20 % filé) 10 % sill, ritk på animaliskt protein Balanserad och heltäckande: en idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Grönsaker, frukter örter: innehåller värdefulla växtextrakt som förbättrar välbefinnandet Frisk hud och glänsande päls: laxolja och linfrön är naturligt rika på omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) och psylliumskal, har en reglerande effekt på matsmältningskanalen Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan binda fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserade skaldjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Kombination av vitala ämnen: en balanserad koncentration av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Mycket gott: ett utsökt innehåll med massor av god fisk
 • Carnilove Adult med lax - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Adult med lax - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Precis som hundens vilda förfäder, vargarna, är din hunds matsmältningssystem utformat för måltider som innehåller mycket animaliskt protein i kombination med vilda bär, grönsaker och örter. Carnilove Adult med lax innehåller 45 % lax (20 % filé) och 10 % sill. Den balanserade sammanställningen innehåller även äpple, ärtor, morot och en mängd olika vitaminer och växtextrakt, vilket säkerställer att din hund får i sig alla de näringsämnen den behöver för ett aktivt liv. Detta premiumfoder innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris och är därför särskilt snällt mot magen och kan även erbjudas till hundar som lider av intolerans och allergi. Förutom alla väsentliga näringsämnen består det välsmakande torrfodret av många olika ingredienser som kan förbättra din hunds välbefinnande ännu mer. Laxolja innehåller mycket omättade omega-fettsyror som främjar hudens och pälsens hälsa. Öljäst och cikoriarot stödjer en balanserad tarmflora med naturliga, prebiotiska aktiva ingredienser och därigenom ett effektivt upptag av vitala ämnen. Tranbär, blåbär och hallon innehåller vitaminer och antioxidanter som binder fria radikaler och kan stärka immunförsvaret. Carnilove Adult Salmon är ett komplett torrfoder som tillfredsställer din hunds behov av stora mängder kött och som samtidigt kan ha en positiv effekt på hundens vitalitet. Carnilove Adult med laxi överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Även lämpligt för hundar som lider av allergier och intolerans: innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris Stora mängder fisk: baserat på hundars naturliga näringsbehov, 45 % lax (20 % filé) 10 % sill, ritk på animaliskt protein Balanserad och heltäckande: en idealisk näringskombination av proteiner, fett, kolhydrater och vitala ämnen Grönsaker, frukter örter: innehåller värdefulla växtextrakt som förbättrar välbefinnandet Frisk hud och glänsande päls: laxolja och linfrön är naturligt rika på omättade omega-fettsyror Balanserad matsmältning: prebiotika från öljäst (källa till MOS) och cikoriarot (källa till FOS) och psylliumskal, har en reglerande effekt på matsmältningskanalen Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, kan binda fria radikaler och stödja immunförsvaret Hydrolyserade skaldjursskal och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, kan främja ledernas hälsa Kombination av vitala ämnen: en balanserad koncentration av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: kan minska avföringslukt Mycket gott: ett utsökt innehåll med massor av god fisk
 • Dog Pouch Paté Ostrich with berries 300 g

  Dog Pouch Paté Ostrich with berries 300 g
  Struts & Björnbär - Komplett blötmat för vuxna hundar i praktisk portionspåse med läckra köttbitar i paté, ett köttinnehåll på 85% - det här är Carnilove Dog Pouch Paté. Våtfoderpåsen innehåller struts & björnbär. Fri från spannmål, potatis, GMO, soja & konserveringsmedel. Carnilove Dog Pouch Paté Ostrich with Blackberries
 • Adult All Breed Lamb & Wild Boar 4 kg

  Adult All Breed Lamb & Wild Boar 4 kg
  Lamm & Vildsvin - Välsmakande foderkulor för hundar med smak av lamm & vildsvin. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till hunden av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Lamb & Wild Boar hundfoder.
 • Puppy Salmon & Turkey 1,5 kg

  Puppy Salmon & Turkey 1,5 kg
  Lax & Kalkon - Välsmakande foderkulor för hundvalpar med smak av lax & kalkon. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition till hunden av viltkött med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Salmon & Turkey hundvalpfoder.
 • Dog Wild Meat Salmon & Turkey 400 g x 6 st

  Dog Wild Meat Salmon & Turkey 400 g x 6 st
  Lax & Kalkon - Välsmakande våtmat för hundar med smak av lax & kalkon. Smaskigt spannmålsfritt blötfoder i en komplett komposition till hunden av köttpaté med skogsbär. Carnilove hundmat Wild Meat Salmon & Turkey hundfoder med lamm, vildsvin, blåbär, tranbär & hallon.
 • Dog Semi Moist Snack Carp & Thyme 200 g x 10 st

  Dog Semi Moist Snack Carp & Thyme 200 g x 10 st
  Karp & Timjan - Spannmålsfritt hundgodis från Carnilove med karp & timjan, den tillsatta timjanen bidrar till en förbättrad ämnesomsättning hos din hund. Mjuka godisbitar som är lätta att dela med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din hunds vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Adult All Breed Salmon 12 kg

  Adult All Breed Salmon 12 kg
  Lax - Välsmakande foderkulor för hundar med smak av lax. Smaskigt spannmålsfritt torrfoder i en komplett komposition av viltkött till hunden med skogsbär, grönsaker & örter. Carnilove hundmat Wild Meat Salmon hundfoder.
 • Carnilove Adult med anka & fasan - 12 kg

  Carnilove Adult med anka & fasan - 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Hundens matsmältningssystem, som härstammar från vargen, är anpassat till en kost som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Adult med anka fasan innehåller 35 % anka och 22 % fasan. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger hunden de näringsämnen den behöver för ett hälsosamt liv. Fodret innehåller inte spannmål eller potatis, vilket gör det perfekt för hundar med matallergier eller intolerans. Förutom att de innehåller mycket viktiga näringsämnen är dessa läckra torrfoder rika på ingredienser som är bra för din hunds hälsa och välbefinnande. Skal från kräftdjur och broskextrakt innehåller glukosamin och kondroitin som främjar ledhälsan och rörligheten. Tranbär, blåbär och hallon är rika på vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret. Fodret innehåller även bryggerijäst och cikoriarot med prebiotiska ämnen som hjälper till att balansera tarmfloran och främjar upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Adult med anka fasan är därför ett komplett foder som bidrar till hälsan hos köttälskande hundar. Carnilove Adult med anka fasan i korthet: Torrfoder för vuxna hundar Även lämpligt för hundar med matallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till hundars naturliga behov, med 35 % anka och 22 % fasan, ger viktiga animaliska proteiner Komplett, balanserat foder: optimalt näringsinnehåll av proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen Frukt, grönsaker och växter: förbättrar din hunds välbefinnande Hydrolyserade skal från kräftdjur och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, främjar ledhälsan För en frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3 fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från bryggerijäst (källa till MOS), cikoriarot (källa till FOS) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer som bidrar till att stärka immunförsvaret Mix av vitala ämnen: anpassat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Smakrikt: välsmakande, rikt på kött
 • Carnilove Puppy med lax & kalkon - 12 kg

