FitDog kosttillskott för hund

Populärt inom FitDog kosttillskott för hund

 • FitDog Energy & Rehydrate

  FitDog Energy & Rehydrate
  FitDog Energy & Rehydrate är ett energidryckspulver som är speciellt framtaget för aktiva hundar. FitDog Recovery möter de höga och speciella behoven som en hårt arbetande och aktiv hund har, ger dem lättsmält energi som hjälper till att orka med ansträngande prestationer.
 • FitDog Recovery Potato

  FitDog Recovery Potato
  FitDog Recovery Potato är en återhämtningsshake speciellt framtagen för återhämtning och för att fylla på med snabba kolhydrater och elektrolyter. Tillsätt endast vatten, skaka shaken och servera. Ett perfekt sätt att maximera återhämtningen direkt efter hårt arbete eller långa dagar.
 • FitDog Energy & Rehydrate

  FitDog Energy & Rehydrate
  FitDog Energy & Rehydrate innehåller allt din hund behöver efter träning och hårdansträngning för att få ut det mesta av träningen och återhämningen. En bra energishake efter varje hårt pass för att maximera resultaten! Passar även bra som extra energitillskott på långa tävlingsdagar eller vandringsturer
 • FitDog Recovery Potato

  FitDog Recovery Potato
  FitDog Recovery Potato är ett återhämtningsdryckspulver som är speciellt framtaget för aktiva hundar. FitDog Recovery möter de höga och speciella behoven som en hårt arbetande och aktiv hund har, ger dem snabba kolhydrater direkt efter prestation för att snabba på återhämtningen.
ilead