Pipleksaker

Saker som låter kan trigga igång lekfullhet hos de flesta hundar. Här har vi samlat pipleksaker av olika slag. Du hittar allt från pipande bollar och ben till kycklingar och andra djur med pipljud.

Populärt inom pipleksaker

 • KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade

  KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade
  KONG Hundleksak 32 cm - Säljs Osorterade Hundleksak från KONG i slitstarkt material som gör att den håller längre. Har pip och prasselljud som gör leksaken ännu mer intressant!  Leksaken finns i färgerna enligt bilderna, den säljs osorterat.  Mått:
 • Latex Ball Chicken/Cow/Pig Dog Toy Mix 9,5 cm

  Latex Ball Chicken/Cow/Pig Dog Toy Mix 9,5 cm
  Osorterade färger. Gris, Kossa eller gris, pipleksak latexboll. Hundleksaker formade som söta bondgårdsdjur för extra skoj. Duvo+ Latex Ball Chicken/Cow/Pig Mix - Dog Toy
 • Latex Laughing Ball Mix 10 cm

  Latex Laughing Ball Mix 10 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en skrattande tennisboll med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Laughing Ball Mix latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker & bollar. Hundbollar passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm

  Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm
  Roliga latexdjur med lång svans. Osorterade leksaker i varierande utförande. Spännande hundleksak att komplettera leksakslådan med. Den långa svansen ger hundleksaken ett oförutsägbart rörelsemönster.

Fler tips på pipleksaker

 • Latex Pig Long 14 cm

  Latex Pig Long 14 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksaksgris som är extra lång är roligt för hunden eller valpen. Nobby Latex Toy Long Pig with Squeaker.
 • Latex Rhino/Pig/Hippo Dog Toy Mix 1 st

  Latex Rhino/Pig/Hippo Dog Toy Mix 1 st
  Osorterade färger. Noshörning, gris eller flodhäst, pipleksak latexboll. Hundleksaker formade som söta djur för extra skoj. Duvo+ Latex Rhino/Pig/Hippo Mix - Dog Toy
 • Caterpillar Latex with Sound Mix 26 cm

  Caterpillar Latex with Sound Mix 26 cm
  Pipleksak i klara färger för hundar. Hundleksak formad som en jättelarv i latex med spännande taggar, antenner & fötter. Lockar både hundvalpar & vuxna hundar till lek. Passar bra till hundträning, i vardagsrummet & i trädgården. Trixie Caterpillar Latex.
 • Junior Rustling Rope Latex Mix 15 cm

  Junior Rustling Rope Latex Mix 15 cm
  Valpleksak - hållbar tuggleksak i latex i form av ett rep. Leksaken prasslar när valpen leker med det vilket brukar sätta ytterligare fart på busandet. Det följsamma latexmaterialet är skönt för kliande valptänder.
 • Dog Toy Real Voice Flying Duck Latex With Squeaker Green 25cm

  Dog Toy Real Voice Flying Duck Latex With Squeaker Green 25cm
  Hunter naturtrogen och flexibel latexanka med inbyggd squeaker för en oslagbar lekupplevelse. Den ultimata apportleksaken för fågelhundar samt medelstora till stora hundar. Leksaken har ett kväkande ljud för ökad leklust och -glädje! Enkel att rengöra, sköljs i varmt vatten.
 • Latex Monkey Mix 16 cm

  Latex Monkey Mix 16 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en apa med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger & två olika storlekar. Flamingo Latex Monkey latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Trixie Gummiben - Grå

  Trixie Gummiben - Grå
  Trixie Gummiben - GråLeksak från Trixie tillverkat i TPR gummi. Leksaken piper när den trycks ihop, och kan flyta!
 • Leksak Mus latex 8 cm

  Leksak Mus latex 8 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Latex Hedgehog 8 cm

  Latex Hedgehog 8 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksaksigelkott med spännande mjuka taggar är roligt för hunden eller valpen. Säljes i osorterade färger. Nobby Latex Toy Hedgehog with Squeaker.
 • Dog Toy Latex Caterpillar Mix 15 cm

