Expanderkoppel

Ett elastiskt expanderkoppel är skonsamt för både dig och hunden. Häftiga ryck blir mjukare innan det når till stumma koppeldelen. Olika expanderkoppel kan ha olika lång elastisk del som motsvarar en viss andel av hundkopplets totala längd.

Populärt inom expanderkoppel

 • Expanderkoppel 20mm - Svart / 1 meter

  Expanderkoppel 20mm - Svart / 1 meter
  Detta koppel har en inbyggd expander som minskar kraftiga ryck och avlastar rygg och axlar. Med en bredd på 20 mm passar detta koppel för mindre till mellanstora hundar. Fungerar exemplariskt för den traditionella löpturen. Expandern sitter högst upp framför hantaget vilket gör det enkelt att nå den stumma delen av kopplet. Detta är extra viktigt vid exempelvis möten av andra hundar.   Kopplet leveraras i fyra olika längder: 1 meter, 2 meter, 3 meter och 4 meter. Alla koppel kan expandera med 25 cm.    Expander lindrar kraftiga ryck och avlastar rygg och axlar.   Expanderns placering gör det enkelt att nå den stumma delan av kopplet vid behov av kontroll.
 • Expanderkoppel 25mm - Svart / 1 meter

  Expanderkoppel 25mm - Svart / 1 meter
  Detta koppel har en inbyggd expander som minskar kraftiga ryck och avlastar rygg och axlar. Expandern sitter högst upp framför hantaget vilket gör det enkelt att nå den stumma delen av kopplet. Detta är extra viktigt vid exempelvis möten av andra hundar. Kopplet levereras i fyra olika längder: 1 meter, 2 meter, 3 meter, eller 4 meter. Alla koppel kan expandera med 25 cm. Expander lindrar kraftiga ryck och avlastar rygg och axlar.    Expanderns placering gör det enkelt att nå den stumma delan av kopplet vid behov av kontroll.
 • Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 1,8m x 20mm gul/bgb

  Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 1,8m x 20mm gul/bgb
  Från Baggen kommer detta expanderkoppel med en inbyggd expander för att dämpa eventuella ryck från hunden. Dessutom har kopplet en invävd reflex som gör att ni syns bättre under promenaden, och även invävda gummitrådar som gör kopplet greppvänligt/inte glider i handen. Kopplet finns i 2 olika bredd, 20 mm och 25 mm, med 2 olika typ av hake och flera längder.   Reflexen, som lyser upp när ljus träffar den, är nedsänkt i bandet för att skyddas och hålla längre. Antiglidkopplet har rundade kanter och på 20 mm kopplet finns 6st invävda gummitrådar, på 25 mm finns 8st, som ger ett mycket bra grepp i handen, både med och utan handskar. Expandern sitter uppe vid handtaget så att du alltid kan nå den stumma delen av koppelt, vilket är viktigt vid exempelvis möte med andra hundar om det skulle behövas. En praktisk ring i öglan gör att du enkelt kan koppla ihop med ex ett bälte.   20 mm kopplet är svart och finns i 3 olika längder, 180, 220 och 280cm och 25 mm kopplet är svart och finns i 4 olika längder, 180, 220, 280 och 350cm och har antingen en grå eller neongul dekorrand i mitten (obs! bilderna visar bara färg och hake på en modell så du får en uppfattning hur de ser ut, beställ enligt modell i lista så kommer rätt färg skickas). Reflextrådar i ytterkanten och mörkgråa invävda gummitrådar. Det finns 2 olika hakar på detta koppel. En liten modell av BGB-hake (eller liknande) eller en svart Twistlock-hake. Twistlocken kräver dubbelkommando för att öppna och är mycket säker, är väldigt lätt och smidig och väger endast 25 gram. Reflex/Antiglidkoppel i 2 olika bredder och flera olika längder Inbyggd expander som dämpar ryck Gummitrådar för bättre grepp