  Carnilove Puppy med lax & kalkon - 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Valpens matsmältningssystem, som har sitt ursprung i vargen, är anpassat till en diet som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Puppy Salmon Turkey innehåller 31 % vildfångad lax och 20 % kalkon. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger valparna de näringsämnen de behöver för att växa bra. Fodret innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris. Carnilove Puppy med lax kalkon är ett foder av högsta kvalitet som tolereras perfekt även vid matallergier eller intoleranser. Förutom att fodret innehåller mycket viktiga näringsämnen är det rikt på ingredienser som är bra för din valps hälsa och välbefinnande. Tranbär, blåbär och hallon är rika på naturliga vitaminer och antioxidanter och stärker din valps immunförsvar. Fodret innehåller även laxolja, som främjar en frisk hud och en glänsande päls. Bryggerijäst och cikoriarot är bidrar med prebiotiska ämnen som hjälper till att balansera tarmfloran och främja upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Puppy med lax kalkon är ett helfoder som gynnar hälsan hos köttälskande valpar. Carnilove Puppy med lax kalkon i korthet: Högkvalitativt torrfoder för valpar Rikt på energi och näringsämnen för en sund tillväxt och utveckling av kroppsfunktioner och organ Även lämpliga för valpar med födoämnesallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till valparnas naturliga behov, med 31 % lax (vildfångad) och 20 % kalkon, ger viktiga animaliska proteiner Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, hjälper till att stärka immunförsvaret Frukt, grönsaker och växter: ökar valpens välbefinnande För frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3-fettsyror Balans i matsmältningen: med prebiotika från bryggerijäst (MOS-källor), cikoriarot (FOS-källor) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Hydrolyserade skaldjur broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, som främjar ledhälsan Komplett, balanserat foder: optimalt innehåll av näringsämnen från proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen, vilket Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Smakrikt: välsmakande, rikt på kött och vild fisk
 • Carnilove Adult med anka & fasan - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Adult med anka & fasan - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Hundens matsmältningssystem, som härstammar från vargen, är anpassat till en kost som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Adult med anka fasan innehåller 35 % anka och 22 % fasan. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger hunden de näringsämnen den behöver för ett hälsosamt liv. Fodret innehåller inte spannmål eller potatis, vilket gör det perfekt för hundar med matallergier eller intolerans. Förutom att de innehåller mycket viktiga näringsämnen är dessa läckra torrfoder rika på ingredienser som är bra för din hunds hälsa och välbefinnande. Skal från kräftdjur och broskextrakt innehåller glukosamin och kondroitin som främjar ledhälsan och rörligheten. Tranbär, blåbär och hallon är rika på vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret. Fodret innehåller även bryggerijäst och cikoriarot med prebiotiska ämnen som hjälper till att balansera tarmfloran och främjar upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Adult med anka fasan är därför ett komplett foder som bidrar till hälsan hos köttälskande hundar. Carnilove Adult med anka fasan i korthet: Torrfoder för vuxna hundar Även lämpligt för hundar med matallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till hundars naturliga behov, med 35 % anka och 22 % fasan, ger viktiga animaliska proteiner Komplett, balanserat foder: optimalt näringsinnehåll av proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen Frukt, grönsaker och växter: förbättrar din hunds välbefinnande Hydrolyserade skal från kräftdjur och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, främjar ledhälsan För en frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3 fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från bryggerijäst (källa till MOS), cikoriarot (källa till FOS) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer som bidrar till att stärka immunförsvaret Mix av vitala ämnen: anpassat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Smakrikt: välsmakande, rikt på kött
 • Carnilove Puppy med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Puppy med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Valpens matsmältningssystem, som har sitt ursprung i vargen, är anpassat till en diet som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Puppy Salmon Turkey innehåller 31 % vildfångad lax och 20 % kalkon. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger valparna de näringsämnen de behöver för att växa bra. Fodret innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris. Carnilove Puppy med lax kalkon är ett foder av högsta kvalitet som tolereras perfekt även vid matallergier eller intoleranser. Förutom att fodret innehåller mycket viktiga näringsämnen är det rikt på ingredienser som är bra för din valps hälsa och välbefinnande. Tranbär, blåbär och hallon är rika på naturliga vitaminer och antioxidanter och stärker din valps immunförsvar. Fodret innehåller även laxolja, som främjar en frisk hud och en glänsande päls. Bryggerijäst och cikoriarot är bidrar med prebiotiska ämnen som hjälper till att balansera tarmfloran och främja upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Puppy med lax kalkon är ett helfoder som gynnar hälsan hos köttälskande valpar. Carnilove Puppy med lax kalkon i korthet: Högkvalitativt torrfoder för valpar Rikt på energi och näringsämnen för en sund tillväxt och utveckling av kroppsfunktioner och organ Även lämpliga för valpar med födoämnesallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till valparnas naturliga behov, med 31 % lax (vildfångad) och 20 % kalkon, ger viktiga animaliska proteiner Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, hjälper till att stärka immunförsvaret Frukt, grönsaker och växter: ökar valpens välbefinnande För frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3-fettsyror Balans i matsmältningen: med prebiotika från bryggerijäst (MOS-källor), cikoriarot (FOS-källor) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Hydrolyserade skaldjur broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, som främjar ledhälsan Komplett, balanserat foder: optimalt innehåll av näringsämnen från proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen, vilket Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Smakrikt: välsmakande, rikt på kött och vild fisk
 • Carnilove Fresh Adult med kyckling & kanin - 12 kg

  Carnilove Fresh Adult med kyckling & kanin - 12 kg
  Idrottare äter ofta kyckling som proteinkälla på grund av näringsämnenas kvalitet. Kyckling är också en av de bästa energikällorna för hundar. Därför innehåller Carnilove Fresh Adult med kyckling kanin hundfoder gott om färskt, benfritt kycklingkött i kombination med magert kanin- och ankkött. Denna blandning av tre köttslag ger foderbitarna en ojämförlig smak! Det är också förfinat med en mängd olika frukter och grönsaker, såsom pumpa, äpple och havtorn. Förutom sin unika smak ger Carnilove Fresh Adult Chicken Rabbit din hund ett optimalt tillskott av viktiga ämnen som vitamin A, vitamin D3 och koppar. Omega-3- och omega-6-fettsyror och laxolja främjar en frisk hud och en glänsande päls, medan linfrö och psyllium stimulerar matsmältningen. För att säkerställa att hundar med känslig mage också kan njuta av sin måltid innehåller dessa torrfoder inga spannmål eller potatis. Carnilove Fresh Adult med kyckling kanin i korthet: Utsökt torrfoder för vuxna hundar Rikt på högkvalitativt protein: med färsk benfri kyckling, mager kanin och anka Kycklinglever: rik på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Komplex med aromatiska örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia För ett aktivt liv: ett komplex av vitaminer och spårämnen som vitamin A, vitamin D3 och koppar Med glukosamin och kondroitin Laxolja: en utmärkt källa till omega-3- och omega-6-fettsyror, för en frisk hud och en glänsande päls Linfrö och psyllium: stödjer matsmältningen Cikoriarot och bryggerijäst: utmärkta källor till mannanoligosackarider, fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer för att stödja tarmaktiviteten Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: mycket lättsmält
 • Carnilove Fresh Adult med kyckling & kanin - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Fresh Adult med kyckling & kanin - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Idrottare äter ofta kyckling som proteinkälla på grund av näringsämnenas kvalitet. Kyckling är också en av de bästa energikällorna för hundar. Därför innehåller Carnilove Fresh Adult med kyckling kanin hundfoder gott om färskt, benfritt kycklingkött i kombination med magert kanin- och ankkött. Denna blandning av tre köttslag ger foderbitarna en ojämförlig smak! Det är också förfinat med en mängd olika frukter och grönsaker, såsom pumpa, äpple och havtorn. Förutom sin unika smak ger Carnilove Fresh Adult Chicken Rabbit din hund ett optimalt tillskott av viktiga ämnen som vitamin A, vitamin D3 och koppar. Omega-3- och omega-6-fettsyror och laxolja främjar en frisk hud och en glänsande päls, medan linfrö och psyllium stimulerar matsmältningen. För att säkerställa att hundar med känslig mage också kan njuta av sin måltid innehåller dessa torrfoder inga spannmål eller potatis. Carnilove Fresh Adult med kyckling kanin i korthet: Utsökt torrfoder för vuxna hundar Rikt på högkvalitativt protein: med färsk benfri kyckling, mager kanin och anka Kycklinglever: rik på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Komplex med aromatiska örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia För ett aktivt liv: ett komplex av vitaminer och spårämnen som vitamin A, vitamin D3 och koppar Med glukosamin och kondroitin Laxolja: en utmärkt källa till omega-3- och omega-6-fettsyror, för en frisk hud och en glänsande päls Linfrö och psyllium: stödjer matsmältningen Cikoriarot och bryggerijäst: utmärkta källor till mannanoligosackarider, fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer för att stödja tarmaktiviteten Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: mycket lättsmält
 • Carnilove Large Puppy med lax & kalkon - 12 kg