  Dog Toy Latex Caterpillar Mix 15 cm
  Hundleksak - rolig leksak för hundar med pip för extra skoj! Insidan är stoppad med polyester. En perfekt leksak för busiga valpar & leksugna hundar. Flamingo Dog Toy Latex Caterpillar
 • Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm

  Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Dog Toy Foam Haspy Mix 4 cm

  Dog Toy Foam Haspy Mix 4 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Latex Chicken Long 26 cm

  Latex Chicken Long 26 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksakskyckling som är färdigplockad är roligt för hunden eller valpen. Nobby Latex Toy Long Chicken with Squeaker.
 • Junior Mini Ring Silent Latex Various Colours Mix Ø 8 cm

  Junior Mini Ring Silent Latex Various Colours Mix Ø 8 cm
  Valpleksak latex Donut från Trixie - Hundleksak för valpar utan pipljud i pastellfärger färger. Tillverkad av latex. Storlek: ø 8 cm. Trixie Junior Mini Ring Soundless Latex
 • Xmas gingerbread figure latex 11 cm Mix

  Xmas gingerbread figure latex 11 cm Mix
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • AFP - Mjuk leksak med Pip för Hund

  AFP - Mjuk leksak med Pip för Hund
  Rolig och stor leksak från AFP. Denna leksaken är tillverkad i ett mysigt fleecetyg och har ett tjockt slitstarkt rep inuti så att din hunds tugg-behov stimuleras. Men repet är inte bara bra för att stimulera hundens tandkött, det är också bra för tä
 • Crocodile Latex Green 33 cm

  Crocodile Latex Green 33 cm
  Latexkrokodil med pip till hunden - Underhållande leksakskrokodil för hundar. Latexleksaken för hundar kommer med ljud som uppmuntrar hunden att leka. Trixie Crocodile - Toy for Dogs, with Sound
 • KONG Wild Knots Björn - XS

  KONG Wild Knots Björn - XS
  Från KONG kommer dessa härliga pipleksaker i form björnar som är mjuka, gosiga på utsidan och slitstark och tålig på insidan. På insidan ligger ett knutet rep som tillfredsställer hundens behov av att tugga, leksaken piper for att locka till extra lek, bus och det är minimalt med fyllning för mindre stök. OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning, utan en av färgerna/björnarna skickas med din order.    Produkten erbjuds i följande storlekar: XS     11 x 10 x 5 cm S/M     17 x 17 x 7,5 cm M/L     26 x 24 x 10 cm XL     30 x 28 x 10 cm
 • Latex Porcupine With Filling Dog Toy Mix 10 cm

  Latex Porcupine With Filling Dog Toy Mix 10 cm
  Hundleksaker. Latexhundleksaker i form av piggsvin för timmar av kul. Duvo+ Latex Porcupine With Filling Mix - Dog Toy
 • Christmas tree latex 12 cm

  Christmas tree latex 12 cm
  Ge din fyrbenta vän den perfekta julklappen med Trixie Christmas Tree Latex 12 cm hundleksak. Leksaken är formad som en julgran med detaljerade ornament och är perfekt för att sprida julstämning i hemmet. Tillverkad av hållbar latex som är skonsam mot hundens tänder och tandkött. Passar perfekt för små till medelstora hundar, vilket gör den till en rolig och lämplig leksak för de flesta hundar. Engagera dig i lek och interaktion med din hund samtidigt som du främjar dess fysiska och mentala hälsa. Skapa minnesvärda ögonblick med din hund under julen med denna charmiga leksak. Ge din hund en julklapp den kommer att älska med Trixie Christmas Tree Latex 12 cm hundleksak!
 • Leksak Latexgris borstig m ljud 10cm

  Leksak Latexgris borstig m ljud 10cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Latex Mouse Mix 9 cm

  Latex Mouse Mix 9 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en mus med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Mouse latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • KONG Wild Knots Julbjörn - S/M

