VovveWeb » Hundskötsel » Pälsvård » Hundschampo

Märken på hundschampo:

WashBar hundschampo

 • WashBar Itch Sooth Shampoo

  WashBar Itch Sooth Shampoo är ett helt naturligt och snällt hundschampo som lindrar klåda vid allergi.
 • WashBar Horse & Hound Schampoo Bar

  WashBar Horse & Hound Schampoo Bar är ett helt naturligt och välgörande hundschampo i tvålform. Den är mild och passar perfekt till vardaglig tvätt för de flesta hud- och pälstyper. Schampot passar även att använda till hästar och andra större djur.
 • WashBar Neem Fresh Shampoo

  WashBar Neem Fresh Shampoo är ett otroligt skonsamt och härligt djurschampo, med endast naturliga ingredienser. Det är speciellt framtaget för att passa alla sorters hundpälsar och det är även lämpligt för många andra djur, bland annat katter, hästar, marsvin och kaniner.
 • WashBar Lavender & Primrose Shampoo

  WashBar Lavender & Primrose Shampoo är ett otroligt skonsamt och härligt djurschampo, med endast naturliga ingredienser. Det är speciellt framtaget för att passa alla sorters hundpälsar och det är även lämpligt för många andra djur, bland annat katter, hästar, marsvin och kaniner.
 • WashBar Horse & Hound Schampoo Bar

  WashBar Horse & Hound Schampoo Bar skrubbar din hund ren utan att krångla, med en perfekt storlek som passar bra i handen.
 • WashBar Neem Fresh Shampoo

  WashBar Neem Fresh Shampoo är speciellt framtaget för att passa alla sorters pälstyper. Det fungerar lika bra för katt och hund som till gnagare och kaniner.