Boehringer Ingelheim kosttillskott för hund

Populärt inom Boehringer Ingelheim kosttillskott för hund

 • Seraquin (800 mg)

  Seraquin (800 mg)
  EgenskaperUngefär var femte hund drabbas av Artros. Artros är en sjukdom som bryter ned brosket i lederna och kan förorsaka stelhet och smärta redan i hundens medelålder. Sjukdomen är delvis ärftlig men påverkas av brist på motion, övervikt och felaktig kost.Typiska tecken på att din hund drabbats av Atros kan vara;- Nedsatt vilja att gå på promenader, gå i tappor etc- Haltar- Stelhet och besvär med att resa sigTill skillnad från hundar så haltar katter med ledbesvär sällan utan istället ändrar katten gradvis sitt levnadssätt och beteende. Detta då katter är relativt små och mycket rörliga och kan därför lättare dölja problem från rörelseapparaten.Seraquin tabletterna innehåller glukosamin och kondroitinsulfat. Dessa två ämnen förekommer och bildas normalt i kroppen och de är viktiga byggstenar vid bildandet av nytt brosk. Dessutom innehåller Seraquin också extrakt av gurkmeja (curcuminoider) vilka är kraftfulla antioxidanter som har en stark förmåga att neutralisera fria radikaler. Fria radikaler i lederna bidrar till nedbrytningen av brosk.AnvändningAtros och ledproblemFrämjar en god ledhälsa
 • Seraquin Gonex (1300 g)

  Seraquin Gonex (1300 g)
  Egenskaper Seraquin Gonex innehåller bland annat aktivt extrakt från grönläppade musslor (GLME). Musslorna odlas naturligt och bara i farvattnen omkring Nya Zeeland. Musslorna skördas när de innehåller den högsta koncentrationen av aktiva ämnen. Musslorna innehåller naturliga glukosaminoglukanar (GAG's) och fleromättade fettsyror och extraktet utvinns med en kontrollerad och skyddad framställningsprocess. Musslans mjukdelar bearbetas med en skonsam kallpressningsmetod som säkerställer att den optimala effekten av beståndsdelarna uppnås. Innehåller inte vete, gluten eller mjölkprodukter eller GMO-modifierade spannmålsprodukter. Passar även hundar med gluten och laktosintolerans
 • Viacutan Plus Kapslar (40 st)

  Viacutan Plus Kapslar (40 st)
  Egenskaper Essentiella fettsyror är näringsämnen som djuret inte kan tillverka själv och därför måste tillföras via kosten. Essentiella fettsyror behövs för att hålla hud och päls frisk och för att bygga upp nya celler. Viacutan Plus är en balanserad och koncentrerad blandning av Omega 6 och Omega 3 fettsyror som härrör från både växt-och fiskoljor. De Omega 6-fettsyror som finns i Viacutan Plus har en mycket hög halt av biologiskt aktiv gammalinolensyra (GLA), vilken är särskilt viktig för att upprätthålla en frisk hud. Viacutan Plus innehåller också olika naturliga antioxidanter som kan lindra inflammatoriska och allergiska hudreaktioner.
 • Seraquin 800 mg

  Seraquin 800 mg
  Fodertillskott för hundars leder och senor.

Fler tips på Boehringer Ingelheim kosttillskott för hund

 • Canikur Tabletter

  Canikur Tabletter
  Tuggtabletter som återställer tarmfunktionen vid akut, okomplicerad diarré.
 • Canikur Pro Pasta 30 ml

  Canikur Pro Pasta 30 ml
  Välsmakande pasta som styrker och understödjer hundens tarmbalans.
 • Seraquin 2 g

  Seraquin 2 g
  Fodertillskott för hundars leder och senor.
 • Seraquin Gonex

  Seraquin Gonex
  Seraquin Gonex är ett naturligt fodertillskott som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband hos hundar.
 • Viacutan Plus Pumpflaska

  Viacutan Plus Pumpflaska
  Viacutan Plus är specialutvecklat för hundar och katter och innehåller en optimal kombination av Omega 3 och Omega 6 essentiella fettsyror. Vid brist på dessa fettsyror blir huden torr och skorvig och djuret kliar sig.
 • Canikur Pro Pasta 60 ml

  Canikur Pro Pasta 60 ml
  Välsmakande pasta som styrker och understödjer hundens tarmbalans.
 • Canikur Pro Pasta 15 ml

  Canikur Pro Pasta 15 ml
  Välsmakande pasta som styrker och understödjer hundens tarmbalans.
 • Viacutan Plus Kapslar

  Viacutan Plus Kapslar
  Omega-3 och Omega-6 i kapselform.
ilead