  KONG Wild Knots Julbjörn - S/M
  Från KONG kommer dessa härliga pipleksaker i form av julens favoritfigurer.Björnarna är mjuka, gosiga på utsidan och slitstark och tålig på insidan. På insidan ligger ett knutet rep som tillfredsställer hundens behov av att tugga, leksaken piper for att locka till extra lek, bus och det är minimalt med fyllning för mindre stök. OBS! Kommer i blandade figurer och du kan själv inte välja vid beställning.   Produkten erbjuds i följande storlekar: S/M     18 x 12 x 7 cm M/L     25 x 18 x 9 cm Slitstark Med pip som lockar hunden till lek Bästsäljare hos oss.
 • Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm

  Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm
  Riktigt rolig latexgris pipleksak som grymtar & nöffar när hunden leker med den istället för att pipa. Locka till lek med en hundleksak som har väldigt speciellt ljud. Passar alla åldrar på hundar & hundvalpar. Trixie Pig Latex.
 • Latex Oinking Pig Dog Toy Pink 10 cm

  Latex Oinking Pig Dog Toy Pink 10 cm
  Grymtande gris, hundleksak. Duvo+ grymtande gris är en rolig hundleksak av uppstoppad latex som efterliknar det sanna grumlande ljudet från en gris. Duvo+ Latex Oinking Pig - Dog Toy
 • Bark-a-Boo Tufflove Mammut (27 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Mammut (27 cm)
 • Latexkyckling med pipljud - 1 st

  Latexkyckling med pipljud - 1 st
  Hundar älskar den här gummikycklingen, så låt grannens katt, ekorrarna i trädgården och brevbäraren få en välförtjänt paus. Inte heller den mest ivriga jakthund kommer att kunna motstå kycklingens muntra pipljud. Skoj för din hund och ännu roligare för alla som tittar på! Latexleksaker är särskilt väl lämpade för valpar och unga hundar eftersom de fortfarande har vassa tänder och kan bita sönder och och svälja bitar av leksakerna. Eftersom latex inte blir hårt i magen och tarmarna, kan svalda bitar passera ut på naturlig väg utan bekymmer. Om hunden sväljer en liten bit av leksaken är det generellt inte något problem, men de bör ändå alltid övervakas när de leker med latexleksaker. Vi rekommenderar också starkt att skadade leksaker byts ut direkt.
 • Trixie färgglada leksaksbollar för hundar - 3 st, Ø 6 cm

  Trixie färgglada leksaksbollar för hundar - 3 st, Ø 6 cm
  De flesta hundar är ivriga jägare och älskar att apportera. De färgstarka bollarna med söta tassapplikationer är idealiska för detta. Förgyll hundens vardag med roliga apportlekar - hunden kommer att älska dem. Bollarna är av korthårig plysch och har ett retfullt ljud som snabbt fångar fyrbenta busars uppmärksamhet. Tryck på bollen så att den piper uppmuntrande, kasta den och vänta på att din kompis hämtar tillbaka den till dig! Bollarna studsar på hårda underlag. Notera: Färgen på bollarna kan ej väljas vid beställningen och kan avvika från bildens. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt husdjur under tillsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick

  ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick
  ItsyBitsy MiniSnacks DrumstickDen här lilla leksaken är sydd i mjukt plyschtyg och piper när hunden biter på den.ItsyBitsy MiniSnacks Drumstick är definitivt en unik och rolig liten leksak för din hund att leka med! Den har lockande färger och passar perfekt till de mindre hundraserna och valpar.Storlek:10 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger SeasonsClassics Latex Nötknäppare & Tomte 2-pack

  Little&Bigger SeasonsClassics Latex Nötknäppare & Tomte 2-pack
  Söt tomte och nötknäppare till julens glada lekar!Låt hundleksakerna bidra till julkänslan med denna söta duo i form av en nötknäppare och en tomte!Dessa 2 klassiska latexleksaker med pipljud blir snabbt populära och passar små till medelstora hundar.Storlek: 10x4x3 cm (per leksak)Obs! Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönderHundleksaker i latexMed pipljudPassar små till medelstora hundarStorlek:10x4x3 cm
 • Little&Bigger Latex Boll Kanin 7 cm