  Carnilove Large Puppy med lax & kalkon - 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Valpens matsmältningssystem, som har sitt ursprung i vargen, är utformat för en diet som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Large Puppy Salmon Turkey innehåller 31 % vildfångad lax och 20 % kalkon. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger valpar av stora raser de näringsämnen de behöver för att växa bra. Fodret innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris. Carnilove Large Puppy med lax kalkon är en högkvalitativ kost som tolereras mycket bra i händelse av matallergier eller intoleranser. Förutom att fodret innehåller mycket viktiga näringsämnen är det rikt på ingredienser som är bra för din valps hälsa och välbefinnande. Skaldjurs- och broskextrakt, som bidrar med glukosamin och kondroitin, och främjar ledhälsan. Tranbär, blåbär och hallon är rika på naturliga vitaminer och antioxidanter och stärker din valps immunförsvar. Fodret innehåller även bryggerijäst och cikoriarot, som är rika på prebiotiska ämnen och hjälper till att balansera tarmfloran och främja upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Large Puppy med lax kalkon är ett helfoder som bidrar till hälsan hos valpar av stora raser som älskar kött. Carnilove Large Puppy med lax kalkon i korthet: Kvalitetsfoder för valpar av stora raser Rikt på energi och näringsämnen för hälsosam tillväxt och utveckling av kroppsfunktioner och organ Även lämpligt för valpar med foderallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till valparnas naturliga behov, med 31 % lax (vildfångad) och 20 % kalkon, ger viktiga animaliska proteiner Hydrolyserade skaldjur och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, främjar ledhälsan Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, bidrar till att stärka immunförsvaret Frukt, grönsaker och växter: ökar din valps välbefinnande För en frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3 fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från bryggerijäst (källor till MOS), cikoriarot (källor till FOS) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Komplett, balanserat foder: optimalt innehåll av näringsämnen från proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen, vilket säkerställer en optimal tillväxt under valpens första levnadsmånader Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Mycket gott: välsmakande, rikt på kött och vild fisk
 • Carnilove Large Puppy med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Large Puppy med lax & kalkon - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hundar och kött: en stor kärleksaffär! Valpens matsmältningssystem, som har sitt ursprung i vargen, är utformat för en diet som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Carnilove Large Puppy Salmon Turkey innehåller 31 % vildfångad lax och 20 % kalkon. Detta balanserade foder med äpplen, ärtor och morötter är rikt på vitaminer och växtextrakt och ger valpar av stora raser de näringsämnen de behöver för att växa bra. Fodret innehåller inte spannmål, potatis, majs, soja eller ris. Carnilove Large Puppy med lax kalkon är en högkvalitativ kost som tolereras mycket bra i händelse av matallergier eller intoleranser. Förutom att fodret innehåller mycket viktiga näringsämnen är det rikt på ingredienser som är bra för din valps hälsa och välbefinnande. Skaldjurs- och broskextrakt, som bidrar med glukosamin och kondroitin, och främjar ledhälsan. Tranbär, blåbär och hallon är rika på naturliga vitaminer och antioxidanter och stärker din valps immunförsvar. Fodret innehåller även bryggerijäst och cikoriarot, som är rika på prebiotiska ämnen och hjälper till att balansera tarmfloran och främja upptaget av viktiga ämnen. Carnilove Large Puppy med lax kalkon är ett helfoder som bidrar till hälsan hos valpar av stora raser som älskar kött. Carnilove Large Puppy med lax kalkon i korthet: Kvalitetsfoder för valpar av stora raser Rikt på energi och näringsämnen för hälsosam tillväxt och utveckling av kroppsfunktioner och organ Även lämpligt för valpar med foderallergier eller intolerans: spannmåls- och potatisfritt Högt köttinnehåll: anpassat till valparnas naturliga behov, med 31 % lax (vildfångad) och 20 % kalkon, ger viktiga animaliska proteiner Hydrolyserade skaldjur och broskextrakt: naturliga källor till glukosamin och kondroitin, främjar ledhälsan Tranbär, blåbär och hallon: rika på antioxidanter och vitaminer, bidrar till att stärka immunförsvaret Frukt, grönsaker och växter: ökar din valps välbefinnande För en frisk hud och silkeslen päls: med laxolja och linfrö som är rika på omega-3 fettsyror Balanserad matsmältning: med prebiotika från bryggerijäst (källor till MOS), cikoriarot (källor till FOS) och linfrö, som stödjer mag-tarmsystemet Komplett, balanserat foder: optimalt innehåll av näringsämnen från proteiner, fetter, kolhydrater och vitala ämnen, vilket säkerställer en optimal tillväxt under valpens första levnadsmånader Yucca schidigera-extrakt: hjälper till att minska avföringslukt Mycket gott: välsmakande, rikt på kött och vild fisk
 • Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts & lamm - Ekonomipack: 2 x 6 kg

  Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts & lamm - Ekonomipack: 2 x 6 kg
  Letar du efter ett välsmakande hundfoder till din hund av liten ras, tillverkat av kött av exceptionell kvalitet? Då är Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts lamm hundfoder det rätta valet för dig. Detta torrfoder är gjort på färskt, magert strutskött, en källa till protein av högsta kvalitet, kompletterat med välsmakande lamm och kalkon för en unik smak! Men det är inte allt: Carnilove Fresh Adult Small Breed Ostrich Lamb kroketter innehåller ett färgstarkt komplex av frukt och grönsaker, inklusive pumpa, tranbär och havtorn. De förhöjs också av ett utsökt urval av örter och rötter, som rosmarin och ingefära. Det är nästan så att man vill smaka! Cikoriaroten och bryggerijästen är värdefulla källor till MOS och FOS, vilka hjälper till att balansera tarmfloran. Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts lamm i korthet: Gott torrfoder för vuxna hundar Särskilt anpassat för små raser Högkvalitativt protein: färskt, magert kött som struts och lamm, en proteinkälla med låg allergen potential Med kycklinglever: särskilt rik på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Utvalda örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia Helfoder: innehåller många viktiga ämnen som vitamin D3, vitamin E och koppar Innehåller glukosamin och kondroitin Lin- och psylliumfrön: stimulerar matsmältningen Laxolja: utmärkt källa till omega-3- och omega-6-fettsyror, för en frisk hud och glänsande päls Cikoriarot och bryggerijäst: naturliga källor till mannanoligosackarider, fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer som hjälper till att balansera tarmfloran Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: lättsmält
 • Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts & lamm - 6 kg

  Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts & lamm - 6 kg
  Letar du efter ett välsmakande hundfoder till din hund av liten ras, tillverkat av kött av exceptionell kvalitet? Då är Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts lamm hundfoder det rätta valet för dig. Detta torrfoder är gjort på färskt, magert strutskött, en källa till protein av högsta kvalitet, kompletterat med välsmakande lamm och kalkon för en unik smak! Men det är inte allt: Carnilove Fresh Adult Small Breed Ostrich Lamb kroketter innehåller ett färgstarkt komplex av frukt och grönsaker, inklusive pumpa, tranbär och havtorn. De förhöjs också av ett utsökt urval av örter och rötter, som rosmarin och ingefära. Det är nästan så att man vill smaka! Cikoriaroten och bryggerijästen är värdefulla källor till MOS och FOS, vilka hjälper till att balansera tarmfloran. Carnilove Fresh Adult Small Breed med struts lamm i korthet: Gott torrfoder för vuxna hundar Särskilt anpassat för små raser Högkvalitativt protein: färskt, magert kött som struts och lamm, en proteinkälla med låg allergen potential Med kycklinglever: särskilt rik på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Utvalda örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia Helfoder: innehåller många viktiga ämnen som vitamin D3, vitamin E och koppar Innehåller glukosamin och kondroitin Lin- och psylliumfrön: stimulerar matsmältningen Laxolja: utmärkt källa till omega-3- och omega-6-fettsyror, för en frisk hud och glänsande päls Cikoriarot och bryggerijäst: naturliga källor till mannanoligosackarider, fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer som hjälper till att balansera tarmfloran Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: lättsmält
 • 6 x 400 g Carnilove Adult Wild Meat - Lax & kalkon

  6 x 400 g Carnilove Adult Wild Meat - Lax & kalkon
  När din hund smakar Carnilove Adult Wild Meat för första gången kommer den att höra vildmarkens lockrop. De utsökta kombinationerna av lamm och vilt eller lax och kalkon, som båda är förfinade med vilda bär, kommer att väcka din hunds primära sinnen. Detta saftiga hundfoder är rikt på kött och är en källa till lättsmält protein samt vitaminer, mineraler och spårämnen. Det ger en komplett, balanserad måltid. Maten innehåller laxolja som är rik på omega 3- och 6-fettsyror för hud och päls. Carnilove Adult Wild Meat innehåller inte spannmål eller potatis, vilket gör det perfekt för hundar med känslig matsmältning. Carnilove Adult Wild Meat 6 x 400 g i korthet: Utsökt våtfoder för vuxna hundar Naturnära: blandning av kött och bär, naturligt innehåll anpassat till hundars behov Lättsmälta proteinkällor: med lamm och vilt eller lax och kalkon, beroende på sort 3 typer av vitaminrika bär: blåbär, lingon och hallon Balanserat näringsinnehåll: med viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen Laxolja: källa till omega-3 och -6 fettsyror, för hud och päls Taurinkälla: bidrar till normal hjärtfunktion Kalcium: viktigt för att bevara skelettet Innehåller ej spannmål eller potatis: för bästa tolerans Idealiskt för omväxlande måltider: 2 smaker tillgängliga
 • Carnilove Fresh Adult med karp & öring - 12 kg

