Earth Rated bajspåsar

Populärt inom Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Bajspåsar 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 st
 • Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack
 • Earth Rated Bajspåsehållare

  Earth Rated Bajspåsehållare
  Earth Rated Bajspåsehållare
 • Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av miljövänliga bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån essentiella oljor.Earth Rated Bajspåsar med Lavendeldoft 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder påsarna inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag. 

Fler tips på Earth Rated bajspåsar

 • Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack

  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack
  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack. Passar till Earth Rated Bajspåsehållare art. LUP5076.Påsens storlek 22,8 x 33 cm15 påsar per rulle120 påsar i förpackningen
 • Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft

  Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft
  Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med LavendeldoftHär har vi en praktisk hållare för Earth Rateds miljövänliga bajspåsar! Hållaren fästs direkt på kopplet, och när rullen är slut så är det enkelt att fylla på med en ny! På baksidan av hållaren så finns en krok där man kan fästa en använd bajspåse. Earth Rated Bajspåsehållare Bajspåsar med Lavendeldoft innehåller en rulle med 15 st nedbrytningsbara påsar med fräsch doft av lavendel. Påsarna har inga handtag.Earth Rated erbjuder flera olika storpack som du kan använda för att fylla på din hållare!Påsarnas mått:23 x 33 cm
 • Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av miljövänliga bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar per rulle - totalt 120 påsar alltså!Påsarna har en fräsch doft av lavendel, och doften kommer ifrån essentiella oljor.Earth Rated Refill Bajspåsar med Lavendeldoft 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder dem inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st

  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st
  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st. Påsarna är nedbrytningsbara och det rekommenderas att man använder påsarna inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig?
 • Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack

  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack
  Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-packHär har vi ett riktigt storpack av miljövänliga bajspåsar. En förpackning innehåller 8 rullar med 15 påsar på varje - totalt 120 stycken alltså!Dessa påsarna är parfymfria, men det finns även en motsvarande variant som doftar lavendel.Earth Rated Refill Bajspåsar 8x15-pack passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder dem inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack Lavendel

  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack Lavendel
  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar Refills 8-pack Lavendel. Passar till Earth Rated Bajspåsehållare art. LUP5076.Påsens storlek 22,8 x 33 cm15 påsar per rulle120 påsar i förpackningen
 • Earth Rated Bajspåsehållare inkl 1 rulle

  Earth Rated Bajspåsehållare inkl 1 rulle
  Earth Rated bajspåshållare inklusive 1 rulle med oparfymerade påsar. Perfekt för promenader och löprundor med din hund. Ställbart band för att passa att monteras på alla koppel. Smidig krok att?
 • Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st

  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st
  Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 stHär har vi en förpackning med 4 rullar bajspåsar. Varje rulle består av 15 påsar, så du får totalt 60 påsar i denna förpackningen.Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant som doftar lavendel!Earth Rated Nedbrytbara Bajspåsar 4x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder dem inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmDessa påsar har inga handtag.
 • Earth Rated Bajspåsar 21x15 st

  Earth Rated Bajspåsar 21x15 st
  Earth Rated Bajspåsar 21x15 stHär har vi ett riktigt storpack av miljövänliga bajspåsar. En förpackning innehåller 21 rullar med 15 påsar per rulle - hela 315 påsar i en förpackning helt enkelt!Dessa påsarna är doftfria, men det finns även en variant med lavendeldoft.Earth Rated Bajspåsar 21x15 st passar ihop med Earth Rated Bajspåsehållare. Påsarna är nedbrytningsbara, och det rekommenderas att man använder påsarna inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig och går att återvinna.Påsarnas mått:23 x 33 cmPåsarna har inga handtag.
 • Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st Lavendel

  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st Lavendel
  Earth Rated Miljövänliga Bajspåsar med handtag 120st. Påsarna är nedbrytningsbara och det rekommenderas att man använder påsarna inom 24 månader. Även påsarnas förpackning är miljövänlig?