Organissime hundschampo

Populärt inom Organissime hundschampo

 • Organissime White Coat Schampo 250 ml

  Organissime White Coat Schampo 250 ml
  Organissime White Coat Schampo 250 mlDetta schampot är särskilt tillverkat för att passa hundar med ljus eller vit päls. Schampot rengör pälsen på ett skonsamt sätt samtidigt som det hjälper till att ljusa upp den. Organissime White Coat Schampo innehåller bland annat kamomill och mint.Hur gör jag?Blöt pälsenMassera in schampotSkölj välMassera in schampot på nytt, och låt det verka i 2 minuterSkölj väl på nyttVar noga med att se till att hunden inte får schampo i ögonenOrganissime tillverkar ekologiska pälsvårdsprodukter som är fria från silikoner, parabener och artificiella färgämnen.
 • Organissime Repairing Schampo 250 ml

  Organissime Repairing Schampo 250 ml
  Organissime Repairing Schampo 250 mlDetta schampot passar för hundar som har problem med irriterad eller känslig hund, och som kanske brukar klia sig mycket. Schampot hjälper till att lugna huden samtidigt som det på ett skonsamt sätt rengör pälsen. Det innehåller bland annat lavendel och extrakt från hallon.Hur gör jag?Blöt hundens pälsMassera in schampotSkölj nogaMassera in schampot återigen och låt det verka i 2 minuterSkölj sedan noggrant igenVar noga med att se till att schampot inte kommer i kontakt med hundens ögonOrganissime tillverkar pälsvårdsprodukter som är ekologiska och fria från silikoner, parabener och konstgjorda färgämnen.
 • Organissime Long Coat Schampo 250 ml

  Organissime Long Coat Schampo 250 ml
  Organissime Long Coat Schampo 250 mlDetta schampot är särskilt framtaget för att passa hundar med lång päls! Det rengör på ett skonsamt sätt, och innehåller bland annat bambu-extrakt och rosmarinolja.Hur gör jag?Blöt hundens pälsMassera in schampotSkölj noggrantMassera därefter in schampot igen, och låt det verka i 2 minuterSkölj därefter hunden igenVar noga så att hunden inte får schampo i ögonenOrganissime tillverkar pälsvårdsprodukter som är ekologiska samt fria från silikoner, parabener och färgämnen.