  Carnilove Fresh Adult med karp & öring - 12 kg
  Hos hundar tyder en frisk hud och glänsande päls på att de får en balanserad kost. Carnilove Fresh Adult med karp öring har ännu mer att erbjuda din hund. Det innehåller utsökt laxolja, rik på viktiga omega-3- och omega-6-fettsyror, och högkvalitativa proteiner ur färsk karp, lax och öring, som ger energi och hjälper till att bevara muskelmassan. Carnilove Fresh Adult Carp Trout innehåller ett komplex av färgglada frukter och grönsaker (inklusive pumpa, morot och havtorn) som är en extra källa till värdefulla vitaminer och viktiga spårämnen. Detta torrfoder är berikat med noggrant utvalda, läckra örter och rötter, såsom timjan och ingefära. Dessutom främjar naturliga prebiotika - MOS och FOS - från cikoriarot och bryggerijäst hälsan hos din hunds tarmflora. Slutligen stimulerar linfrö och psyllium matsmältningen. Carnilove Fresh Adult med karp öring i korthet Välsmakande torrfoder för vuxna hundar Rikt på färsk fisk: karp, lax och öring Med kycklinglever: särskilt rikt på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Aptitretande blandning av örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia Helfoder: innehåller många viktiga ämnen som vitamin D3, vitamin E och järn Med glukosamin och kondroitin Laxolja: en mycket bra källa till omega-3- och omega-6 fettsyror, vilka är bra för huden och pälsen Linfrö och psyllium: för att stödja matsmältningen Cikoriarot och öljäst: utmärkta källor till mannanoligosackarider och fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer för att stödja en balanserad tarmflora Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: mycket lättsmält
 • Ekonomipack: 2 x Carnilove torrfoder - Fresh Adult Carp & Trout (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 x Carnilove torrfoder - Fresh Adult Carp & Trout (2 x 12 kg)
  Hundar är köttätare. Hundens matsmältningssystem, som härstammar från vargen, är van vid en kost som huvudsakligen består av animaliska proteiner, men också av skogsfrukter, grönsaker och växter. Dessa smakrika foder innehåller många viktiga näringsämnen och är även rika på ingredienser som är bra för din hunds hälsa och välbefinnande. Bryggerijäst och cikoriarot med prebiotiska ämnen hjälper till att balansera tarmfloran och främja upptaget av viktiga ämnen. Fodret innehåller även tranbär, björnbär och hallon med vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret. Carnilove torrfoder är kompletta foder som bidrar till hälsan hos vuxna hundar. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Köp 2 x påsar till sparpris! Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1869535. Klicka gärna på länken nedan om du vill ha utförlig information. Carnolove hundfoder
 • Carnilove Crunchy Lamb & Cranberry - 2 x 200 g

  Carnilove Crunchy Lamb & Cranberry - 2 x 200 g
  Ge er ut på äventyr i naturen! Med Carnilove Crunchy Lamb Cranberry godbitar har du alltid ett snack att erbjuda din hund när ni är ute och rör på er. Dessa krispiga benformade godbitar är gjorda av kvalitetsingredienser, inklusive färskt, välsmakande lammkött. De innehåller inga spannmål eller andra källor till animaliskt protein, vilket gör dem idealiska för känsliga hundar. Tranbär ger en härligt fruktig ton och en extra dos antioxidanter. Carnilove Crunchy Lamb Cranberry hundgodis har naturligtvis inget tillsatt socker och kan ätas utan dåligt samvete. Carnilove Crunchy Lamb Cranberry i korthet: Kvalitetsgodis för känsliga hundar Med en enda sorts protein: lamm är den enda källan till animaliskt protein Lttsmält: ingen potatis, spannmål eller gluten Innehåller antioxidanter: bidrar till immunsystemets normala funktion Tolereras mycket väl: krispig, knaprig konsistens, med färskt kött Med tranbär: för en fruktig touch Inget tillsatt socker Benformade Tillverkas i Europeiska unionen
 • Carnilove Crunchy Lamb & Cranberry - 200 g

