Diamond Care foder för vuxna hundar

Populärt inom Diamond Care foder för vuxna hundar

Fler tips på Diamond Care foder för vuxna hundar

 • Diamond Care Sensitive Skin Dog (11,3 kg)

  Diamond Care Sensitive Skin Dog (11,3 kg)
  Egenskaper Diamond Care Sensitive Skin Dog är framtaget för vuxna hundar med olika typer av hudkänsligheter. Detta specialiserade foder innehåller endast ett begränsat antal utvalda ingredienser, bland annat hydrolyserad lax den enda animaliska proteinkällan. Diamond Care Sensitive Skin Dog innehåller omega-6 och omega-3-fettsyror i ett idealiskt förhållande eftersom de har visat sig vara gynnsamma för hud- och pälshälsa. I torrfodret finns ärtor som tillhandahåller högkvalitativa kolhydrater och förbättrar också smakbarheten i denna spannmålsfria formel, vilket gör fodret idealiskt även för de mer kräsna hundarna. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Diamond Care Sensitive Stomach Dog (3,6 kg)

  Diamond Care Sensitive Stomach Dog (3,6 kg)
  Egenskaper Diamond Care Sensitive Stomach Dog är ett spannmålsfritt veterinärfoder som hjälper hundar med känslig mage. Fodret innehåller noggrant utvalda och skonsamma ingredienser idealiskt för de lite känsligare individerna. Diamond Care Sensitive Stomach Dog kombination av potatis och äggprotein gör denna formel med begränsad mängd ingredienser lätt att smälta för och lämpar sig därför för känsligare hundar. Psylliumfröskal är en källa till fördelaktiga fiber som hjälper till att stödja rätt matsmältning. Även probiotiska som gynnar hjärt-tarmkanalen tillsätts i garanterade nivåer. I stort sätt blir alla hundar dåliga i magen någon gång i sitt liv, mer eller mindre. Fodret funkar precis lika bra för tillfälliga magproblem som att utfodras med livet ut. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Diamond Care Sensitive Stomach Dog 11,3 kg

  Diamond Care Sensitive Stomach Dog 11,3 kg
  Beskrivning kommer snart!
 • Diamond Care Renal Dog 11,3 kg

  Diamond Care Renal Dog 11,3 kg
  Beskrivning kommer snart!
 • Diamond Care Weight Management Dog (11,3 kg)

  Diamond Care Weight Management Dog (11,3 kg)
  Egenskaper Diamond Care Weight Management Dog är ett spannmålsfritt helfoder framtaget för vuxna hundar med behov att antingen gå ner i vikt eller hjälp att bibehålla sin vikt, utan att behöva gå hungrig. Fodret innehåller pulveriserad cellulosa, en källa till olöslig fiber, som hjälper din hund att känna sig mätt, medan L-karnitin hjälper hundens kropp att metabolisera fett. Diamond Care Weight Management Dog har även tillsatt glukosamin och kondroitin hjälper till att stödja leder då de ofta blir extra utsatta hos överviktiga hundar. Fodret är balanserat och innehåller alla de viktiga näringsämnen, mineraler och vitaminer din hund behöver samt rätt mängd av omega-fettsyror, garanterade antioxidanter och probiotika för matsmältningens hälsa.Vissa hundar har svårt att bibehålla önskad vikt när den önskade vikten är uppnåd, det funkar alldeles utmärkt att fortsätta utfodra med detta fodret även för att bibehålla önskad vikt. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Diamond Care Weight Management Dog 11,3 kg

  Diamond Care Weight Management Dog 11,3 kg
  Beskrivning kommer snart!
 • Diamond Care Sensitive Skin Dog 3,6 kg

  Diamond Care Sensitive Skin Dog 3,6 kg
  Beskrivning kommer snart!
ilead