Dasuquin tillskott för leder & muskler

Med glukosamin och kondroitinsulfat i Dasuquin tuggtabletter ger du hunden bättre förutsättningar för god ledhälsa. Dasuquins kosttillskott går att beställa på nätet i förpackningar med 80 tabletter för små till stora hundar.

Populärt inom Dasuquin tillskott för leder & muskler

  • Dasuquin Tuggtabletter För Ledhälsa - Små/mellan hund

    Dasuquin Tuggtabletter För Ledhälsa - Små/mellan hund
    Dasuquin® är ett unikt ledtillskott för hundar som främjar god ledhälsa och rörlighet och minskar nedbrytningen av ledbrosket. Den välsmakande tuggtabletten innehåller en kombination av ASU (avokado/sojaböna ickeförtvålningsbara) och grönt te extrakt som tillsammans med glucosamin och kondroitinsulfat ger ett omfattande gemensamt hälsostöd till hundar i alla storlekar och raser. Kommer i 2 varianter, en för små/mellanstora hundar och en för stora hundar och förpackningen innehåller 80 st tabletter. Ett kostnadseffektivt kosttillskott då det krävs en låg underhållsdos För hundar som har problem med Artros och stelhet i leder Glukosaminhydroklorid renhet >99,9% Kondroitinsulfat av lågmolekulärvikt renhet 100% Oförtvålbart extrakt av avokadokärnor/sojabönor ASU NMX1000 Vikt Mängd per dag Under 4,5 kg 0,5 tablett de första 4-6 veckorna, sen 0,5 tablett i underhåll 4,5 - 13 kg 1 tablett de första 4-6 veckorna, sen 0,5 tablett i underhåll 13 - 26 kg 2 tabletter de första 4-6 veckorna, sen 1 tablett i underhåll 26 - 54 kg 2 tabletter de första 4-6 veckorna, sen 1 tablett i underhåll Räkna med att det kan ta 4-6 veckor innan du märker nån skillnad, även om vissa hundar kan svara tidigare. Man kan minska antalet tabletter till en underhållsdos om du märker skillnad tidigare. Underhållsdosen kan även användas på lång sikt hos friska hundar för att hjälpa till med att stödja lederna. En enskild hunds behov kan variera. Om man behöver ge extra stöd till lederna kan hundar som går på underhållsdos ökas upp till den ursprungliga nivån efter behov, t ex på helger eller andra gånger när de är mer aktiva.

Vad är det för skillnad på Cosequin och Dasuquin?

Både Cosequin och Dasuquin innehåller glukosamin, MSM och chondroitin. Skillnaden mellan produkterna är att Dasuquin också innehåller ASU, en ingrediens som tros kunna motverka brosknedbrytning.

Indikationer för Dasuquin till hund

Produkten är framtagen för att kunna ges till hundar som har rörlighetsproblem, ledproblem, artros och stelhet. Det kan vara äldre hundar som börjar bli stela, hårt tränande hundar eller överviktig hund som har hög belastning på sina leder.