  Carnilove Crunchy Lamb & Cranberry - 200 g
  Ge er ut på äventyr i naturen! Med Carnilove Crunchy Lamb Cranberry godbitar har du alltid ett snack att erbjuda din hund när ni är ute och rör på er. Dessa krispiga benformade godbitar är gjorda av kvalitetsingredienser, inklusive färskt, välsmakande lammkött. De innehåller inga spannmål eller andra källor till animaliskt protein, vilket gör dem idealiska för känsliga hundar. Tranbär ger en härligt fruktig ton och en extra dos antioxidanter. Carnilove Crunchy Lamb Cranberry hundgodis har naturligtvis inget tillsatt socker och kan ätas utan dåligt samvete. Carnilove Crunchy Lamb Cranberry i korthet: Kvalitetsgodis för känsliga hundar Med en enda sorts protein: lamm är den enda källan till animaliskt protein Lttsmält: ingen potatis, spannmål eller gluten Innehåller antioxidanter: bidrar till immunsystemets normala funktion Tolereras mycket väl: krispig, knaprig konsistens, med färskt kött Med tranbär: för en fruktig touch Inget tillsatt socker Benformade Tillverkas i Europeiska unionen
 • Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling - 11,4 kg
  Valpar av stora raser har en längre tillväxtfas än sina mindre motsvarigheter. Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling har utvecklats för att ge din unga hund optimalt stöd under denna viktiga fas i livet. Torrfodret består huvudsakligen av massor av färskt kycklingkött, som smakar fantastiskt och ger lättsmälta proteiner. Din valp behöver detta för att bygga muskler. För optimal smältbarhet innehåller valpmjölet varken spannmål eller potatis. Istället innehåller det pumpa som en källa till värdefulla fibrer. Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling är mycket l ättsmält och kan lätt absorberas av hundens kropp. Carnilove True Fresh Junior Large Breed medkyckling i korthet Högkvalitativt helfoder för unga hundar av stora raser Hög kvalitet: endast färskt kött, inget köttmjöl 60 % färskt kött: utsökt kyckling, lättsmälta proteiner för att bibehålla muskelmassan, god smak Väl tolererat: utan spannmål och potatis Optimal matsmältning : fibrer från pumpa, kan stimulera matsmältningen Bovete: tillför lysin och vegetabiliska proteiner samt främjar kalciumupptaget Mycket lättsmält: näringsämnena tas lätt upp av kroppen Äggskal : naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Laxolja : rik på essentiella omega-fettsyror, viktiga för hud och päls Med grönläppad mussla Noggrant utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling - Ekonomipaket: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling - Ekonomipaket: 2 x 11,4 kg
  Valpar av stora raser har en längre tillväxtfas än sina mindre motsvarigheter. Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling har utvecklats för att ge din unga hund optimalt stöd under denna viktiga fas i livet. Torrfodret består huvudsakligen av massor av färskt kycklingkött, som smakar fantastiskt och ger lättsmälta proteiner. Din valp behöver detta för att bygga muskler. För optimal smältbarhet innehåller valpmjölet varken spannmål eller potatis. Istället innehåller det pumpa som en källa till värdefulla fibrer. Carnilove True Fresh Junior Large Breed med kyckling är mycket l ättsmält och kan lätt absorberas av hundens kropp. Carnilove True Fresh Junior Large Breed medkyckling i korthet Högkvalitativt helfoder för unga hundar av stora raser Hög kvalitet: endast färskt kött, inget köttmjöl 60 % färskt kött: utsökt kyckling, lättsmälta proteiner för att bibehålla muskelmassan, god smak Väl tolererat: utan spannmål och potatis Optimal matsmältning : fibrer från pumpa, kan stimulera matsmältningen Bovete: tillför lysin och vegetabiliska proteiner samt främjar kalciumupptaget Mycket lättsmält: näringsämnena tas lätt upp av kroppen Äggskal : naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Laxolja : rik på essentiella omega-fettsyror, viktiga för hud och päls Med grönläppad mussla Noggrant utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk - 11,4 kg
  Är din hund en av de mindre raserna med stor aptit? Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk torrfoder har utvecklats för vuxna hundar av små raser och består huvudsakligen av den bästa, färska fisken, vilket garanterar en himmelsk smak! De växtbaserade tillskotten i form av kikärtor och linser är naturliga källor till växtbaserade proteiner och mineraler. Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed innehåller också pumpa och äpple, som inte bara avrundar smaken utan också ger viktiga fibrer som kan underlätta matsmältningen för din hund. Äggskalen tillför också viktigt kalcium till fodret, vilket behövs för att bibehålla normala ben och tänder. För bästa möjliga smältbarhet är denna utsökta måltid helt fri från spannmål och potatis! Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk i korthet Välsmakande helfoder för vuxna hundar av små raser Hög andel färsk fisk: för en fantastisk proteinförsörjning, rik på nyttiga B-vitaminer, ojämförligt god smak Lättsmält: utan spannmål och potatis Kikärtor linser: naturlig källa till växtprotein och mineraler Fiberrikt: med pumpa äpple Äggskal: kalciumkälla som behövs för att bibehålla normal benstomme Vitamin C E: kan stödja kroppens eget försvar Rosmarin och linfrö: tillför många mikronäringsämnen Med grönläppad mussla Utvalda råvaror: helst från lokala källor
 • Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon för hundar består huvudsakligen av färskt kalkonkött , som ger din fyrbenta vän ett högkvalitativt proteinprogram - så att han har tillräckligt med kraft för vardagen! Denna utsökta smak kryddas sedan med röda linser, som bidrar med mineraler och fibrer. För att lägga till några värdefulla omega-3-fettsyror i näringsprogrammet har Carnilove True Fresh Turkey Adult för hundar också kompletterats med vattenlinser, som också innehåller högkvalitativa växtproteiner. Lägg därtill en fantastisk trio av spirulina, blåbär och timjan - och din hund kan äta sig mätt! För övrigt har alla råvaror valts ut noggrant och spannmål och potatis har helt utelämnats för att säkerställa god smältbarhet. Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon för hundar i korthet: Utmärkt helfoder för vuxna hundar av alla raser Massor av färsk kalkon: för förstklassiga proteiner, bränsle för musklerna, fantastisk smak Lättsmält: utan spannmål och potatis Mycket lättsmält : näringsämnen som lätt tas upp av kroppen Röda linser: fantastisk källa till mineraler och fibrer, kan stödja optimal matsmältning Vattenlinser: ger viktiga omega-3-fettsyror och fytoproteiner Smakrika tillbehör: innehåller spirulina, blåbär och timjan Noggrant utvalda ingredienser: kött från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk - 11,4 kg
  Färsk fisk är en riktig delikatess! Carnilove True Fish Adult för hundar tillagas med en stor andel färsk fisk och förser din fyrbenta vän med högkvalitativa proteiner som ger musklerna den energi de behöver för ett aktivt liv! Grönsakssidan i form av kikärter ger ett bra proteintillskott och innehåller också massor av viktiga mineraler! Carnilove True Fresh Fish Adult innehåller också lite frukt, eftersom den också är berikad med en portion äpple, som innehåller en extraordinär mängd matsmältningsfibrer! För övrigt är ingredienserna i denna läckra måltid utvalda med särskild omsorg och den är helt fri från spannmål och potatis - för utmärkt smältbarhet! Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk i korthet: Läckert helfoder för vuxna hundar av alla raser Med massor av färsk fisk: Nordsjö- och sötvattensfisk, för en utmärkt proteinförsörjning till musklerna, förstklassig smak Kikärtor: en naturlig källa till vegetabiliska proteiner och mineraler God smältbarhet: utan spannmål och potatis Äpple: perfekt källa till nyttiga fibrer som underlättar matsmältningen Äggskal: en naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Andra växtbaserade kosttillskott: innehåller ingefärsrot, tranbär och cikoria Utvalda ingredienser: utan animaliskt mjöl
 • Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon - 11,4 kg
  Om du letar efter ett torrfoder för din valp eller unghund som innehåller färskt kött som huvudingrediens är Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon perfekt: Det består av färskt kalkonkött, vilket ger din lilla fyrbenta vän ett proteinprogram i en klass för sig. De speciella ingredienserna andmat och laxolja är naturligt rika på omega-3-fettsyror, som kan bidra till en normal utveckling av synen och det centrala nervsystemet. Spirulina-alger ger också din hund många fördelar: de är fulla av mineraler och aminosyror. Blåbär och rosmarin innehåller antioxidanter och ger Carnilove True Fresh Turkey för valpar en aromatisk smak. Tack vare den noggrant genomtänkta sammansättningen utan spannmål och potatis är denna fantastiska måltid extremt lättsmält! Carnilove True Fresh Turkey för valpar i korthet Fantastiskt helfoder för valpar och unghundar av alla raser Särskilt hög kvalitet: uteslutande färskt kött i livsmedelskvalitet, inget köttmjöl Med mycket färskt kalkonkött: för en optimal proteinförsörjning och för att stödja mogna muskler, utmärkt smak Mycket väl tolererat: utan spannmål och potatis Särskilda ingredienser andmat laxolja: ger viktiga omega-3-fettsyror, stödjer normal utveckling av syn och centrala nervsystemet Spirulina-alger: rika på mineraler och aminosyror Blåbär rosmarin: tillför värdefulla antioxidanter Röda linser: utmärkt källa till mineraler och fibrer, kan bidra till optimal matsmältning Utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött är ett torrfoder för din hund som imponerar med sin särskilt höga andel färskt kött . Det skämmer inte bara bort ditt husdjur med en utsökt smak, utan förser det också med alla viktiga näringsämnen. Läckra ärtor och fiberrik pumpa ingår som grönsaksgarnering för att stödja din hunds matsmältning. Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött är fritt från potatis och spannmål så att även hundar med näringsöverkänslighet kan njuta av menyn. Hundfodret innehåller även äggskal som en naturlig källa till värdefullt kalcium. Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött för hundar i korthet: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Lättsmält: utan spannmål och potatis Massor av färskt kött: 60 % färskt nötkött, för perfekt proteinförsörjning, rikt på omättade fettsyror, god smak Pumpa: högkvalitativ fiberresurs som kan främja matsmältningen Äggskal: källa till naturligt kalcium som behövs för att bibehålla normal benstomme Havtorn rosmarin: rika på antioxidanter Utvalda ingredienser: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött - 11,4 kg
  Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött är ett torrfoder för din hund som imponerar med sin särskilt höga andel färskt kött . Det skämmer inte bara bort ditt husdjur med en utsökt smak, utan förser det också med alla viktiga näringsämnen. Läckra ärtor och fiberrik pumpa ingår som grönsaksgarnering för att stödja din hunds matsmältning. Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött är fritt från potatis och spannmål så att även hundar med näringsöverkänslighet kan njuta av menyn. Hundfodret innehåller även äggskal som en naturlig källa till värdefullt kalcium. Carnilove True Fresh Beef Adult med nötkött för hundar i korthet: Högkvalitativt torrfoder för vuxna hundar av alla raser Lättsmält: utan spannmål och potatis Massor av färskt kött: 60 % färskt nötkött, för perfekt proteinförsörjning, rikt på omättade fettsyror, god smak Pumpa: högkvalitativ fiberresurs som kan främja matsmältningen Äggskal: källa till naturligt kalcium som behövs för att bibehålla normal benstomme Havtorn rosmarin: rika på antioxidanter Utvalda ingredienser: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon - 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon - 11,4 kg
  Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon för hundar består huvudsakligen av färskt kalkonkött , som ger din fyrbenta vän ett högkvalitativt proteinprogram - så att han har tillräckligt med kraft för vardagen! Denna utsökta smak kryddas sedan med röda linser, som bidrar med mineraler och fibrer. För att lägga till några värdefulla omega-3-fettsyror i näringsprogrammet har Carnilove True Fresh Turkey Adult för hundar också kompletterats med vattenlinser, som också innehåller högkvalitativa växtproteiner. Lägg därtill en fantastisk trio av spirulina, blåbär och timjan - och din hund kan äta sig mätt! För övrigt har alla råvaror valts ut noggrant och spannmål och potatis har helt utelämnats för att säkerställa god smältbarhet. Carnilove True Fresh Turkey Adult med kalkon för hundar i korthet: Utmärkt helfoder för vuxna hundar av alla raser Massor av färsk kalkon: för förstklassiga proteiner, bränsle för musklerna, fantastisk smak Lättsmält: utan spannmål och potatis Mycket lättsmält : näringsämnen som lätt tas upp av kroppen Röda linser: fantastisk källa till mineraler och fibrer, kan stödja optimal matsmältning Vattenlinser: ger viktiga omega-3-fettsyror och fytoproteiner Smakrika tillbehör: innehåller spirulina, blåbär och timjan Noggrant utvalda ingredienser: kött från gårdar och lokala källor
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (1,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Beef (1,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh BeefCarnilove Dog Adult True Fresh Beef är ett spannmålsfritt och potatisfritt helfoder som passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret fungerar för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef har en hög kötthalt - 60%. Allt köttet är färskt. kommer ifrån lokala gårdar och är godkänt för att användas för humankonsumtion.Till detta helfodret har man valt att tillsätta äggskal och ärtor som tillför mineraler och spårämnen som bland annat stöttar hundens nerver och skelett.Fodret innehåller också pumpa som är rikt på fibrer och bidrar till en välfungerande matsmältning.Carnilove Dog Adult True Fresh Beef är även berikat med havtorn och rosmarin som självklart bidrar till den läckra smaken men som också hjälper till att skydda hundens kropp från fria radikaler.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Large Breed Duck 11,4 kg

  Carnilove Dog Adult True Fresh Large Breed Duck 11,4 kg
  Carnilove True Fresh Duck Large Breed-Hundfoder med hög kötthalt för stora raser!Carnilove tillverkar spannmålsfria hundfoder baserade på en hög andel färska köttråvaror från lokala gårdar. True Fresh Duck Large är särskilt sammansatt för stora hundraser och deras näringsmässiga behov. Ett läckert foder rikt på näring!True Fresh Duck-Hundfoder med kött av utmärkt kvalitetDetta hundfoder är gjort på kött som även är godkänt för humankonsumtion-självklart ska hunden också ha det bästa! Carnilove True Fresh är helt fritt från spannmål och innehåller istället fibrer från ärtor och linser samt pumpa och torkade äpplen vilka också är utmärka källor till vitaminer och mineraler. Fodret är dessutom berikat med flera ingredienser som gör gott för din hunds allmänhälsa, t.exÄggskal-Bidrar till mineraliseringsprocessen i skelettetGrönläppad Mussla-Mycket rikt på omega 3 och omega 6 samt glukosaminoglukaner och kondroitin.Kelp-En alg som har många goda egenskaper och som gör gott för immunförsvar och allmänhälsaCarnilove True Fresh Duck Large Breed är smakrikt och näringsriktigt komponerat för stora hundar.Hundmat baserat på färskt kött (ej köttmjöl) från ankaMed tillsatta näringsämnen som t.ex äggskal och grönläppad musslaMed fibrer från pumpa, äpple och ärtorSpannmålsfritt hundfoder
 • Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken (11,4 kg)

  Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken (11,4 kg)
  Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken-Hundmat för seniora hundar med färsk kyckling och fibrer från äpple!Carnilove har tagit fram detta hundfoder för den äldre hunden som behöver näring för att bibehålla god muskulatur, samtidigt som att fetthalten är något lägre för den äldre hundens ofta förändrade ämnesomsättning. Köttet i denna hundmat är godkänd för humankonsumtion, självklart ska din hund ha det allra bästa!Carnilove Dog Senior-Hundfoder berikat med ingredienser med hälsofrämjande egenskaper!Detta foder är spannmålsfritt och innehåller istället fibrer från ärtor, pumpa och torkade äpplen! Man har även tillsatt flera hälsofrämjande ingredienser, däribland:Ingefära-Stödjer ett friskt immunförsvarHavtorn och timjan-Kan tack vare sin höga halt anitoxidanter skydda cellerna från effekterna av åldrandeGrönläppas Mussla och glucosamin-Kan främja hundens ledhälsaCarnilove Dog Senior & Healty Weight-Läckert och näringsmässigt korrekt foder för din äldre hunds goda hälsa!Hundmat för seniorhundarMed färskt kött från kycklingBerikat med hälsofrämjande ingredienserSpannmålsfritt 
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (11,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (11,4 kg)
  Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed- Anpassat foder för små hundar gjort på färsk fisk!Carnilove är ett företag som tillverkar alla sina foder med en hög andel färskt kött som bas i recepten. Fodren är spannmålsfria och sammansatta för olika typer av hundars olika behov. Carnilove True Fresh Adult Small Breed är ett läckert torrfoder för små hundar, med små foderbitar för att bättre passa mindre munnar.True Fresh Fish-100% naturliga ingredienser med utmärkt smältbarhet och smaklighetDetta foder innehåller pumpa, ärtor, torkade äpplen och röda linser som tillför rikligt med fibrer och mineraler. Man har även berikat fodret med flera hälsofrämjande ingredienser, däribland:Laxolja-Rikt på nyttiga fettsyror som gör gott för hud och päls, men även för immunförsvaretÄggskal som bidrar till normal mineralisering av skelettetSpirulina, en alg med många goda egenskaper och som ger immunförsvaret en boostCarnilove är ett näringsrikt hundfoder med läcker smak och hög andel animaliskt protein!Hundmat anpassat för små hundraserSpannmålsfrittInnehåller färsk fiskBerikat med hälsofrämjande ingredienser 
 • Carnilove Puppy True Fresh Turkey (1,4 kg)

  Carnilove Puppy True Fresh Turkey (1,4 kg)
  Carnilove Puppy True Fresh Turkey-Ger din valp en utmärkt start på livet!Carnilove tillverkar hundfoder med färska råvaror från i huvudsak lokala gårdar. Recepten är noga uträknade för att passa din hunds näringsmässiga behov beroende på vilket stadie i livet den är på. Carniloves valpfoder ”True Fresh” innehåller färskt kalkonkött som bas och är helt spannmålsfritt!True Fresh Turkey-Valpfoder med all näring din valp behöver!Carnilove Puppy True Fresh har utöver sitt höga köttinnehåll även tillsatt flera ingredienser som gör gott i en valpkropp.Spirulina-En alg som är rik på mineraler och aminosyror. Spirulina gör allmänt gott för immunförsvaret och kan även stödja ämnesomsättningen.Röda linser, ärtor och kikärtor-Tillför rikligt med fibrer och mineraler.Blåbär och rosmarin- Är rika på  antioxidanter och stödjer normal celltillväxtCarnilove True Fresh smakar gott och ger valpen en läcker och näringsriktig start på livet!Hundfoder för valparMed färskt kalkonköttHelt spannmålsfrittMed spirulina, blåbär, rosmarin och röda linser
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (4 kg)
  Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed- Anpassat foder för små hundar gjort på färsk fisk!Carnilove är ett företag som tillverkar alla sina foder med en hög andel färskt kött som bas i recepten. Fodren är spannmålsfria och sammansatta för olika typer av hundars olika behov. Carnilove True Fresh Adult Small Breed är ett läckert torrfoder för små hundar, med små foderbitar för att bättre passa mindre munnar.True Fresh Fish-100% naturliga ingredienser med utmärkt smältbarhet och smaklighetDetta foder innehåller pumpa, ärtor, torkade äpplen och röda linser som tillför rikligt med fibrer och mineraler. Man har även berikat fodret med flera hälsofrämjande ingredienser, däribland:Laxolja-Rikt på nyttiga fettsyror som gör gott för hud och päls, men även för immunförsvaretÄggskal som bidrar till normal mineralisering av skelettetSpirulina, en alg med många goda egenskaper och som ger immunförsvaret en boostCarnilove är ett näringsrikt hundfoder med läcker smak och hög andel animaliskt protein!Hundmat anpassat för små hundraserSpannmålsfrittInnehåller färsk fiskBerikat med hälsofrämjande ingredienser 
 • Carnilove Puppy True Fresh Turkey (4 kg)

  Carnilove Puppy True Fresh Turkey (4 kg)
  Carnilove Puppy True Fresh Turkey-Ger din valp en utmärkt start på livet!Carnilove tillverkar hundfoder med färska råvaror från i huvudsak lokala gårdar. Recepten är noga uträknade för att passa din hunds näringsmässiga behov beroende på vilket stadie i livet den är på. Carniloves valpfoder ”True Fresh” innehåller färskt kalkonkött som bas och är helt spannmålsfritt!True Fresh Turkey-Valpfoder med all näring din valp behöver!Carnilove Puppy True Fresh har utöver sitt höga köttinnehåll även tillsatt flera ingredienser som gör gott i en valpkropp.Spirulina-En alg som är rik på mineraler och aminosyror. Spirulina gör allmänt gott för immunförsvaret och kan även stödja ämnesomsättningen.Röda linser, ärtor och kikärtor-Tillför rikligt med fibrer och mineraler.Blåbär och rosmarin- Är rika på  antioxidanter och stödjer normal celltillväxtCarnilove True Fresh smakar gott och ger valpen en läcker och näringsriktig start på livet!Hundfoder för valparMed färskt kalkonköttHelt spannmålsfrittMed spirulina, blåbär, rosmarin och röda linser
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (1,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Small Breed Fish (1,4 kg)
  Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed- Anpassat foder för små hundar gjort på färsk fisk!Carnilove är ett företag som tillverkar alla sina foder med en hög andel färskt kött som bas i recepten. Fodren är spannmålsfria och sammansatta för olika typer av hundars olika behov. Carnilove True Fresh Adult Small Breed är ett läckert torrfoder för små hundar, med små foderbitar för att bättre passa mindre munnar.True Fresh Fish-100% naturliga ingredienser med utmärkt smältbarhet och smaklighetDetta foder innehåller pumpa, ärtor, torkade äpplen och röda linser som tillför rikligt med fibrer och mineraler. Man har även berikat fodret med flera hälsofrämjande ingredienser, däribland:Laxolja-Rikt på nyttiga fettsyror som gör gott för hud och päls, men även för immunförsvaretÄggskal som bidrar till normal mineralisering av skelettetSpirulina, en alg med många goda egenskaper och som ger immunförsvaret en boostCarnilove är ett näringsrikt hundfoder med läcker smak och hög andel animaliskt protein!Hundmat anpassat för små hundraserSpannmålsfrittInnehåller färsk fiskBerikat med hälsofrämjande ingredienser 
 • Carnilove Puppy True Fresh Turkey (11,4 kg)

