Professional+ foder för vuxna hundar

Populärt inom Professional+ foder för vuxna hundar

 • Professional+ Lamb & Lentils (12,7 kg)

  Professional+ Lamb & Lentils (12,7 kg)
  Egenskaper Färskt lammkött är den primära ingrediensen i denna formula. Ett naturligt, magert protein som lamm, samt måttliga mängder av fett bidrar till ett hälsosamt liv. Linser och sötpotatis innehåller komplexa kolhydrater som ger varaktig energi såväl som näringsämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett spannmålsfritt foder. Spannmålsfritt foder baserat på ett magert protein lamm.
 • Professional+ Large Breed Chicken & Lentils (12,7 kg)

  Professional+ Large Breed Chicken & Lentils (12,7 kg)
  Egenskaper Hundar av större ras kräver speciell kost. Kött från frigående kyckling, samt väl avvägda nivåer av fett ger energin som kravs för att underhålla en större kropp, samtidigt som den hålls i ett hälsosamt skick. Glukosamin och kondroitin stöttar lederna, medan omega-6 och omega-3-fettsyror hjälper till att hålla både hud och päls hälsosam. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett spannmålsfritt foder. Spannmålsfritt foder för större hundraser.
 • Professional+ Senior Chicken & Lentils (12,7 kg)

  Professional+ Senior Chicken & Lentils (12,7 kg)
  Egenskaper Denna formula är skapad för att möte behoven hos den åldrande hunden. Frigående kyckling, den primära ingrediensen, ger högkvalitativ och energirika proteiner. Tillsatt glukosamin och kondroitin stödjer åldrande leder, medan probiotika och tillsatt fiber stöttar matsmältningssystemet, även hos känsliga seniorer. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett spannmålsfritt foder. Spannmålsfritt foder för äldre hundar.
 • Professional+ Large Breed Chicken & Lentils

  Professional+ Large Breed Chicken & Lentils
  Beskrivning kommer snart!

Fler tips på Professional+ foder för vuxna hundar

ilead