  Little&Bigger Latex Boll Kanin 7 cm
  Pipande hundleksak!Little&Bigger Latex Boll Kanin är en gullig leksakskanin i latex med pip-ljud. Storlek: 7cm. Liten och lätt att ta med sig överallt. Perfekt att användas när du tränar och aktiverar din hund. Kom ihåg att hålla hunden under uppsikt när den leker med leksaker.
 • Isabella Cow latex med pipljud - 1 st, L 18 cm

  Isabella Cow latex med pipljud - 1 st, L 18 cm
  En extraordinär lekkamrat: Den råmande latexkon Isabella är en originell hundleksak som är särskilt lämplig för valpar och unga hundar. Leksakskon är gjord av elastisk latex, vilket är ett slitstarkt men samtidigt mjukt och skonsamt material för tänderna. Hundleksaken är utrustad med en squeaker som skapar animerande ljud när kons kropp kläms ihop. Den högljudda Isabella är också ett roligt blickfång tack vare den detaljerade designen med ett vänligt ansikte och färgglada prickar. Kon är perfekt som en present eller julklapp. Isabella Cow latex med pipljud i överblick: Latex-hundleksak i form av en ko, med squeaker Perfekt för unga hundar och valpar Tillverkad av elastisk latex: resistent, men mjuk och skonsam för tänderna Slitstarkt material: lätt att greppa och klämma Med djurstämma: låter när kroppen pressas ihop, särskilt animerande Bara lite fyllning (vadd) Lustigt designad: en vit ko, dekorerad med små prickar Färg: vit/brun/grå/grön Material: kropp: 100 % latex fyllning: polypropen Storlek: L 18 x B 13 x H 7 cm Artikelvikt: 135 g Allmän information om latexleksaker: Särskilt ägare till unga hundar bör föredra latexleksaker, eftersom valpar fortfarande har mycket spetsiga tänder och för det mesta inte bara "biter" på en leksak, utan tuggar sönder den helt. Hunden kan då svälja bitar av leksaken. Men eftersom latex inte stelnar i magen och tarmkanalen och normalt utsöndras utan problem är det vanligtvis ofarligt att svälja en liten bit av detta material. Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm
 • Little&Bigger Wildlife Friends Valross

  Little&Bigger Wildlife Friends Valross
 • Batman - L 15,5 x B 13 x H 4 cm

  Batman - L 15,5 x B 13 x H 4 cm
  När Batman inte behöver rädda världen så har den tid för vilda äventyr med sina älskade fyrbenta lekkamrater. Din älskling kan leka och busa runt med sin nya vän av hjärtans lust. Ytterligare stimulans ger den integrerade squeakern, som piper skojigt när hunden biter i den. Den originella Batman-hundleksaken är tillverkad av mjuk polyesterplysch, vilket gör att den även fungerar som gosig vän i hundbädden. Hundleksak Batman i korthet: Hundleksak i “Batman”-design Garanterat lekglädje: perfekt att kasta, tugga på och gosa med Snygg design: Disney Batman flyger till dig som leksak Inklusive squeaker: uppmuntrar till ännu mer lek Officiellt licensierad från DC Comics: bra tillbehör för fans av DC-universum Färg: svart Motiv: Batman Material: 100 % polyester Storlek: L 15,5 x B 13 x H 4 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Karlie Fox latexleksak utan squeaker - L 19,5 x B 6,5 x H 6,5 cm

  Karlie Fox latexleksak utan squeaker - L 19,5 x B 6,5 x H 6,5 cm
  Denna söta räv från Karlie har ett spännande inre! En plastflaska är nämligen gömd i kroppen, och den prasslar spännande när din hund biter på leksaken. Tack vare den långsträckta formen är Karlie latexleksak enkel att plocka upp med munnen och bära runt. Ytan är gjord av behagligt mjuk latex. Karlie Fox latexleksak utan squeaker: Söt leksak för hundar Avlång form: lätt att greppa och bära för hunden Mjuk, strukturyta: behaglig att bära i munnen, latex är skonsamt mot tänderna Plastflaska inuti: prasslar när hunden biter på den, uppmuntrar till lek Formad som en söt räv Målade detaljer, inga små delar som kan sväljas Färg: orange/vit Material: latex/plast Mått: L 19,5 x B 6,5 x H 6,5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Pro Dog Kampleksak med pipljud Grön