  Carnilove Puppy True Fresh Turkey (11,4 kg)
  Carnilove Puppy True Fresh Turkey-Ger din valp en utmärkt start på livet!Carnilove tillverkar hundfoder med färska råvaror från i huvudsak lokala gårdar. Recepten är noga uträknade för att passa din hunds näringsmässiga behov beroende på vilket stadie i livet den är på. Carniloves valpfoder ”True Fresh” innehåller färskt kalkonkött som bas och är helt spannmålsfritt!True Fresh Turkey-Valpfoder med all näring din valp behöver!Carnilove Puppy True Fresh har utöver sitt höga köttinnehåll även tillsatt flera ingredienser som gör gott i en valpkropp.Spirulina-En alg som är rik på mineraler och aminosyror. Spirulina gör allmänt gott för immunförsvaret och kan även stödja ämnesomsättningen.Röda linser, ärtor och kikärtor-Tillför rikligt med fibrer och mineraler.Blåbär och rosmarin- Är rika på  antioxidanter och stödjer normal celltillväxtCarnilove True Fresh smakar gott och ger valpen en läcker och näringsriktig start på livet!Hundfoder för valparMed färskt kalkonköttHelt spannmålsfrittMed spirulina, blåbär, rosmarin och röda linser
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (1,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Fish (1,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh FishDetta torrfodret är både spannmålsfritt och potatisfritt, och baserat på färsk fisk! Fodret är lättsmält och passar för vuxna hundar av alla raser. Fodret är lämpligt för hundar med en normal aktivitetsnivå.Carnilove Dog Adult True Fresh Fish innehåller 60% färsk fisk. Fisken i fodret kommer ifrån Nordsjön, från hållbara fiskerier.Till detta fodret har man valt att tillsätta kikärtor som bidrar med både växtprotein och mineraler som är bra för hundens ämnesomsättning. Torrfodret innehåller också äpplen som är rika på fibrer och främjar en hälsosam matsmältning.Utöver detta så är Carnilove Dog Adult True Fresh Fish berikat med cikoria som innehåller inulin - en kostfiber, samt tranbär och ingefära som bidrar till den goda smaken samtidigt som de tillför aktioxidanter.
 • Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (1,4 kg)

  Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey (1,4 kg)
  Carnilove Dog Adult True Fresh TurkeyDetta hundfodret är framtaget för att passa vuxna hundar av alla raser och storlekar. Fodret har en hög kötthalt och är fritt från både spannmål och potatis.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey har en kötthalt på 60%, och det är tillverkat av färskt kalkonkött från lokala gårdar. Köttet som använts i fodret är godkänt för humankonsumtion.Till detta torrfoder har man valt att tillsätta röda linser som är rika på fibrer och mineraler. Fodret innehåller också Omega-3, och även spirulina som är rikt på både mineraler och viktiga aminosyror.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey innehåller blåbär och timjan som självklart bidrar till den goda smaken, men som också tillför antioxidanter.Carnilove Dog Adult True Fresh Turkey är lättsmält och passar för vuxna hundar med en normal aktivitetsnivå.
 • Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken (1,4 kg)

  Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken (1,4 kg)
  Carnilove Dog Senior & Healthy Weight True Fresh Chicken-Hundmat för seniora hundar med färsk kyckling och fibrer från äpple!Carnilove har tagit fram detta hundfoder för den äldre hunden som behöver näring för att bibehålla god muskulatur, samtidigt som att fetthalten är något lägre för den äldre hundens ofta förändrade ämnesomsättning. Köttet i denna hundmat är godkänd för humankonsumtion, självklart ska din hund ha det allra bästa!Carnilove Dog Senior-Hundfoder berikat med ingredienser med hälsofrämjande egenskaper!Detta foder är spannmålsfritt och innehåller istället fibrer från ärtor, pumpa och torkade äpplen! Man har även tillsatt flera hälsofrämjande ingredienser, däribland:Ingefära-Stödjer ett friskt immunförsvarHavtorn och timjan-Kan tack vare sin höga halt anitoxidanter skydda cellerna från effekterna av åldrandeGrönläppas Mussla och glucosamin-Kan främja hundens ledhälsaCarnilove Dog Senior & Healty Weight-Läckert och näringsmässigt korrekt foder för din äldre hunds goda hälsa!Hundmat för seniorhundarMed färskt kött från kycklingBerikat med hälsofrämjande ingredienserSpannmålsfritt 
 • Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Hundar av stora raser har sina helt egna näringsbehov och Carnilove True Fresh Large Breed torrfoder med anka är specialiserat på just dessa: Det tillagas med mycket färskt ankkött och hjälper din stora fyrbenta vän att bibehålla sin imponerande muskelmassa. Kikärtorna i Carnilove True Fresh Large Breed med anka är en utmärkt källa till fytoproteiner och många viktiga mineraler. Pumpa är särskilt fiberrik och kan bidra till en optimal matsmältning. Tack vare det holistiska receptet utan spannmål och potatis behöver du inte heller oroa dig för smältbarheten! Carnilove True Fresh Duck Large Breed med anka i korthet: Högkvalitativt helfoder för vuxna hundar av stor ras Särskilt hög kvalitet: uteslutande färskt kött av livsmedelskvalitet, inget köttmjöl 60 % färskt ankkött: för en perfekt proteinförsörjning för att bibehålla muskelmassan, god smak Väl tolererat: utan spannmål och potatis Timjan: ger naturliga antioxidanter Kikärtor: naturlig källa till växtprotein och mineraler Pumpa: rik på fibrer, kan främja matsmältningen Mycket lättsmält: näringsämnena tas lätt upp av kroppen Äggskal: naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Med grönläppad mussla Noggrant utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Är din hund en av de mindre raserna med stor aptit? Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk torrfoder har utvecklats för vuxna hundar av små raser och består huvudsakligen av den bästa, färska fisken, vilket garanterar en himmelsk smak! De växtbaserade tillskotten i form av kikärtor och linser är naturliga källor till växtbaserade proteiner och mineraler. Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed innehåller också pumpa och äpple, som inte bara avrundar smaken utan också ger viktiga fibrer som kan underlätta matsmältningen för din hund. Äggskalen tillför också viktigt kalcium till fodret, vilket behövs för att bibehålla normala ben och tänder. För bästa möjliga smältbarhet är denna utsökta måltid helt fri från spannmål och potatis! Carnilove True Fresh Adult Small Breed med fisk i korthet Välsmakande helfoder för vuxna hundar av små raser Hög andel färsk fisk: för en fantastisk proteinförsörjning, rik på nyttiga B-vitaminer, ojämförligt god smak Lättsmält: utan spannmål och potatis Kikärtor linser: naturlig källa till växtprotein och mineraler Fiberrikt: med pumpa äpple Äggskal: kalciumkälla som behövs för att bibehålla normal benstomme Vitamin C E: kan stödja kroppens eget försvar Rosmarin och linfrö: tillför många mikronäringsämnen Med grönläppad mussla Utvalda råvaror: helst från lokala källor
 • Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Om du letar efter ett torrfoder för din valp eller unghund som innehåller färskt kött som huvudingrediens är Carnilove True Fresh Turkey Puppy med kalkon perfekt: Det består av färskt kalkonkött, vilket ger din lilla fyrbenta vän ett proteinprogram i en klass för sig. De speciella ingredienserna andmat och laxolja är naturligt rika på omega-3-fettsyror, som kan bidra till en normal utveckling av synen och det centrala nervsystemet. Spirulina-alger ger också din hund många fördelar: de är fulla av mineraler och aminosyror. Blåbär och rosmarin innehåller antioxidanter och ger Carnilove True Fresh Turkey för valpar en aromatisk smak. Tack vare den noggrant genomtänkta sammansättningen utan spannmål och potatis är denna fantastiska måltid extremt lättsmält! Carnilove True Fresh Turkey för valpar i korthet Fantastiskt helfoder för valpar och unghundar av alla raser Särskilt hög kvalitet: uteslutande färskt kött i livsmedelskvalitet, inget köttmjöl Med mycket färskt kalkonkött: för en optimal proteinförsörjning och för att stödja mogna muskler, utmärkt smak Mycket väl tolererat: utan spannmål och potatis Särskilda ingredienser andmat laxolja: ger viktiga omega-3-fettsyror, stödjer normal utveckling av syn och centrala nervsystemet Spirulina-alger: rika på mineraler och aminosyror Blåbär rosmarin: tillför värdefulla antioxidanter Röda linser: utmärkt källa till mineraler och fibrer, kan bidra till optimal matsmältning Utvalda råvaror: köttet kommer företrädesvis från gårdar och lokala källor
 • Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg

  Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk - Ekonomipack: 2 x 11,4 kg
  Färsk fisk är en riktig delikatess! Carnilove True Fish Adult för hundar tillagas med en stor andel färsk fisk och förser din fyrbenta vän med högkvalitativa proteiner som ger musklerna den energi de behöver för ett aktivt liv! Grönsakssidan i form av kikärter ger ett bra proteintillskott och innehåller också massor av viktiga mineraler! Carnilove True Fresh Fish Adult innehåller också lite frukt, eftersom den också är berikad med en portion äpple, som innehåller en extraordinär mängd matsmältningsfibrer! För övrigt är ingredienserna i denna läckra måltid utvalda med särskild omsorg och den är helt fri från spannmål och potatis - för utmärkt smältbarhet! Carnilove True Fresh Fish Adult med fisk i korthet: Läckert helfoder för vuxna hundar av alla raser Med massor av färsk fisk: Nordsjö- och sötvattensfisk, för en utmärkt proteinförsörjning till musklerna, förstklassig smak Kikärtor: en naturlig källa till vegetabiliska proteiner och mineraler God smältbarhet: utan spannmål och potatis Äpple: perfekt källa till nyttiga fibrer som underlättar matsmältningen Äggskal: en naturlig källa till kalcium, som behövs för att bibehålla normal benstomme Andra växtbaserade kosttillskott: innehåller ingefärsrot, tranbär och cikoria Utvalda ingredienser: utan animaliskt mjöl
 • Carnilove Raw Freeze-dried Duck with Red Fruit Hundgodis - 40 g

