Drinkwell hundmatskålar

Populärt inom Drinkwell hundmatskålar

 • Pump & Adapter till Drinkwell Original

  Pump & Adapter till Drinkwell Original
  Pump till Drinkwell Original 1,5 liter.
 • Drinkwell Fontän Mini

  Drinkwell Fontän Mini
  Många katter och hundar är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar. Drinkwell Original har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer så att de förblir lyckliga, friska och får i sig tillräckligt med vatten.Drinkwell Mini fungerar på följande sätt:Ramp som vattnet rinner ner på förhindrar stänk.Justerbart flöde.Lågvolts 12 V system.Nedsänkbar pump gör fontänen nästan ljudlös.Lock för att förhindra läckage.Utbytbart kolfilter som avlägsnar dålig smak och lukt.Vattenfontänen rymmer 1,2 liter vatten. Vi rekommenderar att man byter filter regelbundet.
 • Drinkwell Kolfilter

  Drinkwell Kolfilter
  Kolfilter till Drinkwells vattenfontäner. Passar till modellerna Mini, Original och Platinum.Förpackningen innehåller 3 stycken filter.
 • Pump till Drinkwell Platinum

  Pump till Drinkwell Platinum
  Pump till Drinkwell Platinum 5 liter

Fler tips på Drinkwell hundmatskålar

 • Kolfilter till Drinkwell Avalon

  Kolfilter till Drinkwell Avalon
  Ett 4-pack med kolfilter till Drinkwell Avalon fontän. Filtret bör bytas var tredje vecka.
 • Förfilter Drinkwell 360

  Förfilter Drinkwell 360
  I Drinkwell 360 plast finns ett förfilter som regelbundet behöver bytas för bästa vattenkvalité. Förfiltret fångar upp katthår, damm och skräp och förhindrar det från att nå pumpen. Det ger rm bättre filtrering av vattnet.Förfiltret förlänger livstiden på motorn och hjälper till att hålla vattnet rent till din katt.Levereras i en 2-pack! OBS! Passar ej till rostfri Drinkwell 360 eller till Avalon!