  Pro Dog Kampleksak med pipljud Grön
 • Trixie Snack-Snake av TPR - ca L 42

  Trixie Snack-Snake av TPR - ca L 42
  Varning för exotiska djur i hemmet! Tror du din hund vågar närma sig denna leksak? Snack-Snake från Trixie är nämligen formad som en grön orm! Men förmodligen kommer även den mest försiktiga hund att kasta rädslan överbord när leksaksormen fylls med favoritgodiset eller smaskig leverpastej och börja undersöka den gott doftande, långa leksaken. Snack-Snake kan öppnas upp brett och är därför enkel att fylla med godis och pastej. Insidan är slät, vilket underlättar att rengöra den. På utsidan är ytan strukturerad med ett fint fjällmönster som hunden kan greppa enkelt med tänderna. Snack-ormen från Trixie är tillverkad av TPR (termoplastiskt gummi), ett elastiskt och tandvänligt material. Som pricken över i:et ökar den integrerade squeakern i huvudet hundens leklust ytterligare. Trixie Snack-Snake, TPR i överblick: Leksak som kan fyllas med godis, i form av en orm Idealisk för godis eller pastejer Av TPR: termoplastiskt gummi är särskilt snällt mot tänderna och elastiskt Squeaker i huvudet: animerar till lek och att använda nosen för att leta godis Öppning längs ormen: kan öppnas upp brett och enkelt fyllas med godis Strukturerad yta med fjällmönster på utsidan: lätt att greppa med tänderna Slät yta på insidan: enkel att rengöra Färg: grön Material: TPR Mått: ca L 42 x B 6 x H 3 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå

  AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå
  Aroma Dog's gosedjur innehåller en eterisk oljeblandning som använder specifika ämnen för att rikta in sig på de olika symtomen på åldrandeprocessen, varav förmodligen det mest anmärkningsvärda är minnet.Precis som människor kan förändringarna som kommer med ålderdomen vara försvagande och påverka vår livskvalitet. Aroma Dog's Senior Blend kan hjälpa till att minska demens som symtom som en äldre hund kan möta, depressivt humör, svårigheter att koncentrera sig eller fokusera, brist på energi och aptitlärande.RosmarinAtt sniffa rosmarin kan öka ditt minne med 75 % enligt en studie av Robert Tisserand. Det är en upplyftande olja och används för att stimulera sinne och kropp. Det kan till och med förbättra kognitiva prestationer och humör. Det har också varit känt att lindra symtom på depression och återuppliva aptiten.PepparmyntaPepparmynta hjälper genom att stimulera sinnet och lugna nerverna på samma gång. Det kommer att hjälpa till att öka energinivån med mer motivation och fokus på uppgifter.BergamottBergamott kan användas för att lindra ångest, mild depression och stressSvartpepparSvartpeppar hjälper till att reda ut förvirring och desorientering. Det är oerhört hjälpsamt med fokus och motivation. Ett bra exempel på detta skulle vara när en hund föredrar att sova snarare än att utforska en ny doft.Ylang YlangYlang Ylang lindrar depression och balanserar ångest och energi med avslappning. Stimulerar en hälsosam aptit.
 • Trixie BE NORDIC valrossen Til - 1 st (ca 28 cm)