  Carnilove Raw Freeze-dried Duck with Red Fruit Hundgodis - 40 g
  Carnilove Raw Freeze-dried Duck with Red Fruit Hundgodis - 40 g Frystorkat hundgodis från Carnilove med smak av anka och 5 olika sorters bär. Den varsamma bearbetningen bevarar köttets ursprungliga smak. Godiset kan användas som en oemotståndlig belö
 • Carnilove Raw freeze-dried Rabbit with Pumpkin Hundgodis - 40 g

  Carnilove Raw freeze-dried Rabbit with Pumpkin Hundgodis - 40 g
  Carnilove Raw Freeze-dried Duck with Red Fruit Hundgodis - 40 g Frystorkat hundgodis från Carnilove med smak av kaninkött och pumpa. Den varsamma bearbetningen bevarar köttets ursprungliga smak. Godiset kan användas som en oemotståndlig belöning när
 • Carnilove Meat Jerky Chicken with Pheasant Bar Hundgodis - 100 g

  Carnilove Meat Jerky Chicken with Pheasant Bar Hundgodis - 100 g
  Carnilove Meat Jerky Chicken with Pheasant Bar Hundgodis - 100 gGodbitar av torkat kött - proteinstång med kyckling och fasan.  90 % köttOemotståndlig smakEndast naturliga antioxidanterUtan spannmål – Utan färgämnen – Utan socker – Utan GMO – Tillver
 • Carnilove Fresh Adult med karp & öring - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Carnilove Fresh Adult med karp & öring - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Hos hundar tyder en frisk hud och glänsande päls på att de får en balanserad kost. Carnilove Fresh Adult med karp öring har ännu mer att erbjuda din hund. Det innehåller utsökt laxolja, rik på viktiga omega-3- och omega-6-fettsyror, och högkvalitativa proteiner ur färsk karp, lax och öring, som ger energi och hjälper till att bevara muskelmassan. Carnilove Fresh Adult Carp Trout innehåller ett komplex av färgglada frukter och grönsaker (inklusive pumpa, morot och havtorn) som är en extra källa till värdefulla vitaminer och viktiga spårämnen. Detta torrfoder är berikat med noggrant utvalda, läckra örter och rötter, såsom timjan och ingefära. Dessutom främjar naturliga prebiotika - MOS och FOS - från cikoriarot och bryggerijäst hälsan hos din hunds tarmflora. Slutligen stimulerar linfrö och psyllium matsmältningen. Carnilove Fresh Adult med karp öring i korthet Välsmakande torrfoder för vuxna hundar Rikt på färsk fisk: karp, lax och öring Med kycklinglever: särskilt rikt på näringsämnen Ett brett utbud av färgglada frukter och grönsaker: pumpa, kikärtor, äpple, morot, tranbär, blåbär och havtorn Aptitretande blandning av örter och rötter: timjan, rosmarin, oregano, ingefära och salvia Helfoder: innehåller många viktiga ämnen som vitamin D3, vitamin E och järn Med glukosamin och kondroitin Laxolja: en mycket bra källa till omega-3- och omega-6 fettsyror, vilka är bra för huden och pälsen Linfrö och psyllium: för att stödja matsmältningen Cikoriarot och öljäst: utmärkta källor till mannanoligosackarider och fruktooligosackarider och prebiotiska fibrer för att stödja en balanserad tarmflora Med noggrant utvalda naturliga ingredienser: Yucca schidigera och sjögräs Fritt från spannmål och potatis: mycket lättsmält
 • Carnilove Freeze-Dried Raw Snacks Venison & Turkey Hundgodis - 60 g

  Carnilove Freeze-Dried Raw Snacks Venison & Turkey Hundgodis - 60 g
  Carnilove Freeze-Dried Raw Snacks Venison & Turkey Hundgodis - 60 g En ny dimension av godsaker som ingen hund kan motstå! Raw freeze dried – 94-96% färskt köttNaturliga ingredienserInga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, eller tillsatt sa
 • Freeze-Dried Raw Snacks Lamb Frystorkat Hundgodis - 60 g

  Freeze-Dried Raw Snacks Lamb Frystorkat Hundgodis - 60 g
  Freeze-Dried Raw Snacks Lamb erbjuder en ny dimension av godsaker som ingen hund kan motstå! Dessa frystorkade råa godsaker består av 94 - 96% färskt kött och är noggrant utformade för att ge din hund en naturlig och hälsosam godbit. Med sin höga köttandel och naturliga ingredienser är dessa snacks ett perfekt komplement till din hunds kost. Produkten innehåller inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen eller tillsatt salt vilket gör den till ett rent och näringsrikt val för din fyrbenta vän. Tillverkad i EU med de högsta kvalitetsstandarderna gör att du kan vara säker på att du ger din hund det bästa. Hög köttandel (94-96%). Naturliga ingredienser. Inga konserveringsmedel. Färska strimlor av lamm 96% Lignocellulosa 2% Ärtmjöl   Näringsinnehåll Procent Råprotein 42,0% Råfett 35,0% Vattenhalt 4,0% Råaska 10,0% Växttråd 2,5% Kalcium 3,0% Fosfor 2,0% Natrium 1,0%
 • Freeze Dried Raw Snacks Venison & Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g

  Freeze Dried Raw Snacks Venison & Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g
  Produkten erbjuder en aptitretande smak av kalkon och hjortkött som din hund kommer att älska. Den höga köttinnehållet säkerställer en god proteinkälla som bidrar till hundens muskelutveckling och allmänna hälsa. Produkten är helt fri från spannmål, färgämnen, socker och GMO vilket gör den till ett utmärkt val för hundägare som vill ge sina husdjur naturliga och hälsosamma godsaker. Tillverkad inom EU enligt strikta kvalitetsstandarder gör att detta är ett säkert godis att ge. Dessutom är godiset berikat med naturliga antioxidanter som rosmarinextrakt och tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor vilket bidrar till att stödja hundens immunsystem och övergripande välbefinnande. Den mjuka och smidiga konsistensen gör att det lätt kan brytas ner i mindre bitar, vilket är perfekt för träning eller som en daglig belöning. Hög köttinnehåll. Naturliga antioxidanter. Spannmålsfritt. Färska strimlor av kalkonkött 68% Färska strimlor av vilt 26% Lignocellulosa 2% Ärtmjöl 0,5% Natriumklorid   Näringsinnehåll Procent Råprotein 40,0% Råfett 36,0% Vattenhalt 4,0% Råaska 10,0% Växttråd 2,5%
 • Freeze Dried Raw Snacks Salmon & Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g

  Freeze Dried Raw Snacks Salmon & Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g
  Carnilove Frystorkat hundgodis med lax & kalkon har en oemotståndlig smak för din hund att njuta av! Hundgodiset är tillagat på helt naturliga ingredienser och 94% färskt kött. Råvarorna innehåller allt ett gott och naturligt hundgodis behöver ha och är därför helt utan konserveringsämnen, smakämnen, färgämnen eller tillsatt salt. Utöver detta är hundgodiset spannmålsfritt och passar alla raser i alla åldrar. Hundgodiset med den härliga smaken av lax och kalkon fungerar utmärkt som träningsgodis med brytbara bitar.  Hög köttinnehåll. Naturliga antioxidanter. Spannmålsfritt. Färska strimlor av kalkonkött 68% Färsla strimlor av laxkött 26% Lignocellulosa 2% Ärtmjöl   Ascophyllum nodosum 1% inaktiverade bakterier och delar därav   Näringsinnehåll Procent Råprotein 42% Råfett 35% Vattenhalt 4% Råaska 10% Växttråd 2,5% Kalcium 3% Fosfor 2% Natrium 1%
 • Freeze Dried Raw Snacks Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g

  Freeze Dried Raw Snacks Turkey Frystorkat Hundgodis - 60 g
  Carnilove frystorkat hundgodis med Kalkon är smakrika, brytbara bitar som den hund väntar på att få smaka! Receptet utgår från hundens naturliga diet och innehåller därför 96% färskt kött. Godbitarna är tillagade på endast naturliga ingredienser och är fri från smakämnen, konserveringsmedel och utan tillsatt salt. Kalkon är ett nyttigt och smakfullt animaliskt protein och älskas av de flesta hundar. Receptet är spannmålsfritt och råvarorna är noga utvalda. Tack vare att godisarna är lätta att dela passar dem alla hundraser.   Hög köttinnehåll. Naturliga antioxidanter. Spannmålsfritt. Färska strimlor av kalkonkött 96% Lignocellulosa 2% Ärtmjöl   Näringsinnehåll Procent Råprotein 42% Råfett 35% Vattenhalt 4% Råaska 10% Växttråd 2,5% Kalcium 3% Fosfor 2% Natrium 1%