Doglove hundprodukter

 • Doglove Mouse hundleksak - L 30 x B 20 x H 14 cm

  Doglove Mouse hundleksak - L 30 x B 20 x H 14 cm
  Tror du att möss bara är små och trista? Inte den här i alla fall! Plyschmusen från Doglove tar sig an även stora hundar och står för massor med action och lekglädje. Hundleksaken mus från Doglove har en spännande blandning av material och en gullig, detaljrik design. Plyschdjuret består av mjuka tyger och är försett med en ögla av fast rep. I den kan hunden dra och slita så mycket den vill. Hundleksaken Mouse från Doglove är dessutom försedd med en squeaker som stimulerar extra till lek. Doglove Mouse hundleksak i korthet: Rolig leksaksmus för medelstora hundar Ögla att dra i: med fast rep, perfekt för att slita och dra i Rolig design: gullig plyschmus med detaljerad design Med squeaker: uppmuntrar ännu mer till lek Mer omväxling i leken: ger många aktivitetsmöjligheter, perfekt att kasta, dra i, apportera, tugga på och gosa med Bra materialmix: spännande kombination av mjukt tyg och robust rep Testat av ett oberoende laboratorium Färg: grå/svart/vit Material: polyester Mått: L 30 x B 20 x H 14 cm Artikelns vikt: ca 110 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.
 • Doglove Fox hundleksak - L 40 x B 13 x H 10 cm

  Doglove Fox hundleksak - L 40 x B 13 x H 10 cm
  En leksak, många sysselsättningsmöjligheter: hundleksaken Doglove räv ger mycket omväxling eftersom den kan användas både för att dra i och tugga på och för livliga kast- och apporteringslekar. I lugnare stunder är plyschräven också underbar att gosa och kela med tack vare den gosiga, mjuka ytan. Plyschdjuret har ett fast rep som satts fast i form av en ögla som är lätt att hålla i. Den spännande materialmixen bidrar i kombination med den integrerade squeakern till att hundleksaken Doglove räv förblir intressant för din älskling länge. Sist men inte minst har den söta räven ett detaljerat, färgglatt utseende – ett riktigt blickfång i hundkorgen. Doglove Fox hundleksak i korthet: Söt plyschräv för medelstora och stora hundar Med ögla av rep: perfekt för dragkampslekar med din fyrbenta vän Rolig design: gullig look med starka färger och många detaljer Stimulerande squeaker: uppmuntrar till aktivitet Många lekalternativ: kan användas för att kasta, dra, apportera, tugga och gosa Intressant blandning av material: gosigt, mjukt tyg i kombination med fast rep Testat av ett oberoende laboratorium Färg: röd/vit Material: polyester Mått: L 40 x B 13 x H 10 cm Artikelns vikt: ca 130 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.
 • Doglove Bird hundleksak - L 30 x B 20 x H 14 cm

  Doglove Bird hundleksak - L 30 x B 20 x H 14 cm
  Se upp, här kommer en alldeles särskild lekkamrat för hunden flygande: hundleksaken Bird från Doglove ger mängder med omväxlande lekglädje och passar bra till vilda dragkamper också. Plyschfågeln är tillverkad av mjukt och gosigt tyg och imponerar med sin gulliga design med många detaljer och vackra färger. Hundleksaken Doglove Bird är utrustad med ett fast rep i form av en ögla som är perfekt att dra och slita i, och för att kasta och apportera också. Plyschleksaken blir ännu mer intressant tack vare squeakern, som ger spännande ljud ifrån sig när hunden busar och biter i den. På så vis får man en omväxlande underhållning. Doglove Bird hundleksak i korthet: Originell plyschleksak för medelstora hundar Rolig fågel: detaljerad, färgglad design Ögla för att dra i: tillverkad av fast rep Integrerad squeaker: en stimulerande bonus, skapar roliga ljud Många sysselsättningsmöjligheter: lämplig för att kasta med, dra i och apportera samt för att tugga på och gosa med Spännande ytstruktur: materialblandning av mjukt tyg och robust rep Testat av ett oberoende laboratorium Färg: svart/gul/blå Material: polyester Mått: L 30 x B 20 x H 14 cm Artikelns vikt: ca 130 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.
 • Doglove Frog hundleksak - L 42 x B 18 x H 10 cm

  Doglove Frog hundleksak - L 42 x B 18 x H 10 cm
  Vad är det som kväker? Vem är det som har gått vilse och hamnat i hundkorgen? Ser ut som en rätt stor groda som bara väntar på att få leka med din hund. Hundleksaken Frog från Doglove med sin skojiga och färgglada design drar direkt blickarna till sig och erbjuder många lekmöjligheter. Tack vare den gosiga ytan passar plyschgrodan bra att gosa med, men den klarar även vilda drag- och kastlekar utan problem. I båda ändarna finns öglor av fast rep som går genom hela kroppen. Hundleksaken Frog från Doglove har en squeaker inuti som ger spännande ljud ifrån sig när hunden biter i den, vilket stimulerar extra till aktivitet. På så sätt håller sig plyschleksaken intressant för din fyrbenta vän länge. Doglove Frog hundleksak i korthet: Trevlig plyschgroda för medelstora och stora hundar Med robust rep: löper genom hela kroppen, möjliggör vilda dragkampslekar Squeakern gör leken ännu roligare: uppmuntrar till att bita och tugga, stimulerar till aktivitet Omväxlingsrikt: bra till att kasta med, dra i, apportera, tugga på och gosa med Olika material: mjuka tyger och robust rep, spännande kombination Härlig design: rolig groda i ljusgrönt, många detaljer Med 2 öglor: perfekt för interaktiva lekar Testat av ett oberoende laboratorium Färg: grön, gul Material: polyester Mått: L 42 x B 18 x H 10 cm Artikelns vikt: ca 200 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.