Aktiv Djurvård kosttillskott för hund

Populärt inom Aktiv Djurvård kosttillskott för hund

 • Aktiv Hip & Joint (100 tabletter)

  Aktiv Hip & Joint (100 tabletter)
  Egenskaper Svensktillverkade Aktiv Hip&Joint används företrädesvis till lite yngre hundar och hundar som tränar flera gånger i veckan i förebyggande syfte. Aktiv Hip & Joint är 100% vegetabiliskt, vilket är bra för djur med allergier. Används kontinuerligt eller under perioder med hög tränings-/arbetsbelastning. Anpassad för muskler, leder, mobila höfter och benstommes normala funktion i samband med träning. Används för att förebygga besvär. Är framtagen med välkända antiinflammatoriska medel: BOSWELLIA SERRATA - är en indisk ört som bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. Används traditionellt vid reumatiska sjukdomar, ledgångsreumatism och alla former av inflammationer, VITAMIN K2 bidrar till att upprätthålla en normal benstomme, GURKMEJA bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. Gurkmeja tillhör samma familjen som ingefära. Gurkmeja roten innehåller curcumin, L-ARGININ är aminosyra, särskilt lämplig för hundar som tränar hårt då den har en positiv inverkan på blodcirkulationen. MSM finns i kroppens celler och är en del i kollagen och keratin annat bygger upp brosk, senor, bindväv, skelett & muskler, MANGAN bidrar till normal bildning av bindväv och normal energiomsättning samt skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar bland annat till normal kollagenbildning, broskets och benstommens normala funktion samt att minska trötthet och utmattning, Svartpeppar och Vitamin D bidrar till upptaget av näringsämnen.
 • Aktiv Hund (100 st)

  Aktiv Hund (100 st)
  Egenskaper Svensktillverkade Aktiv Hund kan hjälpa stela hundar att bibehålla/ få tillbaka rörligheten så att man kan fortsätta gå promenader med husse/matte, gå i trappor etc och hundar som besväras av artros/ledförslitningar och inflammationer. Det består av grönläppad mussla inklusive musselolja– en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar. Grönläppad mussla innehåller Glykosamoniglykaner (GAG) - naturligt glukosamin, Marint Kollagen II, kondroition, Omega-3 fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Allt glukosamin i världen hämtas ursprungligen från kräftskal eller musseldjur. Kvaliteten behålls bäst om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför används frystorkat musselkött som malts ned direkt till ett pulver. Förutom glukosaminet får man då med viktiga beståndsdelar, som till exempel omega 3-fettsyror och naturliga antioxidanter. Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket. Aktiv Hund är skonsam för magen och skyddar tarmslemhinnan, ger därav inte magbiverkningar.
 • Aktiv Nypon Hund (200 gram)

  Aktiv Nypon Hund (200 gram)
  Egenskaper Svensktillverkade Aktiv Nypon är rik på antioxidanter som hjälper hundens kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Nypon innehåller också olika aktiva substanser som kallas galaktolipider som anses bidra till att svullnader i leder minskar och ledernas rörlighet ökar. Det är små beståndsdelar som spelar en viktig roll i kroppens immunförsvar och som bland annat ser till att livsviktiga fysiologiska aktiviteter sker på ett naturligt och balanserat sätt. Växtplatsen är avgörande för nyponpulvrets kvalitet. Våra nypon har vuxit på flera tusen meters höjd, i ren natur på Chiles vilda bergssluttningar. Nyponen i denna karga miljö är fyllda av nyttiga ämnen som antioxidanter, vitaminer och mineraler.
 • Aktiv Energy (100 tabletter)

  Aktiv Energy (100 tabletter)
  Egenskaper Svensktillverkade Aktiv Energy innehåller Grönläppad mussla, Nypon och Gurkmeja för hundar som har en aktiv vardag som vill lindra eller förebygga god ledhälsa. Utöver den grönläppade musslan har vi även adderat med andra antiinflammatoriska som har andra kompletterande verkningsämnen. Gurkmeja har tex 2600 studier som visar antiinflammatorisk effekt och Nypon dels C-vitamin och galaktopolider (aktiv substans som bidrar till att svullnader i leder minskar och ledernas rörlighet ökar) som visar på antiinflammatorisk effekt. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Det nyttiga nyponbäret växer i karga områden och är naturligt rik på vitamin C. Grönläppad mussla, innehåller hela den grönläppade musslan inklusive musselolja, de glykosaminoglykaner, Omega-3 fettsyror, vitaminer och mineraler som finns naturligt i musslan tas tillvara. Vid tillverkning frystorkas musslan skonsamt så att näringen bevaras. På Nya Zeeland har den länge använts för sina positiva egenskaper vid tillstånd som ofta ger smärta, exempelvis artros, ledförslitningar och inflammationer. Curcumin är ett extrakt som utvinns ur gurkmeja och hjälper till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Zink är ett viktigt mineral som bidrar till att bibehålla normal benstomme. Svartpeppar bidrar till upptaget av näringsämnen.

Fler tips på Aktiv Djurvård kosttillskott för hund

 • Aktiv Mun & Mage Mun och tänder

  Aktiv Mun & Mage Mun och tänder
  Kompletteringsfoder som är effektivt mot dålig andedräkt, ger bra munhälsa & mage i balans!
 • Aktiv Energy

  Aktiv Energy
  Kosttillskott som ger energi och stärker ledbrosk! 
 • Aktiv Hund

  Aktiv Hund
  Aktiv Hund är ett tillskott framtaget för att hjälpa din hund att hålla ett rörligt och aktivt liv med flexibla leder. 
 • Aktiv Nypon Hund

  Aktiv Nypon Hund
  Aktiv Nypon kan användas som tillskott om du vill ge ditt hund mer energi så att det återfår leklusten. Det är ett perfekt komplement till djur som får ett tillskott av grönläppad mussla.
 • Aktiv Hip & Joint

  Aktiv Hip & Joint
  Kosttillskott för aktiva hundar och katter - från AKTIV.
 • Aktiv Small Breed

  Aktiv Small Breed
  Kosttillskott för små hundar och katter för att stärka ledbrosket - från AKTIV.
ilead