  Trixie BE NORDIC valrossen Til - 1 st (ca 28 cm)
  Vem är det som kommer simmandes från fjärran norr? Det är valrossen Til från Trixie BE NORDIC, en gullig hundleksak som din fyrbenta vän kan gosa och busa runt med. Den söta designen med fenor, broderat ansikte, skägg och stöttänder är så söt och tar med din älskling till Nordpolens bitande kyla när den leker med den. Trixie BE NORDIC hundleksak Walross Til avger tack vare squeakern och den prasslande folien spännande ljud som uppmuntrar till ännu mer lekglädje. Även bra att veta för hundägare: Genom att köpa Walross Til stöder man utvalda havsskyddsprojekt som bidrar till natur- och artskydd. Trixie BE NORDIC hundleksak Walross Til i korthet: Fluffig leksaksvalros för hundar Söt design: med fenor, broderat ansikte, skägg och stöttänder Med squeaker: för pipljud när man trycker ihop Prasslande folie i fenorna: skapar spännande prasselljud, uppmuntrar till ännu mer lekglädje För att gosa och busa runt omkring Ur produktserien BE NORDIC, köp stöder utvalda havsskyddsprojekt Färg: grå Material: polyester Storlek: ca L 28 x B 22 x H 9 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Little&Bigger Latex Sittande Höna

  Little&Bigger Latex Sittande Höna
  EgenskaperHöna i latex som är 19 cm stor med pipljud. Leksaken passar perfekt för att ta med sig på inomhus lekar såsom utelek.
 • Karlie Dino latexleksak - L 21 x B 6 x H 15 cm

  Karlie Dino latexleksak - L 21 x B 6 x H 15 cm
  Denna kompis, som kommer direkt från urtiden, kommer att glädja din hund med mycket skoj och bus. Latexleksaken Dino från Karlie är gjord av ett behagligt mjukt material men är samtidigt robust och formstabil. Det gör den söta dinosaurien perfekt att kasta och apportera. En rolig squeaker uppmuntrar hunden lite extra att leka. Karlie Dino latexleksak i överblick: Söt leksak för hundar Perfekt att kasta och hämta Squeaker inuti: stimulerar hunden att leka Fyllning av polyesterfleece: leksaken är dimensionsstabil Mjuk yta: lätt att greppa, bekväm att bära i munnen, material som är skonsamt för tänderna Robust: för långvarigt lekskoj Söt dinosaurie med en lång hals Målade ögon, utan några smådelar som kan sväljas Färg: grön Material: latex/polyesterfleece Mått: L 21 x B 6 x H 15 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • KONG Woozles Alien Lila

  KONG Woozles Alien Lila
 • Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)

  Little&Bigger Soccer Latex Hantel (Rosa)
 • TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm

  TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm
  Den här vänliga elefanten är full av överraskningar: Med två squeakers i huvudet och magen samt olika ytstrukturer stimulerar den din fyrbenta väns lekinstinkt och erbjuder en omväxlande tuggupplevelse. Dessutom är TIAKI hundleksak i plysch Ecophant också hållbar, eftersom den är till 100 % tillverkad av återvunna plastflaskor. Den kärleksfulla designen på Ecophant kompletteras av en lång hals som är lindad med jute och därmed perfekt att tugga loss på rejält. Så blir det roliga gosedjuret definitivt en trogen och långvarig lekkamrat för din älskling! TIAKI Ecophant Plush hundleksak i överblick: Gullig plyschleksak för hundar Av återvunnet material: tillverkad till 100 % av gamla plastflaskor, bidrar till att skydda miljön Squeaker i huvudet och magen: väcker lekinstinkten, även lämplig för hushåll med flera hundar Med juterep: lindat runt halsen, perfekt att tugga på och tar bort tandbeläggning Olika material: estetiska och haptiska höjdpunkter Inga smådelar som kan sväljas tack vare broderade ögon Att gosa med och älska tack vare mjuk och härlig yta och vaddering Färg: beige Material: 90 % polyester, 10 % jute Mått: L 31 x B 17 x H 13 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Litle&Bigger Latex Alligator 21 cm

  Litle&Bigger Latex Alligator 21 cm
 • Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Gul

  Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Gul
   EgenskaperÄr en leksak av latex som är 18 cm och ger ifrån sig ett pipljud när man trycker på den gulakycklingen. Är en bra leksak för en lekmotiverad hund. 
 • Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)

  Bark-a-Boo Tufflove Koala (20 cm)